食過唔止一次嘅放題餐廳,我相信啲人同我一樣,會繼續幫襯係因為佢嘅質素的確好高。刺身方面基本款式都有齊,特別喜歡嘅牡丹蝦,大條厚肉亦都好鮮甜。另外餐廳嘅壽司唔會好大件,一次過仲可以試多啲唔同嘅款式。而且對比起上次嚟,多咗少少刺身嘅款式:醬油吞拿魚刺身同冰山蚌,特別喜歡蚌類,爽口鮮甜。另外最重要就係推薦嘅就係升級版,生蠔食半打基本上都已經回半,更何況我哋食咗一打,仲有海膽帶子任食,甜澀夾雜,滿口甘甜。小食方面,全部都係即點即炸,唔會凍冰冰。特別喜歡佢嘅芝麻雞翼,好香口,皮脆有肉汁。鹽燒秋刀魚,燒菠蘿都係出色之作,燒到恰到好處。甜品款式唔係好多,質素一般,幸而有多款口味嘅雪糕!

甜品款式唔係好多,質素一般,幸而有多款口味嘅雪糕!
2021-12-12 255 views
生蠔放題🤩放題$189(頭場優惠88折)時間:1600~1800(2小時)另加生蠔$138(包含$118海膽帶子)不包折扣日式放題,有刺身壽司,熟食以泰國食品為主。2個老伴想周圍食生蠔,所以就搵左間放題,都知道平價放題,都唔好話要求去邊。但除左熟食外,刺身、生蠔都係有驚喜,主要生蠔,在放題餐廳,生蠔雖然細類,唔太夠生蠔味,但食落口唔會有種腥味或者老既口感,所以生蠔值得推薦比大家刺身壽司就無太大特別,係壽司飯比較大粒,可能食其他放題都細粒/一口可以放入口不過熟食就有點失望,冬陰功湯比較水,無咩辣既味道,味道較淡,燒物有少許燒過頭,所以都比較小叫熟食。整體可以推薦比大家,但唔太食生冷野,就唔好期望熟食好食,只係可以放入口,但刺身壽司及升級類都可以推薦比大家,海膽帶子本身唔太喜歡就無特別介紹。下一次試下個大閘蟹在睇下推薦邊樣比大家😜
生蠔放題🤩
放題$189(頭場優惠88折)
時間:1600~1800(2小時)
另加生蠔$138(包含$118海膽帶子)不包折扣
日式放題,有刺身壽司,熟食以泰國食品為主。

下一次試下個大閘蟹在睇下推薦邊樣比大家😜
雪糕
飲品
刺身
帆立貝
熟食
生蠔
2021-12-09
$337 (Dinner)
刺身
生蠔
  • 泰式生蝦
  • 日式放題
2021-12-12 89 views
好耐冇食放題,朋友話附近有間幾抵食嘅放題,有基本嘅套餐,亦可以選擇加錢食豪啲,豐儉由人。基本嘅套餐二百零蚊,包刺身、壽司、熟食、嘢飲同埋甜品。之前食放題主要都係食刺身,呢度嘅刺身都算多選擇,有齊平時食到嘅刺身。壽司都幾特別,有幾款花之戀唔錯,上面有海膽或者龍蝦沙律,仲有特長海鰻壽司都唔錯。熱食就有好多泰國嘢,例如炸蝦餅、青木瓜沙律、辣椒醬炒蜆。。。後來發現竟然仲有冬陰功湯。個人覺得泰式蝦刺身幾好味,集酸甜辣於一身,好開胃。我哋當然會加$138,可以食埋帶子海膽同生蠔啦😊帶子都幾大隻,包住一大舊海膽,好鮮甜。生蠔相對瘦咗少少,不過都ok嘅。以咁嘅價錢係銅鑼灣都算係唔錯嘅選擇,不過餐廳唔大,要食就建議book定位啦。

