2018-09-22 1419 浏览
慶祝朋友的生日,就近近地去北區搵吓美食,朋友指明想食西餐,就上OpenRice搵吓,見到呢間餐廳食評都不錯👍🏻。餐廳門口擺放不同嘅招牌-是日推介食物及餐牌,我們先看一下餐牌食物啱唔啱食,原來食物都幾多花款,而且入面僅餘一張枱,最後二話不說入去坐低左。餐牌厚厚的,入面嘅食物圖文並茂,每一樣食物都好想試吓。心大心細之下,每人首先叫咗一碗是日餐湯濕濕口,原來係南瓜忌廉湯,幾位女士即刻好高興😊,因為南瓜係她們至愛,又可以養顏。飲落去仲有細細粒嘅南瓜蓉,而且味道剛剛好,唔會太甜。飲品方面,竟然有我最喜歡嘅抹茶鮮奶,非常大愛!鮮奶表面拉花成心型圖案,真的好考功夫,而且飲落去質感好滑,好好飲!朋友叫了一杯凍檸茶。朋友喜歡吃香煎牛脷,就特意叫了給他食。我也不忘試一塊,咬落去第一啖非常入味,好香濃嘅牛味道。我們四人就叫了四份主菜。飯麵方面,Order了芝士肉醬意粉同埋黑松露雜菌意大利飯。芝士肉醬意粉好多配料,而且醬汁鋪滿晒喺意粉面頭,食落去每條意粉都好入味。主菜方面,有我最喜歡嘅香烤羊仔柳同埋德式豬手配蜜糖芥末醬。豬手切成一塊塊,而且份量都比較多 ,驟眼睇外皮香脆無比,食落去果然係外脆內軟。配以薯條再點

餐牌厚厚的,入面嘅食物圖文並茂,每一樣食物都好想試吓。

飲落去仲有細細粒嘅南瓜蓉,而且味道剛剛好,唔會太甜。

朋友叫了一杯凍檸茶。

我們四人就叫了四份主菜。
飯麵方面,Order了芝士肉醬意粉同埋黑松露雜菌意大利飯。

主菜方面,有我最喜歡嘅香烤羊仔柳同埋德式豬手配蜜糖芥末醬。
配以薯條再點茄汁一齊食,非常滿足。

最後埋單都只係$700左右,每人平均消費只係$200有找,係上水區搵到咁高質素、殷勤服務、坐得舒適嘅西餐廳已經買少見少了。
2018-09-22 193 浏览
好少係上水食西餐朋友住喺附近就推介我哋食孖寶小館聽說食物質素有保證而且新鮮美味今晚特意去試一下小店環境空間不算太大但是一進去職員殷勤招待隨即安排我哋坐沙發位置原來七點半前入座送餐湯及飲品 好抵食!!可惜我哋八點左右才入座錯過了這個優惠隨即叫咗四碗是日餐湯及小食香煎牛脷牛脷煎得好香 唔會太油膩反而食落去口感軟熟牛脷表面還有點脆口主菜叫咗四款一齊分享食不得不讚當中的黑松露雜菌意大利飯朋友一向不喜歡食太Heavy的意大利飯但反而他今次也讚好米飯有點半生熟是正宗的意大利飯煮法蘑菇份量都頗多黑松露味道超級香濃而且食落去唔會太<制>最後叫咗我最喜歡的薄荷朱古力凍飲飲品飲落去更加精神爽利總括來說 食物夠新鮮烹調味道唔會太鹹反而味道剛剛好好適合我口味 難怪全場滿座
好少係上水食西餐

