2021-06-29 647 浏览
久仰大名!今日好好彩walk in都有位 不過建議book定穩陣啲!屯門唔多好食既日本菜 好多都係連鎖的~ 但呢間真係值得推薦 食材新鮮 用心製作😆🙌🏻前菜:煙燻芝士配冷昆布湯 出邊多數用麵豉湯整 呢個用昆布熬製 特別清新開胃😋小食:酸汁廣島蠔 $48 超鍾意呢個廣島蠔 厚美鮮甜 自家調製既酸汁加哂分😝 仲有叫咗個螢光魷魚 第一次食 好爽好彈牙 煙煙銀銀咁樣🤩黑毛和牛海膽火山丼 $305A4鹿兒島黑毛和牛 燒至半熟狀態 油脂甘香;海膽都幾有驚喜 雖然海膽味唔係勁濃 但食得出好新鮮 有淡淡既海水味;配埋日本生雞蛋 成個飯好完美 多重既味覺衝擊🤤秘傳海膽醬燒鮪魚丼 $285藍鰭鮪魚腩 好肥美甘香;調左味既日本醋飯 粒粒分明 食到一粒都冇剩🤣 呢度選擇唔算好多 但擺得出黎賣既都好有質素 老闆同老闆娘好friendly 主動介紹有咩好食 今餐食得好滿足🥰

黑毛和牛海膽火山丼 $305

秘傳海膽醬燒鮪魚丼 $285

2021-06-27 549 浏览
每次泥紅橋都想食呢間,但每次都好多人排隊等位所以放棄。今次特登早啲去,終於唔洗排隊就食到😝先泥前菜昆布味噌湯配芝士芝士味道濃郁,帶點煙燻香味,配搭淡淡嘅昆布味噌湯意想不到地match!!!好可惜當日冇壱の重丼同北海三味丼,唯有下次再食😆我地之後就揀左弍の重丼($195)所有魚生都好新鮮💛油甘魚味道回甘亦好鮮甜。赤身好香唔會有筋。海膽都好鮮甜唔會有苦味!赤海老好大隻好滿足💛非常推薦!黑甕丼($195)帆立貝同甜蝦都切成粒狀增加口感。個人覺得黑松露醬嘅味道過搶,蓋過左其他魚生嘅鮮味。巨峰乳酸梳打($25)友人點左呢杯酸酸甜甜都幾開胃!不過不失喇~—————————————-總結味道:✨✨✨✨回頭:✨✨✨✨推薦:✨✨✨✨✨性價比:✨✨✨✨

先泥前菜
昆布味噌湯配芝士

好可惜當日冇壱の重丼同北海三味丼,唯有下次再食😆

我地之後就揀左
弍の重丼
弍の重丼($195)

黑甕丼
黑甕丼($195)

巨峰乳酸梳打
巨峰乳酸梳打($25)
友人點左呢杯酸酸甜甜都幾開胃!不過不失喇~

—————————————-
總結
味道:✨✨✨✨
回頭:✨✨✨✨
推薦:✨✨✨✨✨
性價比:✨✨✨✨
2021-06-10 672 浏览
天氣炎熱最好就是吃日本菜是日十二點準時到達不用排隊即可進入🍴北海三味丼有四隻珍寶帶子、蟹膏拌蟹肉和三文魚子帶子經過火炙 表面帶焦香而肉厚鮮甜蟹肉和三文魚子份量充足飯本身已有調味拌勻吃每口都十分滋味🍴壱之重丼有油甘魚、池魚、拖羅各兩片,還有海膽、三文魚子、拖羅蓉和牡丹蝦油甘魚、池魚和牡丹蝦十分新鮮三文魚子和三味丼用料一樣可惜拖羅蓉調味偏淡 拖羅有少少筋 海膽也帶苦味飯一樣已調味🍴酸汁廣島蠔廣島蠔新鮮肥美配上酸汁同吃十分開胃蠔味濃稠 個人很喜歡的一道跟餐附送的湯和煙燻芝士不太特別但整體刺身質素不錯雖然價錢偏貴亦算值得難怪十二時多離開門口已排了長長的人龍
天氣炎熱最好就是吃日本菜
是日十二點準時到達
不用排隊即可進入

