自從有了屯馬線真的好方便,最近都很常來圍方逛~早前相約好友到圍方Galbi Gung木槿韓式燒肉,環境寬敞舒適,卡位闊落可以好好聊天.ᐟ燒肉質量高,更有很值得打卡的棉花糖壽喜燒♡⧐ 棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉 HK$220 ⧏最有驚喜莫過於壽喜燒是有棉花糖.ᐟ而且侍應會現場注入壽喜燒汁,棉花糖就在眼溶化~非常打卡的一個環節,大家點這個記得準備好手機.ᐟ侍應更會為您燒肉,非常貼心的服務ദ്ദി ·͜·燒完之後沾上蛋液便可食用,肉質超軟腍很好吃♡⧐ 慶州黑毛豬盛盒配生菜 HK$270 ⧏黑毛豬盛盒包括豬梅肉、豬五花、豬皮和豬腸,選擇了水果醬油,燒起來味道份外香甜~豬梅肉和豬五花口感軟腍,豬腸乾淨無異味,豬皮口感則很彈牙,滿滿的骨膠原♡⧐ 和牛牛舌盛合 HK$265 ⧏和牛牛舌賣相非常吸睛,雪花超美,牛舌是厚切的,口感爽口彈牙,簡單配以檸檬汁和海鹽調味已足夠好吃♡⧐ 拉絲芝士雞肉 HK$88 ⧏雞肉口感嫩滑,再裹上半溶芝士🧀芝士拉絲的畫面非常邪惡.ᐟ雞肉與芝士的配搭絕對是萬年不衰~⧐ 青瓜青檸梳打 HK$42 ⧏⧐ 提子梳打 HK$42 ⧏食燒肉最適合就是配上梳打解渴.ᐟ青瓜青檸梳打味道清新,好f
前菜
自從有了屯馬線真的好方便,最近都很常來圍方逛~
早前相約好友到圍方Galbi Gung木槿韓式燒肉,
環境寬敞舒適,卡位闊落可以好好聊天.ᐟ
燒肉質量高,更有很值得打卡的棉花糖壽喜燒♡

⧐ 棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉 HK$220 ⧏

最有驚喜莫過於壽喜燒是有棉花糖.ᐟ
而且侍應會現場注入壽喜燒汁,棉花糖就在眼溶化~
非常打卡的一個環節,大家點這個記得準備好手機.ᐟ
侍應更會為您燒肉,非常貼心的服務ദ്ദി ·͜·
燒完之後沾上蛋液便可食用,肉質超軟腍很好吃♡
慶州黑毛豬盛盒配生菜