基本嘅套餐二百零蚊,包刺身壽司、熟食、嘢飲同埋甜品。之前食放題主要都係食刺身,呢度嘅刺身都算多選擇,有齊平時食到嘅刺身壽司都幾特別,有幾款花之戀唔錯,上面有海膽或者龍蝦沙律,仲有特長海鰻壽司都唔錯。

好耐冇食放題啦,朋友話呢間放題性價比好高~~咁啱見出左糧,梗係食大餐放縱下啦🥳🥳-🍱晚市放題(星期一至四18:00後入座) $229✨我地另外加($138)升級食品,可以任食生蠔同海膽帶子~~坐低後就可以掃qr code落單,食物選擇都好多😍😍-📍刺身拼盤望落好豐富!包括有三文魚、油甘魚、希靈魚、馬刀貝、北海道角螺同珍寶赤蝦等~~每款都好新鮮,味道鮮甜😋😋當中珍寶赤蝦最有驚喜!咬落肉質爽彈,油脂香十足❤️❤️📍海膽帶子每粒都脹卜卜好吸引😍😍厚肉帶子裡面夾住甘甜海膽,兩者一齊食好滿足!!忍唔住encore左幾次🤟🏻🤟🏻📍法國生蠔生蠔大大隻好飽滿,味道鮮甜多汁~~食落完全唔腥,仲食到淡淡既海水味,推介👍🏻👍🏻另外,仲試左幾款壽司~每款都細細舊,食完唔會咁快飽,可以試哂咁多款🤤🤤除左壽司刺身,仲有好多款泰式小食🇹🇭包括泰式燒元貝、炭燒豬頸肉、辣椒膏炒蜆同泰式蝦餅等~~當中必試泰式燒元貝!元貝燒得剛熟,食落陣陣蒜香,好惹味😋😋炸物方面,紫心香芋丸、芝士年糕同脆皮炸香蕉都唔錯!炸得香口好好味👍🏻👍🏻估唔到連中式燉湯都有!味道濃郁,好足料~~甜品方面都有好多選擇!仲有雪糕同雪條可以任食🤤🤤整體食物質素
好耐冇食放題啦,朋友話呢間放題性價比好高~~
咁啱見出左糧,梗係食大餐放縱下啦🥳🥳
🍱晚市放題(星期一至四18:00後入座) $229✨

我地另外加($138)升級食品,可以任食生蠔同海膽帶子~~
坐低後就可以掃qr code落單,食物選擇都好多😍😍
📍刺身拼盤
每款都好新鮮,味道鮮甜😋😋
當中珍寶赤蝦最有驚喜!咬落肉質爽彈,油脂香十足❤️❤️

📍海膽帶子
每粒都脹卜卜好吸引😍😍
厚肉帶子裡面夾住甘甜海膽,兩者一齊食好滿足!!
忍唔住encore左幾次🤟🏻🤟🏻

📍法國生蠔
生蠔大大隻好飽滿,味道鮮甜多汁~~
食落完全唔腥,仲食到淡淡既海水味,推介👍🏻👍🏻

當中必試泰式燒元貝!元貝燒得剛熟,食落陣陣蒜香,好惹味😋😋

估唔到連中式燉湯都有!味道濃郁,好足料~~

甜品方面都有好多選擇!仲有雪糕同雪條可以任食🤤🤤
整體食物質素唔差,今餐食得好飽!下次可以再黎試試❤️❤️
2021-12-07 97 views
有一段時間沒有食放題了, 食放題的感覺從來都是令人興奮,如果再升級就更加正了六點後入座$229升級加$118,不單能品嚐到刺身、壽司、炸物、煮物和泰式料理多, 還有生蠔、海膽火焰帶子和生啤任飲任食法國皇家生蠔雖說不上很肥美但夠新鮮,生啤自助形式,任斟任飲真開心 海膽火焰帶子超級誘惑,又肥又甜的帶子夾著鮮甜的海膽, 每一口都是滿足刺身拼盤每一款刺身都有數片,三文魚、油甘魚、希靈魚、馬刀貝等, 不得不提珍寶赤蝦真的又大隻又肥大路食物有串燒、燒物、天婦羅等試過幾樣,發現小炒最為出色,甘葉香蒜炒墨魚鬚 ,和味一口牛,即點即炒,鑊氣十足還有還有燉湯, 是日燉湯是蟲草花排骨湯, 湯料爆多, 真材實料, 味道清甜好飲

