2023-07-26
厚興瑜記手撕雞🐔馬來喇沙手撕雞鴛鴦麵 🍜$55見到門口大大個招牌寫住呢個馬來喇沙係新推出嘅,而家仲可以用$55就可以試到,又真係幾抵喎,即管試一試!湯底唔會太油膩,麵底分別有粗麵同幼麵兩種,兩種唔同口感一次過試晒,幾特別!🤤跟餐仲免費配埋菊花杞子茶,清熱又解渴!✅✅麻辣手撕雞撈麵 🐔$54厚興瑜記嘅手撕雞,不嬲都好出名,所以呢一個手撕雞撈麵當然有質素嘅保證!跟餐仲已經配埋例湯,價錢咁抵質素又唔錯,真係冇可挑剔!👍🏻👍🏻港式樽仔奶茶🧋(跟餐加配)$10平時唔飲甜嘢嘅我,都覺得呢一個樽仔奶茶甜味適中,茶味非常香濃,我幾鍾意,只係$10嘅話幾抵!👅👅港式泡沫咖啡☕ (跟餐加配)$10都幾建議鍾意飲咖啡奶茶嘅大家,加$10叫呢一個泡沫咖啡!味道香濃,唔會太甜,只係$10嚟講絕對值回票價!推介推介!✅
馬來喇沙手撕雞鴛鴦麵 🍜$55
麻辣手撕雞撈麵 🐔$54