有5款兩人套餐。我地嗌左Ver. 4:菠蘿煙肉和牛漢堡扒+芝士蛋蒜和牛漢堡扒+芝士泡豚丼飯❤️先上前菜:麵豉湯和麻醬椰菜。建議麻醬椰菜可以稍後才食。食和牛食到咁上下覺得油膩可以食下麻醬椰菜,頓時清味蕾。店員教我食法:首先要將鐵板對準枱面上的抽油煙機。用個「鏟」將生牛肉平鋪在石上。然後每隔3秒反一下,煎到你滿意的熟度就可以慢慢享用啦~😍食法新奇又好玩😆,好似煮飯仔,可以自製漢堡扒,好好玩🤣。店員好細心,見石頭唔夠熱就即刻幫我換過個新石頭。朋友食「菠蘿煙肉和牛漢堡扒」,我食「芝士蛋蒜和牛漢堡扒」。❤️芝士蛋蒜和牛漢堡扒和牛加炸蒜片一齊食好香口。❤️芝士泡豚丼飯熔芝士鋪在飯的面上,另有泡菜和豚肉。微辣的泡菜被微鹹的芝士和微甜的豚肉中和,所以大家不用怕太辣食唔到。芝士、泡菜和豚肉跟飯同吃更有口感。套餐包2 罐罐裝飲品,我同朋友都想飲特飲,各自加左$18轉特飲。❤️朋友嗌左西柚特飲;我就嗌左金橘檸檬特飲。估唔到咁大杯!😱燒完牛好油膩,飲番杯特飲即刻去油膩,感覺清新。
有5款兩人套餐。我地嗌左Ver. 4:
+芝士蛋蒜和牛漢堡扒
+芝士泡豚丼飯

店員教我食法:
首先要將鐵板對準枱面上的抽油煙機。

朋友食「菠蘿煙肉和牛漢堡扒」,

我食「芝士蛋蒜和牛漢堡扒」。

❤️芝士蛋蒜和牛漢堡扒
和牛加炸蒜片一齊食好香口。

❤️芝士泡豚丼飯

2023-04-01 37 views
好多人去到都係食漢堡扒,我地就試下丼飯啦丼飯既份量幾多,好大碗,同埋夠熱,overall味道唔錯韓式豬頸肉丼豬頸肉煎得好香,配埋味道甜甜地既韓式醬汁,撈埋隻蛋黃,好食同埋配料足,勁多洋蔥,食到尾成碗剩番既都係洋蔥咖哩吉列豚丼塊炸豬扒夠脆,但成個飯唔夠汁有d乾芝士泡豚丼(+菠蘿)滿滿既拉絲cheese...成碗飯泡菜係好多,成個飯食到係泡菜既酸辣味芝士蛋和牛漢堡扒(中)和牛漢堡扒(細)餐廳主打漢堡扒,點都要試下既舊牛幾成熟就睇個人手藝啦,牛味就唔太出但juicy就真玩依個煎漢堡扒會彈油,食完之後擺係檯面既手機都係油,所以去食既話記得唔好著白色衫同收好部電話啦店員都會主動幫你換舊熱石,同埋檯上既吸油煙機唔錯,我食完都冇一陣油煙味餐飲加錢,個人認為都偏貴,都係+28蚊店員服務態度好好,我地同行5個人其實好難安排座位但我地又想坐埋一齊,店員又幫我地將d餐搬黎搬去,麻煩哂
好多人去到都係食漢堡扒,我地就試下丼飯啦
丼飯既份量幾多,好大碗,同埋夠熱,overall味道唔錯

