2016-08-29 2030 浏览
老友慶生,選了吃這店,食物好好味! 潮州菜,係小时候經已時常吃、也喜歡吃的地方菜~~ 只可惜,近年來在香港,能够做出好味潮州菜的店家,是愈来愈買小見小啦 。話説呢家「 潮菜廳」,菜式選择多多,大有選择空間,抵讚!呢晚所吃到的潮州菜,既正宗、又美味,更抵讚。其中亦有新啲菜式,如香辣蟹,鸡煲翅。。。不吃猶自可,吃了一口,驚喜便立即湧现喇!嘩啦嘩啦的開始吃個不停啦! 總之,每道菜,都可用「色香味俱全 ]嚟形容!
  • 香辣蟹
2016-08-28 1438 浏览
近期做了很多提升工程,環境提高很多,很乾淨,適合大夥人聚會,家庭聚會,情侶就餐。餐牌外新推出很多海鮮菜式。味道絕對讚,香辣蟹,胡椒蟹,潮州花蟹蒸水蛋,除了常規海鮮外,還可以吃到香濃的剁椒魚頭,等時令淮揚菜式。完全補充了潮州菜的單調感。除了菜式,環境的大幅提高外,酒水也比以前豐富太多,冷壓果汁,Hoegaarden 生啤等啤酒,單麥芽日本whisky, 日本清酒,中國白酒,及各式法國名酒莊出產的葡萄酒。價格不貴。非常豐富的選擇。

2016-08-27
  • 古法雞煲翅
  • 潮州滷水拼盤
  • 梅子蒸烏頭
2016-04-06 3828 浏览
三日假期中的第一日,參加了某酒商與潮菜廳合辦的法國有機/生機葡萄酒配搭潮州菜午宴!餐廳地點與地鐵站有十分鐘左右腳程,亦算方便!準時入場,坐下後感覺環境氣氛設計得比較舒適,用餐也能暢懷!約30分鐘之後,與會的人陸續到齊,大會講者開始介紹有機/生機葡萄酒;而在此時,小弟亦細細地看看餐牌:待講者解構一番美酒的背景後,先上第一道前菜;此前菜由涼拌魚皮,青瓜鳳尾蝦與滷水帶子組成;涼拌魚皮夠爽脆彈牙,膠質感重,而魚皮表面豐富的麻油辟去其腥味;鳳尾蝦蝦身爽脆有清甜味,加上有挑去蝦腸,細心有致,加分之作;滷水帶子就有少少呆味感,鮮味不夠突出;但此三味前菜整體上配搭香檳,效果都甚為理想,酒中的清新的酸味突出了食材本身的甜味!第二道菜:潮式凍馬友魚,比一般在街市常見的馬友鹹魚體積細小許多,但肉質鮮味細嫩,本身亦帶鮮甜味;唯一比較不好的就是多細小魚骨,易嚇怕不懂挑吐魚骨的人;配著來自法國南部的白酒,與豆醬及魚肉非常融和!非常典型的第三道潮菜;鵝肝與鵝片都算滷得入味,肝片亦做到有起沙口感,蝦棗炸起剛剛好;配著法國南部較為清爽的紅酒,亦起著平衡油份的作用,妙!全個午宴最精彩的一道菜!未知是否屬於新派潮州菜;雞球
餐廳地點與地鐵站有十分鐘左右腳程,亦算方便!
準時入場,坐下後感覺環境氣氛設計得比較舒適,用餐也能暢懷!

待講者解構一番美酒的背景後,先上第一道前菜;
潮菜廳三前菜
潮州特式三寶
碧綠川椒雞球
全個午宴最精彩的一道菜!未知是否屬於新派潮州菜;雞球走油時間掌握得很好,而且各樣調味也好,肉質相當細滑,兼且咬完後不覺肥膩;而配著味濃的南法紅酒,更加突出其中的香料味!
乾鮑魚玉綉球
壓軸一道菜,乾鮑魚體型細少,所以味道亦很一般;反而下面的綉球吸收了蠔汁,吃起來質感厚實之餘味亦夠醇和,也和南法的味厚紅酒相向而行!

