2009-06-28 15 views
友人好突然咁話黎到荃灣,話想買喼佢神神秘秘咁話下星期去北海道不過又借唔到喼,就自己買一個夜晚去左呢間到食,係佢介紹的佢話之前佢同朋友係度食過仲好推介木糠布甸!!佢仲打包左2個返屋企食呢去到時係夜晚8點幾,當時冇位,個侍應叫我地留電話話有位就打比我地。。所以我地係周圍兜左一陣大約等左20分鐘左右就打黎了。我食左下午茶所以唔係幾餓。。2人都唔係好識揀乜食好,個侍應好好心咁問我地想食d乜再提議下邊d好食叫我地試下。。我點左個焗吞拿魚長通粉。。有湯,蒜容包同飲品友人就覺得西冷羊扒個名幾得意,所以揀左呢個!!湯我揀左白湯,都幾杰下,不過入面只有少量既菇個蒜容包就好油下,同埋已經林左。。個長通粉都等左好耐下,可能焗係比較長時間上枱時個碟長通粉係滾到有泡泡的!友人個個仲要再等多陣,橫掂見熱就等埋佢一齊先食la佢個個係西冷羊扒配薯菜,我冇食到聽佢講係有d"un"同埋唔係好夠熱我個個就好多芝士,撈個陣仲可以拉出黎食落都幾香,吞拿魚都有幾多架食到咁上下我地點野飲,見其他枱飲檸7,又想試下問左侍應係唔洗加錢的,又幾好喎2人都點了檸7,仲飽到飲唔晒呢!!食完後我覺得呢度野食都ok,不過價值就幾貴啦個餐廳比人既
友人好突然咁話黎到荃灣,話想買喼
佢神神秘秘咁話下星期去北海道
不過又借唔到喼,就自己買一個

夜晚去左呢間到食,係佢介紹的
佢話之前佢同朋友係度食過
仲好推介木糠布甸!!佢仲打包左2個返屋企食呢

去到時係夜晚8點幾,當時冇位,個侍應叫我地留電話
話有位就打比我地。。所以我地係周圍兜左一陣
大約等左20分鐘左右就打黎了。

我食左下午茶所以唔係幾餓。。
2人都唔係好識揀乜食好,個侍應好好心咁問我地想食d乜
再提議下邊d好食叫我地試下。。
我點左個焗吞拿魚長通粉。。有湯,蒜容包同飲品
友人就覺得西冷羊扒個名幾得意,所以揀左呢個!!

湯我揀左白湯,都幾杰下,不過入面只有少量既菇
個蒜容包就好油下,同埋已經林左。。

個長通粉都等左好耐下,可能焗係比較長時間
上枱時個碟長通粉係滾到有泡泡的!

友人個個仲要再等多陣,橫掂見熱就等埋佢一齊先食la

佢個個係西冷羊扒配薯菜,我冇食到
聽佢講係有d"un"同埋唔係好夠熱

我個個就好多芝士,撈個陣仲可以拉出黎
食落都幾香,吞拿魚都有幾多架
食到咁上下我地點野飲,見其他枱飲檸7,又想試下
問左侍應係唔洗加錢的,又幾好喎
2人都點了檸7,仲飽到飲唔晒呢!!

食完後我覺得呢度野食都ok,不過價值就幾貴啦

個餐廳比人既感覺唔值得收咁貴。。
d枱好窄。。係成間舖都好窄。。

友人話我地坐呢度已經算環境好,因為仲有另有間舖係後面係比較恐怖的。。
2009-06-26 48 views
看到這家餐廳在這網站評語不錯.. 還要預定才有位子..所以便預定了今晚試試吧!這裡地方不大.. 但每一張檯也坐滿了.. 有些擠迫感覺..相信廚房內抽氣系統不大好.. 我能夠呼吸到一些油煙味道..食物的味道真的是普通.. 像高檔茶餐廳般..但食物的擺放還是欣賞.. 看得到是有用心思..但價格和食物質數真是不成正比.. 實在是貴了一點!
看到這家餐廳在這網站評語不錯.. 還要預定才有位子..
所以便預定了今晚試試吧!

這裡地方不大.. 但每一張檯也坐滿了.. 有些擠迫感覺..
相信廚房內抽氣系統不大好.. 我能夠呼吸到一些油煙味道..

