2014-09-19 1264 views
琴日同個舊同事約食飯啦,,點知約下約下約左食宵夜喎咁岩我有車又叫我過去,,無所謂啦就過去啦,,反正唔洗過海,,話說都好耐無食串燒,,所以都突然話食都幾期待見到個店名突然間醒起之前係觀塘食間野好似差唔多,,都幾得意個名,,之後坐得叫野食啦,,係呢度食串燒有一樣野好,,就係坐得舒服又有冷氣嘆,,唔洗好似有D要坐街邊咁食到LE 咁HEA我地叫左個燒茄子,燒菠蘿,燒一口甜薯,燒雞泡魚乾,蒜蓉燒扇貝, 燒雞腎等等個燒茄子幾JUICY, 大大塊, 又好夠蒜蓉,惹味之選!之後係個燒菠蘿,我就唔係太LIKE喇,可能係我本身就唔鍾意食菠蘿啦,,我覺得燒左之後就酸喇,,但係朋友就覺得好甜好好食,我諗鍾意食菠蘿既都會好鍾意既,,然後係個燒雞腎,,都係好味,,爽口,,唔會又乾又硬掘掘,咬到牙軟都未咬得開咁,,仲有個扇貝,,好夠蒜蓉!食落成口都係蒜蓉,,扇貝都唔細隻,,係好味既!個雞泡魚乾呢就好夠份量,,不過因為甜甜地又好咬口,,好似食極都唔夠咁,,對於咁耐都無食串燒既我,,呢間野真係唔錯幾好食!!
琴日同個舊同事約食飯啦,,
點知約下約下約左食宵夜喎
咁岩我有車又叫我過去,,無所謂啦就過去啦,,
反正唔洗過海,,
話說都好耐無食串燒,,
所以都突然話食都幾期待
見到個店名突然間醒起之前係觀塘食間野好似差唔多,,
都幾得意個名,,
之後坐得叫野食啦,,
係呢度食串燒有一樣野好,,
就係坐得舒服又有冷氣嘆,,
唔洗好似有D要坐街邊咁食到LE 咁HEA
個燒茄子幾JUICY, 大大塊, 又好夠蒜蓉,惹味之選!
個雞泡魚乾呢就好夠份量,,不過因為甜甜地又好咬口,,
好似食極都唔夠咁,,
對於咁耐都無食串燒既我,,呢間野真係唔錯幾好食!!
2014-09-17
2014-08-18 1247 views
收工去搵朋友食宵夜..仲未食晚餐既我真係超級肚餓雖然住東區, 但我都好少去筲箕灣所以就由朋友發板帶我去食野喇門面幾光猛..入到去就即刻叫野食喇我地叫左個芝士燒生蠔, 燒車厘茄,燒茄子, 沙茶燒金菇, 燒一口魷魚仔, 燒羊肉串, 烤雞腎, 燒雞翼同埋燒多春魚等等上野食速度都唔算慢..燒茄子: 大大碟幾juicy..想食埋個皮咁濟..不過當然皮係唔食得燒車厘茄: 車厘茄甜甜地, 燒慶左仲熱辣辣外皮脆脆地..唔錯烤雞腎: 個味道其實唔錯..不過好似硬左少少..唔夠爽口燒一口魷魚仔: 個調味唔錯, 不過就其實大件左少少..唔夠"一口", 而且個質地太un, 有少少難咬, 不過我朋友就好鍾意食之後係個燒金菇: 個沙茶醬好好味, 不過如果可以均勻d就更加正燒雞翼~~我鍾意食, 的而且確好好味!個醬好特別, 好過癮, 係第度都未食過, 雞翼又唔會細細隻好似有d地方用d營養不良既雞翼咁另外個燒羊肉串都燒得岩岩好, 個調味真係好正!芝士燒生蠔: 個芝士味好濃, 燒到個芝士溶落隻蠔度, 加埋蠔個鮮味, 真係無得頂燒多春魚: 都係個調味岩岩好, 唔會太咸又唔會無味,, 燒到外面脆裡面肉嫩, 正!!!野食整體
收工去搵朋友食宵夜..
仲未食晚餐既我真係超級肚餓
雖然住東區, 但我都好少去筲箕灣
所以就由朋友發板帶我去食野喇
門面幾光猛..
入到去就即刻叫野食喇
上野食速度都唔算慢..
烤雞腎: 個味道其實唔錯..不過好似硬左少少..唔夠爽口
另外個燒羊肉串都燒得岩岩好, 個調味真係好正!
野食整體黎講都好掂
不過service方面如果可以一黎就提供食水就更加好!
2014-08-08
  • 芝士燒生蠔
  • 燒雞中翼
2014-08-14 1115 views
