健康晚餐$398🥑🦀歐陸式小食 牛油果蟹肉他他蕃茄加埋洋蔥🧅味道開胃,唔中意洋蔥既我佢整到唔會好抗拒!加埋蟹肉口感豐富,牛油果就比較生同實,如果熟啲就更加好!☺️🍅健康菜湯勁足料菜湯🤩🤩佢仲加左紅腰豆🫘煲,真係好少有!同埋真係好健康~味道同羅宋湯一樣味。🐮 炭燒護心柳刺身帶子超出色既牛柳!!呢個質素對得起價錢!☺️口感軟綿綿~☺️肉汁好多~正!因為呢個係健康晚餐有營養師計埋卡路里而呢個係生酮餐無碳水,所以加入左好多蔬菜,有𝐁𝐛露筍、大啡菇、三色椒🫑、野菌、沙律🥗菜😚、大蒜,又好食又健康❤️晚宴套餐$288🥑🦀歐陸式小食 牛油果蟹肉他他🍄98%野菌忌廉湯+$38超濃!!😍😍😍好好飲,包點住湯食又有一番風味😋😋👍🦐🍚馬賽海鮮飯青口份量好多!有一粒帶子同大蝦🍤🤩意大利飯好入味~濃茄味☺️👍不過就無咩大驚喜🤔是日甜品 卷蛋🐣法式焦糖燉蛋唔會好甜!焦糖脆卜卜☺️質地比較似奶凍🤔🍵伯爵茶茉莉茶個杯超靚!!所以一定要叫花茶😍😍
健康晚餐$398
🥑🦀歐陸式小食 牛油果蟹肉他他

🍅健康菜湯

🐮 炭燒護心柳刺身帶子

晚宴套餐$288
🥑🦀歐陸式小食 牛油果蟹肉他他

🍄98%野菌忌廉湯+$38
超濃!!😍😍😍好好飲,包點住湯食又有一番風味😋😋👍
🦐🍚馬賽海鮮飯

個杯超靚!!所以一定要叫花茶😍😍
  • 98%野菌忌廉湯
  • 炭燒護心柳刺身帶子
2023-06-30 35 浏览
朋友有好介紹, 帶我嚟睇靚畫, 餐廳周圍都掛滿梵高嘅名畫, 被濃厚文化藝術氣息包圍, 晚市有多款套餐選擇, 今次同朋友揀咗晚宴套餐同健康套餐各一份,已經包了沙律、湯、主食、飲品同甜品, 超級豐富😗🔸️香煎勺草格寧蘭比目魚柳 $318比目魚柳超級大塊, 魚皮煎到好香脆, 魚肉嫩滑唔腥, 伴隨大量嘅蔬菜, 如薯仔、蘆筍、沙律菜等, 配埋特製嘅牛油檸檬忌廉醬汁, 十分開胃🔸️炭燒美國Prime 護心肉柳,刺身帶子伴法國黃菌初榨山茶油 $398牛肉入口唔韌, 炭燒大啡菇非常juicy, 焗蒜好香甜, 意大利黃瓜同沙律菜清清地, 伴埋牛肉一齊食降低油膩感

🔸️香煎勺草格寧蘭比目魚柳 $318

凡高主題既餐廳,環境佈置好有特色,周圍都係凡高名畫,最特別係有幾飯雀仔,好有生氣❤️炭燒素漢堡扒 慢煮格寧蘭比目魚柳 伴炭燒洋葱焗大啡菇 睇落好豐富,但卡路里超低,只有300卡既健康餐~好欣賞寫好晒卡路里,食得light 又健康!! 比目魚柳外皮煎到好脆,魚肉細滑,大啡菇好juicy!! 🧡意式馬賽海鮮飯 海鮮有大蝦 +帶子+青口,而且海鮮汁好鮮味,成鍋飯都有海鮮既鮮甜味💛挪威雪蟹田園沙律 沙津菜好新鮮,仲有好多雪蟹肉,好足料💚俄羅斯野莱湯 好多蔬菜粒粒,味道偏甜好開胃,個多士好脆好加分💙Natvia 法式焦糖燉蛋 面層焦糖脆脆脆,輕輕一敲就碎,燉蛋質地都好滑💜芒果卷蛋 芒果酸酸甜甜,細細件,食飽再食少少甜野,份量岩岩好