食物的味道真的是普通.. 像高檔茶餐廳般..
但食物的擺放還是欣賞.. 看得到是有用心思..
但價格和食物質數真是不成正比.. 實在是貴了一點!

2009-06-23 11 views
見好多食評對這餐廳評語都不錯,所以琴日下午試試。 order咗鵝肝汁牛柳+意粉,個牛柳好淋,好好味,意粉都唔錯。另外試咗個心太軟,用d朱古力材料唔太好,所以唔係好好味,但外面有少少脆,都加少少分數。
見好多食評對這餐廳評語都不錯,所以琴日下午試試。

2009-06-22
$40 (Lunch)
2009-06-18 6 views
食過一頓午餐, 有湯、主菜和餐飲(冷熱同價)。一般白湯, 沒有味, 不好。主食: 鵝肝汁薄牛柳, 味道過得去

食過一頓午餐, 有湯、主菜和餐飲(冷熱同價)。

一般白湯, 沒有味, 不好。
主食: 鵝肝汁薄牛柳, 味道過得去

2009-06-18
1K
2009-06-18 8 views
見呢間多人讚得咁緊要,早兩晚放工就去試左。坦白講,環境就真係麻麻,細都唔緊要,幅牆的木條令我諗起農場餐廳﹖其實係果下應該起身走‧餐牌亦都真係五花百門,意式雲吞、法國鵝肝、港式炒公仔麵都有﹖真係好有茶餐廳Feel。繼續鼓起勇氣,話晒咁多人食過都讚好嘛﹗重見到咁多人訂檯,一定唔差既﹗叫左焗長通粉同牛扒,跟手叫左心太軟。坦白講,長通粉最值得讚的地方係,用真的蟹肉,蝦都煮得好,牛扒就正常一般,心太軟就唔錯,朱古力味濃番少少會更好。但是,點解要咁既價錢呢﹖唔值囉﹗最多最多都只係荃灣入面一間唔錯既西餐廳,但係又未到每人成百幾銀既地步嘛﹖更加唔係其他人講到非此不可既味道卦。除了因為同區實在太少西餐外,實在無辦法解釋到呢間點解會咁紅。
見呢間多人讚得咁緊要,早兩晚放工就去試左。
2009-06-16
$120 (Dinner)
  • 嗯...心太軟都唔錯既
2009-06-18 10 views
執手機時發現之前映低o既相未有食評...雖然遲o左兩個月...不過都仲記得...要寫得喇...想去森美好耐...好多次行過都搵唔到...原來響轉角暗位...唔怪得行過睇唔到...去到差唔多九點...舖面冇位...侍應帶o左我地去後舖o既員工休息室...果度有四五張檯...應該係偷雞開o黎做生意o既...因為太肚餓...所以照坐...環境就光猛d(比起舖面)...不過唔知係咪唔係成日開...有陣霉霉舊舊o既味...坐o既又係摺椅...所以唔係幾舒服...野食叫o左兩個set dinner愛人要o左T骨...我就要o左布袋牛柳...餐湯先上...係忌廉湯...夠熱...不過粉味太重...唔算突出跟湯o既蒜蓉包...每人兩件...冇咩蒜蓉味...唔脆...唔熱...唔知佢想點......唔值得浪費胃納...愛人o既T 骨...落order 果陣已經覺得怪...冇人問幾多成熟...點知上碟o既時候...真係well done...愛人解釋話可能用料唔新鮮...帶骨o既扒如果唔新鮮...well done 會安全D...當年瘋牛症都係唔俾帶骨o既扒進口...雖然係well done...但係都幾

野食叫o左兩個set dinner
愛人要o左T骨...我就要o左布袋牛柳...
...唔值得浪費胃納...
愛人o既T 骨...落order 果陣已經覺得怪...冇人問幾多成熟...點知上碟o既時候...真係well done...愛人解釋話可能用料唔新鮮...帶骨o既扒如果唔新鮮...well done 會安全D...當年瘋牛症都係唔俾帶骨o既扒進口...雖然係well done...但係都幾算有肉汁...冇經化學處理...水準之上...
...配菜係一般豉油西餐o既炒椰菜+甘荀...冇驚喜...
到我o既布袋牛柳...布袋牛柳響我o既記憶入面係一件牛柳中間開一刀再鑲野入去...總之就係中間開一刀令到牛柳好似有個袋咁...點知我見到我碟牛柳...個心已經涼o左大截...
...佢只係用兩條煙肉...包住o左件牛柳咁就算...牛柳仲要係冇味...帶霉...唔係切...用叉都係可以整散...好似係特登要用煙肉紮實佢o黎整...如果冇煙肉就會散開咁...
...食味一般...反而係跟上o既薯菜出奇好食...可以由喊面上返OK...
後加o左一個心太軟+雪糕...雪糕唔會預佢俾HD 我地...普普通通...心太軟外皮唔太脆...流心唔夠...不過朱古力幾香...唔太甜...不過帶粉味...都ok o既...反觀跟餐o既咖啡出奇地好飲...