🍴北海三味丼
有四隻珍寶帶子、蟹膏拌蟹肉和三文魚子
帶子經過火炙 表面帶焦香而肉厚鮮甜
蟹肉和三文魚子份量充足
飯本身已有調味
拌勻吃每口都十分滋味

🍴壱之重丼
油甘魚、池魚和牡丹蝦十分新鮮
三文魚子和三味丼用料一樣

雖然價錢偏貴
亦算值得
難怪十二時多離開門口已排了長長的人龍
2021-06-04 570 浏览
我知道呢間地方唔大,成日都好多人係出面排晒隊,所以我好醒目係平日6點就黎到walk-in,大概等咗20分鐘就有位啦我同朋友去到叫咗個 <黑甕丼> 同 <三國海膽丼> 前菜有一小片煙燻芝同湯三國海膽丼海膽分咗有3種,包括韓國,日本同澳洲海膽。韓國海膽味道比較淡;澳洲同日本海膽味道比較濃同鮮甜味~個海膽份量好多,加埋隻日本蛋。呢個係好完美既配搭。好鮮味!!! 雞蛋又唔會搶到海膽既鮮甜味!黑甕丼 (推介🌟🌟🌟🌟🌟)一啖黑籽+帆立貝+小柱+甜蝦蓉+黑松露醬+飯就知道幸福黎咗啦!!!!!黑籽仲多過飯!!!!!!!好rich 好正好幸福!! 呢個必試架!!! 無諗過呢個黑甕丼會令我想再去幫襯!d 鮮味, 又有口感同咬口! 黑松露醬又勁香!!!! 估唔到會咁夾!!好好味!Overall: 我會再去幫襯!

我同朋友去到叫咗個 <黑甕丼> 同 <三國海膽丼>

前菜有一小片煙燻芝同湯

三國海膽丼

黑甕丼 (推介🌟🌟🌟🌟🌟)

Overall: 我會再去幫襯!
2021-05-05
  • 黑甕丼
2021-06-04 2639 浏览
//< 漁匠屋 >小編甚少去屯門!本身想食西餐但係因為無訂檯就轉戰日本野🤣呢間餐廳應該都好多熟客仔幫襯!小編都排左差唔多一個鐘先到入去食🤧—————————————————- 前菜 -前菜包含芝士同麵豉湯😛店員叫我地先食芝士後飲湯🥣芝士帶有些少煙燻味,小編同友人都覺得好好食😋湯裡面都有d料,正正常常啦~—————————————————- 三國海膽丼 $255 -一上檯已經超級吸睛😍😍😍超級多海膽!而且好容易就見到有三款海膽~ 由於時間關係小編無問到海膽既產地!不過每一款都非常鮮甜無腥味😝飯係用左赤醋添架!—————————————————- 北海三味丼 $210 -呢個同樣驚艷🥰滿滿既蟹肉同三文魚籽仲有超珍寶既帆立貝🤩 每樣都鮮味十足!帆立貝燒完有焦香,裡面依然生生地好美味~ 好正🥳—————————————————評分:8/10地址:屯門井財街21號協邦大廈地舖營業時間:星期二至日12:00-14:00;18:00-22:00#漁匠屋 #屯門美食 #屯門必食 #紅橋美食 #屯門日本菜 #日本菜 #香港美食 #美食博客 #香港美食地圖 #香港美食推介 #hkfood
< 漁匠屋 >

- 前菜 -

前菜包含芝士同麵豉湯😛
- 三國海膽丼 $255 -

- 北海三味丼 $210 -

評分:8/10
地址:屯門井財街21號協邦大廈地舖
#漁匠屋 #屯門美食 #屯門必食 #紅橋美食 #屯門日本菜 #日本菜 #香港美食 #美食博客 #香港美食地圖 #香港美食推介 #hkfoody #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodshare #hkfoodblog #hkfoodgram #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfood #🐷🐤日本菜 #🐷🐤屯門
2021-05-20 509 浏览
#黃色經濟圈#yelloweconomiccircle 🍣漁匠屋 (屯門)屯門井財街21號協邦大廈地舖#性價比完勝油尖旺港島#高質丼飯#樣樣精緻🍥鮮魚+海膽+拖羅+吞拿魚茸+牡丹蝦+三文魚 $218Assorted sashimi rice(Toro, uni, shrimp, Seasonal fish)🦐北海三味(三文魚+帆立貝+甜蝦+吞拿魚茸)$168Salmon, scallop, shrimp✔️食材新鮮 😚😚✔️海膽鮮甜 😋😋✔️拖羅入口即溶🍣🍣✔️飯唔會太酸有陣陣醬油好味🤤✔️前菜同埋湯都好精緻🍱✔️呢個價錢食到咁上等食材好抵😌-Reasonable price for Sashimi rice!-Fresh and high quality ingredients!-Uni is fresh and sweet, toro melts in your mouth -Vinegar rice doesn’t have strong acidic taste which is gooood!-Soup and appetisers r delicate❤️Must Encore rest
#黃色經濟圈
#yelloweconomiccircle