六點後入座$229升級加$118,不單能品嚐到刺身壽司、炸物、煮物和泰式料理多, 還有生蠔、海膽火焰帶子和生啤任飲任食

大路食物有串燒、燒物、天婦羅等

同朋友想食啲特別啲嘅放題,於是上網見到呢間任食大閘蟹嘅日泰放題,決定入去試吓。 😍原來除咗任食大閘蟹之外,仲可以升級任食生蠔同埋海膽帶子,價錢唔貴之餘,仲可以食多幾款,性價比非常高!🤩〈大閘蟹〉🦀依家係大閘蟹當做嘅季節,所以餐廳選購嘅大閘蟹質素都非常高,幾乎每一隻都好多蟹膏,店員好貼心咁一坐低就提供拆大閘蟹嘅用具,好快就將一大碟大閘蟹送上。〈生蠔〉〈海膽帶子〉🦪🥠升級嘅呢兩款海鮮質素極高,生蠔食得出好新鮮鮮甜,一隻接一隻咁食,已經好快回本。而海膽帶子件件都分量十足,帶子厚身之餘仲好鮮甜,海膽一啲腥味都冇,夾係中間件件都非常飽滿。〈火炙壽司〉🍣我同朋友真係超鍾意呢度嘅火炙壽司系列,包括有甜蛋火炙壽司、三文魚火炙壽司、火炙左口魚邊、海膽醬火炙蟹棒壽司、火炙芝士魚生說,每一款都燒得好香,絕對唔會將貨就價,拍得住出邊單點嘅壽司舖頭。話明係日泰放題,呢度仲有啲喺其他放題食唔到嘅菜式,包括飛天炒通菜🥙、泰式蝦餅🦐、泰式燒元貝、泰式酸辣鳳爪🐥、口水雞、醬燒鯖魚🐟、香蒜炒墨魚鬚、冬陰功蝦湯等等,包羅萬有,我下次一定會再嚟試晒今次未試嘅菜式。

〈大閘蟹〉🦀

〈生蠔〉〈海膽帶子〉🦪🥠

〈火炙壽司〉🍣

2021-12-05 105 views
今日同朋友喺銅鑼灣行街,心思思想食放題,又去左食呢間~原來而家有得食埋大閘蟹放題,好正~我同朋友六點開始食,每人$229加一,朋友想食埋生蠔,所以加多$138~食放題最緊要就係呢盤刺身~呢度嘅刺身相當新鮮,大大隻赤蝦,真係好驚喜~三文魚刺身相當肥美,滿足~升級食物 - 愛爾蘭即開生蠔淡淡海水味,師傅開得好乾淨,完全冇蠔碎,蠔爽身又大隻,有誠意~升級食物 - 帶子海膽好高成本啊!海膽好新鮮,完整一舊;帶子鮮甜,正呢度有好多泰式食物,個人幾鍾意呢碗冬陰功,個味正宗,如果再重啲椰香味就更好飛天通菜,我encore左兩次,好鑊氣燒扇貝,即叫即燒,調味啱啱好炸雞軟骨,又係即叫即整,熱辣辣好正呢度嘅天婦羅真心有驚喜,個人推薦一定要食蝦天婦羅,鮮味十足飲品同甜品款式都好多~滿載而歸