有機會都會再去試下佢其他野...再睇下係咪值得再去...

忌廉湯...粉味好重...
蒜蓉包...唔太脆...唔太熱...
所謂o既布袋牛柳...
好食...但係全熟o既T骨...
心太軟...
雖然不太流心...
2009-04-22
$100 (Dinner)
好食...但係全熟o既T骨...
心太軟...
雖然不太流心...
2009-06-14 11 views
今日同女友去荃灣行街街, 久聞森美餐廳大名, 長期爆滿. 如無訂位walkin, 90%冇位..... 打電話去訂位試下先~~訂左即晚8:00pm, 準時到達,發現除有人坐o既檯之外, 全部都係"留坐"!! 又不停有人想入黎, 不過比waiter哥哥以full booking理由拒絕左, 真係爆得咁勁?? 要試真下先!由於冇咩idea, 所以同女友各order左佢個超值晚餐, detail如下 :熱盤 : 芝士焗蠔各一份湯 : 本人:龍蝦濃湯 女友:+$15改左 酥皮海鮮湯主菜 : 鵝肝牛柳各一份 甜品 : 本人: chesses cake 女友: tiramisu好! 先講熱盤個焗蠔, 好味~芝士夠香, 蠔夠滑, 夠新鮮, 一啖搞掂~~ 我比呢味野80分!之後到個湯, 佢個湯係送埋蒜容包, 個包幾好味, 皮夠脆, 包內屬夠鬆軟, 蒜容亦ok! 先講我個龍蝦濃湯, 個湯飲個時只可以話係.......暖, 龍蝦味就夠, 都幾濃, 入面仲有d海鮮八爪魚, 蜆肉, 個人意見, 唔落好過落, 可能餐廳主人諗住咁會令人覺得抵食d, 但我覺得咁樣反而搞到個湯不輪不類咁..... 之後到女
熱盤 : 芝士焗蠔各一份
湯 : 本人:龍蝦濃湯 女友:+$15改左 酥皮海鮮湯
主菜 : 鵝肝牛柳各一份
, 龍蝦味就夠, 都幾濃, 入面仲有d海鮮八爪魚, 蜆肉, 個人意見, 唔落好過落, 可能餐廳主人諗住咁會令人覺得抵食d, 但我覺得咁樣反而搞到個湯不輪不類咁..... 之後到女友個酥皮湯, 酥皮好脆, 湯好熱, 外觀比我個好得多, 加錢野果然唔同d......不過飲落口, 我覺得只係普通忌廉海鮮湯.....仲似係金寶o個隻
...... 湯我只會比50分!
之後到主菜 : 鵝肝牛柳, 鵝肝剪得唔錯, 外脆內軟, 好香鵝油味~~
入口滑得黎仲夠晒熱(我之前o係第二度食過....入面暖暖地, 好核突
, 呢舊鵝肝我比90分! good, 之不過, 牛柳就大問題啦~ 首先, 舊牛柳係醃過的o既, 本人唔係好鐘意牛扒要醃, 始終覺得, 牛扒qulaity係好既, 落少少鹽, 黑椒, 煎下已經ok, 原汁原味, 醃過反而令到舊牛肉唔好食. 老實講, 佢醃得好都算, 最衰佢醃得好差, 第一, 咸到苦!
第二, 應該落左好多鬆肉粉, 入口好"o拿"
, 舊牛柳搞到咁, 就算佢煎得再好都冇用..... 呢舊牛柳我比 0分!! 不能入口
最後到佢個甜品, 一個字, 頂!! 2種cake都雪左唔知幾耐, 入口竟然有冰....入口咩味都冇, 只食到雪粒!! 完全唔可以想像一間西餐廳甜品可以差到咁!!! M記都好過佢多多聲!!! 0分!!
仲有, 餐飲order左 熱coffee, 同凍奶茶, 味道還可以, 唯一不滿係, 熱coffe竟然冇咖啡糖比我, 只有白糖, 以呢間謔餐廳黎講........有點兒那個

