真心推介大家去天后嘅天空虎嘯試試。無論係食物質素、口味還係環境氛圍,呢間餐廳都非常好。餐廳將傳統既海鮮火鍋嘅風味,再結合創新元素,帶出一款款十分誘人嘅絶美菜式。👩🏼‍🍳👏🎊🦞最具派頭既阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888🦞有新鮮龍蝦同好滋味嘅阿拉斯加長腳蟹(每位1件)組成嘅主菜,味道鮮美,口感極佳!🦀🦀每位客人都有會有份長腳蟹,就係呢一餐嘅亮點。蟹肉飽滿,肉質彈牙,真係會一試即愛上。🦀💓💯🍮龍蝦湯蒸蛋配蟹肉🍮天空虎嘯嘅龍蝦湯蒸蛋配蟹肉會俾到你驚喜嘅感覺。湯底鮮甜,蛋質滑嫩,配上蟹肉嘅口感一流。每一口都會有恰恰好嘅龍蝦鮮味,十分美味。🍮🦐🤤🍣蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)🍣每日新鮮嘅刺身帶子配上海草同西京麵豉,成就咗一款味道特別,又惹味嘅好菜。口味清新再配上刺身既完美嘅口感,食落去爽口暢快。🍣💥👍🐟一夜干石特魚🐟呢條魚肉新鮮,一夜干之後鮮味提升,脆口嘅口感另你食完仍久久難忘。🐟✨👏🦑每天手打鮮製墨魚滑🦑🍤每天手打鮮製蝦滑🍤呢兩款手打鮮製滑皆適合火鍋食用,墨魚滑有濃厚海洋風味,脆口有彈性,配上鮮製嘅蝦滑,俾人味蕾極度享受。🦑🍤😛🍵伯爵茶蛋糕🍵最後係每餐必須嘅甜點,伯爵茶蛋糕同時滿足
真心推介大家去天后嘅天空虎嘯試試。
無論係食物質素、口味還係環境氛圍,呢間餐廳都非常好。

🦞最具派頭既阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888🦞

🍮龍蝦湯蒸蛋配蟹肉🍮

🍣蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)🍣

🐟一夜干石特魚🐟

🦑每天手打鮮製墨魚滑🦑🍤每天手打鮮製蝦滑🍤

🍵伯爵茶蛋糕🍵
最後係每餐必須嘅甜點,伯爵茶蛋糕同時滿足你對甜點同茶嘅需求。清香嘅茶味再配上滑順嘅蛋糕質地,會令你食完整餐後依然回味再三。🍵💝😍

天空虎嘯真係我哋一家子唔錯嘅選擇,佢唔單只有高質素嘅食物,而且環境舒適又適合朋友聚會。如果你係鐘意嘗試新款式海鮮火鍋嘅朋友,一定要試試佢!🥂🎈😄
2024-08-21 173 浏览
我喺openrice上面搵到呢間寶藏,主打蒸氣火鍋,然後海鮮有好多唔同嘅選擇,而且價錢唔貴,好抵食。我book咗禮拜六夜晚帶女朋友去食晚餐,佢非常之期待,感覺真係好好食。嗰晚去到嗰度,覺得環境唔錯,仲有風景睇,俾我嘅第一印象好好。佢哋都好有自己嘅特色,佢哋得一樣餐牌,【正宗阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐】,套餐入面包咗好多菜式,有幾樣我特別鍾意。阿拉斯加長腳蟹好特別,長腳蟹係非常之大隻,食得好爽,蒸氣火鍋可以鎖住長腳蟹嘅水分,所以鮮嫩之餘,仲好多汁。芝士櫻花蝦鮑魚同龍蝦湯蒸蛋配蟹肉,我都幾鍾意,芝士同櫻花蝦都帶少少微微嘅甜,就係鮮,同鮑魚好夾。龍蝦湯蒸蛋配蟹肉就鮮香無比,龍蝦湯嘅鮮味好濃,蒸蛋非常入味。法國野生深海白鱈魚我係第一次食,食一啖就愛上咗,好滑好嫩,入口即化,鱈魚嘅鮮味好惹味!我真心推介大家嚟呢度試吓,個人認為好抵食!!