韓式豬頸肉丼
豬頸肉煎得好香,配埋味道甜甜地既韓式醬汁,撈埋隻蛋黃,好食
同埋配料足,勁多洋蔥,食到尾成碗剩番既都係洋蔥
咖哩吉列豚丼
塊炸豬扒夠脆,但成個飯唔夠汁有d乾
咖哩吉列豚丼
芝士泡豚丼(+菠蘿)
芝士泡豚丼
芝士蛋和牛漢堡扒(中)
和牛漢堡扒(細)
餐廳主打漢堡扒,點都要試下既
舊牛幾成熟就睇個人手藝啦,牛味就唔太出但juicy就真
芝士蛋和牛漢堡扒(中)
餐飲加錢,個人認為都偏貴,都係+28蚊
2023-03-09
$100 (Dinner)
2023-03-31 13 views
🌥️呢幾日天氣陰霾籠罩,最啱食d熱辣辣嘅野刺激下味蕾!係旺角見到有石燒和牛漢堡扒,可以自己燒下玩下,感覺幾有趣吸引!💁🏼‍♀️環境乾淨企理,每台都有獨立嘅抽煙系統,唔使怕成身油煙味。我哋叫咗個二人餐都好豐富,有兩款和牛漢堡扒、丼飯、沙律、麵豉湯同飲品。✨二人套餐Ver.4($366)波蘿煙肉和牛漢堡扒芝士蛋蒜和牛漢堡扒💥將適量嘅漢堡扒用鏟放上熱石,壓一壓再反一反,「支支咋咋」即整即食,極度惹味。外皮燶邊香脆,內裡肉質嫩滑,沾上蛋漿和芝士食,邪惡到滿分呀!🧀芝士泡豚丼飯面頭鋪滿豚肉、泡菜,份量驚人!味道甜甜辣辣,加埋芝士拉絲,呢個組合冇得輸!
🌥️

💁🏼‍♀️

二人套餐Ver.4($366)
波蘿煙肉和牛漢堡扒

💥

🧀
2023-03-28 46 views
Spotted this restaurant that offers beef hamburg steak on an iron plate, which customers can cook by themselves and enjoy piping hot food throughout the entire meal.We picked the $359 set with 2 hamburg steaks and a donburi plus miso soup and salad. Added $13 each for a crisp and refreshing Hite beer.The staff demonstrated how to fry the steak as it was our first visit. He also changed the hot stone attentively which I really appreciated.The wagyu hamburg steak had a good ratio of meat to fat wh

The wagyu hamburg steak had a good ratio of meat to fat which made it very juicy. Lots of deep-fried garlic slices and cheese in the egg mixture. Would be even better if the eggs were served raw because the heat on the iron plate cooked the eggs too quickly.

Tsukimi Miso Beef Donburi - generous amount of beef and mushrooms with sticky and chewy rice. One big bowl for sharing.

Overall a brand new dining experience which was satisfying. Worth visiting again given the food quality and good portions.
2023-03-27 13 views
平時成日經開都見到呢間餐廳🍴不過一直都無正式行入去試😳今日朋友話請我食,梗係奉陪啦😂點左個二人餐⭐️都幾正,可以再encore😚無煙燒肉真係好方便,唔使怕臭臭菠蘿煙肉和牛漢堡扒菠蘿🍍酸酸甜甜好清新🤭搭配出名油脂豐富嘅和牛,勁夾🤩🤩同埋唔好睇個扒份量好似好細,完全係食到你飽😋芝士蛋蒜和牛漢堡扒蛋蒜呢個相對菠蘿煙肉更香口,蒜頭煎到好香,加埋芝士真係非常邪惡,你仲可以自己煎到最理想嘅狀態,熟啲、濃啲、定生啲☺️幾funny芝士泡豚丼飯呢個都好鍾意,因為豚肉加泡菜芝士,真係夠曬香辣惹味☺️食下食下食左幾碗飯👍仲有前菜及湯#和牛漢堡扒 #福岡和牛漢堡扒 #自製 #尖沙咀美食 #美食推介 #旺角和牛漢堡 #日本福岡 #抵食系列 #高質漢堡 #teamhappyfoodies #thefoodieinitiative #globaleats #thefoodiesinternationalchat #internationalcuisinefamily #Internatiinalfoodiesunite #foodie #hkblogger #mkfood 📍 福岡漢堡扒 (鴻威大廈) (旺角)旺角
無煙燒肉真係好方便,唔使怕臭臭