另外, 餐廳油煙味幾勁 (可能我坐得近廚房, 不過間野好細, 都冇幾多個位唔近廚房)

最後, 只有忠告各位唔好食佢個超值套餐, 食其他野可能好d (其他讚佢既人可能唔係食佢個套餐)
呢間野睇黎短期內都唔會再去......咁既價錢, 唔值!

2009-06-13
$150 (Dinner)
2009-06-05 18 views
女朋友在荃灣上班, 在等待大人下班的時候,經常走到大街小巷尋找特色食店.得知這間森美餐廳晚飯時間,walk-in 很難有位....特地訂位與女友試一試菜餐廳裝修很懷舊, 老闆娘熱情好客這晚我和女友都點了威靈頓牛柳及鵝肝牛柳餐.酥皮湯: 酥皮很香, 湯味道不錯. 不是坊間茶餐廳的威靈頓牛柳: 牛柳juicy, medium rare 恰到火喉. 鵝肝如果能再煎到更香口口感更佳鵝肝牛柳: 選用牛柳的質素比威靈頓牛柳更高一檔次, 牛味更濃, 鵝肝size更大. 伴菜再熱點會更高分木槺布甸: 沒有馬交那一派的"堅硬", 值得一試很開心搵到這一間有heart的小店, 地方不太, 座位不多. 每次去也要請先訂檯.百餘元一個餐也相宜, 是會經常去的小店

餐廳裝修很懷舊, 老闆娘熱情好客
這晚我和女友都點了威靈頓牛柳及鵝肝牛柳餐.
酥皮湯: 酥皮很香, 湯味道不錯. 不是坊間茶餐廳的[例湯]
木槺布甸: 沒有馬交那一派的"堅硬", 值得一試
百餘元一個餐也相宜, 是會經常去的小店

威靈頓牛柳
酥皮湯
鵝肝牛柳
$130 (Dinner)
威靈頓牛柳
酥皮湯
鵝肝牛柳
2009-05-18 39 views
今日老婆大人同囡囡公主返左去大嶼山探外公外婆. 一支公就去左很多人讚既森美餐廳試試.去到點了保靈酥燒焗羊鞍餐, 另加一件Tiramisu, 本來想試試出了名的"心太軟" 可惜賣晒.湯選了雜菜湯, 不錯, 菜很多. 而蒜香多士更是美味. 很鬆化.主菜焗羊鞍更是一點羶味也沒有, 加上很入味, 值得一讚.Tiramisu更是一絕, 可比美Italian Tomato的水準.唯一一件不滿意的是我己喝乾了清水很久, 到埋單還沒有人來幫我添水, 祗幫另一邊的女生們加水. 噢, 男的不是顧客嗎? 不須要叫才加嘛. 那些女生也沒有叫他便添了水. =.="不過還是會帶老婆大人及囡囡小公主來, 看看那時的服務如何?還有這裹是沒有收加一的. ^^

主菜焗羊鞍更是一點羶味也沒有, 加上很入味, 值得一讚.

不過還是會帶老婆大人及囡囡小公主來, 看看那時的服務如何?