🍣漁匠屋 (屯門)
屯門井財街21號協邦大廈地舖

#性價比完勝油尖旺港島
#高質丼飯
#樣樣精緻

🍥鮮魚+海膽+拖羅+吞拿魚茸+牡丹蝦+三文魚 $218

🦐北海三味(三文魚+帆立貝+甜蝦+吞拿魚茸)$168
Salmon, scallop, shrimp

✔️食材新鮮 😚😚

❤️Must Encore restaurant! 😽

打卡度Igable: 8.5/10
美食度 Taste: 8.5/10
翻兜度 Worrh revisiting: 9.5/10

#hkfoodie #FoodReviews #食好西 #香港美食 #食評 #屯門美食 #吃貨 #打卡 #打卡美食 #hkig #instafood #foodgram #黃店 #屯門黃店 #standwithhongkong #f4f #旺角黃店 #尖沙咀黃店 #屯門 #新界黃店 #foodreview #foodguide #hkfoodguide #刺身 #壽司
係IG story見都有人出呢間餐廳嘅story,睇落幾吸引,而我咁啱第二日去屯門附近,就約埋兩個朋友去試一試佢。聽人話呢間餐廳都少有名氣,有人排隊。我就約朋友6點開餐,直接入去坐唔使等今餐我哋點咗兩個小食3碗丼飯,先講小食:味道正常(唔好以為呢句廢,因為我曾經去過一間試業中嘅日式餐廳啲螢光魷魚真係唔正常,成場叫咗螢光魷魚都係食咗一兩條),不過價錢就有啲貴,實價唔記得幾錢,冇記錯嘅話都起碼over $50先得5條,平均一條仲貴過大部份中環有水準嘅居酒屋。呢道雞皮餃子係驚喜之作!雞皮夠脆,內餡亦不俗,咬一口會有啲雞皮嘅油份出嚟。但食時要小心,因為真係好熱🥵魚籽正常,帶子燒過有焦香,蟹肉鮮甜呢碗丼我哋叫咗兩份,我同朋友未食海膽前都覺得唔錯,但一食海膽就出事,完全係below standard,有泥阻腥味,十分慶幸自己冇叫到三國海膽丼😂《小總結》我問返IG朋友佢當日食嘅海膽o唔okay,原來都係唔得😂 可能因為事隔一日都係同一批貨,海膽質素偏低。問我會唔會再試呢度嘅海膽,我會答唔會。不過呢度其他嘢食都係唔錯嘅,但價錢就貴咗少少🤏🏻

今餐我哋點咗兩個小食3碗丼飯,先講小食:
螢光魷魚

雞皮餃子

北海三味丼
魚籽正常,帶子燒過有焦香,蟹肉鮮甜

壱の重丼

《小總結》
2021-04-22
螢光魷魚
雞皮餃子
2021-05-13 414 浏览
紅橋好多黃店💛💛💛💛咩菜式都有,間間都好好食漁匠屋拍過幾次門釘終於食到‼️‼️‼️‼️食材日本直送🇯🇵 賣哂就無啦🤫所以勁新鮮架蟹肉勁鮮甜😋😋😋😋帶子大大粒,不得了三文魚子脆卜卜樣樣都咁好食食魚刺身最怕腥🤢🤢🤢🤢但係呢到絕對無呢個問題🥰🥰🥰🥰🦐🦐🦐🦐海膽好鮮甜香港加油🇭🇰💛唔想拍門釘除左早d到仲可以打電話book定先咁就唔驚食唔到啦👯‍♀️👯👯‍♀️👯
紅橋好多黃店💛💛💛💛
咩菜式都有,間間都好好食