⧐ 慶州黑毛豬盛盒配生菜 HK$270 ⧏

黑毛豬盛盒包括豬梅肉、豬五花、豬皮和豬腸,
選擇了水果醬油,燒起來味道份外香甜~
豬梅肉和豬五花口感軟腍,豬腸乾淨無異味,
豬皮口感則很彈牙,滿滿的骨膠原♡

⧐ 和牛牛舌盛合 HK$265 ⧏

和牛牛舌賣相非常吸睛,雪花超美,
牛舌是厚切的,口感爽口彈牙,
簡單配以檸檬汁和海鹽調味已足夠好吃♡

⧐ 拉絲芝士雞肉 HK$88 ⧏

雞肉口感嫩滑,再裹上半溶芝士🧀
芝士拉絲的畫面非常邪惡.ᐟ
雞肉與芝士的配搭絕對是萬年不衰~
青瓜青檸梳打

⧐ 青瓜青檸梳打 HK$42 ⧏
⧐ 提子梳打 HK$42 ⧏

食燒肉最適合就是配上梳打解渴.ᐟ
青瓜青檸梳打味道清新,好fresh~
提子梳打味道香甜,還有提子果肉🍇
2024-08-28
$500 (Dinner)
慶州黑毛豬盛盒配生菜
青瓜青檸梳打
圍方人氣最高嘅韓國燒肉餐廳 今日有機會過黎潮聖🥰一入到去 已經感受到濃濃嘅韓國氛圍 裝修都幾有特色 仲有啲韓國音樂襯托🇰🇷🥢餐廳仲提供咗好多配菜 每一樣都好有特色🩵=====================Food list📌🇰🇷🔥黑毛豬盛盒 肉質鮮嫩 脂肪分佈得好好 烤出嚟香噴噴 咬落去好有口感🤤搭配啲醬汁真係一流🥹🇰🇷🔥棉花糖壽喜燒三筋肉 有玩味夠哂好特別 棉花糖嘅甜味同壽喜燒嘅鹹香混埋一齊 味道好有層次 三筋肉又嫩又彈牙 真係食到停唔到口😊🇰🇷🔥牛舌盛合 唔可以錯過😆咬落去好滑 味道超級香 用啲鹽或者特製醬汁一齊食 簡直係人間美食✨🇰🇷🔥拉絲芝士雞肉 真係好吸引🤍雞肉嫩滑啱啱好 芝士融化後拉絲效果超級靚😍咬落去又香又濃郁 真係好滿足🧀如果你鍾意芝士 呢道一定要試🩵
=====================
Food list📌

2024-09-02 361 views
呢晚同朋友再次encore,依然都係好高質座得舒服又有多張獨立卡位重點係抽風系統好好,食完唔會成身味一坐到落嚟就有前菜棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉豐富油脂,口感非常柔軟再沾上生蛋液,非常享受的組合 慶州黑毛豬盛合配生菜 黑毛豬拼盤都好豐富有水果醬油味豬梅肉,豬五花,豬皮,豬大腸個人最鍾意豬五花香甜有咬口和牛牛舌盛合有和牛同牛舌,可以一次過試晒幾款牛舌油花分佈均勻,口感軟嫩中略帶嚼勁拉絲芝士雞肉 店員會準備一兜芝士方便熱熔咗之後就可以捲住雞肉一齊食夠哂邪惡!柚子檸檬梳打,青瓜青檸梳打幾Fresh,好解渴
呢晚同朋友再次encore,依然都係好高質

座得舒服又有多張獨立卡位
重點係抽風系統好好,食完唔會成身味

一坐到落嚟就有前菜

棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉

豐富油脂,口感非常柔軟
再沾上生蛋液,非常享受的組合

慶州黑毛豬盛合配生菜

黑毛豬拼盤都好豐富
有水果醬油味豬梅肉,豬五花,豬皮,豬大腸
個人最鍾意豬五花香甜有咬口

和牛牛舌盛合
有和牛同牛舌,可以一次過試晒幾款

牛舌油花分佈均勻,口感軟嫩中略帶嚼勁

店員會準備一兜芝士

方便熱熔咗之後就可以捲住雞肉一齊食
夠哂邪惡!

柚子檸檬梳打,青瓜青檸梳打
幾Fresh,好解渴
  • 拉絲芝士雞肉
2024-09-01 293 views
圍方呢間韓式燒烤店食物質素唔錯,座位舒適,而且通風做得好,食完個身完全冇味👍🏻 入座後店員隨即送上五款前菜🔻慶州黑毛豬盛合配生菜 $270盛合有豬梅肉、豬五花、豬皮同豬腸,佢哋嘅肉經過醃製,燒完食到香甜醬油味,原塊豬梅肉大塊又厚切,燒完用生菜夾住食有口感,點埋韓式辣醬更添韓式風味!🔻和牛牛舌盛合 $265油花同色澤都好靚,厚切牛舌爽口彈牙,牛味香濃🔻棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉 $220大大朵棉花糖係個鍋上面,慢慢溶化係壽喜燒鍋之中!店員會幫忙煮熟同剪好,食得好方便!牛肉大片,口感豐富又軟嫩,沾上蛋汁食更好味🔻拉絲芝士雞肉 $88燒好雞肉再加入熱溶芝士,口感軟綿綿仲要勁拉絲,超級邪惡🔻青瓜青檸梳打、菠蘿梳打食燒肉搭配梳打最能解渴,香甜又清爽