升級食物 - 愛爾蘭即開生蠔

升級食物 - 帶子海膽
好高成本啊!海膽好新鮮,完整一舊;帶子鮮甜,正

飛天通菜,我encore左兩次,好鑊氣

燒扇貝,即叫即燒,調味啱啱好

炸雞軟骨,又係即叫即整,熱辣辣好正

呢度嘅天婦羅真心有驚喜,個人推薦一定要食蝦天婦羅,鮮味十足

飲品同甜品款式都好多~滿載而歸
2021-12-01
$300 (Dinner)
放題成日驚貴又唔好味🥲但係其實揀得啱都可以食得好滿足😋唔止係好味都可以好抵食呢度嘅刺身超級新鮮,選擇又多座位舒服,店員服務態度又好👍🏻刺身三文魚、八爪魚、大頭甜蝦、鮑魚、螺片、希靈魚、油甘魚等,都係任食!升級之後仲可以無限量食火焰北海道海膽帶子!鮮甜又大大粒,非常吸引,而且生蠔都係任食隻隻都肥美多汁,唔會腥,或者大陣海水味,比較鮮甜再加上其他菜式,因為泰國料理呢度仲有馬拉盞炒菜,冬陰功海鮮湯,甚至連豬頸肉都有不過我真係太飽冇食到😂燒菠蘿🍍多汁可口,超級好味道除咗泰式料理泰式料理,仲會有其他壽司退出咗好多新嘅壽司🍣都有創意同埋好味道最後甜品,有糯米糍、雪糕、布丁等,不過我食咗少少布甸就飽晒啦🤣
放題成日驚貴又唔好味🥲
但係其實揀得啱都可以食得好滿足😋

唔止係好味都可以好抵食

呢度嘅刺身超級新鮮,選擇又多

座位舒服,店員服務態度又好👍🏻

隻隻都肥美多汁,唔會腥,或者大陣海水味,比較鮮甜

燒菠蘿🍍多汁可口,超級好味道

除咗泰式料理泰式料理,仲會有其他壽司
退出咗好多新嘅壽司🍣都有創意同埋好味道

• 海膽火焰帶子
  • 生蠔
  • 壽司
日本菜🇯🇵 • 香港菜🇭🇰 • 泰國菜🇹🇭 放題🤰🏻💁🏻‍♀️刺身 • 壽司 • 炸物 • 燒物 • 小食 • 炒粉麵 • 湯 • 甜品 • 野飲 • 雪糕仲可加錢✨升級✨食埋生蠔🦪 • 海膽帆立貝🧡🤍 • 飲埋啤酒🍻🇯🇵日式 • 🇭🇰港式 • 🇹🇭泰式要乜有乜🎉~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪放題 ($189起)(唔同時段價錢唔同, 可參考以下圖片📝)💕平日𝟏𝟖:𝟎𝟎🕕前埋單有𝟖𝟖折🈹.▫️刺身拼盤勁多唔同既款式🤩又有心思排列👏🏻上枱時除左有用膠花🌺裝飾外,仲用左乾冰😶‍🌫️,勁有仙氣呀🤪💁🏻‍♀️珍寶赤蝦 • 三文魚 • 油甘魚 • 吞拿魚 • 希靈魚 • 馬刀貝 • 鮑片 • 北海道角螺 • 赤貝......刺身全部都好新鮮🌊,仲要係厚切❣️厚切❣️厚切❣️ (重要既事要🗣講𝟑次)平時放題第☝🏻𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝,一定會乜都每款都嗌幾片試下先🥢第✌🏻𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝再揀其中幾款𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞😌 餐廳𝐒𝐞𝐭依個刺身拼盤勁方便🍽第☝🏻𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝只係𝟏個剔✅就可以一次過黎晒咁多款🤣.▫️法國皇家生蠔 🇫🇷🦪 (✨升級✨)好鮮甜,肉夠飽滿🤲🏻.▫️海膽火焰帶子 (✨升級✨)
日本菜🇯🇵 • 香港菜🇭🇰 • 泰國菜🇹🇭 放題🤰🏻
💁🏻‍♀️刺身壽司 • 炸物 • 燒物 • 小食 • 炒粉麵 • 湯 • 甜品 • 野飲 • 雪糕
🇯🇵日式 • 🇭🇰港式 • 🇹🇭泰式要乜有乜🎉
放題 ($189起)
(唔同時段價錢唔同, 可參考以下圖片📝)
💕平日𝟏𝟖:𝟎𝟎🕕前埋單有𝟖𝟖折🈹