我真心推介大家嚟呢度試吓,個人認為好抵食!!
啱啱Social Media 上見到天后有間新開嘅天空虎嘯,今日就去試吓! .阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888  阿拉斯加長腳蟹龍蝦發出光澤吸引到我哋,口感豐厚同甜,真係好好味👍🏽。 .💥龍蝦湯蒸蛋配蟹肉💥  蟹肉配上龍蝦湯,口感就好像蛋糕一樣,兩種材料結合出新既口味,令人驚豔😊。.💥法國藍龍蝦💥 呢隻龍蝦真係同其他嘅完全不同,真係好好味!食落肉質鮮嫩,加上海鮮既鮮味,成個口感達到一個完美平衡👍🏽。 .💥阿拉斯加長腳蟹💥 阿拉斯加長腳蟹又大又肥,食落去味道特出,好食到無法形容😋。 .💥蘇格蘭刺身帶子💥 鮮帶子加上海草同西京豉醬,口感更是鮮美無比,味道好正! .飲品就選咗洛神花茶同蘋果汁,甜香適中,消暑止渴,食完肚好滿足😊。 .總括黎講,天空虎嘯真係一間值得推薦嘅好去處,無論係食物定係環境都一流,啱啱好得夠每個人去享受一個難忘嘅晚餐經歷👍🏽。下次再揾日子嚟試吓其他菜式!
阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888

💥龍蝦湯蒸蛋配蟹肉💥
💥法國藍龍蝦💥

💥阿拉斯加長腳蟹💥
阿拉斯加長腳蟹又大又肥,食落去味道特出,好食到無法形容😋。

💥蘇格蘭刺身帶子💥
鮮帶子加上海草同西京豉醬,口感更是鮮美無比,味道好正!

最近巴打絲打越嚟越多人喺網上大讚天后嘅海鮮蒸氣火鍋「天空虎嘯」,我哋都覺得勁吸引,決定一試👩🏼‍🤝‍👩🏽。我哋六人叫左「阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888」🦞。呢個海鮮盛宴入口香滑,龍蝦🦞同阿拉斯加長腳蟹🦀有股濃厚嘅海水味,真係好鮮!  另外,阿拉斯加長腳蟹同罕見法國藍龍蝦,都喺我哋開胃嘅好選擇🍾。隻隻蟹都好大隻,而法國藍龍蝦嘅肉質夠嫩,仲有種細緻嘅口感。仲有蘇格蘭刺身帶子🐚配以海草同西京麵豉,材料清新,質感厚實,好食到停唔到口!呢啲前菜既健康又美味🌱手打墨魚滑同手打鮮製蝦滑完全係必試之選🦑🍤。滑韌得剛剛好,一咬落去就流出鮮甜汁液,鹹香鮮味。最後,新鮮野菜盛合🥗 份量唔會好多,但啱啱好清清個口腔我哋一行六人大家都贊同,呢間餐廳價錢適中、食物又好食🍱。更加重要嘅係,位於天后,方便我哋去搭車🚌,真係超方便!下次一齊聚餐又可以再黎!🎉🥳