🔻慶州黑毛豬盛合配生菜 $270

🔻和牛牛舌盛合 $265
油花同色澤都好靚,厚切牛舌爽口彈牙,牛味香濃

🔻棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉 $220

🔻拉絲芝士雞肉 $88
燒好雞肉再加入熱溶芝士,口感軟綿綿仲要勁拉絲,超級邪惡

🔻青瓜青檸梳打、菠蘿梳打
食燒肉搭配梳打最能解渴,香甜又清爽
2024-08-28 238 views
大圍圍方高級韓式燒烤這間韓式燒烤店居然有棉花糖和牛壽喜燒!非常有驚喜!除了特色菜式外,還有經典的燒肉,當然有來自韓國的肉類!餐廳的環境也很舒適,店員也非常親切,咁會主動為客人的烹製。《棉花糖壽喜燒三筋肉》$198賣相很特別,非常有趣的壽喜燒食法,壽喜燒會加入像氣球一樣的棉花糖,再倒入牆汁,由店員幫忙把紋理非常靚的三筋肉,口感軟腍腍,而且是很大塊!《慶洲黑毛豬盛合》$270包括有豬梅肉、五花肉、豬腸、豬皮,更可配搭獨特的水果醬汁,非常豐富,重點是豬肉的質感很軟嫩!《牛舌盛合》$265有三種牛舌部分,每一種都是有著美麗的紋理,而且口感是很軟腍和入口即化,是高質的品種!《拉絲芝士雞肉》$88雞肉是多麼的軟熟,非常容易咀嚼,燒好雞肉後放進正在溶化的芝士中,形成拉絲雞肉。《青瓜青檸梳打》$42《提子梳打》$42飲品也很解渴!
大圍圍方高級韓式燒烤

餐廳的環境也很舒適,店員也非常親切,咁會主動為客人的烹製。

《棉花糖壽喜燒三筋肉》$198

《慶洲黑毛豬盛合》$270

《牛舌盛合》$265

《拉絲芝士雞肉》$88

《青瓜青檸梳打》$42
《提子梳打》$42
飲品也很解渴!
2024-08-28 212 views
去大圍圍方睇完戲想食韓燒見到商場呢間餐廳木系裝潢裡面寬敞嘅卡位有足夠私隱度揀選咗幾款燒肉擺盤精緻經過醃製嘅肉質味道香濃就算唔加上額外醬汁.味道都好豐富✨慶州黑毛豬盛合配生菜特別喜歡豬梅肉 同 豬五花裡面仲有韓燒好少食到嘅豬皮同豬大腸口感不錯✨棉花糖壽喜燒三筋肉店員貼心主動煮製棉花糖上淋上醬汁牛肉充滿鮮甜味✨牛舌盛合 三款不同質感嘅肉質味道濃郁✨拉絲芝士雞肉 雞肉軟滑.添上錫兜上的芝士充滿拉絲感少不了追加兩款梳打味道清新.唔會太甜✨柚子檸檬蘇打水✨提子梳打
去大圍圍方睇完戲想食韓燒

2024-08-27
Type of Meal
Dinner
2024-08-28 287 views
震撼呀,估唔到棉花糖都可以入饌,利用佢嘅甜味配埋醬油做すき焼き汁底,味道真係一樣喎牛肉輕輕沖刷過,因為すき焼き汁有足夠嘅糖份無論上色同上味都好好入哂牛肉度。呀-~~~翻嚟講一講啲配菜ꉂꉂ꒰•̤▿•̤*ૢ꒱話明配菜可能無乜人留意但佢嘅種類同變化以香港嘅韓國菜嚟講好少有,除咗辣味款有芝麻蓮藕薯仔沙律。肉類款式都好多,我哋揀咗牛舌,黑毛豬盛合,芝士雞肉。睇得出肉質形態好靚唔會雪到硬一硬,有幾款係醃好咗,烤出嚟入味多汁。仲有樣大家應該好擔心就係佢環境好舒服夠大夠闊,出到嚟無油煙味㗎~(˶‾᷄ꈊ‾᷅˵)~

