2023-01-13
星期五晚7點幾左右食晚餐,見餐廳無咩人又有空枱,所以選擇入來食飯。餐廳不大,整體乾淨,員工服務不錯!姐姐係幾有禮貌!食物選擇都好多,食物質素都不錯!當晚叫咗烤魚同串物,個人認為係算幾好食!烤魚係$298,條魚都好大條。但係無奈真係等野食等太耐!!每樣食物都至少要等40分鐘!隔離枱叫白飯,佢等咗45分鐘先有碗飯!而我條烤魚都等咗50分鐘!姐姐話煮多5分鐘先食,我因為玩手機所以都有等至少15分鐘,但條魚都係未熟。。我等咗一個鐘都係未食得!但係餐廳係坐唔滿!仲有空枱都要等咁耐另外我叫咗烤魚配菜,係未煮既薯粉同枝竹,配菜都係要等45分鐘先會上菜 搞到我完全唔敢唔加單!!我見其他食客都等到黑哂面,係咁問姐姐幾時會上菜,已經等咗好耐。。。所以如果大家要試就一定要一次過點好d野食!真心幾好食我都唔會再來。。。真係等太耐。。我7點幾入坐,食到10點都未食完。。
但係無奈真係等野食等太耐!!
真心幾好食我都唔會再來。。。真係等太耐。。
我7點幾入坐,食到10點都未食完。。