2014-09-19
琴日同個舊同事約食飯啦,,點知約下約下約左食宵夜喎咁岩我有車又叫我過去,,無所謂啦就過去啦,,反正唔洗過海,,話說都好耐無食串燒,,所以都突然話食都幾期待見到個店名突然間醒起之前係觀塘食間野好似差唔多,,都幾得意個名,,之後坐得叫野食啦,,係呢度食串燒有一樣野好,,就係坐得舒服又有冷氣嘆,,唔洗好似有D要坐街邊咁食到LE 咁HEA我地叫左個燒茄子,燒菠蘿,燒一口甜薯,燒雞泡魚乾,蒜蓉燒扇貝, 燒雞腎等等個燒茄子幾JUICY, 大大塊, 又好夠蒜蓉,惹味之選!之後係個燒菠蘿,我就唔係太LIKE喇,可能係我本身就唔鍾意食菠蘿啦,,我覺得燒左之後就酸喇,,但係朋友就覺得好甜好好食,我諗鍾意食菠蘿既都會好鍾意既,,然後係個燒雞腎,,都係好味,,爽口,,唔會又乾又硬掘掘,咬到牙軟都未咬得開咁,,仲有個扇貝,,好夠蒜蓉!食落成口都係蒜蓉,,扇貝都唔細隻,,係好味既!個雞泡魚乾呢就好夠份量,,不過因為甜甜地又好咬口,,好似食極都唔夠咁,,對於咁耐都無食串燒既我,,呢間野真係唔錯幾好食!!
點知約下約下約左食宵夜喎
咁岩我有車又叫我過去,,無所謂啦就過去啦,,
反正唔洗過海,,
話說都好耐無食串燒,,
所以都突然話食都幾期待
見到個店名突然間醒起之前係觀塘食間野好似差唔多,,
都幾得意個名,,
之後坐得叫野食啦,,
係呢度食串燒有一樣野好,,
就係坐得舒服又有冷氣嘆,,
唔洗好似有D要坐街邊咁食到LE 咁HEA
個燒茄子幾JUICY, 大大塊, 又好夠蒜蓉,惹味之選!
個雞泡魚乾呢就好夠份量,,不過因為甜甜地又好咬口,,
好似食極都唔夠咁,,
對於咁耐都無食串燒既我,,呢間野真係唔錯幾好食!!