💛挪威雪蟹田園沙律 沙津菜好新鮮,仲有好多雪蟹肉,好足料

2023-06-28 27 浏览
裝修非常有特色,比梵高風格包圍着,除咗牆上裝飾,連餐墊都係梵高作品嘅圖案🌊兩個人叫咗兩個set lunch total食咗大約$400,好抵食!海鮮拼盤$58有生蠔,凍蝦,翡翠螺,青口,呢個價錢有咁多海鮮,真係超級超級抵!意式輕煎虎蝦蒜片意大利粉$98佢有兩隻大虎蝦,所以都真係落足料,好香蒜蓉味,而且意粉軟硬適中莫薩里拉芝士焗龍蝦意大利粉伴車厘茄忌廉汁$208大大隻半邊龍蝦,上面佈滿芝士,香味十足,而且啖啖肉,正呀!忌廉汁包滿意粉,香濃好味蕃茄法包🥖好食!有法包嘅硬度,而且有蕃茄嘅味道,仲有少少蕃茄粒,搽啲牛油簡直絕配❤️‍🔥餐湯方面,有俄羅斯野菜湯同蘑菇湯,飲品方面,我哋叫咗茉莉伯爵茶,呢個茶好出色好好飲,離遠都聞到茉莉伯爵味😋

海鮮拼盤$58

意式輕煎虎蝦蒜片意大利粉$98

莫薩里拉芝士焗龍蝦意大利粉伴車厘茄忌廉汁$208

蕃茄法包🥖

2023-06-16
  • 餐包
2023-06-28 34 浏览
聽同事說這家餐廳食物質素好,環境適合打卡,一定要來吃看看,終於今天跟朋友一起來朝聖。午餐有很多選擇: 行政套餐,精選午餐,健康午餐,眼花撩亂。🍴我們點了精選午餐: 美國冰鮮純天然頂級西冷沙律配日式和風汁;以及健康午餐: 烤加州鱸魚柳血橙蜂蜜汁伴意式雜菜,我們都加$10同時享用頭盤及餐湯。🥩美國冰鮮純天然頂級西冷沙律配日式和風汁顏色很漂亮,呈微粉紅,肉質很嫩,保留了肉汁,廚師預先切開了一片片,容易咬開,很不錯。🐟烤加州鱸魚柳血橙蜂蜜汁伴意式雜菜魚皮煮得挺香脆,肉質嫩滑,調味足,有2大塊,份量很多。🥗沙律及餐湯沙律菜很新鮮,可以自行加黑醋,微酸,十分開胃;餐湯很清新,滿滿的蔬菜;另外暖暖的餐包很鬆軟,配上半溶化的牛油,好吃;甜品🍮Natvia法式焦糖燉蛋,表面的焦糖微甜,燉蛋很結實,吃完很有滿足感。Tiramisu 不太甜,口感creamy,吃了幾口就沒了,有點意猶未盡的感覺。主菜配了很多沙律,比一般西餐多很多,比例均衡;另外健康午餐列出了每道菜的卡路里,十分適合現代追求健康的女性,且容易控制體重。環境佈置優美,藝術感濃厚,在這裡食飯是一件賞心悅目的事。

午餐有很多選擇: 行政套餐,精選午餐,健康午餐,眼花撩亂。

🥩美國冰鮮純天然頂級西冷沙律配日式和風汁

🐟烤加州鱸魚柳血橙蜂蜜汁伴意式雜菜
魚皮煮得挺香脆,肉質嫩滑,調味足,有2大塊,份量很多。

🥗沙律及餐湯
沙律菜很新鮮,可以自行加黑醋,微酸,十分開胃;