▫️刺身拼盤
勁多唔同既款式🤩又有心思排列👏🏻
上枱時除左有用膠花🌺裝飾外,
仲用左乾冰😶‍🌫️,勁有仙氣呀🤪
平時放題第☝🏻𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝,
一定會乜都每款都嗌幾片試下先🥢
第✌🏻𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝再揀其中幾款𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞😌
餐廳𝐒𝐞𝐭依個刺身拼盤勁方便🍽
第☝🏻𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝只係𝟏個剔✅就可以一次過黎晒咁多款🤣
刺身拼盤
珍寶赤蝦🦐

▫️法國皇家生蠔 🇫🇷🦪 (✨升級✨)
好鮮甜,肉夠飽滿🤲🏻
法國皇家生蠔 🇫🇷🦪 (✨升級✨)

▫️海膽火焰帶子 (✨升級✨)
大大粒厚厚既帆立貝刺身🤍
中間𠝹開左🔪
夾左舊海膽🧡落去,
𝟏次過食到𝟐種唔同既鮮甜味🥰
海膽火焰帶子 (✨升級✨)

因為有埋香港菜🇭🇰 • 泰國菜🇹🇭,所以有好多款式係平時比較少見😎
例如有💁🏻‍♀️泰式滷水豬手🐷 • 魚露燒蝦🦐 • 飛天通菜 • 冬陰功湯 • 炒金邊粉 • 口水雞🐔 • 辣汁煮田螺🐚
當然壽司🍣 • 刺身🐟 • 沙律🥗 • 燒物🍢 • 炸物🔥都會有
👍🏻壽司唔會🙅🏻‍♀️係大大舊飯,
全部都係細細件🤏🏻,但係刺身部份有足料🥰
咁樣就可以食多幾種唔同款啦🤗
而且上碟既時候唔會🙅🏻‍♀️迫埋一碟放,
👨🏻‍🍳仲用心排到靚靚❤️
壽司🍣

款式好多,仲有好多款未試到🙇🏻‍♀️
👇🏻以下👇🏻係食過既特別推介💁🏻‍♀️
❄️冷盤推介
刺身 : 珍寶赤蝦🦐 • 生蠔🦪 • 海膽火焰帶子
壽司🍣 : 雙色拖羅花之戀🧡❤️ • 黑松露油甘魚🖤
🔥熱盤推介
泰式燒元貝 • 香蒜炒墨魚鬚🦑 • 鹵溏心蛋🥚 • 炸芝士年糕🧀 • 和味一口牛🐃
泰式燒元貝
香蒜炒墨魚鬚🦑
炸芝士年糕🧀
和味一口牛🐃

仲有滿足女人第𝟐個胃既🤰🏻
🍨本地品牌杯裝有海鹽味🧂,夠特別🤩
❄️雪條係韓國既品牌🇰🇷
🧁甜品有好多選擇,有布甸🍮 • 糯米糍 • 𝐌𝐨𝐮𝐬𝐬𝐞 • 奶凍🍼……全部都係細細杯🤲🏻,可以試多幾種唔同既味🙆🏻‍♀️
Dessert
Drinks

🔺 以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺枱面有𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞,自己落單📱
🔺平日𝟏𝟖:𝟎𝟎🕕前埋單有𝟖𝟖折🈹
🔺餐廳有𝐖𝐢𝐟𝐢提供💻
  • 生蠔
  • 海膽火焰帶子
  • 珍寶赤蝦
  • 刺身拼盤
位於銅鑼灣的瀛豐放題料理專門店是一間日式放題店,全場有接近150款食物,除了一般日式放題的刺身、壽司、炸物和和食之外,還有泰式小吃、炸物🥳 最平$189皆可嘆盡多款小食,性價比非常高😍👍 🍣 刺生拼盤一份拼盤包含多款刺身,分別有珍寶赤蝦、三文魚、油甘魚、希靈魚、馬刀貝、北海道角螺、赤貝,十分豐富🤩👏 整體來說不錯,食材亦新鮮,印象最深刻的是珍寶赤蝦,肉質厚切,入口沒有筋,油脂十足🌟🦪 法國生蠔法國生蠔蠔肉肥美香甜,口感清爽,入口更有濃濃海水味,好正🌊🤩🍣 海膽帶子厚肉帶子夾著甘甜爽口的海膽,入口先感受到帶子的彈性肉質,再嘗到甘香的海膽味道,啖啖鮮味,口感層次非常豐富✨
位於銅鑼灣的瀛豐放題料理專門店是一間日式放題店,全場有接近150款食物,除了一般日式放題刺身壽司、炸物和和食之外,還有泰式小吃、炸物🥳 最平$189皆可嘆盡多款小食,性價比非常高😍👍