而小碟的芥蘭亦炒得爽口沒起渣;糖醋伊麵欠了脆口感;甜品的紅棗糕棗味濃郁,甜度不高,煙韌不黐牙!
特色紅棗糕
總結此餐,飯後水杯指數(廚師調味用料,最高為五杯):本人給予2.5杯,表現屬中規中矩!
2016-04-02
潮菜廳三前菜
潮州特式三寶
特色紅棗糕
2016-04-05 2321 浏览
今日應某群組之約於此參加wine lunch,菜單至配酒均已配搭,可以享受一個悠閒的午餐了。由於這次有完整菜單,我只提以下個人較喜歡的菜式。三前菜-涼拌魚皮: 有麻油香而無魚腥味,少許煙韌,不錯。潮式凍馬友魚: 馬友新鮮,第一次嚐這大小的馬友,不需沾醬只吃魚的鮮味最好。精製紅棗糕: 驚喜的甜品,此甜品熱食,甜度適中及有紅棗甜綿清香,入口少許黏口,香稔軟嫩。整體質素不錯,有看過菜牌, 晚市有些套餐價格不俗,可以再來。
前菜
滷水鵝片, 鵝肝, 炸蝦棗
潮州糖醋面
紅棗糕
由於這次有完整菜單,我只提以下個人較喜歡的菜式。
三前菜-涼拌魚皮: 有麻油香而無魚腥味,少許煙韌,不錯。

题外话/补充资料: 另外,這潮菜廳是免開瓶費的,愛酒人仕也可自帶酒。
2016-04-02
午餐
滷水鵝片, 鵝肝, 炸蝦棗
紅棗糕
  • 精製紅棗糕
2016-01-13 3047 浏览
由於地理及歷史關係,香港有不少來自潮汕人士,所以在港開設的潮州食肆也為數不少。以往最為人津津樂道的肯定是上環三角碼頭附近已結業的巷裡潮州食肆了,又平又正,可惜已成絕響。想食平宜的潮州菜肯定地踎,要有裝修又不失派頭的價錢肯定不親民,不過我今天為大家推介這家潮州食肆既有裝修兼且價錢相宜潮菜廳位於灣仔鵝頸橋附近,只遠離軒尼詩道大街小小,老闆是昔日灣仔潮州世家的老闆之一,由潮州世家原班人馬捲土重來的新店。地方雖然細細,但店內樓底夠高,唔焗促。 餐廳裝修幾土豪金,牆身金碧輝煌最為搶眼。大概是生意難做,店家推出$68和$98兩款抵食午市套餐,除了價格相當親民外更免收茶芥,就算一個人都可以享用。HK$68的自選午餐包括老火湯、鹵水鵝拼盤、主菜、炒飯或粥、甜品。HK$98的超級午餐更有鮑魚和燕窩甜品共七道菜呢!HK$68的自選午餐包括老火湯、鹵水鵝拼盤、主菜、炒飯或粥、甜品。HK$98的超級午餐更有鮑魚和燕窩甜品共七道菜呢 自選午餐HK$68 老火湯~粉葛赤小豆瘦肉湯,飲不出味精,不錯 潮式臘味炒飯(炒飯或肉碎粥選一)~ 飯粒軟硬適中,亁身而且粒粒分明 鹵水鵝拼盤~有鹵水鵝、鹵蛋、豆腐、豬腩肉、豬耳。