仲有前菜及湯

📍 福岡漢堡扒 (鴻威大廈) (旺角)
旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖
Lunch
  • 芝士泡豚丼
2023-03-24 15 views
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥📍福岡漢堡扒一直都知有呢個漢堡扒🤣見朋友食都po 過,第一次食呢間覺得比想像中好食😋嘢飲仲大大杯好抵!兩人套餐(Ver.4)菠蘿煙肉和牛漢堡扒➕芝士蛋蒜和牛漢堡扒➕芝士泡豚丼 💰366套餐仲有前菜同麵豉湯,鐵板上漢堡扒側邊有蛋,啲蛋幾滑嫩口😋另外有舊圓嘅鐵板用黎燒漢堡扒~份量都好多下🤣想知點樣有技巧燒可以睇睇影片🙈🔥燒得脆邊係最好食的!最重要呢度油煙排放得幾好~聞唔到啲咩味。另外,芝士泡豚丼睇落去幾大份,最後同朋友都食得曬🤣入面有泡菜同芝士撈勻幾好食🤤配漢堡扒幾惹味~巨峰提子特飲🍇 💰18特飲真係2個人一杯都夠🤭大大杯最後都飲剩,有啲氣泡嘅提子味幾好飲西柚特飲 💰18大大杯好fresh,食完漢堡扒配搭淡淡嘅西柚味特飲幾解渴😬
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥
📍福岡漢堡扒
嘢飲仲大大杯好抵!

兩人套餐(Ver.4)

巨峰提子特飲🍇 💰18

西柚特飲 💰18
大大杯好fresh,食完漢堡扒配搭淡淡嘅西柚味特飲幾解渴😬
  • 芝士泡豚丼飯
2023-03-24 18 views
早幾天,跟閨密到了旺角福岡漢堡扒Lunch點了一個極豐盛的二人餐,因為大家都無乜食早餐!這家餐廳的特色是用熱石煎牛扒是交由客人自己煎,感覺幾好玩!每張枱也有抽風,可以說是對準熱石位置抽油煙很貼心,因為平日很怕油煙味佈滿全身!前菜沙律、味噌湯、KIMCHI主菜菠蘿煙肉和牛漢堡扒芝士蛋蒜和牛漢堡扒配海鹽、醬汁牛扒送到的時候感覺很有儀式感在鐵板上有一 “球”牛扒再伴以蛋餅當然不少得一塊迷你熱石店員細心告知用小鏟子切少少牛扒放在小石子上煎,在中間壓一壓伴隨咋咋聲很治癒兩邊煎數秒,就可以吃(我有時煎得燶咗d)熱石牛扒,讓牛肉的口感更加香嫩而且它用優質澳洲和牛扒油脂豐富入口即溶服務員會不時更換熱石確保熱度兩款口味都很出色菠蘿煙肉較清新芝士蛋蒜濃味吃到蒜味個人來說喜歡菠蘿煙肉因為能夠平衡油膩感芝士泡豚丼飯這個真是邪惡但好味之選泡菜微辣開胃加上芝士及嫩滑豚肉將飯及配料伴勻很惹味又抵食飲品百香果特飲巨峰提子特飲大大杯,好味又解辣雖然小店,但餐廳的服務員常細心有禮 值得推薦的餐廳,會再encore!
早幾天,跟閨密到了旺角福岡漢堡扒Lunch
點了一個極豐盛的二人餐,因為大家都無乜食早餐!

這家餐廳的特色是用熱石煎牛扒
是交由客人自己煎,感覺幾好玩!
每張枱也有抽風,可以說是對準熱石位置抽油煙
很貼心,因為平日很怕油煙味佈滿全身!

