2015-06-12
剛從台灣回港~卻現在又跑去了食台灣餐廳,因為皮膚過敏去了尖沙咀做facial後,約4點左右,肚子有點餓,而且6點半才有事做~所以去了茶木食返個下午茶先😊 ·叫了肉燥雞排飯,送上來的是一個日式的便當盒,和menu的圖片係唔一樣既😂一開始見份量似乎挺少咁以為會唔夠飽啦,但可能是女孩子關係,食完就岩岩好夠飽,我想男孩子就應該真係會唔夠食啦😗😗雞排第一口是印象不錯的,幾好食,但愈食愈覺皮粉炸得厚,好濟!而且好咸呢我覺得😐以至肉燥的味道就比我想像中好!😋幾似在台灣吃過的味道!~我幾鐘意既~再配埋角落果一小堆酸菜mix肉燥mix白飯食,都幾夾架!起碼我個人來講,算好味道既~雞排肉燥飯HKD $61.6(收加一)如果唔收加一會合理啲讓人更服氣點,始終無服務可言
雞排肉燥飯HKD $61.6(收加一)
如果唔收加一會合理啲讓人更服氣點,始終無服務可言