2024-08-21
真心推介大家去天后嘅天空虎嘯試試。無論係食物質素、口味還係環境氛圍,呢間餐廳都非常好。餐廳將傳統既海鮮火鍋嘅風味,再結合創新元素,帶出一款款十分誘人嘅絶美菜式。👩🏼🍳👏🎊🦞最具派頭既阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888🦞有新鮮龍蝦同好滋味嘅阿拉斯加長腳蟹(每位1件)組成嘅主菜,味道鮮美,口感極佳!🦀🦀每位客人都有會有份長腳蟹,就係呢一餐嘅亮點。蟹肉飽滿,肉質彈牙,真係會一試即愛上。🦀💓💯🍮龍蝦湯蒸蛋配蟹肉🍮天空虎嘯嘅龍蝦湯蒸蛋配蟹肉會俾到你驚喜嘅感覺。湯底鮮甜,蛋質滑嫩,配上蟹肉嘅口感一流。每一口都會有恰恰好嘅龍蝦鮮味,十分美味。🍮🦐🤤🍣蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)🍣每日新鮮嘅刺身帶子配上海草同西京麵豉,成就咗一款味道特別,又惹味嘅好菜。口味清新再配上刺身既完美嘅口感,食落去爽口暢快。🍣💥👍🐟一夜干石特魚🐟呢條魚肉新鮮,一夜干之後鮮味提升,脆口嘅口感另你食完仍久久難忘。🐟✨👏🦑每天手打鮮製墨魚滑🦑🍤每天手打鮮製蝦滑🍤呢兩款手打鮮製滑皆適合火鍋食用,墨魚滑有濃厚海洋風味,脆口有彈性,配上鮮製嘅蝦滑,俾人味蕾極度享受。🦑🍤😛🍵伯爵茶蛋糕🍵最後係每餐必須嘅甜點,伯爵茶蛋糕同時滿足
無論係食物質素、口味還係環境氛圍,呢間餐廳都非常好。
🦞最具派頭既阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888🦞
🍮龍蝦湯蒸蛋配蟹肉🍮
🍣蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)🍣
🐟一夜干石特魚🐟
🦑每天手打鮮製墨魚滑🦑🍤每天手打鮮製蝦滑🍤
🍵伯爵茶蛋糕🍵
最後係每餐必須嘅甜點,伯爵茶蛋糕同時滿足你對甜點同茶嘅需求。清香嘅茶味再配上滑順嘅蛋糕質地,會令你食完整餐後依然回味再三。🍵💝😍
天空虎嘯真係我哋一家子唔錯嘅選擇,佢唔單只有高質素嘅食物,而且環境舒適又適合朋友聚會。如果你係鐘意嘗試新款式海鮮火鍋嘅朋友,一定要試試佢!🥂🎈😄