2024-07-16
這間隱藏在大館內的意式風情餐廳好有情調😍除咗食野佢仲有一個室外的露枱區域比大家放工或者飯後happy hour,景觀系望向大館廣場,夜晚時分真係好chill架😍餐廳環境裝飾很用心有浪漫復古情調,啱晒情侶周年紀念日或者一大班朋友聚餐🥳西西里紅蝦、奶酪和開心果意式燉飯口感好creamy香滑👍🏼地中海風味鱈魚柳伴鷹嘴豆泥、番茄、 醃漬小黃瓜及尼斯小橄欖,好精緻一道菜式,魚肉好新鮮滑身,份量黎講適合一個人,因為我好鍾意食魚🐟😝澳洲和牛肉眼扒‒ 300 克 呢個份量都好足,外層比較2人食都夠曬😝推介👍🏼西西里芝士開心果捲心脆餅好有心思既一到甜品,外層好香脆,入面係好香甜cream狀口感好滑又好香,鐘意食甜食既岩曬意大利芝士蛋糕(經典)比起西西里芝士開心果卷脆餅無咁甜,淡淡酒香味,口感鬆軟,最驚喜係可以即時望住製作
西西里紅蝦、奶酪和開心果意式燉飯口感好creamy香滑👍🏼