棉花糖壽喜燒三筋肉

慶州黑毛豬盛盒  配生菜
  • 前菜
  • 三筋肉配肩芯肉
  • 木槿花和牛壽喜燒
大圍圍方呢個商場開咗咁耐以嚟,我都係第一次嚟呢度搵食🤓呢間韓式燒肉店除咗燒肉之外,仲有好多款韓式主食,唔怪得即使平日都好爆場🤣🌟慶州黑毛豬盛合配生菜 $270呢個黑毛豬拼盤都好豐富😋有水果醬油味嘅豬梅肉、豬五花、豬皮同豬腸,個人最鍾意豬五花,燒到外皮脆卜卜包生菜食勁有韓式風味!豬梅肉好巨型🤣食肉獸必點!🌟和牛牛舌盛合 $265呢款有齊晒和牛同牛舌,可以一次過試晒幾款😌牛舌夠晒厚切,食落爽口彈牙~🌟棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉 $220最特別係呢個壽喜燒😝店員上枱嘅時候我哋都嚇親🤣成座山咁高嘅棉花糖喺個壽喜燒鍋上🤩店員會喺棉花糖上面淋上壽喜燒汁,棉花糖溶化之後做到砂糖嘅效果~打卡一流😌 三筋肉同肩芯肉都係大大片好軟熟,配上香濃嘅蛋汁入口好正🙌🏻🌟拉絲芝士雞肉 $88店員會準備一大兜芝士🤣熱熔咗之後就可以捲着雞肉一齊食!😈芝士軟綿綿仲要勁拉絲!夠哂邪惡~🌟菠蘿梳打 $42🌟提子梳打 $42

🌟慶州黑毛豬盛合配生菜 $270

🌟和牛牛舌盛合 $265

🌟棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉 $220

🌟拉絲芝士雞肉 $88

🌟菠蘿梳打 $42

🌟提子梳打 $42
2024-08-20 323 views
最近朋友話商場有間韓燒成日都好旺場,所以今次經開就去試下😋餐廳嘅座位好舒服同埋都有獨立卡位🥰仲有入到去抽風系統好好,唔會食完成身味👍🏻🌸前菜嘅種類款式好多,海帶,泡菜,薯蓉都有🤤仲可以加錢任食前菜😋🌸慶州黑毛豬盛合入面有豬梅肉,豬五花,豬皮& 豬腸😋黑毛豬食落帶香香嘅水果味,味道甜甜😆肉質彈牙🤩豬皮有dd似豬手上面個皮🥳食完感覺補充到滿滿嘅骨膠原😆🌸棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉🤩超吸引🤤個爐上面係大大朵嘅棉花糖🥰壽喜燒同棉花糖甜度好夾😚店員好貼心幫我地煮得岩岩好🤩肉質夠嫩滑配埋蛋汁👍🏻味道更上一層😋🌸和牛牛舌盛合入面有靚靚雪花和牛同厚切嘅牛舌🤤牛舌燒完都勁多汁😋喜歡牛舌嘅必點😍🌸拉絲芝士雞肉,雞肉夠嫩滑😋配埋芝士拉絲🤓加埋少少泡菜仲野味🥰🌸荔枝梳打&提子梳打,燒肉配梳打正😆梳打夠清新又有果香

