2021-03-10
「村爺爺龍蝦湯.泡飯.燉湯專家🦞」..極上海鮮龍蝦湯泡飯😋$68好足料!好大份!唔使落唒成個飯就已經好鬼飽😍飲晒成碗湯都唔會覺得口渴👍🏻D蜆食極都唔完😂仲有唔少其他海鮮同少少菜😬個湯好濃好鮮好夠味😌有龍蝦頭但係裏面冇乜肉🥺個人認為呢個餐因為冇龍蝦肉肉所以可以嗌其他餐都得😌湯底同埋海鮮嘅份量都差唔多👍🏻仲會平啲添✌🏻不過如果你想打卡嘅話就可以嗌呢個🌟整體嚟講幾值得試😍🦞..🍽環境 :🌟🌟✨👀賣相 :🌟🌟🌟🌟💰抵食 :🌟🌟🌟🌟👅味道 :🌟🌟🌟🌟🗺地址 : 村爺爺龍蝦湯.泡飯.燉湯專家 油麻地砵蘭街72號地下..#hkfoodie#foodblogger#hkfoodblogger #hkfood#lunchhk#contrasthk#食好西 #dinnerhk #食食食#龍蝦#村爺爺#yaumateifood#油麻地#打卡#好西#正餐#香港#香港美食#油麻地美食#美食#良心小店 #eatwchelle#eatwchelle_ymt#foodiegram#平民美食#足料#吃貨#吃貨#吃貨日常#香港好去處
極上海鮮龍蝦湯泡飯😋$68
🍽環境 :🌟🌟✨