前菜
沙律、味噌湯、KIMCHI

主菜
配海鹽、醬汁

牛扒送到的時候
感覺很有儀式感
在鐵板上有一 “球”牛扒
再伴以蛋餅
當然不少得一塊迷你熱石

店員細心告知用小鏟子切少少牛扒
放在小石子上煎,在中間壓一壓
伴隨咋咋聲很治癒
兩邊煎數秒,就可以吃
(我有時煎得燶咗d)

熱石牛扒,讓牛肉的口感更加香嫩
而且它用優質澳洲和牛扒

飲品
百香果特飲
巨峰提子特飲

大大杯,好味又解辣

雖然小店,但餐廳的服務員常細心有禮
值得推薦的餐廳,會再encore!
2023-03-21
Lunch
2023-03-23 15 views
首先要講嘅係初次約會千祈唔好離呢間餐廳,因為你會掛住埋頭苦吃完全唔會同對方交流,之後就會飽到講唔到野🤓冇錯,係超飽,我地兩個女仔一開始已經知道會食唔曬所以嗌咗少飯,點知少飯都係無敵爆炸多,推薦各位大胃王去食!!!.我地嗌咗一個set,包含兩個扒同一個飯,仲嗌咗兩杯野飲。首先講下個飯,裡面有菇、金菇、(巨量)牛肉同溫泉蛋,我係個中意食甜野嘅人,而呢個飯食落有少少唔過分嘅甘甜,加埋撈咗軟滑嘅溫泉蛋同韌勁適中嘅菇,好食到我唔知食飯定食扒好😫又驚食飯食飽會食唔落其他野,細食又為食嘅女仔真係好矛盾🙉.然後就係餐廳嘅重頭戲扒扒,話係漢堡扒,其實係漢堡扒整成嘅波波,食嘅時候只要將少少漢堡扒鏟去舊石上面將佢係上面極速來回翻滾,好快就食得。推薦配埋少少鹽同醬一齊食!上面仲有蛋同會拉絲嘅芝士,一整個蛋白質炸彈。蛋入面仲收埋咗蒜,炸蒜超級香!不過都係嗰句啦,約會唔好食哈哈哈🤣.就連野飲都要重點介紹,無他,佢真係超——級——多。我自問係個水桶,去親餐廳嗌野飲都唔夠飲,而呢間餐廳嘅特飲我地窮盡二人之力都飲唔曬,真係唔好意思🙈我地嗌咗金橘檸檬特飲同蜂蜜柚子茶,呢兩杯野飲比較類似,就係出面嗌嘅時候成日都會覺得好酸澀
就連野飲都要重點介紹,無他,佢真係超——級——多。我自問係個水桶,去親餐廳嗌野飲都唔夠飲,而呢間餐廳嘅特飲我地窮盡二人之力都飲唔曬,真係唔好意思🙈我地嗌咗金橘檸檬特飲同蜂蜜柚子茶,呢兩杯野飲比較類似,就係出面嗌嘅時候成日都會覺得好酸澀,但呢間餐廳嘅野飲完全唔會!入口溫潤順滑、清新又解膩,食扒嘅時候好需要離返杯😘價錢以容量離講都超級抵!
最後要盛讚福岡漢堡扒嘅店員,佢地真係個個都又有禮貌又好人🥺雖然入去之前都要等,但完全唔會覺得難受。一開始整扒嘅時候難免手忙腳亂,但店員好快就上離指示我地應該點做(教我地用鏟🤣),又會細心咁俾濕紙巾我地、定時定候換石,雖然我食得慢搞到佢要換好多次,但佢都會叫我慢慢食🥺不過店員就唔會問夠唔夠食,只會問會唔會太多🤣🤣🤣🤣🤣make sense!