自選午餐HK$68
老火湯~粉葛赤小豆瘦肉湯,飲不出味精,不錯
鹵水鵝拼盤~有鹵水鵝、鹵蛋、豆腐、豬腩肉、豬耳。雖然每款少少,不過勝在滷汁超正,唔會太鹹,滷鵝咬落唔老,豬耳爽口,見鹵水豬肉的肥膏有些卻步,但是食落口感不錯,滷蛋好入味
豉汁蒸鯧魚(12款小菜選一)~ 只有半條,但魚肉很滑,火候正好
隨餐甜品是黃糖年糕
2015-12-30
2015-10-02 2563 浏览
昨天和女友去銅鑼灣睇完戲好肚餓,想去金鳳,點知要排隊。看到隔鄰間潮菜廳幾企理同門口餐牌有每位$138套餐,就決定入去試試。坐底覺得環境唔錯,因為樓底高又光猛,之後套餐頭盤鮑魚、元貝好大粒,好味道,個湯夠足料,有花菇、鱘魚膠的同雞腳等等。鹵水鵝片夠入味。最好味係川椒骨,不過份量少了點、金針黃花魚夠新鮮,我少食金針都覺得啲金針幾好食,個炒飯好大碟,凍咗都好食,又唔油膩。叫埋單時,個靚女經理話本店開店週年紀念、食呢個$138套餐每位奉送” 木瓜燉燕窩” 一碗。真係有驚喜,特意推介吓。
潮菜廳三式盤
炸蝦棗川椒骨
欖菜肉碎炒飯
木瓜燕窩
2015-08-09 2546 浏览
銅鑼灣要搵啖認真唔易, 大多數都係連鎖食肆, 工廠式出品感覺我興趣不大. 假日更加嚴重, 好食難食都排一大餐, 所以我多數搵周邊食肆, 今次就推介呢間潮州菜.晚市套餐種類多又唔貴, 如果人少少, 百零兩百蚊又凍蟹又潮式卥拼又足料靚湯, 我覺得非常超值. 最緊要食材新鮮, 同煮得好食...上次食果個二人餐, 有一隻細size既凍花蟹同冰鎮鮑魚, 當然同大花蟹冇得俾啦. 不過凍蟹做頭盤都唔錯, 鮑魚好鮮味, 之後就黎個卥水拼盤. 正常有鵝有豬肉又有豆腐. 跟住再黎幾個小菜, 最特色就係肉餅.  食到尾仲有飯, 總之份量一定夠哂食. 而甜品 馬拉糕同紅棗糕都係必食~~

2015-07-03
2015-07-14 2253 浏览
搜尋openrice港島區邊度潮州嘢食,見到灣仔鵝頸橋則潮菜廳試一試,叫咗個每位$198海鮮餐,先上第1度菜,鹵水鮑魚,味道還可以,第2度凍花蟹,嘩。。。。。。我咁大個女都未食過疆屍蟹,唔知雪咗幾耐,d蟹肉硬哂,第3度鹵水鵝大拼盤先搞笑,有鵝肉,豬腩肉紅腸,半隻鹵水蛋,每樣兩件,都唔知有幾大拼盤,到個瑤柱白玉雞湯,有三兩條瑤柱,川椒骨拼帶子和鱘魚膠扒花菇味道唔錯,最尾潮州炒飯d飯硬到亞媽都唔認得。我明白而家食材好貴,都知將價就貨,不如加少少價,俾d好嘢客食啦,我唔會再光顧囉~
每人食咗小小,硬到食唔落
2015-07-14
庆祝纪念
生日
2015-05-21 2871 浏览
其實好多時同酒友食飯都係中餐,有時都覺悶。所以今次大家都係港島區,就諗灣仔有沒有一些特別選擇。最後決定去食潮洲野。可能因為位置一般,所以入到去只有2桌客,今次我地一行四人帶左3枝酒去!~因為我吾飲酒,2個友人加酒友話這裡的杯係吾錯(以酒家黎講),待應都幾好服務,當然可能因為得3桌客(好快我地4個包場。。哈哈)酒家有貴有平的套餐,最平只需$108有湯有小菜之類堅抵,但朋友都係想食散叫野食。食左3小時,又叫湯又叫小菜加小食都係每人$150都好抵檸檬燉鴨湯$98:一個細的可以分到一人一碗,濃濃的檸檬味加上鴨肉香,沒想到咁配合咁好。鴨肉仲好嫩滑,可以推介潮式煎蠔烙$88:蠔仔好大粒,蛋香都夠,份量都夠。但辣椒醬吾夠辣。乾鮑魚蒸肉餅$98:乾鮑魚夠厚,味道都夠。一口一口都好滿足,肉厚厚但吾硬,醬汁都沾到好足夠,令到肉餅吾會太乾身。糖心皮蛋酸薑$38:每人半舊,皮蛋堅係糖心,但如果酸薑係白色果種會更香。價錢合理。潮式蠔仔粥$48:蠔仔好大粒,香菜好香令到粥到口感更豐富。勁想再叫多次!~水蜜桃果凍$18:味道可以接受,但沒有講到咁好味,價錢都正常價。卤水鵝腎$48:普通但夠熱。勁蒜拍青瓜$38:普通

