2022-12-14
勁耐冇食過壽司😭 前兩日同朋友行街🥰 就入咗立鮨試吓❤️ 環境好日式👍🏻 都係吧枱圍住師傅食☺️ 本身以為冇坐位😆 原來係有得坐㗎😎 我哋嗌左勁多嘢食😆 全部都好新鮮👍🏻 件件都勁厚身😍 仲係用咗赤醋飯🥰 正正正❤️午市期間限定海膽壽司盛盒($198)依個係期間限定入邊有五款壽司🍣 全部都有我最鍾意食嘅海膽❤️ 個set仲跟咗沙律同埋湯🥰-海膽赤蝦壽司🦐-海膽帶子壽司-海膽魷魚壽司🦑-蟹肉海膽壽司🦀-海膽火炙左口魚邊壽司🐟午市海之幸盛盒 ($158)同樣都係有五件壽司🍣 全部都超肥美❤️-北海道帶子壽司-珍寶甜蝦壽司🦐-北海道活象拔蚌壽司-海膽壽司-牡丹蝦壽司🦐-追加迷你吞拿魚腩飯($28)依個set都跟咗沙律同埋湯🥰 個魚腩飯一定要加👍🏻 唔好睇佢細細碗😆 其實足料了❤️ 超多魚肉,仲有啲蔥同埋黃蘿蔔粒粒,好有咬口😋日本真鯛刺身🐟($53)真鯛好軟熟🥰 好有魚香😍鰻魚櫻花蝦玉子燒(2件)($48)蛋入有小小蝦肉🦐 有蔥香👍🏻 鰻魚都燒得好好食😋火炙左口魚邊壽司🍣(2件) ($25)大吞拿魚腩壽司🐟(2件)($48)另外仲嗌左兩款壽司🍣 Toro 顏色粉嫩👍🏻 兩款壽司都充滿油香❤️
午市期間限定海膽壽司盛盒($198)
-海膽赤蝦壽司🦐
-海膽帶子壽司
-海膽魷魚壽司🦑
-蟹肉海膽壽司🦀
-海膽火炙左口魚邊壽司🐟
午市海之幸盛盒 ($158)
同樣都係有五件壽司🍣 全部都超肥美❤️
-北海道帶子壽司
-珍寶甜蝦壽司🦐
-北海道活象拔蚌壽司
-海膽壽司
-牡丹蝦壽司🦐
-追加迷你吞拿魚腩飯($28)
日本真鯛刺身🐟($53)
真鯛好軟熟🥰 好有魚香😍
鰻魚櫻花蝦玉子燒(2件)($48)
蛋入有小小蝦肉🦐 有蔥香👍🏻 鰻魚都燒得好好食😋
火炙左口魚邊壽司🍣(2件) ($25)
大吞拿魚腩壽司🐟(2件)($48)