甜品

環境佈置優美,藝術感濃厚,在這裡食飯是一件賞心悅目的事。

男友相約我到銅鑼灣區撐枱腳食晚餐~凡高廚房 。店環境不錯, 掛上凡高的畫,好似進入凡高畫室,好有藝術情調。..點了兩款健康晚餐,首先送來Salad.<挪威雪蟹田園沙律>這田園沙律加上清甜雪蟹肉,令這沙律生色不少。.<蘋果田園沙律>這田園沙律加上酸甜的蘋果,新鮮沙律菜入口清新。..Soup & Italian Traditional Bread Platter<俄羅斯野菜湯 及 新鮮餐包 >羅宋湯顏色鮮紅 ,是落足料來煲,十分清甜。..Main Course.【炭燒美國頂級Prime護心肉柳,刺身帶子伴法國黃菌初榨山茶油】 $398炭燒5成熟美國頂級Prime護心肉柳肉質鮮嫩多汁,有軟嫩感,而肉味也更濃郁,加上刺身帶子口感軟滑得來帶爽好甜,而旁配菜有炭燒大啡菇非常多汁,意大利青黃瓜及蘆筍等,十分美味可口。..【意式輕煎虎蝦紐西蘭牛柳粒蒜片意大利粉】$298(有機橄欖油)爽口大大隻大蝦,而牛柳粒有濃濃牛香,意粉口感不硬不軟剛剛好又水月,再配合蒜片又香又開胃, 非常惹味。,食美食,怎少得飲美酒(紅酒)。..DessertNatvia 法式焦糖燉
男友相約我到銅鑼灣區撐枱腳食晚餐~凡高廚房 。
點了兩款健康晚餐
首先送來
Salad
<挪威雪蟹田園沙律>
這田園沙律加上清甜雪蟹肉,令這沙律生色不少。
<蘋果田園沙律>
這田園沙律加上酸甜的蘋果,新鮮沙律菜入口清新。
<俄羅斯野菜湯 及 新鮮餐包 >
羅宋湯顏色鮮紅 ,是落足料來煲,十分清甜。
Main Course
【炭燒美國頂級Prime護心肉柳,
刺身帶子伴法國黃菌初榨山茶油】 $398
炭燒5成熟美國頂級Prime護心肉柳肉質鮮嫩多汁,
有軟嫩感,而肉味也更濃郁,
加上刺身帶子口感軟滑得來帶爽好甜,
而旁配菜有炭燒大啡菇非常多汁,
意大利青黃瓜及蘆筍等,十分美味可口。
【意式輕煎虎蝦紐西蘭牛柳粒蒜片意大利粉】$298
(有機橄欖油)
爽口大大隻大蝦,而牛柳粒有濃濃牛香,
意粉口感不硬不軟剛剛好又水月,
再配合蒜片又香又開胃, 非常惹味。
食美食,怎少得飲美酒(紅酒)。
Dessert
Natvia 法式焦糖燉蛋
燉蛋上有脆口焦糖,有多口感,燉蛋份外順滑,
非常之甜味,配上不同莓同吃,令味道更豐富。
今日朋友介紹我地去d 間餐廳, 話CP 值高, 佢食過話好食,上網睇相環境都非常唔錯, -於約埋同事lunch 去試吓.我地係時代廣場行過去只需約5 分鐘時間, 地點方便, 唔難搵, 地下都有易拉架指示餐廳位置👍去到餐廳見到周圍都掛咗多幅凡高畫作, 感覺好舒服, 滿有藝術氣息.叫咗二個lunch set , 價錢約$9x-2xx都有, 已包前菜, 餐湯, 主菜, 甜品和餐飲, 難得出黎食lunch , -於食好d .健康午餐-烤加州爐魚柳血橙蜂蜜汁伴意式什菜: 爐魚柳有二大塊, 烤得剛剛好, 唔會好乾身, 肉質鮮嫩, 加埋多款蔬菜, 健康之選😋😋行政午餐-炭燒美國安格斯西冷牛扒伴乾菌和法國黃菌:-樣好大塊, 啖啖肉,牛味重, 咬落好冧身, 唔會燒得過熟影響口感, 推介甜品- 好味, 細細杯

甜品- 好味, 細細杯
2023-06-15
午餐
2023-06-21 797 浏览
終於有機會呢間超靚嘅凡高餐廳食野啦~估唔係銅鑼灣嘅鬧市有一間咁有藝術感嘅餐廳😍周圍都放滿咗好多梵高嘅畫,睇介紹好似係老闆自己畫㗎~最鍾意佢嗰個打卡位,好似返返去返嗰個年代咁樣,啲咕𠱸勁靚。仲有每張餐墊都係用咗梵高嘅畫,真係好靚😍叫咗兩個set dinner,一個係普通set dinner,另外一個係健康set dinner,每份都有跟湯、沙律、主食、甜品同埋嘢飲。🥗 沙律:一個係牛油果沙律另一個係雪蟹田園沙律,兩個都清清地,加埋啲意大利黑醋好開胃。湯🥣:健康餐真係跟羅宋湯,好粥了入面有好多唔同種類嘅豆,真係食咗都覺得好健康。另一個呢,就加咗$38轉雜菌湯,好香菇味,每一啖都食到香濃嘅野菌味。再食埋個橙泡,其實都已經呢幾飽吓🤣主食:健康餐揀咗海鮮飯($288)睇睇隻新鮮虎蝦配埋啲帶子同青口,啲飯吸晒啲海鮮汁,好好味😋另一份呢,叫咗炭燒護心牛柳刺身帶子,($398)燒得啱啱好外脆內亂,好有牛味,入口一啲都唔靭,好軟身好腍,食到停唔到口。🍰甜品:甜品都係跟餐嘅,有窩夫同埋法式焦糖燉蛋。食物質素對得起個價錢,如果join VIP下次食仲有九折添~~~