最後,新鮮野菜盛合🥗 份量唔會好多,但啱啱好清清個口腔

過去曾經喺天后嘅天空虎嘯有過一次難忘嘅海鮮火鍋體驗,呢次帶埋朋友三五成群,再度衝去體驗佢嘅阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888同龍蝦湯蒸蛋配蟹肉☺️開嚟最先就黎個阿拉斯加長腳蟹同龍蝦種類繁多,色澤誘人,粒粒晶瑩剔透。每口都有足夠嘅海鮮味,隨口搭配新鮮平衡嘅清蒸,真係食到滿足😌開嚟最先就黎個阿拉斯加長腳蟹同龍蝦種類繁多,色澤誘人,粒粒晶瑩剔透。每口都有足夠嘅海鮮味,隨口搭配新鮮平衡嘅清蒸,真係食到滿足🤗接住就試下龍蝦湯蒸蛋配蟹肉呢個湯蒸蛋一試成主題,細軟嘅蛋白同蜆稚到嘅蟹肉,再融合落口嘅龍蝦湯,無比美味🤤特選嘅法國藍龍蝦米品嚐半隻法國藍龍蝦,份量十足,肉質彈嫩,原汁原味,每一口都係一個驚喜,新鮮嘅味道直接溶入口中,真係無得輸😍😍講新鮮,點可以少得阿拉斯加長腳蟹*潔白嘅肉味道優質並渾厚,無需任何調味,隻非常嘅鮮甜,加佢嘅火候掌握得剛剛好,一試即知,簡直係冠絕一切😀😀最後就係我最期待嘅蘇格蘭刺身帶子*香香滑滑嘅帶子,有種令人忍不住尖叫嘅口感,加佢醬料特製,配合海草同西京味噌,味道一流,完全超越我對美食嘅想像☺️同時,別忘咗呢個魚飯粒:一夜干石特魚!原始日本風味,質感緊實,食入口,每一口都令

開嚟最先就黎個阿拉斯加長腳蟹同龍蝦

開嚟最先就黎個阿拉斯加長腳蟹同龍蝦

接住就試下龍蝦湯蒸蛋配蟹肉

特選嘅法國藍龍蝦米

講新鮮,點可以少得阿拉斯加長腳蟹*

最後就係我最期待嘅蘇格蘭刺身帶子*

同時,別忘咗呢個魚飯粒:一夜干石特魚!原始日本風味,質感緊實,食入口,每一口都令人回味無窮總之,天空虎嘯嘅食物質量無得彈,價錢相宜。如果你未嚟過,就真係要試次啦!一定會再來另一次,再一次,再再一次😃😃😃
2024-08-18 117 浏览
呢度所有刺身同魚生都勁新鮮,我特別鍾意酒漬赤蝦,我不嬲都鍾意生嘢,但係呢個加埋酒醃製過,真係更加之正,層次感更加豐富。阿拉斯加長腳蟹啲蟹肉夠新鮮,所以都好彈牙,加埋個湯汁,每一啖都勁享受。蘇格蘭刺身帶子配上西京麵豉,原來可以咁好食,呢種面子唔會得個死鹹,真係有umami味道。日式京蔥醬油配本地地雞超級鮮嫩,配埋醬油簡直係完美嘅結合,所以真係一啖追住一啖嚟食!阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐選擇豐富,我覺得好抵食!呢間餐廳嘅用料絕對冇馬虎,成間餐廳嘅氣氛都俾人一種輕鬆嘅感覺,播住嘅音樂都勁好聽
呢度所有刺身同魚生都勁新鮮,我特別鍾意

2024-08-17 159 浏览
今日第一次嚟到位於天后嘅「天空虎嘯」呢間蒸氣海鮮火鍋店☺️,餐廳嘅裝潢十分有海洋風味😜!站喺店門口,就可以感到一股濃厚嘅海洋氛圍!餐廳環境乾淨整齊,光線明亮,心情都開朗起來😎。平時晚餐我都會揀啲簡單嘅食物,但今日我決定試吓佢哋嘅蒸氣海鮮火鍋,特別係佢哋嘅真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐$888,真係超滿足!首先係呢個真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐有✅ 墨魚滑 蝦滑然後試吓呢個墨魚滑同蝦滑,口感彈牙,味道鮮美,蒸完之後更加突出咗海鮮嘅鮮味,真係好滋味。✅ 蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)跟住就係呢個蘇格蘭刺身帶子,配上海草同西京麵豉,帶子鮮甜嫩滑,海草同麵豉令味道更加豐富,真係一試難忘。✅ 阿拉斯加長腳蟹(每2位半隻)然後再嚟一份阿拉斯加長腳蟹,呢個係每2位半隻嘅份量,質鮮甜多汁,肉質鮮甜,蒸完之後保持咗原有嘅鮮味,更加突出咗蟹嘅鮮味,真係超正👍。✅ 鮮北海道北寄貝再試吓呢個鮮北海道北寄貝,鮮甜多汁,口感爽脆,真係好正。

首先係呢個真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐有
✅ 墨魚滑 蝦滑

✅ 蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)