🌸荔枝梳打&提子梳打,燒肉配梳打正😆梳打夠清新又有果香

第二次踏足圍方,這次和友人相約來了品嚐韓國料理大餐🇰🇷✂︎❥$𝟮𝟳𝟬 慶州黑毛豬盛合:有豬梅肉/豬五花/豬皮/豬腸🐽🐷豬五花烤得焦香焦香,脂肪層都變得香脆了,很美味🫶🏻 豬腸煙煙韌韌很有勁道,也很不錯🤓✂︎❥$𝟮𝟮𝟬 棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉:棉花糖淋上壽喜燒汁,慢慢的融為一體☁️ 店員不慌不忙地將三筋肉、肩芯肉逐片逐片煮好😍 品嚐之際,戳破橙黃色的蛋黃,肉片加上蔥花和裹滿了蛋汁,軟軟嫩嫩又香又滑好不邪惡🤤👍🏻✂︎❥$𝟮𝟲𝟱 和牛牛舌盛合:和牛雪花紋理細緻入口即化,滿咀油脂香🥩😈 牛舌爽口不膩,厚切令其口感更加豐富🐮✂︎❥$𝟴𝟴 拉絲芝士雞肉:烤成黃金色的雞肉極為幼嫩,在融化的芝士中翻滾一圈,熱乎乎咸香無比,滋味得很🐥👍🏻✂︎❥$𝟒𝟐 荔枝梳打:❥$𝟒𝟐 菠蘿梳打:冰冰冷冷的梳打飲料,頓時身心舒暢🍹💦
第二次踏足圍方,這次和友人相約來了品嚐韓國料理大餐🇰🇷
❥$𝟮𝟳𝟬 慶州黑毛豬盛合:
有豬梅肉/豬五花/豬皮/豬腸🐽🐷

❥$𝟮𝟮𝟬 棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉:

❥$𝟮𝟲𝟱 和牛牛舌盛合:

❥$𝟴𝟴 拉絲芝士雞肉:

❥$𝟒𝟐 荔枝梳打:
❥$𝟒𝟐 菠蘿梳打:
冰冰冷冷的梳打飲料,頓時身心舒暢🍹💦

2024-08-06 424 views
現切!和牛肩胛牛扒 一$2.5/G店員會問我想吃幾厚嘅牛扒,然後即時切出和牛,我就要估吓牛扒嘅重量,+/- 5g可享半價,+/-10g都有七折,全中直頭全免,好有趣!和牛肩胛肉牛味最濃,肉質較結實,帶點嚼勁,肉汁豐富,簡單嘅調味料如鹽和牛肉汁,已經好好吃。棉花糖壽喜燒 三筋肉配肩芯肉 店員將壽喜燒汁淋上棉花糖中,等棉花糖嘅甜味慢慢融入湯底,豐富湯底的層次感。三筋肉和肩芯肉都好適合配以壽喜燒嘅食法。有雪一般嘅油花油脂,口感緊緻滑順,牛味濃郁,餘韻回繞。和牛牛舌盛合 牛舌爽口彈牙又厚切,切成網狀,好似食緊魷魚咁。和牛味道鮮美,份量不算大片,但質素有保證。拉絲芝士雞肉雞肉鮮嫩,沾上芝士仲可以達到拉絲的效果,兩者好夾,芝味濃厚!西柚乳酸梳打&青檸梳打前者會酸啲,因為材料有西柚、乳酸,但令我越食越開胃。後者,清新清爽,十分解渴!店員好好服務,好多時會主動幫我哋燒肉👍👍👍