漁匠屋拍過幾次門釘終於食到‼️‼️‼️‼️

💛唔想拍門釘除左早d到
仲可以打電話book定先
咁就唔驚食唔到啦👯‍♀️👯👯‍♀️👯
2021-05-12 380 浏览
#pb食在屯門 #pb支持黃店💛屯門高質海鮮丼💛母親節快樂💕 我知好多人會特登入屯門食呢間🤪 其實上年已經介紹過一次 但係今次試左其他丼款 所以都想再介紹😍 重點係我食過幾次都覺得好高質🥰 雖然價錢唔平 不過用料好新鮮 而且好足料💛 大家如果想食晚市 建議大家6點至6點半去到 就唔使排隊😂 如果唔係 就慢慢排隊啦🤪.佢晚市主要做9款丼飯 價錢$175-$305不等🤪 價錢絕對唔平🙈 另外牆上仲會有幾款小食選擇😋 每款丼飯會配一碗湯、芝士👍🏻🔹赤甕丼(辛口)🐟呢款入面有三文魚、三文魚籽、大量嘅飛魚籽😍 成碗都係滿滿嘅刺身😋 三文魚醃過有少少辣味🥰 入面仲加左少少薄脆 口感豐富👍🏻 整體好新鮮 好特別❤️🔹黑毛和牛海膽火山丼🐮推介❤️ 呢款就係最貴嘅丼($305 )🤪 但係真係好好好好食😋 佢用左A4鹿兒島黑毛和牛薄切 入口即溶😍 海膽亦都好新鮮🥰 加埋隻生蛋黃 個鮮味更加提升❤️.呢間絕對值得一去再去🤩 我同屋企人間唔中想食餐好 但係唔想出去 都會選擇去呢度😋 食完次次都超級滿足💛漁匠屋屯門井財街21號協邦大廈地舖
#pb食在屯門 #pb支持黃店💛
屯門高質海鮮丼💛
🔹赤甕丼(辛口)🐟
🔹黑毛和牛海膽火山丼🐮

漁匠屋
屯門井財街21號協邦大廈地舖
2021-04-11 1186 浏览
#漁匠屋 作為#屯門名物 水準一直都keep住!晚市未夠6點已經有人排隊,好彩有得book位!想當年岩岩開果陣只有三個丼揀,宜家已經有9個!今次就試下「新」既丼叫完野食好快就有#前菜#芝士 係煙熏過 唔係好臭果d 而係好香 食得出奶既香味食完芝士飲湯 個湯會甜左好多😂#三國海膽丼 $255話明三國就緊係3個國家既#海膽 必有#日本海膽 其餘2種就日日唔同 視乎當日返既貨,今次係加拿大同澳洲 不過食落都係日本最甜,加拿大就淡黃色淡少少佢既海膽份量都唔少 舖滿成個飯!而日本蛋黃係神來之筆!令到成碗飯更rich!食落好黏好滿足!同埋飯係本身調好咪!唔洗自己加豉油!美味指數:9/10#黑甕丼 $195黑蚊蚊既飯賣相唔係太好!但一食會忍唔住「嘩~~~」出黎!睇住師傅將大大舊既#帆立貝 同#小柱 切成粒 再加#黑松露醬 撈勻!陣味係香到痴左線!細細啖已經勁濃郁!汁邊一粒粒既係#黑飛魚籽 平時好少見 味道比普通飛魚籽鮮甜同埋細粒d!!美味指數:8.75/10小食亦係以前無 宜家先有#魚鮫 $67好大舊 表面塊皮係脆架!食落超香魚油味!咁#蟹餅 正常發揮 唔太特別附上餐牌

叫完野食好快就有#前菜
#芝士 係煙熏過 唔係好臭果d 而係好香 食得出奶既香味
食完芝士飲湯 個湯會甜左好多😂

#三國海膽丼 $255
同埋飯係本身調好咪!唔洗自己加豉油!
美味指數:9/10

#黑甕丼 $195
黑蚊蚊既飯賣相唔係太好!但一食會忍唔住「嘩~~~」出黎!
美味指數:8.75/10

小食亦係以前無 宜家先有
#魚鮫 $67
好大舊 表面塊皮係脆架!食落超香魚油味!