✅ 阿拉斯加長腳蟹(每2位半隻)

✅ 鮮北海道北寄貝
再試吓呢個鮮北海道北寄貝,鮮甜多汁,口感爽脆,真係好正。
2024-08-17 162 浏览
今日提早放工,就同同事去天后電氣道68號樹林銀座26樓天空虎嘯食海鮮晚餐,$888嘅真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸汽刺身套餐,以下就係套餐入面其中幾款菜式。🔘刺身頭盤🔘阿拉斯加長腳蟹🔘蘇格蘭刺身帶子🔘法國野生深海白鱈魚7種唔同嘅海鮮刺身作為頭盤真係再好唔過,能夠畀我哋嘗試到唔同海鮮嘅味道同口感,每款刺身都好新鮮,完全冇腥味,唔需要好耐我哋就將所有刺身食晒。之後我哋食咗阿拉斯加長腳蟹,蟹肉味道好鮮甜,仲保持住嘅新鮮味道,好食到吮手指。刺身帶子同法國白鱈魚,味道好鮮,仲散發住微微海水嘅鹹味,好適合我哋呢啲好鍾意食海鮮嘅人,非常滿足。當然仲有其他好食嘅菜式,鮑魚、墨魚滑、蝦滑、蔬菜甜品等等,都包括咗喺套餐入面,真係非常抵食。加上餐廳嘅服務超好,風景又靚,真係一間畀你好好享受晚餐嘅餐廳。

🔘刺身頭盤
🔘阿拉斯加長腳蟹
🔘蘇格蘭刺身帶子
🔘法國野生深海白鱈魚

2024-08-16 176 浏览
最近男朋友一直都加班,好耐無冇陪我出去食飯。前幾日,閨蜜推薦咗一間喺天后嘅餐廳-天空虎嘯,話嗰度嘅阿拉斯加長腳蟹非常好味,強烈建議我哋去試下。啱啱見到男朋友喺屋企打機,我就提議佢陪我一齊去。一入到舖頭,侍應就好熱情咁招呼我哋,仲想我哋介紹佢哋呢度嘅餐單!佢哋得一款主題套餐已經有固定嘅餐點都包喺套餐入面。芝士櫻花蝦鮑魚嘅味道非常鮮甜,加上芝士嘅搭配,味道瞬間提升好多。我同男朋友都特別鍾意呢道菜。蘇格蘭刺身帶子配上海草同西京麵豉,有獨特嘅風味,每一啖都充滿驚喜,非常美味!而日式京蔥豉油陪本地雞酒成為我最鍾意嘅一道。本地雞煮得非常軟嫩,帶有微甜嘅味道,非常開胃!下次一定要帶老豆嚟試吓,佢肯定會鍾意!我哋兩個食得好開心,好耐冇咁放鬆咁樣約會啦。最後,男朋友仲買咗束花俾我,令到呢個夜晚變得更加浪漫溫馨。
2024-08-12 207 浏览
結婚5週年嘅anniversary,老公帶咗我嚟一間好有氣氛嘅餐廳。之前anniversary都一直去 omakase, fine dining,今次終於有啲唔同嘅。好少見蒸氣海鮮餐廳做到咁精緻,咁有feel嘅,加上夜晚嘅維港view 店員仲同我哋講特別節日 係仲睇得到無人機表演,出面仲有一個小陽台可以影相,完全屬於vvip觀台!最最最緊要係啲嘢食都好好味,墨魚滑同蝦滑係自家製,每一啖都可以食得到滿滿嘅墨魚同蝦 肉。白鱈魚蒸熟後嘅湯汁,真係無敵!好好飲啊,一小啖嘅精華!白鱈魚同長腳蟹完全可以食得出每 一道海鮮都係最新鮮嘅,始終淨係靠蒸氣蒸熟味道都可以咁香甜,完全唔需要其他嘅配料嚟掩蓋 腥味👍蒸蛋同豆腐根本就一模一樣,蟹肉都好q彈,最愛嘅一道菜 😘 店員service都幾好,每一道都幫我 哋準備好,我哋只需要負責食,有需要特別喜好都可以同店員提前講一聲就得。而家已經plan咗 下個月朋友生日要帶佢嚟試一試🤤