前日凌晨去宵箕灣搵朋友食宵夜朋友就帶左我黎喇晚餐食左丁咁多野既我真係超肚餓所以我地就叫左好多野食喇有一口甜薯, 燒茄子, 芝士焗生蠔, 燒韮菜, 雞泡魚乾, 魷魚筒, 燒羊架等等首先係燒韮菜, 份量好似少左d, 個粉好好味, 如果可以再入味d就好然後係魷魚筒, 我就不嬲都好鍾意食魷魚筒, 呢度配埋個芝士醬真係好特別, 唔同出面係用燒汁咁樣, 好好食, 個芝士醬同個魷魚出奇地夾, 真係食到停唔到口雞泡魚乾都唔錯, 甜甜地又有咬口, 如果可以買返屋企一路食一路睇電視真係好正個一口甜薯好特別, 食薯仔又唔洗慢慢咬慢慢切, 一啖就食到, 又唔會濟, 好過癮之後就係燒茄子, 蒜蓉味好突出, 大大塊茄子, 又係食到停唔到, 一條條扯出黎仲係好juicy燒羊架就一般, 都唔錯, 勝左夠大件, 亦都唔會乾爭爭, 好味芝士焗生蠔,我都係第一次食, 估唔到芝士同生蠔都可以擺埋一齊, 芝士味好濃, 襯埋個生蠔一齊係真係好掂第二round我地就叫左燒多春魚, 同埋食過返尋味既雞泡魚乾慢慢口趙, 另外仲有個燒雞肉軟骨棒個雞軟骨棒係好食, 不過真係太少, 得一條, 如果切開唔係一條上大家就可以share之後個多春
前日凌晨去宵箕灣搵朋友食宵夜
朋友就帶左我黎喇
晚餐食左丁咁多野既我真係超肚餓
所以我地就叫左好多野食喇
之後個多春魚真係好正, 燒得岩岩好, 脆脆地熱熱地, 咬落去就係淋既, 兩個人食有4條就可以唔洗爭, 抵叫又好味!!
overall d野食質素都唔錯, 環境又乾乾淨淨坐得幾舒服
下次黎開東區食宵夜都會有機會再黎
2014-08-12
$140 (Last Night Supper)
  • 燒魷魚
  • 雞泡魚乾
2014-08-01 884 views
夜晚食完飯仲係餓餓地..意猶未盡既我就同細佬落左樓下搵野食喇..行行下見到有間串燒仲未關門..仲有人排緊隊..之後我地就決定等下啦..無幾耐就有得入去喇..室內燈光都幾光猛..又有電視睇..之後我地就睇下有咩食喇..野食種類都幾多..我地叫左個燒韮菜、燒多春魚、燒車厘茄、燒一口魷魚仔、雞腎同埋雞肉軟骨棒等等..野食好快就上左..韮菜唔錯..不過份量就太少..兩個人食都ok既..另外燒車厘茄都幾特別..又夠新鮮..如果食濟左再食感覺會幾好..不過個燒一口魷魚仔真係好一般..又唔係好熟..生生地咁..好奇怪..好難咬另外個雞肉軟骨棒剩係得一條..雖然味道唔錯..不過個燒多春魚好驚喜..咁大個人都未食過咁好食既多春魚...燒得岩岩好.外面脆脆地..裡面仲好熱又嫩..真係好味不過人手好似唔係幾夠..同埋野食份量真係多d就好
夜晚食完飯仲係餓餓地..
意猶未盡既我就同細佬落左樓下搵野食喇..
行行下見到有間串燒仲未關門..
仲有人排緊隊..
之後我地就決定等下啦..
無幾耐就有得入去喇..
室內燈光都幾光猛..又有電視睇..
之後我地就睇下有咩食喇..
野食種類都幾多..
野食好快就上左..
韮菜唔錯..不過份量就太少..兩個人食都ok既..
另外個雞肉軟骨棒剩係得一條..雖然味道唔錯..
燒得岩岩好.外面脆脆地..裡面仲好熱又嫩..
真係好味
不過人手好似唔係幾夠..同埋野食份量真係多d就好
2014-07-31
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$80 (Last Night Supper)
  • 燒韮菜
2014-07-03 875 views
