2018-05-25
好有質素及服務的台式燒肉店我同朋友一入餐廳, 已有問有無東西需要放locker , 因為我地坐bar 台, 無位置放東西。一坐底, 會有人問有無食過台灣分店? 無就會好細心推薦一些出名好味的。餐牌有牛, 豬, 海鮮,雞,蔬菜等等呢到好有多酒類飲品, 酒鬼岩哂😁我地一落左訂單, 會有鮮檸檬🍋汁, 另外有碟蔥醉及洋蔥醉自行加落檸檬汁調味同時, 會上炭爐(*店員幫手燒,服務100分)扇子肉($198)脂肪比例分佈好靚會問5成熟得品得, 當然口味每人唔同, 怕生都可以請店員燒熟少少梅花豚肩排($80)扇貝($80/2隻)燒個時候, 會加清酒, 燒烤時已一陣陣清酒清香味😋😋扇貝仲好新鮮, 燒得剛好, 仲好滑墨魚香腸($110)好香, 推薦推薦!內有一粒粒墨魚, 好有咬口😋日本山藥($70)焱燒手羽先($80)已經去左骨, 岩哂我d賴人, 啖啖肉✌🏻胡同蟹堡($80)好鮮👍🏻奶油起士地瓜($45)好重芝士, 好邪惡🤭每燒到次, 店員就換一次網, 好乾淨丫提提呢到有一半都係台灣人, 有時要講下普通話😝
餐牌有牛, 豬, 海鮮,雞,蔬菜等等
呢到好有多酒類飲品, 酒鬼岩哂😁
同時, 會上炭爐(*店員幫手燒,服務100分)
扇子肉($198)
脂肪比例分佈好靚
梅花豚肩排($80)
扇貝($80/2隻)
燒個時候, 會加清酒, 燒烤時已一陣陣清酒清香味😋😋
扇貝仲好新鮮, 燒得剛好, 仲好滑
墨魚香腸($110)
好香, 推薦推薦!內有一粒粒墨魚, 好有咬口😋
日本山藥($70)
焱燒手羽先($80)
已經去左骨, 岩哂我d賴人, 啖啖肉✌🏻
胡同蟹堡($80)
好鮮👍🏻
奶油起士地瓜($45)
好重芝士, 好邪惡🤭
每燒到次, 店員就換一次網, 好乾淨丫
提提呢到有一半都係台灣人, 有時要講下普通話😝