🍰甜品甜品都係跟餐嘅,有窩夫同埋法式焦糖燉蛋。

• 98%野菌忌廉湯
  • 炭燒護心牛柳
放假約朋友食lunch,呢間餐廳充滿藝術氣息,無論掛畫、牆壁,甚至枱上都係梵高畫作,美感同藝術感都滿分,有好多打卡嘅位俾客人影相,例如搖搖椅、鋼琴、歐式餐桌、桌球枱等等,我地揀左 2 set精選午餐 + 海鮮拼盤🍽精選午餐🍽跟餐有沙律或餐湯,另+$10有頭盤及餐湯,轉蘑菇湯另加$10💕海鮮拼盤 + $58(跟餐加)有時令生蠔、新鮮太平洋虎蝦、加拿大翡翠螺、澳洲青口仔,好驚喜嘅係全部海鮮都好鮮甜又大隻,這個價錢都算抵食💕頭盤:哈蜜瓜同Parma ham加沙律菜💕餐湯: 🥣磨菇湯味道濃郁香濃,奶香味又十足,人口食到粒粒磨菇碎,菇味非常濃郁,好好味🥣野菜湯湯質感輕盈,微酸的蕃茄主調帶出各種疏菜的獨有鮮味,味道清爽💕餐包:餐包微熱,麵包口感鬆軟有彈性💕主食:🥩美食冰鮮純天然頂級西冷沙律配柚子醋肉味十足,嫩滑多瀉,肉質仍然保持了紅嫩的狀態,肉汁滿滿,經過炭烤後,牛扒帶有微微的焦糖香氣和炭燒的烤味🐔法國無激素燒春雞配薯角(半隻)外皮香脆,肉質偏實💕甜品:是日甜品🍓Strawberry Moose,賣相精緻,口感軟滑甜而不膩,細細杯份量啱啱好💕飲品:熱奶茶 & 凍奶茶

🍽精選午餐🍽

💕海鮮拼盤 + $58(跟餐加)

💕頭盤:
哈蜜瓜同Parma ham加沙律菜

💕餐湯:
🥣磨菇湯

🥣野菜湯
湯質感輕盈,微酸的蕃茄主調帶出各種疏菜的獨有鮮味,味道清爽

💕餐包:
餐包微熱,麵包口感鬆軟有彈性

💕主食:
🥩美食冰鮮純天然頂級西冷沙律配柚子醋

🐔法國無激素燒春雞配薯角(半隻)
外皮香脆,肉質偏實

💕甜品:

💕飲品:
熱奶茶 & 凍奶茶
2023-06-19 32 浏览
融合藝術與食物,銅鑼灣這間以梵高為主題的餐廳,走入餐廳已經感覺到藝術氣氛,有如置身藝術館中餐牌有多款套餐選擇,同朋友各點一款晚宴套餐分享前菜小食♦清新沙律配Parma ham 蟹肉蕃茄莎莎,酸酸味味,開胃醒神是日餐湯♦俄羅斯野菜湯,材料有大量不同蔬菜,味道都唔錯主菜♦意式馬賽海鮮飯海鮮有大蝦,帶子同青口,份量十足。海鮮飯粒粒分明,吸滿龍蝦汁,味道非常濃郁♦火焰美國prime護心肉牛柳串牛柳串採用較矜貴的護心肉,店員先用火槍把牛肉燒熟,火焰🔥效果非常吸睛。火燒過的牛肉口感剛好,帶點焦香,配菜薯角份量多,食得滿足精選甜品♦檸檬蛋卷口感鬆軟,清新檸檬味,好適合做餐後甜品♦餐飲凍檸檬茶,按自己愛甜程度加糖水,讚🫰🏻