琴日屋企無煮飯,所以就同成家人落樓下覓食喇經過見到安安燒個招牌覺得個名好得意所以我地就入左去食喇一坐低我地就叫左d菜呀海鮮咁燒茄子:夠大份, 唔乾, 加埋d蒜蓉幾好味燒四季豆:無咩特別, 但係都好食燒雞泡魚乾: 甜甜地, 好好咬, 好快就比我地o趙哂玉子燒: 我就唔係好鍾意食蛋, 但食蛋既屋企人就話好好食, 甜得黎都唔會乾海鮮類就有蒜蓉燒扇貝: 蒜味好濃, 但都無乾過個鮮味 好味燒多春魚: 呢個真係掂, 外皮脆, 裡面唔乾仲好嫩之後仲叫左d肉車厘茄加果個煙腩真係好味..出奇地夾..但係就覺得少左d另外仲有個羊肉串. 都係唔會太乾, 羶羶地 唔錯整體上野食速度都幾快野食都好味..如果可以大份d就好有機會都會再黎多次!
琴日屋企無煮飯,所以就同成家人落樓下覓食喇
經過見到安安燒個招牌覺得個名好得意
所以我地就入左去食喇
一坐低我地就叫左d菜呀海鮮咁
燒茄子:夠大份, 唔乾, 加埋d蒜蓉幾好味
燒四季豆:無咩特別, 但係都好食
燒雞泡魚乾: 甜甜地, 好好咬, 好快就比我地o趙哂
海鮮類就有
蒜蓉燒扇貝: 蒜味好濃, 但都無乾過個鮮味 好味
燒多春魚: 呢個真係掂, 外皮脆, 裡面唔乾仲好嫩
之後仲叫左d肉
車厘茄加果個煙腩真係好味..出奇地夾..但係就覺得少左d
另外仲有個羊肉串. 都係唔會太乾, 羶羶地 唔錯
整體上野食速度都幾快
野食都好味..如果可以大份d就好
有機會都會再黎多次!
2014-07-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)
  • 燒車厘茄煙腩卷
  • 燒雞泡魚乾
2014-06-24 954 views
咁岩係筲箕灣收工,又好耐無食過串燒.所以就同朋友去左食.食物好多選擇,一黎就簡左個燒茄子、多春魚,同一大堆野食.上野食既速度都唔算慢.你知啦, 燒茄子唔係間間都燒得好食,唔好食果d會燒到好乾,但係呢度都唔錯,幾好食.多春魚燒得岩岩好,燒得又香口又脆. 另外試左果個芝士燒生蠔, 芝士味雖然濃但都無蓋過蠔既鮮味. 整體黎講野食幾好食,服務都ok, 有機會都會再黎
2014-06-23
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)
  • 燒羊架
2014-06-23 835 views
之前黎左一次,今次為左睇波而黎。夜晚係呢區,除左酒吧之外,好難搵到一個地方可以食宵夜同睇波。甘岩禮拜五既關係,所以就男朋友約埋一班朋友落去食野。十二點開波,我地十一點九左右去到,果時都幾爆場,好彩都有位坐低。坐低每人叫杯hoogaarden先,之後先慢慢叫野食,時日推介燒白鱔,五個人叫左兩串食,好新鮮爽口,皮脆脆地,無草味,平時我係唔食魚皮,價錢合理,四十幾定五十幾一串,唔太記得。友人叫左羊架同安安芝士蠔,我唔食羊,評價唔到,不過朋友話你(so)味,幾正。個蠔芝士份量幾多,咸左少少,可接受。燒韭菜,食串燒一定要叫呢樣,雖然好似好普通,但食過好幾間出名既串燒店都唔夠呢間好食。一口甜薯,好得意,細細粒容易食,香甜。綿花糖夾餅,綿花糖係中間,有d朱古力醬。另外叫左d野食無影到相。燒菠蘿可能本身就甜,所以燒完都係好甜好好食。沙茶金菇,墨魚咀,金銀蒜扇貝,雞泡魚乾,燒魷魚,茄子。沙荼金菇,用錫箔紙包住出,水多左少少,少d會好d。墨魚咀好有口感,好食。扇貝一口食哂,蒜蓉加埋帶子肉好正。雞泡魚乾點沙律醬送啤酒一流,一碟唔夠食,叫多左碟。燒魷魚好似有五隻定六隻,係好似新光戲院則邊果檔懷舊燒魷魚。茄子真
一口甜薯,好得意,細細粒容易食,香甜。
綿花糖夾餅,綿花糖係中間,有d朱古力醬。