🍤【阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣套餐$888】🦞首先, 蒸氣把呢兩種海鮮潤濡得實在,鮮嫩得叫人無法忽視👀。 粉嫩的蟹肉,龍蝦更是爽滑,魚春咁美味😋。🐬【蘇格蘭刺身帶子】🐬其次滑入口中的就係蘇格蘭刺身帶子。外面稍有烤香,內裡卻清甜如肉。叫人好滿足,想一口又一口😛。🦐【芝士櫻花蝦鮑魚】🦐芝士櫻花蝦鮑魚,大家可以想像係一多蝦肉,配埋鮑魚,食落口與眾不同,味道香美之餘,質感豐滿,好過癮🔥。🍚【日式蟹皇龍蝦雜炊】🍚有蟹皇同龍蝦黐住嘅雜炊,帶嚟一個全新嘅文化衝突。 多汁的龍蝦,濃郁的蟹味和煮得恰到好處的飯糰一齊碰撞,就係一道完美的菜餚。🍹【自製洛神花茶】🍹最後大家嘗下他們自家沖調的洛神花茶,清新嘅味道,飲得口口都香,氣氛一路嚟都一樣濃烈。總結一下,呢一餐真係可以用“物超所值”嚟形容。美食多樣,充滿驚喜,我同埋我啲朋友都讚佢完美到無得輸。期待下次再嚟嘅時候,記得再繼續品嚐其他嘅美食🔥。
🍤【阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣套餐$888】🦞

🐬【蘇格蘭刺身帶子】🐬

🦐【芝士櫻花蝦鮑魚】🦐

🍚【日式蟹皇龍蝦雜炊】🍚

🍹【自製洛神花茶】🍹

2024-08-09 434 浏览
噚日同姊妹慶祝生日,特登揀咗佢鍾意食嘅海鮮餐廳做佢嘅生日餐🥳呢間海鮮蒸汽火鍋餐廳我哋都係第一次試,餐廳喺26樓,可以出去露台影相,日落嘅風景真係好靚!✨餐廳得一個套餐,件件海鮮都咁鮮美,刺身頭盤已經令我哋好驚喜!加拿大象拔蚌刺身口感扎實,咬落去爽脆有嚼勁,頭盤仲有花龍蝦、北海道帶子、法國銀鱈魚等等,款式多,而且都好新鮮!🤤食完刺身就開始蒸海鮮食,阿拉斯加長腳蟹腿肉超巨型!蒸熟之後呈橙紅色,睇落去就流口水🤤味道鮮甜又多肉,彈牙又鮮美!白鱈魚唔愧係世界十大最好食嘅魚類之一,簡單嘅蒸熟已經好好味,一點魚腥味都冇,咬落去魚片直接溶化喺口裏面,好正😍芝士櫻花蝦鮑魚同鮮北海道北寄貝,鮑魚同櫻花蝦都好新鮮,蒸熟後芝士溶化咸香味十足,完全唔膩,每一啖都係驚喜😍北寄貝都係我食過最好食嘅北寄貝!肉質肥美,而且口感一點都唔會老,超新鮮!食完海鮮仲有日式京蔥醬油配本地雞,雞肉已經用京蔥同醬油醃製過,鮮嫩多汁而且好入味!

提前喺網上留意到呢間好出名,今晚就同男朋友嚟試試。裝修好有格調,入去就感覺似走進左一間高檔的日本餐廳,彷彿瞬間被傳送到遠東。🏮🥢首先要介紹嘅係”阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888“,每一種海鮮都精選上佳,全程目睹烹製過程,好有看頭。最驚喜嘅莫過於罕有法國藍龍蝦,每人半隻。師傅鬆緊適中嘅手勢,將藍龍蝦烹调得剛剛好,口感鮮嫩無比,好有成就感!🔥🦞💖再黎就係蘇格蘭刺身帶子,帶子鮮美無比,在海草及西京麵豉的烘托下更顯味道。再配上龍蝦蟹皇雜炊,粒粒分明的飯粒與鮮美的龍蝦蟹皇完美結合,每一口都是快樂的滋味。😊🍲👌飯後的甜點就唔少得唔同種類的滑品。每日手打鮮製的墨魚滑及蝦滑,自家手工制作,賣相吸引,口感爽脆,賣相又好,實在係無法抵擋。👍🏻🍽️💫就咁起飯下湯,吃左一頓豐盛的晚餐。呢度就係呢間熱門海鮮火鍋店嘅耐人尋味之處,味道好,環境優雅,真心推薦大家嚟試試。男友我都一致認為,呢間餐廳我哋一定會再次光顧!😀💏