2023-03-18 16 views
福岡漢堡扒朋友之前同我介紹過呢間係旺角主打食石燒既和牛漢堡扒既鋪頭,仲要係可以自己燒,覺得好吸引呢日lunch一於黎試下。🐷墨西哥辣椒和牛漢堡扒(+煙肉) $107(+$7) 呢個黎到既時候係一個波甘,要自己用鐵鏟切細細舊出黎放係舊熱石度燒,隔幾秒反一反,煎到自己喜歡既熟度就食得。墨西哥辣椒都幾辣,不過配埋漢堡扒一齊食好夾,辣辣地好惹味;和牛充滿肉汁同埋好濃牛味;加左7蚊既煙肉有4塊,加埋和牛一齊煎又有另一番風味。員工值得一讚,中間佢地會主動幫客人換熱石,確保漢堡扒可以煎得熟,唔會唔夠熱👍🏻呢餐飯有得食有得玩,價錢亦唔算貴,絕對會再回頭。
福岡漢堡扒

🐷墨西哥辣椒和牛漢堡扒(+煙肉) $107(+$7)
2023-03-04
2023-03-10 22 views
收工同朋友係旺角食飯之前經過一直都想試下呢間石燒漢堡扒餐牌原來仲有二人餐-芝士蛋蒜和牛漢堡扒 *2好香好香既芝士蛋蒜蒜片仲要脆卜卜 好香好好味煎既時間會有條喉抽走喲油煙將肉放係熱石上面壓一壓好快就會煮想食幾生幾熟自己控制店員仲好好咁教我地點樣食食得慢都唔緊要熱石凍左店員仲會即刻幫你換!-月見味噌牛丼飯個飯好大個 兩個男士都夠食!上面鋪滿晒金菇同埋牛肉 個飯絕對加分百香果特飲巨峰提子特飲野飲方面我怕好甜 問左店員可唔可以少甜好開心出到黎又大杯 真係唔會好甜 整體黎講唔錯最緊要開得都算夜收左工成9點去到都仲有得食!店員服務好好 👍🏻👍🏻👍🏻
收工同朋友係旺角食飯

將肉放係熱石上面壓一壓好快就會煮
想食幾生幾熟自己控制
店員仲好好咁教我地點樣食
食得慢都唔緊要
熱石凍左店員仲會即刻幫你換!

-月見味噌牛丼飯
個飯好大個 兩個男士都夠食!
上面鋪滿晒金菇同埋牛肉
個飯絕對加分

百香果特飲
巨峰提子特飲
野飲方面我怕好甜 問左店員可唔可以少甜
好開心出到黎又大杯 真係唔會好甜

整體黎講唔錯
最緊要開得都算夜
收左工成9點去到都仲有得食!
店員服務好好 👍🏻👍🏻👍🏻
Dinner
2023-03-04 1404 views
職員很友善,由於我們吃過,所以大概知道流程,可以自行燒漢堡扒。不然的話職員會講解教授如何燒漢堡扒。而石用了一段時間温度就會下降,需要叫職員幫忙更換一塊新的石,有時間的話他們更會主動幫忙更換呢👍♡兩人套餐Ver4前菜有泡菜、麻醬沙律和麵豉湯🥣另有鹽和醬汁提供,可以配漢堡扒吃。吃了開胃的泡菜,就更好胃口準備吃肉了~特別推介✨️麻醬沙律,麻醬十分好吃,配上清新的沙律很相襯呢!🍴食肉獸的話可以加$8把漢堡扒份量中轉大的啊~漢堡扒肉質軟腍,充滿肉汁,很juicy~肉的生熟程度可以自主隨個人口味自己下手調整呢!•菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)由煙肉、雞蛋、芝士和菠蘿組成的一款漢堡扒,酸甜的菠蘿加上煙肉,清新的配搭。•芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中) 🥢必點🥢由和牛、雞蛋、芝士和大蒜組成的一款漢堡扒,個人比較喜歡這款,可以吃到有蒜香味。•芝士泡豚丼飯 🥢必點🥢嫩滑的豚肉片配以清新的泡菜,上面鋪上一層濃郁的芝士。表面的拉絲芝士非常邪惡啊😈我們把全部食材都攪拌一起再吃,每一口都吃到芝士和泡菜的味道,味道十分不錯。優惠價加$18轉做特飲♡西柚特飲超級大杯!表面放有檸檬片,很適合配肉類吃,有解膩的感覺。♡蜂蜜柚子茶濃郁蜂蜜
職員很友善,
由於我們吃過,所以大概知道流程,
可以自行燒漢堡扒。
不然的話職員會講解教授如何燒漢堡扒。