沙茶金菇,墨魚咀,金銀蒜扇貝,雞泡魚乾,燒魷魚,茄子。

沙荼金菇,用錫箔紙包住出,水多左少少,少d會好d。
墨魚咀好有口感,好食。
扇貝一口食哂,蒜蓉加埋帶子肉好正。
雞泡魚乾點沙律醬送啤酒一流,一碟唔夠食,叫多左碟。
燒魷魚好似有五隻定六隻,係好似新光戲院則邊果檔懷舊燒魷魚。
茄子真係好大條,原條上,要用刀叉幫手分開d肉,茄子燒得唔錯,好入味。

睇完第一場波,叫左兩碗糖水,楊枝金露同熱既雪梨糖水。楊枝金露足料,雪梨係原個上,好清甜。糖水同出面糖水鋪價錢差不多,味道都幾好。整實都幾抵食,睇左兩場波,又飲又食,都係百幾二百一位。

2014-06-13
Last Night Supper
  • 雞泡魚乾,茄子,羊架,白鱔,韭菜,糖水
2014-06-23 594 views
基本上唔可以叫燒烤店,我同老婆坐喺近廚房位置,睇住大部份都係微波爐叮出黎!最多用枝火槍燒一吓。唉!冇heart!!最惨係叮都叮唔熱,我要份餃子雞亦竟然裡面仲係凍嘅,叮都叮得唔好。價錢又唔平,真係自己去便利店叮幾盒嘢好過。一定唔會再去!!
基本上唔可以叫燒烤店
,我同老婆坐喺近廚房位置,睇住大部份都係微波爐叮出黎
!最多用枝火槍燒一吓。唉!冇heart!!
。價錢又唔平,真係自己去便利店叮幾盒嘢好過。
一定唔會再去!!
2014-06-15 486 views
冇諗過第一次寫食評就要比bad comment...男友一直都提住話想試下呢間新野,今日有時間就去試下啦,試完就覺得,真係一次就夠去到都ok full, 等左一陣位,兩個人叫左羊肉串,芝士燒蠔,茄子,牛仔排,雞亦,麻辣田雞腿,兩支啤酒先講個蠔,芝士係多,但係有lun 味既芝士我都係第一次食,再食落係勁咸,總之唔好食麻辣田雞腿,唔夠辣,唔香雞亦,得d 雞皮有味牛仔排,好鞋,好乾茄子,普通到唔普通完全吸引唔到我影相,仲話咩入選餐廳,雷聲大雨點小。完。冇下次
冇諗過第一次寫食評就要比bad comment...
麻辣田雞腿,唔夠辣,唔香
雞亦,得d 雞皮有味
牛仔排,好鞋,好乾
茄子,普通到唔普通
完全吸引唔到我影相,仲話咩入選餐廳,雷聲大雨點小。完。
冇下次
2014-05-15 625 views
星期五晚放工專程去食,當日預約,但其實唔full booking。之前已經食過旺角個間分店都覺得好食先去試下。出奇地菜式完全不同,但一樣好味。順帶提一提係有生啤飲架 呢個芝士通粉釀蟹蓋又夠香又夠芝士濃味。呢份牛排也值得一試,多汁又淋。成餐都好滿意,唯一要改善既地方係野食出得太快,一次過黎晒,凍晒會影響食物味道。蕃茄有焦糖面,好特別又鮮甜。但好難放成個落口。聖子皇好好味,但有少少砂。
之前已經食過旺角個間分店都覺得好食先去試下。
出奇地菜式完全不同,但一樣好味。
順帶提一提係有生啤飲架

