2018-05-03
極不愉快的生日飯朋友同我慶祝生日,但我地一致劣評,因為平昌係無通知我地既情況之下,想用海鮮拼盆代替生日壽星免費既優惠*我地因為見到5人同行..生日壽星免費既優惠先去食平昌,因為打黎book果陣已經問左店員,4個大人+1個4歲小朋友=壽星可以免費,黎到都確認多一次,仲出示埋身份証,確認可以5送一優惠先揀食咩餐,有3個價錢,我地揀左中間果個set,但差唔多食完果陣,有個店員係無同我地講任何野既情況下就放左低大蝦同鮑魚,我地無食過,過左一陣佢地拎張單黎,朋友一check見到收左6個人價錢,即刻問店員,佢話用大蝦同鮑魚代替生日壽星免費既優惠* 佢地問都無問過我地就自行決定用大蝦同鮑魚代替生日壽星免費既優惠,當然要問清楚,好彩朋友有check到單,如果我地無睇就會俾佢地呃左真係好過份!!!!!店員問左好耐,話我地唔係揀最平果個餐無優惠,但我地係一早問左先會揀,店員當時無講過其他餐係無生日優惠。如果佢有講,我地都唔會揀其他餐!朋友解釋左我地係因為有5送一優惠,佢地傾左差唔多15mins,先幫我地搞返張單。好地地開開心心食餐生日返,搞到咁唔開心,好失望。其實一上到去入坐都感覺唔太好,地下、餐具都痴立
其實一上到去入坐都感覺唔太好,地下、餐具都痴立立,俾人好污糟既感覺。d肉好乾好硬,普通質素,早知揀最平果隻價錢就算。如果無得買5送1根本就唔會黎😔好似我地呃佢咁