2010-09-22
本身想食長城燒烤 ! 但訂唔到位 !而我D朋友又未試過去澳門食自助餐 ! 所以我就建議黎自助山喇 ! (我同女友食過四次了)黎到見到同之前黎有D唔同 (因為成年冇去過咁滯)唔同在於地方越黎越大 ! 我地因為即日訂位 ! 所以係有史以黎坐得最遠嘅一次 !食物方面一樣唔錯 ! 係冇生蠔 ! (因天熱關係,冬天會再供應)我試左個羅宋湯 ! 但飲落似牛尾湯 ! (都係唔錯吖)果日有燒肉眼扒供應 ! 邊位肥肥地好正,但中間位好鞋 !燒味保持水準 ! 正 ! 燒腩仔皮脆肉嫩 ! 叉燒又係一流 ! 油雞好滑 !蟹腳都係唔錯 ! (都係最多人排隊) 三文魚刺身新鮮 ! 咖喱牛肉及咖哩雞味道似足印度咖哩 ! 好香好濃味 !最唔好食嘅係啫喱 ! 雪糕就應該係最普通嘅牛奶公司 ! (都好吖)仲有好多野想食 ! 但已經食唔落了 ! (太飽) , 唯有下次再去食過 !服務黎講收碟幾快,廚師就好有禮 ! 260一位嘅價錢食到咁多野 ! 冇投訴之至啦 ! 唯一有意見係自由行越黎越多,冇秩序可言呀 ! 大家如果去的話唔駛急住攞野食 !大方D讓比佢地先 ! 因為熱門食物會不停供應 ! 唔駛同佢地迫 !
而我D朋友又未試過去澳門食自助餐 !
所以我就建議黎自助山喇 ! (我同女友食過四次了)
黎到見到同之前黎有D唔同 (因為成年冇去過咁滯)
我試左個羅宋湯 ! 但飲落似牛尾湯 ! (都係唔錯吖)
果日有燒肉眼扒供應 ! 邊位肥肥地好正,但中間位好鞋 !
蟹腳都係唔錯 ! (都係最多人排隊)
服務黎講收碟幾快,廚師就好有禮 !
260一位嘅價錢食到咁多野 ! 冇投訴之至啦 !