持續一年的疫情,長時間宅在家中,令生活變得枯燥乏味!遇上特別的日子,總想花一點心思,令生活添一點色彩!  早前,蝦子餅生日,在這特別的日子裡,當然希望花一點心思!於是,BeautySearch 選擇了來到馬灣,以 Staycation 來紀念這天。難得來到馬灣,當然也會遍尋馬灣,找一間特色餐廳進餐,最後,我找來《Coffee on the Sand》,一家土耳其餐廳,感覺非常有特色!門外感覺雖然有點舊,但充滿度假氣氛,疫情下沒機會出遊,來到此店,確實多了幾分旅人出遊的感覺。而店內的裝潢,更是充滿異國風情,最吸睛的是那些精緻的土耳其吊燈,及土耳其器皿,而那些特色小擺設都是店主由土耳其帶回來的,真令人賞心悅目。食客還可選購一些小吃作為手信喔!由於在店外細看餐牌時發現這裡的土耳其招牌烤雞是限量發售的,所以,甫進店,第一時間便點選了土耳其招牌烤雞半隻。真的沒有選錯,香噴噴的燒烤味相當吸引,外皮烤得香脆,肉質細嫩軟滑,雞下面墊底的飯更完全吸收了烤雞的精華,雞油非常香,附有特色的土耳其乳酪醬,吃雞時蘸一點醬汁,更別有一番滋味!旁邊還搭配了新鮮的沙律,沙律菜非常爽口,更有助減去烤雞的油膩感。另外,我

另外,我們點選了一客土耳其特色餃子,聽說是自家製出品,細細粒相當精緻,有嚼勁而不軟爛,由於土耳其人是個無肉不歡的民族,餃子內裡主要是肉和香料,而餐廳似乎為了配合香港人的口味,淋上濃稠的土耳其乳酪的同時,拌入了不少青瓜,開胃又解膩。
加$25 還可品嘗 Special Dessert,是日的甜品是開心果酥餅,一粒方形的酥餅搭配一球雪糕,份量不算多,作為飯後甜唔剛剛好。酥餅由多層薄酥皮整成,入口甜甜地,還夾著開心果碎粒,口感豐富又味美。
最有趣的是,食客可親身體驗自煮熱沙咖啡,Coffee On The Sand名符其實熱沙上的咖啡,蝦子餅最愛喝咖啡,今次他更主動親試熱沙咖啡。過程中,店員悉心指導,讓食客可一步一步親試煮咖啡的樂趣,將咖啡壺放在已預熱的沙堆中烹煮,感覺很治癒。

土耳其的咖啡杯相當精緻,熱沙咖啡散發出濃郁的咖啡香氣,雖然帶點甘苦,而且咖啡裡面還有點點咖啡渣,不知是否蝦子餅的烹煮手法差所至呢!不過真的是個不錯的體驗!
BeautySearch 怕失眠,所以不敢喝咖啡,店員介紹了我嘗嘗龍舌蘭,甜甜地,味道與蜜糖相近,而龍舌蘭的升糖指數低,能提供腸道內益生菌所需的營養素,增強腸道的免疫力。甜得更健康!
2021-01-06 145 浏览
大家喜歡土耳其嗎?經過今天後,我開始喜歡這地方🧡 這個充滿色彩的地方,除了想起熱氣球,現在還有土耳其咖啡☕️熱沙咖啡其實是土耳其歷史悠久的製作咖啡方法。今天很幸運的 老闆娘超好人的問我有沒有興趣嘗試一下製作土耳其咖啡😚她教我🥰當然有興趣!(內心非常澎湃,是2021的好開頭呀!感恩( ´ ▽ ` )ノ )- 土耳其咖啡 $45先在鐵容器內放上咖啡粉 再加少量糖 再加水搞拌好後 放上預熱的沙子內 等待咖啡有點熱後就會形成面層油,把油先拿起來放杯子。之後就到重頭戲來了,就是把鐵容器慢慢的在熱沙子旋轉,轉到咖啡滾起了 再拿起 重複大概三次就出爐了!👏🏻👏🏻喝起來的味道比齋啡再濃一點,雖然沒有奶,但卻很順滑,好喝😌老闆娘再請我吃了土耳其很有名的軟糖,是玫瑰味,說可以先喝一口咖啡再喝一口水 然後再吃軟糖😍真的很對味!謝謝🙏🏻- 土耳其地道小麥蛋糕 $88這道甜點也是非常特別!地層是蛋糕質感,面層有脆脆的麵條和雪糕,配起來吃就是一脆一軟的口感,不過相對偏甜,但是好吃的!推薦!🤩老闆娘在教我煮咖啡時,也給我看了很多土耳其的相片,全部都是很有特色,充滿色彩和藝術的建築物,十分漂亮,有機會一定要親眼看到這些

熱沙咖啡其實是土耳其歷史悠久的製作咖啡方法。

當然有興趣!

