2015-07-08
店鋪門面 - 好大杯"啤酒"o係門口,一定唔會搵唔到~店內環境 - 牆上擺設有好特色,特別係中間句說話餐牌- 價錢其實比其他德國餐廳略平少少~一黎到緊係叫啤酒飲~呢度d啤酒唔貴,最緊要係用返各自品牌o既杯,飲起都開心d~雖然話價錢比其他德國餐廳略平少少,但其實食物質素好過其實好多~!德國咸豬手配酸菜及薯仔沙津 - 個豬皮脆得黎唔硬,入口好似食薯片咁,d肉都好juicy,雖然係有焗到,但完全搵唔到over 左o既地方!第一次食到咁完美o既咸豬手! 不得不提係佢個自製honey mustard,超好食,本身佢得一小碟,我地特登問可唔可以俾多d因為點得太多太快~個侍應都好好人俾多兩碟我地~德國香腸拼盤 - 德國餐廳必食之選!薯角炸得岩岩好,香脆內嫩, d香腸亦到好有少準,下次應該叫盤大d o既~如果平時覺得德國餐廳o既酸菜太酸o既朋友,呢度o既就好岩你,因為佢係比出面o既酸菜略為冇咁酸,易左入口~
Furstenberg Lager
Stella Artois