餐牌有多款套餐選擇,同朋友各點一款晚宴套餐分享

前菜小食

是日餐湯
♦俄羅斯野菜湯,材料有大量不同蔬菜,味道都唔錯

主菜
♦意式馬賽海鮮飯

♦火焰美國prime護心肉牛柳串

精選甜品
♦檸檬蛋卷
口感鬆軟,清新檸檬味,好適合做餐後甜品

♦餐飲
凍檸檬茶,按自己愛甜程度加糖水,讚🫰🏻

2023-06-18 43 浏览
叫咗高級海鮮拼盤二至三人餐隻蝦有少少甜味龍蝦挪威鱈蟹腳海鮮拼盤,有波士頓龍蝦、挪威鱈蟹腳、生蠔、加拿大翡翠螺、原隻南美白蝦,d海鮮唔係好得法式焗釀蟹蓋,唔好食炭燒頂級牛西冷,之前黎食係好有炭燒味,但係今次食係冇乜炭燒味,都幾有肉味,易入口蟹黃海蠣子海膽意大利飯冇咗,所以就轉左海鮮意大利飯,酸酸地,幾開胃98%野菌忌廉湯,好濃菇既香味招牌頂級和羊,食到呢度已經超級飽,楊味濃郁肉質滑,d薯角配Wasabi幾特別,幫助清一清口腔,d配菜燒到啱啱釋放甜味出嚟,不錯。未食過咁好食嘅甜品

叫咗高級海鮮拼盤二至三人餐

隻蝦有少少甜味

法式焗釀蟹蓋,唔好食

98%野菌忌廉湯,好濃菇既香味

未食過咁好食嘅甜品
2023-06-18 24 浏览
☆ 凡高廚房銅鑼灣軒尼詩道451-457號勝華樓2樓B室✦ Chef's Dinner Selections• Appetizer ColdCold cut salad配左新鮮無花果同ham,好新鮮,無花果好香甜。• Appetizer Hot新鮮出爐熱辣辣焗田螺,薯蓉好滑。• Soup勁濃郁嘅蘑菇湯,店員話用咗12種菇去整,濃得黎仲咬到蘑菇粒好好味。餐包會跟湯一齊上,暖粒粒好軟熟。• Main Course有2款main courses,第1款係波士頓龍蝦配法國香蔥忌廉汁意大利飯,龍蝦啖啖肉又有膏,意大利飯好入味,份量都多。第2款係原隻法國桂花蜜香草烤BB野春雞 配西藏紅花海鮮意大利飯,春雞皮好脆,無乜肥膏,同埋都算幾多肉,唔錯呀!• Dessert抹茶紅豆蛋糕,唔會太甜,幾好食。• Coffee or Tea叫左咖啡同凍檸茶,凍檸茶有少到冰加分,味道就正常發揮。• 紅白酒+$38可以有紅酒/白酒/特飲一杯,叫左紅白酒各一杯,我個人覺得白酒比較好飲。好多年前黎食過野,想懷緬一下,餐廳佈置有少少唔同左,不過食物質素就無變,都係咁好味(๑˃̵ᴗ˂̵)

☆ 凡高廚房
銅鑼灣軒尼詩道451-457號勝華樓2樓B室

Chef's Dinner Selections

• Appetizer Cold

• Appetizer Hot
新鮮出爐熱辣辣焗田螺,薯蓉好滑。

• Soup
餐包會跟湯一齊上,暖粒粒好軟熟。

• Main Course

• Dessert
抹茶紅豆蛋糕,唔會太甜,幾好食。

• Coffee or Tea
叫左咖啡同凍檸茶,凍檸茶有少到冰加分,味道就正常發揮。

• 紅白酒

2023-06-17 27 浏览
以凡高為名既西餐廳,店內掛上不少畫作~整體店內都好有藝術氣色,氣氛輕鬆舒適💕菜單上有多款套餐,適合不同需要既食客🤗🤗當晚同朋友各點一份套餐share:先有清新既沙律前菜兩款沙律不約而同有鮮味既蟹肉絲~其中一款餐湯轉為店家 招牌之一既雜菌忌廉湯~味道的確非常濃厚,每啖都品嚐到濃郁既菌香!!!配上鬆軟既小餐包亦十分搭合😚😚兩款主菜分别係帶子虎蝦墨汁意粉同炭燒護心肉配大啡菇🍴帶子鮮嫩,虎蝦爽彈,墨汁意粉混合蒜片非常惹味~護心牛肉更為出色,外香內嫩而不失肉香,燒得剛剛好!!大啡菇食落亦係好juice ,我哋都食得好滿意👍👍👍最後仲有餐飲同甜品作結~甜品中既法式焦糖燉蛋甚有驚喜💕甜度剛好而且質感細滑❤️
以凡高為名既西餐廳,店內掛上不少畫作~

