2020-08-30
Moko少有的日本餐廳,之前喺銅鑼灣試過,疫情下放寬終於可以食番晚餐,好想食日本嘢嘅情況之下就揀咗呢間啦❤️不過好可惜我係一個燒魚鮫控,汁燒油金魚鮫,鹽燒油金魚鮫,全部都冇得食😭最後嗌咗個三文魚豆腐鍋,牛肉豆腐鍋,壽司拼盤壽司拼盤看到已令人垂涎,包左沙律、味噌湯、漬物、牛肉烏冬,抵食🤤總共有九件壽司及四件卷物,魚生新鮮,拖羅好肥美😊牛烏冬既牛肉肉質優秀嘅😋味僧湯好濃郁🥳三文魚豆腐鍋☺️三文魚份量都OK,不過略嫌啲魚肉有啲鞋,同埋唔夠新鮮,仲有豆腐,金針菇,娃娃菜,係清淡既組合。牛肉豆腐鍋係壽喜燒既湯底,甜甜地,好正,牛肉肉質都唔錯,配埋燒過嘅豆腐,芋絲,金針菇等等,食材全部索哂啲湯底,仲有一隻生雞蛋配搭,一啖肉一啖蛋汁😜串燒就中規中矩🤪岩鹽日本料理旺角太子道西192號新世紀廣場3樓367號舖
串燒就中規中矩🤪
岩鹽日本料理