呢個芝士通粉釀蟹蓋又夠香又夠芝士濃味。

呢份牛排也值得一試,多汁又淋。

蕃茄有焦糖面,好特別又鮮甜。但好難放成個落口。

聖子皇好好味,但有少少砂。
$300 (Last Night Supper)
2014-03-23 1078 views
食串燒,要吃得出色,必定不可以一次過大量點菜,因為如果串燒一次過上枱的話,你不能一次過吃下,代串燒凍了後,就會不好吃,所以我們吃串燒的時候,每次也是分開點菜,兩三串,兩三串,這樣的串燒, 才能真正品嚐味道!!!今晚我們倆口子,見到這間光猛的店鋪,已下定決心,今晚要和串燒比拼,這裡好像是新開的,地方整齊清潔,我們不及待已開始點菜。首先點的就是我最喜歡吃的多春魚及墨魚咀,多春魚燒得外面脆内嫩,師傅燒烤功夫非常了得,而墨魚咀爽口彈牙非常好味。接下來我點了燒四季豆給,及午餐肉。四季豆燒得很香口,孜然粉加上辣粉的香氣撲鼻,而味道亦非好味。餐肉只是普通質素的,但他們穿上青椒,一啖肥肥的午餐肉在配搭一塊清清的青椒,這樣的口感十分清山跟著我們點的就是海鮮,我們點了新鮮燒鮑魚,烧聖子,燒蠔及扇貝。蒜蓉的味道非常香,當食物上抬的時候,我們已經台急急地把它放進口中, 因為我們兩個也十分喜歡蒜蓉的味道,香濃的蒜蓉加上準確的燒烤時間, 令所有海鮮到十分惹味。本人覺得這間店舖的食物水準備高,員工服務態度非常親切,而地方的十分清潔,雖然我不是住在香港島,但是我決定我會在去光顧的!

細佬話開左間新野食, 見得閒就全家去食.好彩醒目訂定位, 去到見到好多人等緊位.我地6個人, 3張2人檯排埋, 都算幾闊落.叫野食由母親大人負責, 因為我地幾兄弟係乜都食.串燒油麥菜-----我個人就認為無普通左d, 無乜特別味, 咪普通食菜咁食, 但母親大人就話好好味, 鮮菜味加辣辣地.串燒韮菜-----我好懷疑佢地係點串d韮菜? 不過唔理, 我地全部勁like, 燒到香香地, 辣辣地, 韮菜又唔老易吞, 我地共食左3碟.燒龍脷柳-----錫紙包住燒, 龍脷柳索晒d醬汁, 而且啖啖肉, 唔腥, 好正.燒青口-----腥左d, 而且唔大隻.燒玉子-----本身已經好味, 再燒香左, 全家係爭食. 結果叫左兩客.成餐都算係滿意, 第時母親大人唔煮飯既日子, 又多個選擇.
細佬話開左間新野食, 見得閒就全家去食.
好彩醒目訂定位, 去到見到好多人等緊位.
我地6個人, 3張2人檯排埋, 都算幾闊落.
叫野食由母親大人負責, 因為我地幾兄弟係乜都食.
燒青口-----腥左d, 而且唔大隻.
成餐都算係滿意, 第時母親大人唔煮飯既日子, 又多個選擇.
2014-03-07
$150 (Dinner)
2014-03-10 1725 views
屋企人生日, 諗住呢間新開所以試下, 點知...令我忍唔住為佢開個openrice account提醒下準備去食的人個門口啲圖都幾靚ge..MENU(加埋啲令人覺得美味的字眼)沙茶醬燒雞脾菇($15/份)"一份"得三粒, 仲要完全冇沙茶醬的痕跡, 問侍應說好的沙茶醬呢? 佢問個經理係咪冇落沙茶醬, 個經理嚟解釋落咗喺底, 但其實面同底都一樣係咁嘅白色燒芝士餈飯($25)好細舊 冇乜芝士味 啲芝士一條條喺側邊冇熔過蒜蓉燒茄子($36)個皮燒到燶曬食唔到, 是全場最大的一碟ge菜式大條到夾唔開, 頗辣麻吉年糕燒($17)出面果層係魚蛋, 得中間少少係年糕, 少到唔覺有燒菠蘿($17)成條連皮都唔批要自己咬啲釘走, 想我食埋塊皮咩燒牛舌($32)幾好食 不過得三小薄片, 仲細塊過我條脷美國牛小排($34)牛排原來的肉汗, 俾佢燒到一滴不留, 又乾又粗又硬沙茶醬燒深海大墨魚咀($25)理想同現實差勁遠,除咗唔爽口同勁細粒之外,就連咬都咬唔開, 墨魚咀同支竹簽二合為一, 想食沙茶醬(燶咗?)燒竹簽可以食 蒜蓉撈紅薯粉($37)三催四請先出嚟的紅薯粉, 耐到我以為佢仲種緊薯仔, 成兜真係得蒜蓉同紅
個門口啲圖都幾靚ge..
MENU p.2
MENU(加埋啲令人覺得美味的字眼)
沙茶醬燒雞脾菇($15/份)
沙茶醬燒雞脾菇($15/份)
燒芝士餈飯($25)
燒芝士餈飯($25)
好細舊 冇乜芝士味 啲芝士一條條喺側邊冇熔過
蒜蓉燒茄子($36)
蒜蓉燒茄子($36)
個皮燒到燶曬食唔到, 是全場最大的一碟ge菜式
大條到夾唔開, 頗辣
麻吉年糕燒($17)
麻吉年糕燒($17)
出面果層係魚蛋, 得中間少少係年糕, 少到唔覺有
燒菠蘿($17)
燒菠蘿($17)
成條連皮都唔批要自己咬啲釘走, 想我食埋塊皮咩
燒牛舌($32)
燒牛舌($32)
幾好食 不過得三小薄片, 仲細塊過我條脷
美國牛小排($34)
美國牛小排($34)
牛排原來的肉汗, 俾佢燒到一滴不留, 又乾又粗又硬
沙茶醬燒深海大墨魚咀($25)
沙茶醬燒深海大墨魚咀($25)
蒜蓉撈紅薯粉($37)
蒜蓉撈紅薯粉($37)
三催四請先出嚟的紅薯粉, 耐到我以為佢仲種緊薯仔,
成兜真係得蒜蓉同紅薯粉 -__-'' 乜料都冇