- 土耳其咖啡 $45

喝起來的味道比齋啡再濃一點,雖然沒有奶,但卻很順滑,好喝😌

土耳其傳統小麥蛋糕

- 土耳其地道小麥蛋糕 $88

老闆娘在教我煮咖啡時,也給我看了很多土耳其的相片,全部都是很有特色,充滿色彩和藝術的建築物,十分漂亮,有機會一定要親眼看到這些美麗的風景✈️🗺

也大推大家去品嚐一下土耳其的咖啡和菜色喔!😋
土耳其傳統小麥蛋糕
2021-01-03 69 浏览
放假同朋友去馬灣行下,見到藍白木椅係門口於是行埋去望下,原來係土耳其餐廳。個土耳其烤雞真係好正好好味🥰同餐廳職員傾計,原來佢個烤雞要提早一晚準備。食落真係好香好滑,配埋乳酪同沙律真係口感好清新。朋友話可以係馬灣食咁清新既特別菜真係好有渡假既感覺。令一個係土耳其沙律飯,係飯內個個汁酸地好開胃,配埋炸雞其他沙律一齊食又另一種口感,大家可以放圖叫食物餐廳內仲有土耳其咖啡,虹吸咖啡,咖啡師仲會故幾款唔同既飲咖啡方法,真係令我地大開眼界,學左好多野。

土耳其沙律飯
土耳其烤雞
土耳其沙律飯
土耳其烤雞
2020-12-21 116 浏览
馬灣熱沙咖啡第一次飲土耳其咖啡,咖啡師係用即日烘焙既咖啡去做土耳其精品咖啡,見到佢咁靚既杯壺就覺得土耳其咖啡有好吸引,因為個時係下午,原本諗住飲小小怕夜晚訓唔到,原來佢個咖啡係比平時既咖啡因低8倍,立即唔驚飲完夜晚訓唔到。土耳其咖啡感覺好特別,好香🥰試完土耳其咖啡,咖啡師邀請我地上吧台試虹吸咖啡,虹吸咖啡一開始飲落去,酸酸地,順旋轉d咖啡後會更酸,迕旋轉d咖啡會減去左酸味(本人中意逆旋轉後既口感),咖啡師仲教我地加一滴水係咖啡到,好特別,咁就再酸d,加水後再配合順旋轉同逆旋轉黎試下咖啡嘅味道,一杯咖啡咁就出現左6個飲法,真係令我地大開眼界😍我地仲學到油既咖啡唔靚,乾身咖啡係靚,原來佢仲有咖啡體驗班可以比大家報名,同朋友決定下次再去學習多d咖啡既知識❤️📍馬灣珀林路大街村東11號地舖—————————————————
馬灣熱沙咖啡

📍馬灣珀林路大街村東11號地舖
—————————————————
1K
2020-12-10 2369 浏览
雖然疫情問題大家都不能外遊,其實留港消費也不錯,香港還有很多不同的地方大家還未發掘。就像我前天去了馬灣才發現,原來由葵芳或荃灣是有巴士直達,車程約15至18分鐘,交通方便。在網上看到一間「熱沙咖啡 coffee on the sand」,是香港馬灣土耳其菜的咖啡店,相當有特色,還有一種異國風情feel。暫時沒法外旅,唯有去找有特色的餐廳來彌補一下心靈。「廚師特色雞肉薄餅」賣相非常漂亮,配料豐富有沙律菜、 紅蘿蔔蓉 、粟米、 蕃茄、洋蔥、雞肉及芝士等。 餅底是薄身及酥脆, 配料惹味又健康, 簡直是女士們必吃恩物,一點負責也沒有。「園池特色素雞飯」以土耳其特色的鷹嘴豆蓉、紅蘿蔔蓉、粟米、酥雞、 沙律菜及羽衣甘藍組成,色彩繽紛,而白飯上放了紅糙米,這個飯是素食者一定會喜歡。味道方面好清爽,素雞豆味濃郁,鷹嘴蓉豆爽脆,飯甜中帶微椰香,非常美味,夠特色又Green。「土耳其黑茶」 用土耳其傳統茶壺煮的,茶壺開兩層,下層是熱水,上層是茶。水滾後便先倒茶, 如覺得太濃可再加熱水。 茶味甘香,一般土耳其人會加上砂糖, 加糖後味感清香,像在喝檸檬茶似的。「土耳其咖啡」傳統土耳其式飲法是需要加糖的,因個人

廚師特色雞肉薄餅」

「園池特色素雞飯」

「土耳其咖啡」傳統土耳其式飲法是需要加糖的,因個人喜好不加糖也可。 咖啡味濃郁,甘香不苦澀,我超愛這粒開心果椰絲棉花糖好好味,真令人回味無窮。不只喝咖啡那麼簡單,還可以用剩餘的咖啡渣來占卜, 真是多麼的有趣。