小店環境空間不算太大
但是一進去職員殷勤招待
隨即安排我哋坐沙發位置

原來七點半前入座
送餐湯及飲品 好抵食!!
可惜我哋八點左右才入座

反而味道剛剛好
好適合我口味
難怪全場滿座
2018-09-13 132 浏览
我以為上水只係得藥房同金鋪,原來都有一間見得人既西餐廳,好感動!平日7點半入座,人未算多,所以老闆娘安排我同朋友二人坐四人枱~其實我一早就係openrice做定功課,所以好明確咁揀左佢地既招牌-安格斯牛肉芝士漢堡。朋友就舉棋不定,所以老闆娘推薦佢試試新出既羊西冷,係連menu都未有既新菜式我地仲叫多個炸薯條配黑松露醬—呢個係最快上枱,一大盤,起碼用3個薯仔切出黎,新鮮炸起,熱辣辣、脆卜卜,我心急即食,一拎起就辣親手指。黑松露醬一大杯,好香,點薯條食一流。餐湯係甘筍薑湯,新奇既配搭。有細細既薑粒,既似到薑味又唔會蓋過甘筍風頭,女仔飲薑汁仲可以暖胃。安格斯牛肉芝士漢堡有足足8oz牛肉,牛扒由廚師每日堅持人手打,所以有嚼勁同juicy,切開入面啲牛肉仲係粉紅色,勁嫩,啲肉汁流哂出黎。配料都唔少,芝士、蕃茄、生菜、洋蔥,雖然係簡單,但最能映襯出主角既美味羊西冷出場啦~未食之前我同朋友都驚羊西冷會好鞋、好乾,但一切開,嘩!啲肉汁咇緊出黎啊,仲要係粉紅色架,一啲都唔老。其實我唔太鐘意食羊,因為聞到佢啲騷味我都怕怕,但見朋友食到讚不絕口,我都試少少。騷味一定有,但唔多,係我呢種怕騷既人都接受到既程度

羊西冷出場啦~未食之前我同朋友都驚羊西冷會好鞋、好乾,但一切開,嘩!啲肉汁咇緊出黎啊,仲要係粉紅色架,一啲都唔老。其實我唔太鐘意食羊,因為聞到佢啲騷味我都怕怕,但見朋友食到讚不絕口,我都試少少。騷味一定有,但唔多,係我呢種怕騷既人都接受到既程度,而且因為肉好嫩滑,我已經將僅餘既騷味拋諸腦後
蘸埋牛肝菌醬真係滋味無窮!

飲品我地叫左菠蘿沙冰&夏日果茶。

上水人終於可以有個地方遠離水貨客,藥房同金鋪,慢慢咁享受一個美味既晚餐啦~
2018-09-11 128 浏览
我喜歡試小店,因為很多時候都會有驚喜。今日約了朋友在上水食lunch,鐘意鋸扒的我被孖寶小館的餐牌吸引。裝修簡潔舒適。午餐餐牌有沙律、意粉、飯、扒...很多選擇。午餐附有即焗麵包及時日餐湯。侍應哥哥話餐湯每日不同,是日餐湯是煙肉薯仔湯,湯幼滑濃郁。美國厚切穀飼豬肉眼配燒汁,豬肉眼大大一塊,而且是厚厚的,肉眼煎得剛剛好,香口有肉汁,可以想像到師傅有返咁上下功力紐西蘭肉眼配黑椒汁,我們點了五成熟,肉眼很嫩滑很juicy,可以食得出係好新鮮,所以就咁食唔點汁都好好食。餐飲點了咖啡及提子梳打,咖啡香滑,提子梳打消暑解渴。很滿意的一餐。

裝修簡潔舒適。

午餐餐牌有沙律、意粉、飯、扒...很多選擇。

午餐附有即焗麵包及時日餐湯。

侍應哥哥話餐湯每日不同,是日餐湯是煙肉薯仔湯,湯幼滑濃郁。

餐飲點了咖啡及提子梳打,咖啡香滑,提子梳打消暑解渴。

很滿意的一餐。
2018-09-10 549 浏览
現在嘅上水非常繁榮,每日男男女女一家大細,拖住大大小小嘅行李喼,在唔同既藥房、百貨、超市入貨,執貨,週圍都非常熱鬧,大小食肆常常爆滿,要搵食都好困難。星期六日比平日更多人多喼,我都會向比較少人嘅核心外圍轉。去到新成路有幾間新開嘅小店,就揀咗呢間孖寶。店內裝修清新簡潔,坐位有廿幾個位,店員都殷勤招呼我地在寬敞嘅位置,仲細心介紹餐牌嘅菜式。我地梗係叫佢地嘅招牌菜式,美國穀飼豬肉眼,紐西蘭肉眼啦先來餐湯,意式雜菜湯:好濃嘅蕃茄湯底,加上香草同大量蔬菜,酸酸地好開胃👍,麵包有好多露絲瑪利,質地唔算軟,但都好食。主菜我要豬肉眼,豬扒好大份同埋厚切,好多肉汁,一啲都唔嚡,好有肉味,面頭煎到香脆,連埋少少肥一齊食,👍👍👍!其實出面好少可以做到厚切又唔鞋底,師傅選材好更有好功夫👍👍,仲有待應小姐會主動問要唔要芥茉,夠細心。另一份叫咗牛扒,朋友唔係咁鍾意太生有血嗰種,所以叫咗7成熟。紐西蘭牛你唔會預有好多肉味,但今日呢件都叫幾好牛肉味,叫7成但做咗差不多係well done,但係肉質仲好嫩,無渣有肉汁!都係嗰句:師傅揀得好👍跟餐個薯條,炸得外脆內軟👍👍最後叫咗杯檸檬雜果花茶作完結,係檸檬草加雜果乾浸泡,

