2019-06-20
旺角新開打邊爐及燒烤放題😮午市有普通午餐定食或可選放題🤩午市放題由$198起,我地就叫咗最平既$198餐睇下好唔好食先🙃先來會有刺身,幾新鮮🤩放題飲品任飲,而且選擇都好多,基本上檸檬茶、汽水、乳酸類飲品都有,我就揀咗蜜桃茶🍑及草莓乳酸🍓🍹放題可揀豬、牛、雞肉,樣樣都齊😃打邊爐湯底我哋揀咗昆布湯,勁大塊昆布,用料充足,入面仲有啲豆腐🙂雖然肉唔係大片,但係味道唔錯!牛肉肥瘦分明,味道幾香。豬肉都夠林,雞就有驚喜好滑!呢度最特別嘅地方係除咗打邊爐,仲可以食鐵板燒😋啱曬一班朋友唔同口味😎我喺呢邊打邊爐,你喺嗰邊整鐵板燒!另外出面仲有多款配菜俾你揀,又好多日式前菜,例如:螺肉、中華沙律等等亦都有其他丸類、菜類、腸仔麵類,不同嘅配菜任食😉餐廳仲有幾間房,如果一班朋友呢真係幾好有私人空間,可以慢慢坐,而且真係幾抵食!最後仲有甜品飽飽!
先來會有刺身,幾新鮮🤩
雖然肉唔係大片,但係味道唔錯!牛肉肥瘦分明,味道幾香。豬肉都夠林,雞就有驚喜好滑! 呢度最特別嘅地方係除咗打邊爐,仲可以食鐵板燒😋啱曬一班朋友唔同口味😎我喺呢邊打邊爐,你喺嗰邊整鐵板燒!
另外出面仲有多款配菜俾你揀,又好多日式前菜,例如:螺肉、中華沙律等等 亦都有其他丸類、菜類、腸仔麵類,不同嘅配菜任食😉 餐廳仲有幾間房,如果一班朋友呢真係幾好有私人空間,可以慢慢坐,而且真係幾抵食!
最後仲有甜品飽飽!