#蟹餅 正常發揮 唔太特別
附上餐牌
2021-04-10 688 浏览
三文魚親子丼 (三文魚、三文魚籽、飛魚籽) $75本身忍口唔食魚生既我破例揀左佢既三文魚飯。因為實在太•吸•引•啦!四大片三文魚,每塊都係厚切,而且好新鮮😍😍魚籽份量都唔少🤤見我後面未照哂相已經開餐就知幾好味🤪燒一夜魚干定食 $75一開始見到個名真係一頭問號😂但見到烤魚出黎個刻真係嘩~出黎~烤魚大到隻碟都放唔哂,令我聯想到電視劇係火堆邊原條燒魚既畫面😂(唔好吐嘈我lol) 烤魚有焦香味,加埋岩岩好既鹽味同檸檬汁,完全會食唔停!❤️唯一考慮就係難d維持儀態,因為太大條魚,所以都會食得狼狽少少🤣以午餐黎講依間性價比好高,午市雖然款式唔多,但味道同質素都好有保證。不過因為入面既位唔多,平日午市只做到2pm,我個日中午12:30去食,未夠1點已經聽到店主話供應完畢,亦無得外賣,所以有興趣真係要早d去。
三文魚親子丼 (三文魚、三文魚籽、飛魚籽) $75

燒一夜魚干定食 $75

燒一夜魚干定食
燒一夜魚干定食
2021-04-03 596 浏览
6:XX去已經要等位,等咗大概20分鐘。侍應姐姐態度好有善,安排我哋三姐妹坐Bar枱,馬上送上海澡Dashi湯及一小塊煙燻芝士,仲溫馨提示食咗芝士先飲湯。眼見越來越多人響外邊排隊,我哋馬上點菜。其實全個餐牌只有9款丼加6-7款小食。 但係正所謂貴精不貴多,做得好就已經夠!😋三個丼飯10分鐘已上枱,眼見師傅用布包住隻手裝醋飯落我哋個碗,已經有莫名其妙嘅好感!淨係我碗三國海膽飯上枱簡直係未食先滿足!🤩三個海膽飯係由韓國,日本加澳洲海膽。韓國海膽有種食緊Cream嘅感覺,海水味道淡;澳洲海膽海水味比較濃但鮮味唔及日本海膽;日本海膽都係我嘅首選!弍の重丼中嘅魚生非常新鮮,蔥吞拿魚腩蓉亦非常新鮮好食!至於北海三味丼依然係我嘅首選! 火炙珍寶帆立貝鮮味濃郁,松葉蟹肉已預先醃製,挑起蟹肉中嘅鮮!非常精彩!用膳過程中,師傅跟我們聊天,又送了我們一點小食,亦是美味非常!最後還是點了濃醬油炸雞😝,炸粉中放了濃醬油雞件亦有醃製過先再落鑊炸!正!
弍の重丼中嘅魚生非常新鮮,蔥吞拿魚腩蓉亦非常新鮮好食!
三國海膽飯
2021-04-01
三國海膽飯
2021-03-16 681 浏览
偶爾經過此處,發現晚上很多人排隊,再加上正價晚餐第二客半價,就膽粗粗排隊。點了兩個餐,賣單 $374。前菜有一小片煙燻芝士,煙燻味比較出,鹹味恰到好處,我個人非常喜歡,吃完配湯。#1 三色魚生飯應該不止三式,有多款魚生,款款都好新鮮,非常滿足。#7 北海到三式飯呢款比較特別,店員話出面唔會吃到,因為自己撈北海道蟹肉醬,可以不用點醬油。沒有介紹錯,鮮味魚子配上蟹肉醬,口感鮮味滿分。很期待下次再試其他款式,一共有九款,朋友推薦 #8。有機會試試