食左3小時,又叫湯又叫小菜加小食都係每人$150都好抵

卤水鵝腎$48:普通但夠熱。

勁蒜拍青瓜$38:普通味道,冇咩蒜味。

薑汁炒芥蘭$88:芥蘭幾靚,但薑汁吾夠。

最後食左3小時,談天說地飲酒係一絕。這個價錢再上舒服程度係可以再去。
潮式蠔仔粥
潮式蠔仔粥
乾鮑魚蒸肉餅
糖心皮蛋酸薑
2015-04-23 2639 浏览
今次預先訂了1圍, 10個人食左好多野, 不過掛住依, 手機只食了呢3味冷盤, 酸薑皮旦, 冰鎮鮑魚都好好食, 賣相亦相當好雖然鮑魚一食就知係罐頭鮑, 但味道也不錯, 有嚼頭, 不太林其實燉湯要一讚, 好清, 好足料, 夠火喉仲有潮式大拼盤, 亦冇令人失望位置一開始有少少難揾, 但今次係去第二次, 就冇呢個問題其實地方細細, 包間房靜靜地都唔錯樓底夠高, 唔焗促

冷盤, 酸薑皮旦, 冰鎮鮑魚都好好食, 賣相亦相當好

其實燉湯要一讚, 好清, 好足料, 夠火喉

仲有潮式大拼盤, 亦冇令人失望

位置一開始有少少難揾, 但今次係去第二次, 就冇呢個問題

其實地方細細, 包間房靜靜地都唔錯

樓底夠高, 唔焗促

2015-02-27
2015-04-16 2429 浏览
今日想食潮州菜,銅鑼灣潮州菜的餐廳選擇不太多。見這間位於灣仔謝斐道新時代中心的潮菜廳評語不錯,於是去試下!謝斐道幾多餐廳,該位置只是遠離大街街小小,但是人流極少。因此,當晚沒有訂座都下都可以立刻入內。潮州館最吸引是把美味的鹵水鵝掛在當眼的位置。但是,這家潮菜廳竟然沒有!一入內只發現有這個水吧。坐下後,跟店主傾談才發現,潮菜廳原來是已業的潮州世家原班人馬捲土重來的新店。店內樓底超高,佈置比較簡單,這金碧輝煌的牆最為擔眼。人流太少,生意難做? 過了復活節依然有復活節套餐,7個菜(有魚、有雞、有鮑魚)但竟然只要$98?真係生意咁難做??這個海鮮餐有花蟹,湯及魚都靚D,價錢都係貴一百。$198/位。抵食~點了這個餐~彩冰鹵水鮑魚彩冰原來係粒會有燈閃閃下的仿冰粒。真係搞野。。多鬼餘~鮑魚都大隻,啖啖肉。鹵水味不太重,味道都ok。潮式凍紅花蟹2人份的花蟹當然唔太大隻。老公話呢排本地花蟹好貴,呢隻都要賣百多元。。呢個餐都幾抵食~當然大隻好肉好多,但呢隻味道都鮮甜。肉彈彈牙鹵水鵝拼盤拼盤有鹵水蛋、紅腸、豬耳、鹵水豆腐、鹵水鵝及鹵水豬肉, 2人食絕對足夠。豬耳厚身,而且爽口。初初見鹵水豬肉的肥膏有些卻步