現切!和牛肩胛牛扒 一$2.5/G

棉花糖壽喜燒 三筋肉配肩芯肉

西柚乳酸梳打&青檸梳打

店員好好服務,好多時會主動幫我哋燒肉👍👍👍
2024-08-06 502 views
今日和老婆往大圍圍方Galbi Gung食韓式燒肉晚餐,我們點了宮城宴二人晚餐,晚餐有前菜豆腐海苔沙律和燉件筋牛舌,燒肉有和牛肩肉,和牛外裙肉,慶州黑毛朱水果醬油五分肉,海鮮有帶子牛油燒,牛油大醬湯,甜品有烤香蕉配朱古力肉桂粉和焦糖布甸,我們另外加了$168和牛壽喜燒,韓式前菜有薯蓉,泡菜等,泡菜辣度適中,食落開胃,薯蓉食落軟腍可口,前菜豆腐海苔沙律豆腐入口即熔,海苔爽口,而配菜車厘茄食落甜度適中,整份豆腐海苔沙律食落開胃,燉牛筋牛舌牛筋爽口,牛舌食落啖啖肉,口感一下,燒肉和牛肩肉肉味香濃,外裙肉食落有油花,黑毛朱五花肉食落爽脆,和牛壽喜燒肉質鮮嫩,入口即熔,配上雞蛋食落惹味,口感滿足,配菜有冬菇,南瓜和蓮藕,食落新鮮爽口,帶子牛油燒帶子新鮮鮮甜,配上牛油味道香滑,牛肉大醬湯牛肉湯底味濃,最後甜品烤香蕉配朱古力肉桂粉賣相吸引,香蕉配上蕉糖和朱古力玉桂粉,香蕉甜度適中,口感香脆,食落美味,最後焦糖布甸食落香滑,入口即熔,餐廳座位闊落,食物美味,和牛食落高質,食了一頓美味韓國燒肉

豆腐海苔沙律

牛肉大醬湯

烤香蕉配朱古力肉桂粉

焦糖布甸
2024-08-02
$506 (Dinner)
2024-08-02 308 views
淨係睇見都覺得流晒口水🤤韓燒配和牛,簡直係神組合🤩呢間餐廳裝潢好高級,係圍方入面,係一流享受🥰和牛牛舌盛合($265)油脂充足,韓燒完全可以帶出和牛最靚嘅油脂🤤滿口都係大滿足!現切!和牛牛肩胛扒($768@300g)呢個係好特別嘅,因為係可以根據你需要幾多g,店員即場切和牛。牛肩胛扒肉味比較濃,肉質厚實,帶少少筋有咬口,建議切細粒啲食👍三筋肉配肩芯肉($220)Fancy之選!自帶棉花糖💕店員會將棉花糖溶成糖漿,為牛肉添上舒服嘅甜味😋專人煎熟之後仲會配日本生蛋黃,超高質享受😌食和牛最啱就係配其他嘢食,因為一次食太多,反而會有啲滯。試吓呢個拉絲芝士雞肉($88)呢個組合真係好唔錯,用咗嘅芝士包住雞肉,好Creamy🥰前菜都好高質👍食得出泡菜好新鮮,不過如果要添加前菜份量就要加$40

和牛牛舌盛合($265)
油脂充足,韓燒完全可以帶出和牛最靚嘅油脂🤤滿口都係大滿足!

現切!和牛牛肩胛扒($768@300g)

三筋肉配肩芯肉($220)

2024-08-02 258 views
競猜牛扒重量🥩有機會可以得到30-50% OFF✨一齊來睇下玩法係點🎯🎲係圍方哩間高級韓國燒肉店最近就推出左競猜牛扒重量🔎店員會按你講出既厚度分割出一塊和牛牛扒👉🏻估中+-5g就享有50%優惠/+-10g都有30%現切!和牛肩胛牛扒 $750和牛重258g,估中左有30%off都幾抵食~和牛油脂分怖平均,肉質軟嫩和牛牛舌盛合 $265盛合有牛舌、和牛、牛小扒,牛舌厚切可以鎖實肉汁好juicy,和牛好香牛味且不會過膩棉花糖壽喜燒 $220有三筋肉同肩花肉各2件,色澤鮮嫩,兩款肉都非常好食~拉絲芝士雞肉和 $88雞肉好滑,搭埋拉絲芝士簡直係絕配組合荔枝梳打 $42青瓜青檸打 $42