點了兩個餐,賣單 $374。

#1 三色魚生飯
應該不止三式,有多款魚生,款款都好新鮮,非常滿足。

#7 北海到三式飯

沒有介紹錯,鮮味魚子配上蟹肉醬,口感鮮味滿分。

2021-02-07 1156 浏览
紅橋,屯門友應該一啲都唔陌生,出名多野食🤤今次要介紹既就係位於屯門紅橋既隱世日式黃店—漁匠屋。呢間小店門面好低調,成日行過都好容易被忽略。漁匠屋主打海鮮刺身丼,裝潢以木系為主,牆上除了掛了少量日式海報外,亦有木版menu,再配有不少日本清酒、威士忌等,挺有置身日本居酒屋之感👍🏻😇此店網上留言兩極,主要爭議在於服務態度🤨幸好我地幫襯當日老闆娘甚是友善,不論是食物質素還是上菜時間的控制都值得讚賞!🤪而且當時仲有晚市,做緊第二客丼飯半價的優惠,非常吸引~🤩另外值得注意的是‼️店內座位不多,有興趣的朋友建議提早訂位。每個丼飯配以昆布湯及煙燻芝士,昆布湯清淡,煙燻芝士就比較特別,好少日式餐廳用濃味的煙燻芝士作前菜🧐芝士食落奶味挺重,搭配著淡淡的煙燻香。一啖芝士一啖湯,一濃一淡,令人食哂都意猶未盡😋~ 前菜設計甚是巧妙!👍🏻1. 北海三味丼 ($205) 🌟4/5分北海三味既三味分別係帶子、三文魚籽以及松葉蟹肉,賣相非常吸引😍丼裡有4粒好似拳頭咁大粒既珍寶帶子,輕微火灸過,食落厚肉甜美,特別滿足!🥰松葉蟹肉同三文魚籽份量亦十足,蟹肉鮮甜,拆得仔細,沒有碎殼☺️三文魚籽雖然未去到係日本食既鮮甜,但唔腥。

昆布湯及煙燻芝士

1. 北海三味丼 ($205) 🌟4/5分
北海三味丼 ($205)
北海三味既三味分別係帶子、三文魚籽以及松葉蟹肉,賣相非常吸引😍丼裡有4粒好似拳頭咁大粒既珍寶帶子,輕微火灸過,食落厚肉甜美,特別滿足!🥰松葉蟹肉同三文魚籽份量亦十足,蟹肉鮮甜,拆得仔細,沒有碎殼☺️三文魚籽雖然未去到係日本食既鮮甜,但唔腥。整體味道平衡,鮮美,食得很滿足!🤤

2. 黑甕丼($188) 🌟4/5分
黑甕丼($188)
黑甕丼名稱其實真係黑蚊蚊,好唔好睇就見人見智😂外圍係大量黑飛魚籽,爽甜且口感豐富😆中間係甜蝦蓉、小柱、帶子混合黑松露醬,黑松露醬非常突出,香味撲鼻!😉帶子亦算鮮甜,但在黑松露的霸道下,甜蝦蓉同小柱既味道就被遮蓋了!😜不過作為黑松露fans就表示滿意哈哈~🥳

醋飯原本有加醬油,微咸帶酸,暖暖地~ 而且難得既係,2個飯係同一時間上的🤩唔使話睇住對面食😛呢啲細微位好似好普通,但唔係好多餐廳做到,可見其細心👍🏻不過建議份量可再多少少,醋味亦可再明顯一點。

總括黎講,漁匠屋食材新鮮亦足料,係一啲細節位亦見其用心!💕雖然價錢略貴,但用料令人滿意。加上餐廳周不時有優惠,有興趣既朋友可以留意下‼️而家去唔到日本,如果想食好味新鮮既刺身丼,漁匠屋係一個唔錯的選擇😉溫馨提示︰紅橋唔近西鐵站,建議搭巴士黎會方便啲。
昆布湯及煙燻芝士
北海三味丼 ($205)
黑甕丼($188)
2021-02-06 636 浏览
今次黎食紅橋食日本野,6點幾黎食都等左一陣。店面唔大,大概坐10幾人。 Bar 枱位坐高位,冇禁舒服同埋比較逼。之前轉左枱就舒服好多😌晚餐選擇都算多,有9個唔同組合,個個都好吸引🤤而且仲有小食💓我揀左1號餐,餐跟個湯,個味噌幾好飲,唔會太咸👍🏻個飯都大碗再加d 刺身大大塊,好足料🤩海膽、吞拿魚、吞拿魚腩、三文魚籽、灃洲鮮魚兩款、牡丹蝦🦐啲刺身好鮮甜💕💕海膽鮮甜冇臭味,吞拿魚入口即溶😌大推大推👍🏻炸物方面就好脆卜卜,好食😋整體黎講雖然要排隊,但真心高汁,有機會要再encore👍🏻🤩

我揀左1號餐,餐跟個湯,個味噌幾好飲,唔會太咸👍🏻

• 壱の重丼