2022-09-27
對唔住係我大失預算🤦🏻♀️冇諗過呢間韓燒放題上菜咁快同全部大大碟😭諗住每樣試少少嘅我點到成枱都係餸🥺餐廳姨姨要開多張枱比我地👉🏻👈🏻仲有佢個爐好猛火架,所以我同阿妹兩條女成餐密密食密密燒冇停過😂😂個半鐘放題好似大胃王挑戰咁冇停過口,絕對回本有突😎☄️頂級韓燒放題(晚市90分鐘)$228食物種類多到我叫一轉已經擺滿兩張枱🫢有7款頂級牛肉、海鮮同刺身,仲有齊牛雞豬肉類、丸類、蔬菜類、炸物、湯物/湯麵、石鍋飯、壽司手卷、同韓式小食等✨咁多款牛肉當中 ,值得推介嘅係牛板腱、牛肩肉同牛舌,肉味香濃有口感,油脂分布均勻👍🏻海鮮類亦值得讚!🦪生蠔、帶子、帆立貝同海蝦,大隻新鮮😋不過大家記得唔好眼闊肚窄☝🏻利申最後食左八成,淨係叫左頭 round就冇再叫😂因為餐廳好似不計成本咁大大碟出🫣
☄️頂級韓燒放題(晚市90分鐘)$228