我地梗係叫佢地嘅招牌菜式,美國穀飼豬肉眼,紐西蘭肉眼啦
跟餐個薯條,炸得外脆內軟👍👍
最後叫咗杯檸檬雜果花茶作完結,係檸檬草加雜果乾浸泡,好香好清新,可以將食肉嘅肥膩感減去,令口腔換然一新,為今個午餐劃上完美句號。
2018-09-08
2018-08-29 125 浏览
喺繁忙嘅工作中,收咗工都想食餐好嘅。無意間行過見到呢間孖寶小館,環境氣氛都唔錯,就同朋友一齊入咗去食位置寬闊,坐得舒服叫左個小食魷魚圈先,炸粉唔多。即叫即炸,配埋沙律醬食,完全唔覺油膩係7:30pm前order ,可以免費送set,有餐湯同飲品。南瓜湯賣相吸引,味道好濃郁,加上忌廉,酸酸甜甜,幾開胃🤪首先,我叫左個七成熟既西冷牛扒,一送到黎就哇一聲,好大件呀,又多肉汁肉質厚實,調味岩岩好,一咬去啲肉汁就岀曬黎,再配埋醬汁味道更特岀。朋友叫左個燒豬手,豬手都無令我地失望。個皮燒得好脆,肉質鮮嫩,咬落去口感外脆內軟呢到員工服務態度都好,呢餐食得好滿足

位置寬闊,坐得舒服

南瓜湯賣相吸引,味道好濃郁,加上忌廉,酸酸甜甜,幾開胃🤪

呢到員工服務態度都好,呢餐食得好滿足
2018-08-21
2018-08-25 125 浏览
剛出社會大學沒多久 難得家庭樂所以很珍惜,要與屋企人開心食,食好西!聽聞呢間西餐小店已久決定一試,同屋企人品嚐一下餐廳很方便很易找入到去環境寧靜好舒服小小油燈光映襯更唯美講下南瓜湯南瓜🎃香濃,有好多南瓜溶新鮮打出黎,好有質素加上幾滴奶油令湯香滑而麵包唔需要花巧,但有特色包軟熟好吃,唔會添加其他花款味道之下點上南瓜湯叫左個黑松露醬薯條不得不提,薯條食落就知係由一舊薯仔切出黎,薯泥厚實,炸得唔過火 熱辣辣岩岩好肉醬義大利麵選擇左用扁意粉 增加左口感肉醬味道鮮,唔會過咸番茄溶增加左口感同埋清新感黎到小弟嘅羊肉!Super beautiful!賣相真係冇得頂,而且大大份呀究竟一個人點食得晒呢羊肉7成熟,金黃嘅表面好香口肉質好嫩滑,好juicy 而且一啲膻味都冇配埋佢特色醬汁,會有甜酸感,好開胃,亦化解食咁多肉嘅濟胃感最後飲淡已經小見吧玻璃支裝可樂好爽呀!呢到係上水居民食豪小小嘅不錯選擇小店質素果然高
剛出社會大學沒多久
難得家庭樂

所以很珍惜,要與屋企人開心食,食好西!

聽聞呢間西餐小店已久
決定一試,同屋企人品嚐一下

餐廳很方便很易找

入到去環境寧靜好舒服
小小油燈光
映襯更唯美

講下南瓜湯
南瓜🎃香濃,
有好多南瓜溶新鮮打出黎,好有質素
加上幾滴奶油令湯香滑
而麵包唔需要花巧,但有特色
包軟熟好吃,
唔會添加其他花款味道之下點上南瓜湯

叫左個黑松露醬薯條

不得不提,薯條食落就知係由一舊薯仔切出黎,薯泥厚實,
炸得唔過火
熱辣辣岩岩好

肉醬義大利麵選擇左用扁意粉

增加左口感
肉醬味道鮮,
唔會過咸
番茄溶增加左口感同埋清新感

黎到小弟嘅羊肉!

