2023-04-03
有5款兩人套餐。我地嗌左Ver. 4:菠蘿煙肉和牛漢堡扒+芝士蛋蒜和牛漢堡扒+芝士泡豚丼飯❤️先上前菜:麵豉湯和麻醬椰菜。建議麻醬椰菜可以稍後才食。食和牛食到咁上下覺得油膩可以食下麻醬椰菜,頓時清味蕾。店員教我食法:首先要將鐵板對準枱面上的抽油煙機。用個「鏟」將生牛肉平鋪在石上。然後每隔3秒反一下,煎到你滿意的熟度就可以慢慢享用啦~😍食法新奇又好玩😆,好似煮飯仔,可以自製漢堡扒,好好玩🤣。店員好細心,見石頭唔夠熱就即刻幫我換過個新石頭。朋友食「菠蘿煙肉和牛漢堡扒」,我食「芝士蛋蒜和牛漢堡扒」。❤️芝士蛋蒜和牛漢堡扒和牛加炸蒜片一齊食好香口。❤️芝士泡豚丼飯熔芝士鋪在飯的面上,另有泡菜和豚肉。微辣的泡菜被微鹹的芝士和微甜的豚肉中和,所以大家不用怕太辣食唔到。芝士、泡菜和豚肉跟飯同吃更有口感。套餐包2 罐罐裝飲品,我同朋友都想飲特飲,各自加左$18轉特飲。❤️朋友嗌左西柚特飲;我就嗌左金橘檸檬特飲。估唔到咁大杯!😱燒完牛好油膩,飲番杯特飲即刻去油膩,感覺清新。
菠蘿煙肉和牛漢堡扒
+芝士蛋蒜和牛漢堡扒
+芝士泡豚丼飯
店員教我食法:
首先要將鐵板對準枱面上的抽油煙機。 用個「鏟」將生牛肉平鋪在石上。然後每隔3秒反一下,煎到你滿意的熟度就可以慢慢享用啦~😍
朋友食「菠蘿煙肉和牛漢堡扒」,
我食「芝士蛋蒜和牛漢堡扒」。
❤️芝士蛋蒜和牛漢堡扒
和牛加炸蒜片一齊食好香口。
❤️芝士泡豚丼飯