2024-09-26
係周末假日,我同老友記行完街之後,心水通通落去想食火鍋嘅大肚中😋,仲一齊諗起試新嘢食! 馬上就走去Fire Town嘅相馬日式火鍋,openrice嘅推薦,一定係佢啦!❣️食餐好嘢,我地一齊攬硬個Menu,叫上所有首推同花样新款。🥘🔥➡️講起芝士龍蝦湯茶碗蒸,真係喺我地嘅首選之中,將份量豐富嘅龍蝦肉同濃郁嘅芝士結合一齊蒸煮,真係望住都覺得幸福!食完啲芝士龍蝦,瞓大覺至算~超讚~!!!😍😍➡️食到味道濃郁,飽肚又滿足嘅惹味龍蝦雞煲,碟面蒸發出嚟嘅熱氣都將你帶進食物嘅世界裡頭。質感精緻,口感豐富,因為有XO醬嘅加持,變得更加美味之餘,仲令人食指大動,完全停不下來!➡️最後,我地揀咗極尚龍蝦蒸海鮮同鍋底蕃茄湯底,天生一對!鮮美嘅海鮮經過滾燙,變得非常嘅甜美,加上鍋底香氣四溢,整個調和即時將味蕾帶進另一個高度!超級無敵大推介👌👌!✅嚟到肉餡部分,佢哋有優質雞腿,進口牛肉,完全係火鍋控嘅福音!每塊肉都新鮮得令,食落口都有股力道,飽肚又過癮,係個人都食得開心得起跳🍖🍗🥩!!而家,呢家食店嘅亮點非食物嘅味道同品質莫屬,仲有佢超級迅速嘅點餐及送餐速度💯,等候時間就快得令~伙計們服務態度良好,服務好。餐館環境寬
而家,呢家食店嘅亮點非食物嘅味道同品質莫屬,仲有佢超級迅速嘅點餐及送餐速度💯,等候時間就快得令~伙計們服務態度良好,服務好。餐館環境寬敞,兩層樓位,系同朋友共聚之地!!🎉