2010-12-27
整體黎講,環境ok,服務態度都好好,野食方面,小食都幾好,反而係主打既蒸籠令人失望!!難怪當晚見到咁多人打邊爐!有機會再去都唔會食蒸籠!試下其他野~晚飯時間,唔知食咩好,咁岩見到呢間野冇人等位(印象中平時總係有人係門口等位),於是就試下呢間啦!由於係聖誕節正日,接待員自動交代一句:「是日無特別收費,只需要係9點9前交返檯!」(約8點半入座)成間舖環境都冇乜問題,坐二人檯,背住窗,同右邊既二人檯有足夠既距離,唯一不滿既係..........左邊既檯雖然有木隔住,不過實木部份只係去到我耳朵下面既水平線,上面係通心的長方形設計,所以左邊果個人直情係我耳邊講野,咁岩左邊坐左個大叔講野時好大聲又係咁講野服務態度都幾好,只係d野食完冇人收碟,找錢時,店員(應該係比較高級既)仲微笑咁望住我地講左聲:「祝兩位聖誕快樂!」起碼做出黎個下冇例行公事feel!
有機會再去都唔會食蒸籠!試下其他野~
服務態度都幾好,只係d野食完冇人收碟,