2024-06-25
今次同朋友食飯🍽️係銅鑼灣搵到一間裝修精緻✨✨食物有水準💯💯💯以及勁啱打卡📸📸嘅餐廳😊絕對滿足我朋友嘅要求❣️❣️❣️海膽💛💛三文魚籽配多士 $138有勁多三文魚子鋪咗喺面🧡然後加上滿滿的海膽夾咗喺中間🥰🥰再配埋脆脆嘅餅乾,三文魚籽大大粒鮮味十足😋海膽味超濃,味道絕配👍🏻👍🏻👍🏻脆皮豬手🐷配阿根廷奇米丘里青醬 $298💚賣相吸睛打卡一流📸📸而且份量勁豐富🩷🩷仲要切好晒🥰🥰豬手外皮卜卜脆🐗🐗肉味香濃,🐽配埋醬汁一齊食👍🏻唔會好油膩😋鹹香十足❤️❤️香煎歐洲鱸魚配🤍🤍白松露焗薯 $298🥔賣相超靚,鱸魚外皮煎得勁香脆🐟🐟魚肉十分嫩滑😆而白松露焗薯松露味超濃郁🥰🥰薯蓉夠creamy🤤配上切片嘅薯仔焗得超脆🥔絕對值得細膩品嚐🩷🩷🩷仲配有酸甜嘅蕃茄仔🍅香脆嘅蓮藕片同埋椰菜花💚💚超豐富😊Mocktail 同埋Cocktail種類都好多🍹🍸🍷賣相都超級之靚‼️仲有幾款新嘅Cocktail任君選擇😊😊我哋就揀咗2款mocktail🩷🩷☀️Sun of The Peach $68🍑桃味🍑濃郁加上水果茶底😋果味濃郁而且好清香😊🍌🍌Bananananana $68有一大片菠蘿夾咗喺杯隔離🍍🍍然後香蕉🍌切段放咗mocktai
海膽💛💛三文魚籽配多士 $138
有勁多三文魚子鋪咗喺面🧡
脆皮豬手🐷配阿根廷奇米丘里青醬 $298💚
賣相吸睛打卡一流📸📸
香煎歐洲鱸魚配🤍🤍白松露焗薯 $298🥔
賣相超靚,鱸魚外皮煎得勁香脆🐟🐟魚肉十分嫩滑😆
☀️Sun of The Peach $68🍑
桃味🍑濃郁加上水果茶底😋果味濃郁而且好清香😊
🍌🍌Bananananana $68
有一大片菠蘿夾咗喺杯隔離🍍🍍然後香蕉🍌切段放咗mocktail入邊🤩