🍣 刺生拼盤

🦪 法國生蠔

🍣 海膽帶子
2021-11-30 121 views
環境方面,有點迫的感覺,店內空間感不大。日泰放題一首先試了刺身,有一大盤刺身拼盤,有三文魚、希靈魚、油甘魚、牡丹蝦、鮑片、角螺、北寄貝、馬刀貝等,我比較喜歡牡丹蝦,非常大條肥美,不過刺身賣相真的一般,不太新鮮吸引。再來泰式蝦刺身🦐壽司都沒什麼特別,賣相一般,剛剛合格。到燒物的部分,我最喜歡的是燒菠蘿🍍叫了一些雞牛羊串燒🍢食物質素普通,不過員工服務態度不錯,性價比不高,不會回頭再試😮‍💨美味程度:👅/5CP值:⭐️/5📍瀛豊放題料理專門店銅鑼灣駱克道491-499京都廣場10樓全層
環境方面,有點迫的感覺,店內空間感不大。

再來泰式蝦刺身🦐

壽司都沒什麼特別,賣相一般,剛剛合格。

到燒物的部分,我最喜歡的是燒菠蘿🍍叫了一些雞牛羊串燒🍢

美味程度:👅/5
CP值:⭐️/5

📍瀛豊放題料理專門店
銅鑼灣駱克道491-499京都廣場10樓全層
2021-11-29 66 views
選擇少,味道一般,刺身一般,泰鬥式生蝦唔好食,榴連糯米糍ok, 最難食係蜆,又漏單又亂入,明明冇叫又放低🤦🏼‍♀️埸內竟然好大陣煙味🤮影響食慾環境一般,自助甜品選擇少之外,勁甜又難食
埸內竟然好大陣煙味🤮影響食慾
環境一般,自助甜品選擇少之外,勁甜又難食
2021-11-29
$250 (Dinner)
平時好少食放題,見到依間又有生蠔又有大閘蟹任食真係好久違地吸引到我,仲要罕見地係黃店放題💛⁣⁣• 晚市大閘蟹放題 $409 升級生蠔、帶子海膽、生啤 +$118⁣大閘蟹每次上枱嘅時候都係熱辣辣嘅,每隻大約3.5-4両左右,蟹膏量都好多,有超多我鐘意嘅白膏,質素絕對合格有餘👍🏻店員收蟹殼嘅速度都好快手,唔會冇位擺其他嘢食~第二個回本重點生蠔同樣有驚喜,蠔肉飽滿唔會冇肉食,色澤都OK,海水味比較重,亦都冇任何腥味,比起唔少buffet嘅質素都要高好多,係幾值得upgrade!帶子海膽都唔錯,帶子肉厚身再夾埋海膽,食落口感好rich,當然唔好預海膽會係勁鮮甜嗰隻,不過都絕對唔腥唔臭,放題嚟講已經好好!除此之外放題基本要有嘅嘢食都有,仲多咗唔少泰式小食添,性價比唔錯呢!⁣