呢個位置,我幾乎日日都會經過,但係從來都未曾踏足。今日終於抵門口,就去咗呢間草地的特色餐廳食晚餐啦。阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐 $888海鮮大餐嚟講份量真係好驚人,有以下嘅菜色:✅ 龍蝦湯蒸蛋配蟹肉✅ 罕有法國藍龍蝦(每位半隻)✅ 阿拉斯加長腳蟹(每位1件)✅ 蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)✅ 日式蟹皇龍蝦雜炊龍蝦湯蒸蛋配蟹肉,濃香惹味,蟹肉加咗一份更添香,入口十分柔滑,呢個前菜真係一流👍。罕有法國藍龍蝦味道鮮美,新鮮嘅龍蝦肉配上佢如絲滑嘅質地,外皮微微咬落去有D彈性,每一口都係肉汁流泉,每一啖都像诗,像远方 😽。呢個龍蝦食得我忍唔住大呼過癮🫶。阿拉斯加長腳蟹現蒸,保持咗原本嘅口感同味道,鮮甜得來又唔膩口,非常美味👃🏻。蘇格蘭刺身帶子新鮮得黎又相當爽甜,配上海草同西京麵豉,簡簡單單嘅搭配已經爭到面紅耳赤,非常鮮美🪄。呢個日式蟹皇龍蝦雜炊最真窒心,佢嘅湯底已經夠鮮美,加埋一啲蟹蓉同龍蝦肉,滿口都係龍蝦同蟹肉嘅味道,飽滿得我都無法出返聲來,真係超級豐盛😜。個套餐裏面嘅餐飲都井井有條嘅排放好,前菜,主菜,飲品甜品都一應俱全!佢哋嘅組合實在好豪華,份量驚人!好飽足,好豐富嘅一頓晚餐!

阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐 $888
海鮮大餐嚟講份量真係好驚人,有以下嘅菜色:
✅ 龍蝦湯蒸蛋配蟹肉
✅ 罕有法國藍龍蝦(每位半隻)
✅ 阿拉斯加長腳蟹(每位1件)
✅ 蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)
✅ 日式蟹皇龍蝦雜炊

大家好喇,我唔係好識寫飲食評論,不過呢間位於天后嘅天空虎嘯,食完之後真係要等埋男朋友再黎食!係度面有一種舒適嘅感覺,又好舒服又好有特式。👌🏻🎉🌃首先要提嘅係佢嘅招牌菜: ""阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888""。法國藍龍蝦💙彈牙無比,配上鮑魚,一齊入口,簡直係美味至極。再嚟就係阿拉斯加長腳蟹🦀,一段一段肉質飽滿,好新鮮,彈牙得黎又好食。芝士櫻花蝦鮑魚🍤也是一絕。除咗有靚色外,佢嘅芝士味道留齒間,鮑魚又相當鮮味,各位肯定要叫多個。一盤盡收眼底嘅新鮮野菜盛合🥬🥒振奮咗我所有味蕾。每種野菜都保持咗佢地自然嘅鮮味。要談嘅最後一樣嘢就係佢地嘅飲品: 自製洛神花茶。一杯入口,清新嘅口感伴住微微的洛神花香,令晚餐畫上完美嘅句號。 天空虎嘯,佢環境舒適,菜式新鮮,對於我黎講,絕對係天后一間千萬唔好錯過嘅海鮮火鍋店。如果你都渴望嚐試其中嘅滋味,就唔該好快嚟試下呀!🎏🏔️🦞 ✅評分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】服務:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】整體評分:😋【笑】

✅評分:
味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】