2017-02-21
同朋友飲杯野,食下野,傾吓心事。環境又幾唔錯,咁岩當晚又有LiveBand,立即值回票價。未叫嘢食之前,首先梗係嘢飲,第日要返工就唔飲酒。Baby Got 7$59有薄荷又有雪碧,清新得來唔會好似牙膏味,精神為之一振,也令人胃口大增。California punch$59雜果賓治嘅味道有橙味係特別濃郁,其他口味並不突出,原來底部有啲橙肉碎果然有心思。甜味都比想像中更加合適。加勒比海烤皇帝海蝦$138皇帝海蝦大大件,原來已經去咗腸,仲要烤到外殼香脆,朋友唔知點解殻都食⋯裏面嘅海蝦夠晒新鮮,口感彈牙而且主力係鮮味,不需添加太多調味,你旁邊的醬汁我哋都冇乜點用。香煎北海道鮮帶子藜麥沙律芥末籽蜜糖汁$138帶子同埋藜麥都係我最鍾意嘅食品之一,好精細嘅幾份帶子外脆內軟,味道鮮甜又清新,加上藜麥同埋芥末只蜜糖汁酸酸甜甜,作為一個好開胃嘅小食。西班牙辣肉腸鮮蝦長通粉$118辣肉腸比較有鹹香但係辣味欠奉,可能因為自己平時食得辣。長通粉覺得咁就真係啱啱好,唔係太硬亦都唔會過稔,鮮蝦就非常爽口,所以$118都幾唔錯。紐約芝士蛋糕$58幾想像中細一點的芝士蛋糕芝士味都幾香的,而且可以點上旁邊的朱古力醬,口味
環境又幾唔錯,咁岩當晚又有LiveBand,立即值回票價。 未叫嘢食之前,首先梗係嘢飲,第日要返工就唔飲酒。 Baby Got 7$59
有薄荷又有雪碧,清新得來唔會好似牙膏味,精神為之一振,也令人胃口大增。 California punch$59
雜果賓治嘅味道有橙味係特別濃郁,其他口味並不突出,原來底部有啲橙肉碎果然有心思。甜味都比想像中更加合適。 加勒比海烤皇帝海蝦$138
裏面嘅海蝦夠晒新鮮,口感彈牙而且主力係鮮味,不需添加太多調味,你旁邊的醬汁我哋都冇乜點用。 香煎北海道鮮帶子藜麥沙律芥末籽蜜糖汁$138
帶子同埋藜麥都係我最鍾意嘅食品之一,好精細嘅幾份帶子外脆內軟,味道鮮甜又清新,加上藜麥同埋芥末只蜜糖汁酸酸甜甜,作為一個好開胃嘅小食。 西班牙辣肉腸鮮蝦長通粉$118
辣肉腸比較有鹹香但係辣味欠奉,可能因為自己平時食得辣。長通粉覺得咁就真係啱啱好,唔係太硬亦都唔會過稔,鮮蝦就非常爽口,所以$118都幾唔錯。 紐約芝士蛋糕$58
幾想像中細一點的芝士蛋糕芝士味都幾香的,而且可以點上旁邊的朱古力醬,口味更加豐富。 我哋咁啱星期六佢有LiveBand,可能有其他日子都有,如果真係想聽嘅話最好打去問啦。