而石用了一段時間温度就會下降,
需要叫職員幫忙更換一塊新的石,
有時間的話他們更會主動幫忙更換呢👍

♡兩人套餐Ver4

前菜有泡菜、麻醬沙律和麵豉湯🥣
另有鹽和醬汁提供,可以配漢堡扒吃。
吃了開胃的泡菜,就更好胃口準備吃肉了~
特別推介✨️麻醬沙律,
麻醬十分好吃,配上清新的沙律很相襯呢!

🍴食肉獸的話可以加$8把漢堡扒份量中轉大的啊~

漢堡扒肉質軟腍,充滿肉汁,很juicy~
肉的生熟程度可以自主隨個人口味自己下手調整呢!

菠蘿煙肉和牛漢堡扒

•菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)
由煙肉、雞蛋、芝士和菠蘿組成的一款漢堡扒,
酸甜的菠蘿加上煙肉,清新的配搭。

•芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中) 🥢必點🥢
由和牛、雞蛋、芝士和大蒜組成的一款漢堡扒,
個人比較喜歡這款,可以吃到有蒜香味。

•芝士泡豚丼飯 🥢必點🥢
嫩滑的豚肉片配以清新的泡菜,
上面鋪上一層濃郁的芝士。
表面的拉絲芝士非常邪惡啊😈
我們把全部食材都攪拌一起再吃,
每一口都吃到芝士和泡菜的味道,
味道十分不錯。

優惠價加$18轉做特飲

西柚特飲

♡西柚特飲
超級大杯!表面放有檸檬片,
很適合配肉類吃,有解膩的感覺。

蜂蜜柚子茶

♡蜂蜜柚子茶
濃郁蜂蜜柚子味道,感覺滋潤。

✔️餐廳設加一服務費
Dinner
西柚特飲
蜂蜜柚子茶
2023-03-03 25 views
今日去旺角好景商場拎野,見到對面開左間和福岡牛漢堡扒😍😍😍之前一直都想試吓架啦😋😋😋行到門口就見到好大張banner介紹【菠蘿煙肉和牛漢堡扒🍍】係我最鍾意既配搭,一於試吓先🥳🥳🥳坐底可以用QR code落單,值得一讚嘅係,佢地抽油煙真係做得唔錯,隔離台燒緊都唔會令到店內好大油煙,店員亦都好有禮貌,主動介紹返煮法,同埋主動更換熱石👍🏻👍🏻👍🏻係幾好玩,有啲似鐵板燒,在蛋漿入面,放一團漢堡扒肉和頂層滿滿的混合芝士之中🥩再加上惹味的煙肉和清甜既菠蘿搭配🍍清新味蕾之餘不會太過肥膩🙌🏻而且和牛肉味香濃嫩滑, 肉汁飽滿😋配埋杯好香甜既百香果茶,開心心🥳

配埋杯好香甜既百香果茶,開心心🥳

• 菠蘿煙肉和牛漢堡扒
人氣手動好玩韓式漢堡扒,新鮮熱辣🔥客員超細心,唔洗叫都會知道你個氣石唔夠熱,即時幫你轉一舊新既熱石👍🏻每枱每個位有獨立既抽風,完全唔會好大煙,一有煙就吸走左。我覺得食完個身都唔會好大味。我哋叫咗個二人餐($366)兩款漢堡,一款芝士&蒜片,另一款菠蘿🍍&煙肉,另外仲有個泡菜豚肉飯(提提大家細食嘅朋友,記得叫少飯,分類超級無敵足🤗)好容易煎熟,好軟身,唔會乾柴柴💯,而且都好方便,一轉一反就食得👍🏻跟餐會有兩杯嘢飲大大杯同沙律,建議會係凍飲,因為個飯都會有啲辣。(因為我唔係好食得辣😜,但係超級惹我味)㊙️一開頭熱石會非常熱,真係3秒好反轉佢,如果唔係好容易濃,如果你遇到好,會有脆皮焦香效果。推薦度(10👍🏻滿):8👍🏻滴汗度(10😅滿):不適用衞生(10⭐️滿):8⭐️環境(10⭐️滿):7.5⭐️賣相(10⭐️滿):8⭐️味道(10⭐️滿):8⭐️價錢(10⭐️滿):8⭐️服務(10⭐️滿):8.5⭐️地點(10⭐️滿):8⭐️[福岡漢堡扒 (鴻威大廈) (旺角)]📍旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖#食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #takeaway #hkfoodpic #delicious #f
人氣手動好玩韓式漢堡扒,新鮮熱辣🔥