店內樓底超高,佈置比較簡單,這金碧輝煌的牆最為擔眼。
彩冰鹵水鮑魚
彩冰原來係粒會有燈閃閃下的仿冰粒。真係搞野。。多鬼餘~
彩冰鹵水鮑魚
鮑魚都大隻,啖啖肉。鹵水味不太重,味道都ok。
潮式凍紅花蟹
潮式凍紅花蟹
當然大隻好肉好多,但呢隻味道都鮮甜。肉彈彈牙
鹵水鵝拼盤
豬耳厚身,而且爽口。初初見鹵水豬肉的肥膏有些卻步,但是食落口感不錯,肥膏跟豬肉互相補足。
這裏的鵝味道都可以,肉質嫩滑,但滷水鵝不太夠味,不是滷水的問題,主因跟鵝有關。香港只能用冰鮮的,風味都大減了,要極之新鮮的鵝,才能令鵝的味道保留。
響螺燉鮮雞湯
燉湯味道鮮甜,飲完都唔太覺有味精。湯渣有雞腳,瘦肉及螺肉,製肉認真。
響螺燉鮮雞湯
鴛鴦蒸玉繡球
一個個肉餅放在湯匙內,上面再放了細細隻亁鮑,賣相討好(但是不是每隻都有)。一個一啖,食得衛生又放便。肉餅彈牙,但是個汁太濃味,蓋過了肉餅味。
鴛鴦蒸玉繡球
骨香油泡鯧魚
油泡也是潮州菜中一種种常見的烹調方法。 油泡的關鍵是掌握好火候、油温,勾糊和調恰當。這道菜份量多,有整整一條魚。鯧魚表面微脆,不太油又不太乾身,恰到好處效果不錯。
骨香油泡鯧魚
櫻花蝦亁炒飯
賣相不錯,真係有些似櫻花散落的畫面。炒飯炒得不錯,亁身而且粒粒分明。這套餐份量多,這個飯食左少少,最後打包回家。
櫻花蝦亁炒飯
方魚肉碎粥$48
散叫了這碗粥,方魚味咸,湯頭味道好重味。越食越好喝。
總結:食物質素味道中規中矩,味道偏重口味。這裏的套餐超值,份量多。
2015-04-12
2015-01-07 2860 浏览
今天和舊同事4人小組去了這兒午飯,原因是貪它在中間位置,無論是銅鑼灣或灣仔過去都好方便。我午飯時間早點,就由小妹當先頭部隊,一進去人少少地方幽靜,看餐牌,午餐很多選擇,價錢合理。一坐下還未點菜,侍應便端來每人1碗老火例湯,飲不出味精,不錯!我們叫了2個精選午餐(因為是2位起),2個自選午餐。精選午餐 - 每位$68 (2位起)明火煲例湯鹵水鵝拼盤 - 豬腩肉非 - 常好味!豉汁蒸鯧魚- 雖然只有半條 - 好白灼菜心苗 - 好白飯自選午餐 - 每位$68 (2位起)我們選了糖心皮蛋 - 流心,算不錯、涼瓜炒牛肉、欖菜四季豆、方魚肉碎粥吃完侍應建議我們試甜品,在馬拉糕、紅棗糕、綠豆爽選擇下,亳無疑問是後者了綠豆爽 $38 - 顏色不是平常的黃色,有點怪,端來的時間還說:有平時3碗那麼多了!...那平時的分量...整體來說也不錯,最喜歡那午飯時仍有難得的幽靜,會再去的。

我們叫了2個精選午餐(因為是2位起),2個自選午餐。

精選午餐 - 每位$68 (2位起)
明火煲例湯
鹵水鵝拼盤 - 豬腩肉非 - 常好味!
豉汁蒸鯧魚- 雖然只有半條 - 好
白灼菜心苗 - 好
白飯

自選午餐 - 每位$68 (2位起)

整體來說也不錯,最喜歡那午飯時仍有難得的幽靜,會再去的。
2015-01-06
2015-01-07 2200 浏览
 元旦日,從離島乘船回港途中,在Open Rice app中,揀選了灣仔的潮棻廳.潮菜廳位於灣仔鵝頸橋旁邊,餐廳門旁已掛著一幅推介”超值潮菜海鮮餐.”banner.踏入餐廳,待應詢問訂座人數及帶位.餐廳內部環境優雅,由於比預訂時間早,客人不多,感覺頗為寧靜舒適.坐下後,我們選擇了推介的”超值潮菜海鮮餐” 品嚐.餐的首道菜式是潮式凍花蟹,蟹黃不多,蟹肉味道一般,唯蟹身略為細了一點.接著是響螺燉雞湯,熱騰騰的湯水,配上充足的湯料充足.在寒冷時飲用,有保暖的感覺.第三道菜式是鹵水鵝拼盤,拼盤材料各具特色,份量適中.乾鮑魚肉餅是用碗匙盛載,一口一啖去品嚐.乾鮑魚與肉餅的配搭,感到味道不錯.潮炊黃立鯧配上豆豉,蔥及紅椒,味道頗濃,略為淡咸了一點.最後是潮式臘味炒飯,炒飯沒有油膩的感覺,口感不錯,是最驚喜的一道菜式.

潮式凍花蟹
響螺燉雞湯
乾鮑魚肉餅
潮炊黃立鯧
潮式臘味炒飯
坐下後,我們選擇了推介的”超值潮菜海鮮餐” 品嚐.

