2019-07-19
尖沙咀出咗名最多嘅就係好嘢食😍😍😍不過價錢就比較貴🤔🤔🤔連茶餐廳都比平時嘅貴過人🤦🏻♀️🤦🏻♀️但係今次就比我發現到又平又好味嘅車仔麵啦!!!一君士多之前喺油麻地開業,而家喺尖沙咀度開咗分店,開業嘅時候仲有名人撐場添!行過嘅就梗係要入去試吓啦😬😬😬佢哋嘅主打係富貴車仔麵🤓🤓富貴嘅意思就係用料不凡😎😎有冇諗過用鮑魚嚟餸車仔麵?呢間就滿足到你嘅願望啦🙆🏻🙆🏻🙆🏻今次我同男朋友就叫左各人一個麵,三個小食同埋一個甜品,埋單都未夠$300🤑🤑🤑認真好抵食👍🏻👍🏻👍🏻我就叫左一個霸王麵,點解要霸王?因為材料有鮑魚,廣島蠔,花膠同埋花菇嘅車仔麵🙆🏻🙆🏻連面底都可以自己選擇,我就叫咗油面!一上到黎真係嘩咗出聲!用料豐富感覺好富貴🙆🏻🙆🏻🙆🏻男朋友就叫左一個三餸麵,有滷水豬腸,咖喱魚蛋同埋貢丸😍😍😍就咁睇就係一般般嘅車仔麵啦,但係喺尖沙咀用40幾蚊就食到啲碗車仔麵,就好抵食啦!佢仲可以自己揀湯底麵底同埋額外嘅醬汁😍😍😍個沙嗲汁真係好好味🤓🤓小食方面就叫咗三個一君炸彈其實就係炸鵪鶉蛋😋😋😋唔好以為好簡單,佢一咬落去裏面係留心㗎😍😍😍😍😍出面仲有落到椒鹽粉😎😎外面揸到好脆😋😋呢個真心好高質😍😍10分推薦大家
一君士多之前喺油麻地開業,而家喺尖沙咀度開咗分店,開業嘅時候仲有名人撐場添!行過嘅就梗係要入去試吓啦😬😬😬 佢哋嘅主打係富貴車仔麵🤓🤓富貴嘅意思就係用料不凡😎😎有冇諗過用鮑魚嚟餸車仔麵?呢間就滿足到你嘅願望啦🙆🏻🙆🏻🙆🏻
小食方面就叫咗三個
一君炸彈其實就係炸鵪鶉蛋😋😋😋唔好以為好簡單,佢一咬落去裏面係留心㗎😍😍😍😍😍出面仲有落到椒鹽粉😎😎外面揸到好脆😋😋呢個真心好高質😍😍10分推薦大家去食!
南乳豬手上到嚟隻顏色令我有啲不安😂😂😂但係食落都幾好味,成個豬手都好夠味道😍😍😍
章魚燒,大家唔好以為係章魚小丸子,佢係類似墨魚丸😋但係揸咗嘅一般般啦😬😬😬
食完最後仲叫咗一盒香蕉船😬😬都係普通雪糕加兩條蕉,但係就好有懷舊感覺😍😍😍