2024-02-19
之前見到網上對宜間餐廳評論幾好 今日特登黎試試佢 。果然性價比幾高 價錢吾會太貴 份量好大 味道又好 。雖然餐廳環境比較逼 不過大部分九龍城泰國餐廳都係偏細間。建議8點半後黎食 比較小人等位。 🤫🍢串燒三拼 (豬/牛/雞)(6串)$85串燒覺得係必叫 好多枱都有叫。肉質好又吾會燒到好乾 再加埋花生醬汁 一流👍🏻👍🏻 但醬汁比較小吾夠沾🥭青芒沙律 $63 青芒沙律原來比想像中好食 酸酸地又少少辣 好開胃 堅好食 又大份 覺得比平時食開嘅柚子沙律更好食⭐️🥖蒜蓉包 $27蒜蓉包都幾香 又脆口 仲可以用黎沾咖哩食🍛青咖喱 (豬/牛/雞)$ 78我地今次叫左牛 牛肉質普通 但青咖喱好食 佢係比較偏甜 我地仲特登叫白飯 好餸飯👍🏻🥗泰東生菜包 (豬/牛/雞)$79佢生菜包份量係好大 豬肉碎好香帶小小辣 包住生菜食又會幾清爽 🥙🍝蛋包鮮蝦金邊粉 $76 金邊粉賣相吸引 一樣份量足 炒得算乾身 味道正常 但不會特別驚喜。🤔
🍢串燒三拼 (豬/牛/雞)(6串)$85
🥭青芒沙律 $63