還有這裹是沒有收加一的. ^^
2009-05-17
  • 保靈酥燒焗羊鞍
  • Tiramisu
2009-05-13 29 views
自從姊姊看過我在此寫的心太軟,一直都叫我帶佢來。來到已九點幾,怕已開始打烊,興幸十點才close。姊姊揀了羊…我一聽到連叫咩名都提唔起與趣。跟餐的雜菜湯、蒜蓉包,她吃得津津有味。羊….我都試了半口,仍有羶味。見佢食得晒,我諗愛羊既人,會覺得此點好食卦。拌的薯角,外脆內薯仔起沙,好好食!因為太夜,我只order了香茅豬扒炒公仔麵。初時諗,公仔麵賣$48,實在叫唔落,但卻沒其他野想食,便算罷。估唔到賣相和份量都好有驚喜!賣相可以攞去比賽!切成條狀的豬扒,份量有成兩塊之多,既薄又唔dry。香茅與炒公仔麵太match喇!公仔麵雖然用了平價貨,但用左香草炒,把它升價了呢~心太軟。如之前所吃一樣,朱古力dark又純,雪糕比較差勁,溶得快,好易令人聯想到可能是某某牌。優質心太軟配「廉價」雪糕,是美中不足之作。
姊姊揀了羊…
!
估唔到賣相和份量都好有驚喜!賣相可以攞去比賽
。優質心太軟配「廉價」雪糕,是美中不足之作。
乜乜羊+好食薯條
香茅豬扒炒公仔麵
心太軟
2009-05-06
$88 (Dinner)
香茅豬扒炒公仔麵
心太軟
2009-05-10 24 views
一向喜歡去細餐廳找驚喜, 今次沒有失望 兩人叫煙三文魚炒意粉 ($28), 扒餐 ($28) 和迷你芝士凍餅 ($13). 炒意粉幾乾身 扒餐有雞扒, 腸仔, 炒蛋, 薯蓉. 賣相唔吸引, 但雞扒好香口. 迷你芝士凍餅太凍, 味道非常好, 唔太甜! 兩杯茶走好好味! 下次要試吓心太軟.
一向喜歡去細餐廳找驚喜, 今次沒有失望
煙三文魚炒意粉
扒餐
迷你芝士凍餅
2009-05-10
$35 (Tea)
煙三文魚炒意粉
扒餐
迷你芝士凍餅
(Non-member)
2009-04-13 4 views
這晚跟朋友到這裡dinner,一早book好台,去到便立刻有位.我們點了威靈頓牛柳跟餐(+15蚊)和羊架跟餐.先上湯和蒜茸包,ok啦,普普通通.然後上主菜威靈頓牛柳同羊架,侍應在點菜時無問牛柳要幾成熟,切開牛柳時好明顯是過熟,顏色就像煲湯豬肉一樣,些少紅肉的感覺都無,好彩食落都ok,不過7成熟的話會好好多.羊架則不過不失.後來另點了兩道甜品,分別是木糠布甸(18蚊)同心太軟(40蚊),味道很好,尤其是心太軟配雪糕,真的很出色,值得一試再試.店內兩位男職員服務態度很殷勤,而且有笑容,相反,另一位長髮女侍應則成日面黑口黑,完全無笑容,請她order時完全目無表情,唔知佢係咪日日都係咁,如果係就弊,唔係因為佢,服務分我會比足滿分.可惜而家要扣返d分...希望有人可以提點下佢,比返d笑容同殷勤既態度,下次應該會再黎食心太軟同木糠布甸.
下次應該會再黎食心太軟同木糠布甸.
$120 (Dinner)
  • 心太軟
  • 木糠布甸
2009-04-11 22 views
上次食過lunch幾好食,今日介紹好朋友試試dinner。上次打左好多次電話,亦響左好耐,以為唔接受訂位,點知今晚兩枱人入黎,都話訂左位。為左試威靈頓牛柳,+$15食埋餐。和另一個本身是餐的雞肉燴南瓜。先來餐湯,雜菜湯&蒜蓉包。雜菜湯好多蔬菜,可能無肉餚製,豐盈感爭D。主菜:威靈頓牛柳配意粉。用酥皮包住牛柳,幾特別。而且牛柳好腍,食完不用挑牙,夾埋汁,都幾juicy。意粉一定要撈埋汁,因為香草份量很輕描淡寫。雞肉燴南瓜配薯菜。如果唔係各樣一人一半,唔知一個人食唔食得晒這南瓜仔~一切開,汁液四散,雞肉寥寥可數,紅蘿蔔粒就大把!南瓜完全無味白烚後,填汁入去,呢種南瓜唔係屬粉粉起沙型,所以好淡霧霧。因為好朋友喜歡談心,當兩邊都有客之際,好有壓迫感。感覺上好似lunch time/tea time來,才是好時刻。(p.s.如果個set無甜品,係唔可以以一個平D價錢加錢,要當散叫。甜品有心太軟、藍梅cheese cake、tiramisu、木槺布甸)
上次食過lunch幾好食,今日介紹好朋友試試dinner