推薦度(10👍🏻滿):8👍🏻
服務(10⭐️滿):8.5⭐️
地點(10⭐️滿):8⭐️

[福岡漢堡扒 (鴻威大廈) (旺角)]
📍旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖

#食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #takeaway #hkfoodpic #delicious #foodpics #foodies #topcitybiteshk #foodblog #hkblogger #hkeat #eeeeeats #foodiegram #instagood #winsomelai
2023-02-27 19 views
花園街最近開咗一間來自韓國既石燒和牛專門店🐂主打100%澳洲和牛,DIY🪨🔥可說有得食又好玩😚套餐有沙律、前菜🥗和味噌湯🥣#墨西哥辣椒和牛漢堡扒和牛漢堡扒和蛋漿滿佈墨西哥辣椒醬蓉,🌶 微辣帶點清香,惹味開胃👍加上DIY煎香🥩入口肉味香濃又有肉汁😍#芝士蛋蒜和牛漢堡扒和牛漢堡扒頂層滿滿芝士🧀🧄蛋漿上也有蒜香十足嘅蒜片🧄配上濃郁芝士 係蒜友嘅福音😋#和牛乒乒乒伴飯粒粒和牛配上清爽生菜🥬搭配韓國辣醬🌶撈起飯食, 非常滋味😋#百香果特飲#柑橘檸檬特飲超級特大~~杯😳可以飲足全場😚燒肉期間店員服務一流,密密幫我哋換燒🪨另外佢地既抽風系統設計好work😚食完唔會整到全身有油煙味~加分👍
花園街最近開咗一間

來自韓國既石燒和牛專門店🐂

#墨西哥辣椒和牛漢堡扒

#芝士蛋蒜和牛漢堡扒

和牛漢堡扒頂層滿滿芝士🧀🧄
蛋漿上也有蒜香十足嘅蒜片🧄
配上濃郁芝士 係蒜友嘅福音😋

#和牛乒乒乒伴飯

粒粒和牛配上清爽生菜🥬搭配韓國辣醬🌶撈起飯食, 非常滋味😋

#百香果特飲
#柑橘檸檬特飲

超級特大~~杯😳可以飲足全場😚

燒肉期間店員服務一流,密密幫我哋換燒🪨
2023-02-27
2023-02-21 24 views
來自韓國嘅福岡漢堡扒不單止好食又好玩除左將和牛加上多種配料製成特別食法漢堡扒放係熱石上任你燒我點左份兩人套餐(ver.2)有沙律前菜 泡菜同湯加野飲幾豐富漢堡扒側邊仲有一啲芝士蛋職員都有教我地點放點燒一開始都要幾快手翻佢不過燒多兩三次 溫度無咁高開始易控制熱石可以替換所以唔需要擔心同時間咁多客人煎扒成間鋪都無咩油煙味問題而墨西哥辣椒味道都唔錯 微微嘅辣度 又唔會遮蓋左和牛味拌飯都幾大碗 主要係菜兩個人食岩岩好
來自韓國嘅福岡漢堡扒不單止好食又好玩
除左將和牛加上多種配料製成特別食法
漢堡扒放係熱石上任你燒

我點左份兩人套餐(ver.2)
有沙律前菜 泡菜同湯加野飲幾豐富
漢堡扒側邊仲有一啲芝士蛋