2017-06-03
呢個apps其實有啲難用,呢一篇野我係第二次寫先成功。第一次寫完之後加相再發送系乜嘢都冇儲存到。有啲嬲嬲地諗住放棄唔寫,但如果唔係想寫我都唔會download佢。所以試埋今次如果都係唔得就真係會放棄。。。入返正題,係大概下午茶嘅時間去搵嘢食,其實附近有好多野可以選擇,但本身自己好鍾意食牛,所以就去咗食呢一間啦。落完單無耐個姐姐就即刻俾咗碗湯我,個飯同埋個牛腩都好快就到左。(不過係逐樣逐樣上😂)個牛腩好好味,啲牛腩汁都好好味。仲有啲菜係個底度,個菜索晒啲牛腩汁所以真係好好味。啲牛腩汁我基本上我撈飯撈曬,剩低啲汁其實我都飲埋🙈 個飯其實食唔晒,太大碟啦。早知叫佢小飯唔好浪費。食完之後先見到有張紙貼左係牆到,啲湯係好野來,唔好嘥。咁我都飲左幾啖,但係始終都唔夠牛腩汁好味😂個湯飲得出係有少少藥材味。睇得出係一間用心做嘅店👍
清湯牛腩飯
個湯飲得出係有少少藥材味。睇得出係一間用心做嘅店👍