係圍方哩間高級韓國燒肉店
最近就推出左競猜牛扒重量🔎
店員會按你講出既厚度分割出一塊和牛牛扒
👉🏻估中+-5g就享有50%優惠/+-10g都有30%

現切!和牛肩胛牛扒 $750

和牛牛舌盛合 $265

棉花糖壽喜燒 $220
有三筋肉同肩花肉各2件,色澤鮮嫩,兩款肉都非常好食~

拉絲芝士雞肉和 $88
雞肉好滑,搭埋拉絲芝士簡直係絕配組合

荔枝梳打 $42
青瓜青檸打 $42
❤️ 老公之前同朋友去食過,今次就到我同佢兩個去食😝 樓底都幾高,座位寬闊幾好坐。另外,抽煙系統幾好,入到去同食完都唔會覺得好大浸味☺️ 呢個對我嚟講都幾重要!❤️ 一坐到落嚟就有五款前菜擺低,有醃蘿蔔, 泡菜, 芽菜, 薯仔沙律, 海帶絲。另外仲有一兜芝士粟米~ 薯仔沙律勁好食😝 不過前菜唔係任食,如果想改任食就要加$40。❤️ 飲品要咗西柚乳酸梳打同荔枝梳打🍹 飲梳打配燒肉就一流😁❤️ 和牛牛舌盛合 $265有三款和牛部份可以食到☺️ 一嚟到見到啲油花已經覺得好靚👍🏼 醬汁方面,提供咗柚子醬油, 洋蔥醬油, 芝麻鹽可以點~❤️ 拉絲芝士雞肉 $88除咗牛,當然仲有其他肉類可以揀。呢款拉絲芝士雞肉,除咗雞肉之外仲配上一大兜芝士!芝士放上爐上烘溶,等啲雞肉燒完🍗可以撈芝士一齊食。非常滋味😋❤️ 棉花糖壽喜燒 (三筋肉配肩芯肉) $220♡ 呢個棉花糖壽喜燒又好食又非常適合打卡!😍 女仔們可以嗌😋 ♡ 你都成大個棉花糖喺個煲上面,非常搶眼😙 職員會慢慢將壽喜燒汁到上去,棉花糖就會慢慢溶。棉花糖加咗落去壽喜燒汁增加左甜味,加上香草🌿再煲一煲就好正😝♡ 三筋肉同肩芯肉肉質都一流,連生雞蛋黃🥚一齊食,先係壽喜

❤️ 和牛牛舌盛合 $265
醬汁方面,提供咗柚子醬油, 洋蔥醬油, 芝麻鹽可以點~

❤️ 拉絲芝士雞肉 $88

❤️ 棉花糖壽喜燒 (三筋肉配肩芯肉) $220
♡ 三筋肉同肩芯肉肉質都一流,連生雞蛋黃🥚一齊食,先係壽喜燒既精粹✨

❤️ 現切! 和牛肩胛牛扒🥩
♡ 呢個好玩!店員首先會攞成嚿和牛同刀出嚟,隔籬枱全部人都望住🤣 之後可以只是店員切幾多牛扒,通常唔係太多人嘅話大概就係一隻手指嘅闊度。然後就可以開始競猜嗰塊牛扒幾多g!

♡ 牛扒原價 $2.5/g 。競猜遊戲有兩次機會✌🏼第一次估完之後店員會比提示,例如多咗少咗大概幾多g。最後如果估中+\- 10g內就可以有七折,+\- 5g内就有半價,如果咁啱exactly估中就全舊牛肉免費!😍 最後我哋完全估唔中🤣 不過過程都幾好玩。
♡ 之後店員會幫我哋現場燒塊牛扒🥩 最後仲用火槍封邊,保住入面既肉汁👍🏼

❤️ 食完塊牛扒之後就飽飽😋 過了滿足的一晚👍🏼