豐富 大閘蟹 放題大閘蟹任食其實都有唔少選擇不過呢間 更吸引既係 除左大閘蟹 仲有好多選擇大閘蟹已經好多年無食一打開見到好多蟹膏 正呀!好鮮味呢魚生刺身選擇都唔少最正既係jumbo 赤蝦刺身好大隻!估唔到放題有呢種質素其他都好鮮味 食左幾轉🤭🤭❤️生蠔都可以任食!鮮味👍🏻壽司🍣試左幾種炙燒壽司鵝肝帶子 好香呀燒到!好味!鵝肝味都幾出,而且都幾夾海膽醬玻璃蝦 和牛 都好好味!有新鮮感小食既款式都幾多選擇,有扇貝泰式既菜式都幾出色有辣蜆 同魷魚🦑鬚 好香辣 濃味飛天通菜 都炒得好香!七味炸雞軟骨 炸一口豆腐2 樣都好邪惡 炸得好香脆!仲有各式串燒❤️我地都覺得啲泰式既小食都整得幾出色而且飲品都好多選擇🆙🆙🆙
豐富 大閘蟹 放題
大閘蟹任食其實都有唔少選擇
不過呢間 更吸引既係 除左大閘蟹 仲有好多選擇

大閘蟹

已經好多年無食
一打開見到好多蟹膏 正呀!
好鮮味呢

其他都好鮮味 食左幾轉🤭🤭❤️

生蠔都可以任食!鮮味👍🏻

壽司🍣

試左幾種炙燒壽司
鵝肝帶子 好香呀燒到!好味!鵝肝味都幾出,而且都幾夾
海膽醬玻璃蝦 和牛 都好好味!有新鮮感

小食既款式都幾多選擇,有扇貝

泰式既菜式都幾出色
有辣蜆 同魷魚🦑鬚 好香辣 濃味

飛天通菜 都炒得好香!

七味炸雞軟骨
炸一口豆腐

2 樣都好邪惡 炸得好香脆!

仲有各式串燒❤️

我地都覺得啲泰式既小食都整得幾出色
而且飲品都好多選擇🆙🆙🆙
2021-11-22
Type of Meal
Dinner
2021-11-24 78 views
銅鑼灣放題好多但有得任食生蠔海膽帶子仲有大閘蟹好似好小見本身唸住冇食lunch食個豐盛既dinner放題餐再加錢upgrade生蠔,海膽帶子任食超乎期望中,放題食到新鮮好食既生蠔生蠔都算大隻,而且無論色澤同口感都新鮮係自助餐既質素最後都食左兩打,留肚食埋其他海膽帶子都好推介帶子本身都好大粒,海膽鮮甜而且份量都算多夾係入面既海膽加埋帶子更加鮮甜大閘蟹都可以upgrade任食我其實食過其他餐廳既任食大閘蟹都一般,而且仲要蟹醋都冇味呢度既大閘蟹大約三,四两不過好多白膏同都算香而且蟹醋都係會有薑絲毫不馬虎貪下口隱都幾滿足食左好多終於要食放題既食物放題食物以日式,泰式為主刺身選擇都算多而且厚切新鮮後來試埋泰式既食物炒通菜,辣汁煮田螺,蜆食飽飽,甜品選擇好多仲有雪糕
銅鑼灣放題好多

但有得任食生蠔海膽帶子仲有大閘蟹

好似好小見

本身唸住冇食lunch食個豐盛既dinner

放題餐再加錢upgrade生蠔,海膽帶子任食

超乎期望中,放題食到新鮮好食既生蠔

生蠔都算大隻,而且無論色澤同口感都新鮮

自助餐既質素

最後都食左兩打,留肚食埋其他

海膽帶子都好推介

帶子本身都好大粒,

海膽鮮甜而且份量都算多

夾係入面既海膽加埋帶子

更加鮮甜

大閘蟹都可以upgrade任食

我其實食過其他餐廳既任食大閘蟹

都一般,而且仲要蟹醋都冇味

呢度既大閘蟹大約三,四两

不過好多白膏同都算香

而且蟹醋都係會有薑絲

毫不馬虎

貪下口隱都幾滿足

食左好多

終於要食放題既食物

放題食物以日式,泰式為主

刺身選擇都算多

而且厚切新鮮

後來試埋泰式既食物

炒通菜,辣汁煮田螺,蜆

食飽飽,甜品選擇好多

仲有雪糕