因為好朋友喜歡談心,當兩邊都有客之際,好有壓迫感。
(p.s.如果個set無甜品,係可以以一個平D價錢加錢,要當散叫。甜品有心太軟、藍梅cheese cake、tiramisu、木槺布甸)
雜菜湯&蒜蓉包
威靈頓牛柳配意粉
切開左的 威靈頓牛柳
雞肉燴南瓜配 熱辣辣薯角
打開蓋後的南瓜
2009-04-08
$80.5 (Dinner)
威靈頓牛柳配意粉
切開左的 威靈頓牛柳
2009-04-07 18 views
昨早去荃灣掃墓, 中午自然在同區揾食. 之前在OR看到這裡的食評不錯, 於是專程去一試.掃墓完其實已經接近下午二時, 找了好一會才找到這間"不就腳"的小店. 由於小店已經爆滿, 我們一行四人被領到隔壁另一間房間, 那裡裝置很簡單也很簡陋, 只有幾張椅子和枱子, 與正店相差甚遠! 看過餐牌後, 才發覺沒有相傳好吃的牛柳, 於是點了焗海鮮飯午餐, 洋蔥豬扒意粉午餐, 焗豬扒飯和芥末子鴨胸焗飯. 先來餐湯--獨估一味, 只有白湯, 即忌廉湯. 但這個忌廉湯沒有忌廉, 反而像白汁湯多一點! 湯完全沒有味道, 只是一碗白色的糊, 有幾隻蜆肉而已, 蜆肉也是丁點味道也沒有, 不喝也罷! 之後等了很久很久才送上主菜, 大約是半個小時的時間, 餓到肚子也扁了, 正想投訴時, 才發覺附近其他枱號的食客也有相同問題, 証明不是漏單而是上菜速度慢得驚人!!!!! 侍應的態度也有點愛理不理的, 實在令人氣結! 再說回食物吧! 焗海鮮飯實在令人失望, 除了蟹柳, 洋蔥, 魷魚外, 就沒有甚麼材料可言, 老爸說很差. 洋蔥豬扒意粉的賣相很精美, 一點也不像平時的洋蔥豬扒意粉, 也有很多蔬菜, 意粉的味道也不算差.
! 看過餐牌後, 才發覺沒有相傳好吃的牛柳

洋蔥豬扒意粉的賣相很精美, 一點也不像平時的洋蔥豬扒意粉, 也有很多蔬菜, 意粉的味道也不算差. 但可惜主角豬扒太過不濟, 又乾又硬, 十分難吃!!!!!
焗豬扒飯的份量雖然大, 但豬扒也是 又乾又硬, 不過沒有洋蔥豬扒的那麼難吃.
芥末子鴨胸焗飯的賣相像焗牛脷飯, 味道帶酸但卻很"漏", 是一種很難形容的味道, 絕對不能界定為好吃.

唯一的好處就是餐飲冷熱同價, 比較抵.
總的來說是十分失望的一餐, 食物上枱實在等得太久, 加上食物又與其他食家說的有好一大段距離, 所以應該沒有下次.
焗豬扒飯
焗海鮮飯
洋蔥豬扒意粉
芥末子鴨胸焗飯
2009-04-05
$40 (Lunch)
2009-04-04 18 views
一早已留意到這間小店,是日出發到馬灣前,先來食頓午餐。男友選了是日午餐煎牛舌,我就從main menu選了焗芝士白汁蘑菇長通粉。男友的午餐有餐湯一份,是忌廉湯,不過賣相和食味都一般啦。煎牛舌︰有三塊大大片的牛舌,牛舌跟我們平時食串燒時的不同,這裡是厚厚的一大塊,小試了一口,也真夠爽口的。不過最吸引我的還是那些薯角,又香又脆。我的焗長通粉因為是即焗的緣故,等的時間比較長了一點,但也是值得的,因為真的夠熱騰騰。可是味道就一般,不知是汁太稀了,還是少了調味,總之味道就是淡淡的,無甚吃頭。最後來杯餐飲,一頓午餐就圓滿了。一讚是服務不錯,老闆娘笑口迎人很親切。
一早已留意到這間小店,是日出發到馬灣前,先來食頓午餐。

男友的午餐有餐湯一份,是忌廉湯,不過賣相和食味都一般啦。

餐湯
牛舌
焗長通粉
$38 (Lunch)