整體店內都好有藝術氣色,氣氛輕鬆舒適💕

菜單上有多款套餐,適合不同需要既食客🤗🤗
當晚同朋友各點一份套餐share:

先有清新既沙律前菜

兩款沙律不約而同有鮮味既蟹肉絲~

其中一款餐湯轉為店家 招牌之一既雜菌忌廉湯~
味道的確非常濃厚,每啖都品嚐到濃郁既菌香!!!

配上鬆軟既小餐包亦十分搭合😚😚

兩款主菜分别係帶子虎蝦墨汁意粉同炭燒護心肉配大啡菇🍴

帶子鮮嫩,虎蝦爽彈,墨汁意粉混合蒜片非常惹味~

護心牛肉更為出色,外香內嫩而不失肉香,燒得剛剛好!!

大啡菇食落亦係好juice ,我哋都食得好滿意👍👍👍

最後仲有餐飲同甜品作結~

甜品中既法式焦糖燉蛋甚有驚喜💕
甜度剛好而且質感細滑❤️
網上見到此穩閉小店,很吸引,專誠造訪,想不到外表其貌不揚,一推開店門,簡直驚為天人,完全浸淫在一間名畫藝術館一樣,看得出店主用心佈置,每一個角落,每一盞燈每一張枱墊,都配合梵高主題,手機不停手拍照,實在每一個角落都有他的故事,店員更細心的介紹,欣賞完一輪名畫後,當晚更有古典鋼琴表演,簡直襯絕全場。Menu也很多元化,而且價錢也不是想像中的高檔位,立即試了他的廚師推介晚餐與及一個普通的中價晚餐,伴碟很講究也很用心,前菜和小吃都很出色,主菜的波士頓龍蝦配意大利飯,香噴噴,另一個主菜馬賽海鮮飯,有大蝦、青口和帶子,一樣出色,惟畧嫌份量少了點,可能實在太好味吧,甚至精選甜品,也毫不馬虎,整體回頭值極極高。
2023-06-14
2023-06-13 27 浏览
好耐之前帶位台灣朋友食過呢間,應該都有 6、7年嗰陣佢仲話意大利飯幾正宗同喺意大利食到嘅口感差唔多😳😳😳咁耐無嚟,餐廳裝修無咩點變仍然放滿梵高嘅畫作,又有桌球、鞦韆🍽️ Executive Set Lunch $208 凱撒沙律 + 餐包+餐飲 98%野菌忌廉湯濃郁creamy,每啖都有菇碎,口感滿滿炭燒美國頂級Prime安格斯肉眼肉質呈微粉紅,叫左5成熟都控制得幾好是日甜品Tiramisu 咖啡同奶味好balance,唔好會甜,而且口感好creamy🍽️ Set Lunch $168俄羅斯野菜湯裡面有蔬菜粒、紅腰豆,湯頭比較清但味道唔會好淡忌廉菠菜汁意大利飯見到有好多菠菜葉碎,不過食起一啲草青味都無,飯粒都保持住外硬內微軟嘅口感餐飲+甜品: 朱古力奶凍 Panna Cotta奶味再出啲更加好
好耐之前帶位台灣朋友食過呢間,應該都有 6、7年
嗰陣佢仲話意大利飯幾正宗
同喺意大利食到嘅口感差唔多😳😳😳

咁耐無嚟,餐廳裝修無咩點變
仍然放滿梵高嘅畫作,又有桌球、鞦韆
🍽️ Executive Set Lunch $208
 凱撒沙律 + 餐包+餐飲
 98%野菌忌廉湯
濃郁creamy,每啖都有菇碎,口感滿滿
炭燒美國頂級Prime安格斯肉眼
肉質呈微粉紅,叫左5成熟都控制得幾好
是日甜品
🍽️ Set Lunch $168
俄羅斯野菜湯
裡面有蔬菜粒、紅腰豆,湯頭比較清但味道唔會好淡
忌廉菠菜汁意大利飯
餐飲+甜品: 朱古力奶凍 Panna Cotta