Super beautiful!

賣相真係冇得頂,而且大大份呀
究竟一個人點食得晒呢

羊肉7成熟,金黃嘅表面好香口
肉質好嫩滑,好juicy

而且一啲膻味都冇
配埋佢特色醬汁,
會有甜酸感,好開胃,
亦化解食咁多肉嘅濟胃感

最後飲淡已經小見吧玻璃支裝可樂
好爽呀!

呢到係上水居民食豪小小嘅不錯選擇
小店質素果然高
  • 香烤羊仔柳
2018-08-19 106 浏览
很久沒過來上水了! 今天放工後便逛逛街,經過新成路遇見《孖寶小館》,距離上水火車站約 步行10分鐘。 餐廳以意大利菜式,格調以簡約為主。單邊有梳化位,很舒適。 有幾道很吸引 — 比目魚、羊扒、漢堡包(肉自家製),選擇了比目魚(HKD159)比目魚很香,魚肉沒有過火,肉質很雪白又滑,魚皮被煎過特別香脆也有很多魚膠質,頭尾口感彷如魚腩搬!伴碟有甜甜地的醬汁,還是喜愛沒添加啊較好!薯仔粒烤得挺棯、椰菜等,果然沒點錯!

餐廳以意大利菜式,格調以簡約為主。單邊有梳化位,很舒適。

2018-08-18
2018-08-15 123 浏览
其實香港既打工仔大部份都係留係返工果佢仲多過屋企嗰區我比較少喺上水食飯估唔到比我搵到間好嘢平時喺上水食飯通常只會係商場入邊搵餐廳今次行遠左少少係橫街入邊搵早去食飯所以入到去嘅時候一個人都冇餐廳乾淨整齊坐低左服務員就比餐牌我哋睇晒成本餐牌都搵唔到晚餐set後尾服務員先再講依家叫主菜會送餐湯同埋飲品咁好似幾抵食喎今日嘅餐湯係南瓜湯感覺幾足料因為佢唔係好稀嘅湯而餐包方面除咗蒜蓉包佢仲有手指餅都幾特別等左一陣啲主菜終於黎啦我叫咗一個黑豬安架賣相幾好可惜佢overcook 左乾身左少少而朋友就叫咗安格斯牛肉漢堡包個麵包超香脆卜卜牛肉味道就正正常常其實喺上水來講算唔錯嘅餐廳重點係冇大陸人不過餐廳可以稍作改善嘅就係唔使即刻衝着去收客人嘅碗碟我都未飲完就想收我個碗😂😂
其實香港既打工仔