第三道菜式是鹵水鵝拼盤,拼盤材料各具特色,份量適中.
潮炊黃立鯧配上豆豉,蔥及紅椒,味道頗濃,略為淡咸了一點.
2015-01-01
2014-12-29 2155 浏览
潮菜廳, 灣仔大約半年前開業的分店。老闆是個熱愛飲食, 喜歡與人溝通論吃, 其實之前也是開餐廳的。現在在灣仔重開餐館主打潮州菜, 這次趁幾位與從日本過來的朋友相聚, 特別來此試試吃。先來的是前菜三味: 皮蛋, 鹵水飽魚, 薑蔥魚皮。潮州人做菜講求鮮味, 三味之中, 就以這個鹵水鮑魚做得最好。鮑魚彈性嚼勁, 鮮味中有甜味, 加上少少的鹵水鹹香調味, 感覺極好。皮蛋是現成的料, 流心, 味道也沒問題。不過去殼功夫極差, 皮蛋不完不整, 賣相極差。魚皮爽口有鮮, 薑蔥清爽也有醋酸香平衡。凍蟹, 件頭份量足, 肉地夠而厚。蟹肉清甜, 入口涼快。少少蟹膏, 鮮味濃厚, 配搭日本清酒, 一流!老闆推介的油泡鮮魷, 老闆強調魷魚用料新鮮, 所以肉質比一般的軟嫩, 有彈性而不韌。少少的鮮味, 令菜式更可口。方魚炒芥蘭, 芥蘭脆口無渣, 但是亮點卻在方魚之上。方魚鬆脆而香口, 用來調味極好, 在香港還是較少能吃到鬆化的方魚。沙茶牛肉也是潮州菜式之一, 沙茶惹味, 茨汁收入牛肉之中。牛肉有嚼勁, 加上西芹脆口清炒, 感覺也不錯。鮑魚肉餅也是個鮮味一流的菜式, 用上新派的裝飾分菜, 將肉餅好似肉丸一般放在羹
先來的是前菜三味: 皮蛋, 鹵水飽魚, 薑蔥魚皮。
魚皮爽口有鮮, 薑蔥清爽也有醋酸香平衡。
鮑魚肉餅也是個鮮味一流的菜式, 用上新派的裝飾分菜, 將肉餅好似肉丸一般放在羹上。乾鮑有嚼勁彈性, 不過肉感略薄。肉餅有彈力, 而且鮮味高, 不算鹹但味濃。
另一個老闆的推介, 是這個紹菜卷。賣相好, 不同葉不同色, 做出不同的款。用紹菜卷上魚茸同蒸, 口感不錯, 而且茨汁不濃正好襯托。
唯獨這個蠔洛卻較一般, 蛋皮鬆泡, 薄但不脆。蠔肉有味而鮮, 件頭大隻, 可是整個效果只很一般。

整體來說, 餐廳食物水平都算可以, 只是有些仔細位未執得好, 希望能繼續努力, 令菜式變得更好啦!
2014-10-23
2014-11-23 2048 浏览
看完電影《飢餓遊戲》出來正好是午飯時間,就來到這家潮菜廳吃我的團購券。店內十分清靜,環境優雅舒適。二人套餐包括:皮蛋酸薑、明火例湯、迷你鹵水拼盤、豉汁蒸鯧魚和欖菜肉崧炒飯。皮蛋酸薑:皮蛋真是溏心的,又大又漂亮,賣相已讓人一看便愛上,吃到嘴裡更是妙不可言。明火例湯:一般迷你鹵水拼盤:有鹵水鵝、紅腸、豬肉、腎、蛋和豆腐墊底。每樣都有四件,兩個人各取所需,不用爭。能嘗遍六種鹵味也不錯。豉汁蒸鯧魚:魚肉又滑又香,火候掌握得剛剛好,豉汁鮮香,很是開胃又很送飯。好吃!欖菜肉崧炒飯:份量足夠,飯粒軟硬適中,欖菜非常香,一個字:讚!店裡的服務也非常好,兩個人邊吃邊聊十分寫意。周日午飯在這裡吃,真是一個上上之選!
皮蛋酸薑
明火例湯
迷你鹵水拼盤
豉汁蒸鯧魚
欖菜肉崧炒飯

明火例湯:一般

题外话/补充资料: 買他的團購十分抵食!
2014-11-23
$60.00 (午餐)
用餐优惠
團購