2020-05-07
1930 views
又係睇左好多間見佢地環境唔錯就佢拉!首先講左服務先,樓面2女1男,男嘅應該係經理著西著,服務同態度都好好。另外有個女仔態度超差!食完一道準備要收野嘅時候咩都唔講好粗魯!好冇禮貌!斟茶嘅時候直接隊個茶壺係我地面前,有好幾次都差啲比佢整到。另外間來枱坐左兩個熟客,仲同個師傅好fd咁,食左3個鐘笑足3個鐘,真係沒有對比沒有傷害,明顯有唔同待遇,唔係嗌唔同set 嘅問題。臨走嘅時候仲見到個師傅攞咗啲special野出來。有彈都有讚野食水準唔錯,食完捧住個肚走,壽司師傅節奏都掌握得幾好,唔會好耐都冇野食。我覺得最特別嘅係活牡丹蝦!好好食。香港好少食到靚貨嘅活牡丹蝦其次鮑魚都唔錯配埋個鮑魚肝醬樓面同出品有好大關連,今次體驗真係唔開心其實我想講只要你收野嘅時候講句或者成件事會好好多囉,又唔係要你當我皇上咁服侍,比4000蚊出來食呢餐飯話多唔多話少唔少係米應該有番咁上下服務出來?
臨走嘅時候仲見到個師傅攞咗啲special野出來。
有彈都有讚
其次鮑魚都唔錯配埋個鮑魚肝醬
樓面同出品有好大關連,今次體驗真係唔開心
其實我想講只要你收野嘅時候講句[唔好意思]或者[阻一阻你]成件事會好好多囉,又唔係要你當我皇上咁服侍,比4000蚊出來食呢餐飯話多唔多話少唔少係米應該有番咁上下服務出來?