唔使即刻衝着去收客人嘅碗碟
我都未飲完就想收我個碗😂😂
2018-08-14
2018-08-10 104 浏览
Saw some nice reviews of this restaurant from here (open rice), so decided to take mum to here for her birthday treat, as it’s local to her...price is very reasonable and food quality is good too~! Unfortunately, we are not a big eater, otherwise we would be able to try some more main courses haha...as we saw the food are being served to the table next to us was amazingly tasty...we were too full that we didn’t have rooms for desserts, maybe will have to come back again hehe haha
Garlic  bread
蟹肉牛油果芒果沙律
烤焗美國極黑豬胺架
  • Garlic  Bread
2018-08-10 126 浏览
平時成日都去連鎖式既西餐廳食飯,感覺都係一般,已經食到冇咩驚喜。早幾日朋友介紹上水開左間西餐廳-叫孖寶小館,今晚一於試試。店舖位置都算易搵,外內裝潢都不錯,感覺舒服。入座後店員安排我們坐四人座位,可以坐得舒服d🤗之後就點餐啦。1)南瓜忌廉湯-濃郁既南瓜味,又唔會太流質,好開胃💕2)水牛城雞翼-味道剛剛好,又熱辣辣,比平時出面食既冇咁辣,好味!3)意式清湯火腿介子雲吞-外表雖然冇咩特別,但一食落口,感覺好清新,完全唔覺得有味精既感覺,配埋三色椒同洋蔥,一口雲吞,無得頂!4)安格斯牛肉芝士漢堡-一黎到已經比佢賣相吸引住!塊漢堡好厚身,食落好juicy, 一d都唔油,7成熟剛剛好!5)紐西蘭肉眼扒- 外脆內嫩,質感飽滿,都幾juicy既!仲有配菜-炸薯波,食落感覺好得意,好飲食蟹鉗既感覺😍正!6)最後就梗係食甜品啦-檸檬芝士蛋糕🍰蛋糕面仲放左新鮮檸檬絲,連埋蛋糕一齊食,感覺好清新,唔會好甜,芝士同檸檬味好balance,唔會特別太濃!總括今次食西餐經驗,可以話性價比高,服務一流!仲正過去連鎖西餐廳食,一定會再黎😉🤤
1)南瓜忌廉湯-濃郁既南瓜味,又唔會太流質,好開胃💕
6)最後就梗係食甜品啦-檸檬芝士蛋糕🍰
2018-08-09 333 浏览
上次黎過呢間孖寶小館,今次難得經過上水,決定同老公再黎食過。餐廳雖然係喺上水嘅橫街入面,但喺火車站行10分鐘就會到,所以都唔算難搵,而且食物味道好,價錢又合理,行入黎都值得嘅。好喜歡四周嘅圖畫我地叫左個水牛城雞翼,安格斯牛肉芝士漢堡同海鮮意大利飯。老公愛食呢個水牛城雞翼,雞翼剪開一半用串穿上,賣相吸引,色澤好靚。味道主要以酸味為主,帶點少辣,非常惹味。雞翼外層雖然沾滿醬汁,但仍然食到雞皮好香脆,內裏雞肉軟嫩多汁。安格斯牛肉有8oz,牛肉質素高,人手打成。連漢堡都可以揀幾成熟, 係靚牛肉先可以夠膽咁做。 我哋揀咗七成熟, 麵包鬆軟, 牛肉夠juicy ,配上芝士,生菜,洋蔥,醬汁,好食到停唔到口,亦係吸引我地返黎再食嘅原因。海鮮意大利飯看似普普通通,但做法正宗,意大利米有嚼勁,番茄汁醬令飯粒更加濕潤,而且分量適宜,酸酸地,好開胃。海鮮用料方面好豐富,有帶子,大蝦,,魷魚,青口...等,全部材料都非常新鮮。可以加28蚊轉餐,有湯同餐飲,如果7點半前入座,可以免費轉餐,好抵。南瓜湯嘅南瓜打蓉成湯, 啖啖都係南瓜精華,幾creamy。餐飲方面有好多選擇,豬叫左熱桂圓紅棗,入口有微微嘅紅棗香味,

好喜歡四周嘅圖畫

我地叫左個水牛城雞翼,安格斯牛肉芝士漢堡同海鮮意大利飯。

南瓜湯

餐飲方面有好多選擇,豬叫左熱桂圓紅棗,入口有微微嘅紅棗香味,唔會太甜。老公就要菠蘿梳打,甜甜酸酸,好消暑。

熱桂圓紅棗

菠蘿梳打

最後要大讚一下服務質素,店員好細心,按客人嘅喜好,介紹食物,欣賞呢種熱誠,真係加左💯分。
南瓜湯
熱桂圓紅棗
菠蘿梳打
2018-07-20 146 浏览
支持小店,常常會有特別 warm 的感覺即焗麵包,有少許香草🌿作調味餐湯-椰菜花忌廉湯,綿綿的忌廉湯,還有椰菜花碎,幾健康美國厚切穀飼豬肉眼配燒汁-波菜扁意粉有少許彈牙,厚切穀飼豬肉眼扒幾,穀飼豬爽口配上燒汁無搶到肉眼扒味BBQ 豬肋骨 配上薯菜,薯條炸得恰到好處,熱辣辣的,豬肋骨很淋配上 BBQ醬很香小店的棒子鮮奶咖啡 還有送上拉花的,好 profession,咖啡很香友人的香蕉朱古力口感幾滑店舖有 wifi 提供,毫不吝嗇將密碼寫在黑板上店內還播放輕鬆的音樂,讓我好好欣賞「休閑的一餐」
支持小店,常常會有特別 warm 的感覺

