2020-11-23
週末同朋友一聚😋揀咗嚟Liberty好彩有book位 唔洗等🤩想星期五六日嘅朋友仔最好book定位啊!當晚我哋五個人叫咗三個Dinner Set 同各款小食 仲有甜品share😋太肚餓 啲嘢求其影下就算🤣🤣當晚餐湯係南瓜湯🎃可惜冇影到!感受到誠意的濃湯😱絕不是坊間就咁開罐頭嘅濃湯🤭🤭!🦐西班牙海鮮飯賣相我比九分啦!😋面頭有各種不同的海鮮作配搭!炒飯底十分開胃😌👍🏼🐟挪威三文魚長通粉我個人對長通粉就冇太大嘅興趣🤭不過朋友們都話好食😋比哂手指公啊😋👍🏼三文魚配🍅底的長通粉都好夾🦀南瓜蟹肉意大利飯有驚喜嘅意大利飯!意大利飯能帶出到南瓜淡淡嘅甜味😋飯粒軟硬適中!有足夠的蟹肉的作配撘😝👍🏼不過我同另外兩位朋友食多幾啖就覺得有少許鹹😣但係呢個都係好個人口味嘅 ,整體都十分推介👍🏼👍🏼值得一試,仲有一款係黑松露帶子意大利飯,都係員工有介紹到比我哋嘅,下次一定要試埋佢啊😋😍😍😍另外我哋叫咗五款唔同嘅小食😍🙏🏼分別有黑松露醬炸薯條、奧地利忌廉芝士條、秘製炸雞翼、酥炸北海道生蠔、日式炸雞粒值得一讚呢間會用張紙墊一墊先上食物👍🏼較衛生😗👍🏼各款炸嘢都好出色😋炸粉唔會好厚🤩最推介生蠔同芝士條😍最後我哋個Din
週末同朋友一聚😋揀咗嚟Liberty
好彩有book位 唔洗等🤩
想星期五六日嘅朋友仔最好book定位啊!
太肚餓 啲嘢求其影下就算🤣🤣
當晚餐湯係南瓜湯🎃可惜冇影到!
感受到誠意的濃湯😱絕不是坊間就咁開罐頭嘅濃湯🤭🤭!
🦐西班牙海鮮飯
🐟挪威三文魚長通粉
🦀南瓜蟹肉意大利飯
另外我哋叫咗五款唔同嘅小食😍🙏🏼
值得一讚呢間會用張紙墊一墊先上食物👍🏼
較衛生😗👍🏼
各款炸嘢都好出色😋炸粉唔會好厚🤩最推介生蠔同芝士條😍
最後我哋個Dinner set仲加$38要個柚子芝士蛋糕🍰😍同另加一個Strawberry Waffle 😝
個柚子芝士蛋糕太好味啦😍五個人唔洗一分鐘清哂啦🤣
個waffle好靚😗打卡一流
仲好有驚喜添啊😍waffle上面有少少焦糖面 整體又唔會甜到漏 平時tea time 過嚟配杯咖啡都唔錯😋
員工熱情款待 令我們印象十分良好👍🏼
感受到滿滿誠意的黃店💛💛!更加要大大力懲罰啊!
得閒再嚟幫襯🥰🥰