2022-11-15
上年呢食過一次,今日難得有時間,捉咗老媽子同我嚟食☺️特上壽司拼盤 ($258)- 呢個拼盤嘅壽司款式包羅萬有,包括火炙左口魚邊、吞拿魚腩、牡丹蝦、鯖魚、海膽、蔥吞拿魚腩、三文魚籽、魴鮄、赤貝、深海池魚😙- 個人嘅top pick係赤貝、吞拿魚腩同海膽,味道真心一流;赤貝外觀紅燈亮身,咬落清脆爽口,食感真心唔錯,海膽格外creamy,海膽味道係口腔爆發,好濃郁嘅鮮味;吞拿魚腩鮮甜肥美,滑身油香又夠,入口即溶,真心💯12件自選壽司 ($278)- 呢個餐牌係餐廳新出嘅,比客人自由揀選12件啱心水嘅壽司😍叫咗油甘魚腩、深海池魚、魷魚、赤貝、三文魚腩、赤蝦、火炙帆立貝、火炙金線鯛、火炙左口魚邊、火炙三文魚腩、蟹肉蟹膏、海膽,簡直係personal perfect combination ❤️- 火炙左口魚邊口感唔錯,食落仲帶啲火味;魷魚都鮮味十足,口感Q彈;火炙帆立貝都好鮮,仲好重鮮甜味,啖啖都好滋味 😋餐廳依舊雅致得嚟好大體,光線充足,而且上菜都好快,最重要係CP值都好高,人均$300唔洗就食都呢個質素嘅壽司🤩
上年呢食過一次,今日難得有時間,捉咗老媽子同我嚟食☺️
特上壽司拼盤 ($258)
12件自選壽司 ($278)