即焗麵包,有少許香草🌿作調味
餐包

餐湯-椰菜花忌廉湯,綿綿的忌廉湯,還有椰菜花碎,幾健康

美國厚切穀飼豬肉眼配燒汁-波菜扁意粉有少許彈牙
,厚切穀飼豬肉眼扒幾
,穀飼豬爽口配上燒汁無搶到肉眼扒味

美國厚切穀飼豬肉眼燒汁

BBQ  豬肋骨

,咖啡很香
榛子鮮奶咖啡

友人的香蕉朱古力口感幾滑

香蕉朱古力

店舖有 wifi 提供,毫不吝嗇將密碼寫在黑板上

店內還播放輕鬆的音樂,讓我好好欣賞「休閑的一餐」

2018-07-20
餐包
美國厚切穀飼豬肉眼燒汁
BBQ  豬肋骨
榛子鮮奶咖啡
香蕉朱古力
吃過幾次TwinsBistro下午茶,今次第一次晚餐時段來!店內佈置簡約,牆壁上黑板的設計掛滿了美食的圖片,環境很有氣氛,每張枱上都有點點燭光,有著浪漫西餐廳的格調。七點半前入座送餐湯和飲品餐牌設計精美,我們沒有很多主意,就按店員的廚師推介點菜⋯意大利雜菜湯 蒜茸包 (跟餐)雜菜湯濃濃蕃茄味,湯料亦很豐富。蒜蓉包很香脆,熱辣辣。頭盤 蟹肉牛油果沙律配芒果汁$118這個很有驚喜,芒果汁酸酸甜甜很清新,牛油果口感細膩加上啖啖蟹肉,很夾!一道很開胃的頭盤!德式豬手配秘製醬汁$168德國豬手大大份,配上黑醋菜絲沙律和手切薯條!豬手肉質肥厚,外皮夠香脆,而且每件都切開,十分易吃,肥瘦適中!秘製醬汁辣辣地,好惹味!抹茶牛奶淡淡抹茶香味,不太甜!加勒比之夢這個花果茶很特別,用雙層的透明玻璃杯載着,有茶葉隔,用料有洛神花、蘋果、覆盆子等⋯⋯甘酸宜人。味道易入口。甜品 紅豆雪糕自製紅豆雪糕,粒粒紅豆綿密,椰香味濃郁。用心製作的西餐廳🍴有水準,下次再來。

七點半前入座送餐湯和飲品

餐牌設計精美,我們沒有很多主意,就按店員的廚師推介點菜⋯

意大利雜菜湯 蒜茸包 (跟餐)
雜菜湯濃濃蕃茄味,湯料亦很豐富。蒜蓉包很香脆,熱辣辣。

頭盤
蟹肉牛油果沙律配芒果汁$118
德式豬手配秘製醬汁$168

抹茶牛奶
淡淡抹茶香味,不太甜!

加勒比之夢

甜品
紅豆雪糕
自製紅豆雪糕,粒粒紅豆綿密,椰香味濃郁。

用心製作的西餐廳🍴有水準,下次再來。
2018-07-16
  • 德式豬手配秘製醬汁
2018-07-17 102 浏览
上水真的有很多好野食,今次找到了這間孖寶餐廳, 裝修簡潔舒適!由於我去到的時間尚早,我可隨意挑選座位,但不到一會,已經座無虛席,原來在每晚7:30前落order 可免費升級到套餐系列。餐湯熱辣辣香噴噴的洋蔥餐湯,使胃口大開。👍🏻輕煎比目魚配甜烤椒汁 $159香煎比目鱼,外皮金黃帶脆,肉質細膩營養豐富,一口咬下去味道好吃到超乎想象,而且比目鱼的魚皮分布均勻的油脂,入口順滑而不膩, 沾上自家製甜烤椒汁,更能襯托出魚的鮮味!😋紐西蘭肉眼扒 $178牛排切下去,很嫩很軟,我喜歡半熟牛扒中間是粉紅色的,驟眼看好像三文字一樣!😀牛扒很軟很嫩,瘦肉和脂肪分布得很均勻, 充滿牛味和保持肉質的水份,太棒了。夏日果茶餐廳用了精緻的茶杯, 泡製了濃郁果香的茶,茶杯中淺紅色的誘惑,使我啖啖陶醉。

餐湯
熱辣辣香噴噴的洋蔥餐湯,使胃口大開。👍🏻

輕煎比目魚配甜烤椒汁 $159
香煎比目魚