Other Info. : 一坐低連水都冇一杯, 問佢先俾你, 仲要唔係一次過俾曬全枱人, 啲野食到好口乾, 飲曬又唔自動加水, 擺咗幾張4人枱留坐扮多生意,逼你坐曬啲路邊位先, 但有人嚟就拎走個牌俾二人坐, 仲有, 叫咗九樣野都唔算多, 有兩樣野漏咗單, 話整緊, 等咗好耐先有, 隔離枱都有漏單, 間野得十枱人又細間都唔係忙啦, 都可以漏單 呢間野真係可一不可再, 食多多都唔飽, 如果要食得飽應該埋單仲貴過放題
$100 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 點會仲有 -__-''
2014-03-07 1379 views
食親野都離唔開啤酒.香口野配啤酒實在太正.行過呢間見佢有hoegarrden,忍唔坐入左去食.坐都未坐低就先叫左杯啤酒.野食就亂點左一堆.飲左一半野食就黎喇.燒多春魚: 唔算好大條, 但超多春, 燒到好香口, 配hoegarrden爽到爆!雞泡魚干: 雞泡魚干配啤酒係常識吧? 呢隻雞泡魚干較軟身, 但燒到個邊脆脆地, 都好好味.燒魷魚仔: 細個戲院門口賣o個d! 正! 一模一樣味!燒生蠔: 揀左個咩金銀蒜, 好似係有兩隻蒜, 一隻係普通蒜蓉, 一隻係炸蒜, 又係好香口, 蠔都好鮮味.燒羊肉串: 勁似大陸街邊食o個d, 加左d唔知咩粉, 好夾羊味. 又係配啤酒之選!
食親野都離唔開啤酒.
香口野配啤酒實在太正.
行過呢間見佢有hoegarrden,
忍唔坐入左去食.
坐都未坐低就先叫左杯啤酒.
野食就亂點左一堆.
飲左一半野食就黎喇.
燒魷魚仔: 細個戲院門口賣o個d! 正! 一模一樣味!
2014-03-01
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$148 (Dinner)
  • 燒羊肉串
2014-02-28 1340 views
好耐之前去過佐敦食過一次串燒之後, 都無食過.屋企人話呢度新開左間串燒, 於是全家出動.有d就普通少少, 好似翠玉瓜, 無乜味;四季豆, 亦都係無乜味, 而且細條;燒雞腿肉, 細串左d.大致上都算滿意, 一班人會再黎.
好耐之前去過佐敦食過一次串燒之後, 都無食過.
屋企人話呢度新開左間串燒, 於是全家出動.
燒豆腐
燒雞中翼
燒韮菜
雙重芝心丸
燒羊架
有d就普通少少, 好似
翠玉瓜, 無乜味;
四季豆, 亦都係無乜味, 而且細條;
燒雞腿肉, 細串左d.

大致上都算滿意, 一班人會再黎.
2014-02-18
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$145 (Dinner)
燒豆腐
燒雞中翼