1K
2020-12-09 1153 浏览
#馬灣 🚍搭車經葵芳入, 喺基慧小學站落, 住宅區地舖! 店內裝潢充滿異國風情色彩🧞, 很多手工燈飾, 土耳其杯及水壼等, 咁啱坐隔離枱係外國人…成件事像置身外國一樣 (當飛咗系列😂🤣)! 🌮土耳其雞肉芝士脆餅 ~ 堅好味! 雞肉嫩滑多汁🤤, 份量多! 薄餅軟熟, 🥗沙律蔬菜新鮮, 醬汁輕盈, 口感滿足! 🥟冬菇雲耳素餃 (紅菜頭皮) ~ 自家製新出品, 我食當日先推出…嚐鮮啊! 皮薄, 餡料足, 粒粒飽滿有🍄冬菇、🥕甘荀、🌽粟米、沙葛…等, 雖然全素菜, 但味道非常濃郁! 老闆細心的先煮後煎, 所以皮底十分香脆🤤, 唔需要沾豉油、醋已經好夠味, 新鮮好味道! 🍕土耳其浪馬軍披薩Lahmacun pizza ~ 意猶未盡, 再來一客 Pizza🍕! 又脆又薄的餅底, 舖滿濃濃味道的肉碎, 味雖濃但又不會太過嗆味, 夾上新鮮蔬菜同食, 口感非常豐富! 最後來一客土耳其傳統甜點🫓 ~ 果仁蜜餅Baklava Cake配雪糕! 老闆叮囑一定要趁新鮮食, 除咗雪糕會溶之外, 最主要係蜜餅本身係暖暖的, 因為蜜餅有著大量蜂蜜🍯, 所以擺放太耐會令到酥皮變軟! 最好玩係有得親自煮咖啡☕及茶🍵, 店

最好玩係有得親自煮咖啡☕及茶🍵, 店主會不定期舉辦土耳其咖啡 workshop, 用傳統熱沙煮🥳, 好玩之餘可了解更多關於咖啡資料, 及土耳其人飲咖啡習慣及文化, 最後仲可以用咖啡占卜呢…😎

😌疫情後, 我好想去一次 #土耳其

2020-12-04 85 浏览
Staycation當vacation🤣趁住自己生日找藉口入馬灣,偷閑半天,在這小店訂了枱為自己慶祝,食餐當去咗土耳其🇹🇷。Order了烤雞+熱沙咖啡,烤雞好嫩兼juicy好好味,咖啡也不錯,最驚喜係焗小麥餅蛋糕配雪糕😋難得可以好好享受一個寧靜的午餐時光。剛巧那天只有女店長一人,店內除了我,只有另一枱和一些人叫外賣,好有vacation feeling。提議最好平日去,人很少,感覺寧靜、好舒服自在
2020-12-01
庆祝纪念
生日
  • 焗小麥餅蛋糕
  • 烤雞
2020-12-01 182 浏览
不知不覺已經住咗喺馬灣五年,雖然島仔細細,但五臟俱全,中西日韓意餐廳都有,但最估唔到係呢度連土耳其餐廳都有。之前每次經過Coffee on the Sand都好想入去試,但總係搵唔到機會,而家工人姐姐黎咗,我終於可以放低細佬,同家姐落街食好野😊我地叫咗特色園池素雞包,呢個土耳其有少少似山東嘅肉夾饃,但味道就充滿土耳其風味。雖然係素雞,但經過調味同烘烤,食落去非常滋味,晴晴完全食唔出係素雞,仲不停同我講雞肉好好味🤤素雞包配上新鮮沙律菜,口味清新😋除咗食物,呢度最有特色就係土耳其嘅熱沙咖啡,把咖啡粉、水、糖放進小小的土耳其咖啡壺內,再放上熱沙煮,咖啡味道非常香濃,配上土耳其糖果,別有一番風味😎呢度仲有其他馬灣街坊寄賣的各式產品,大家食完仲可以睇下有咩可以買返屋企😌

特色園池素雞包
熱沙咖啡
特色園池素雞包
熱沙咖啡
2020-12-01 53 浏览
好多人成日話馬灣係荒島其實... 島入面有好多唔同國家嘅餐廳今晚試咗土耳其餐廳餐廳入邊好多土耳其特色除咗飲嘢嘅杯係來自當地不同嘅燈飾都帶出土耳其面貌食物方面土耳其烤雞用土耳其醬醃過嘅雞特別嫩外皮烤得香脆再點埋乳酪食配搭非常健康特色園池素雞飯雖然係素飯但非常飽肚以鷹嘴豆醬及紅蘿蔔醬增加口感仲為過飯增加色彩土耳其茶、土耳其炒咖啡用沙煮咖啡的確好特別源於1640年炒咖啡味道像Espresso聽說土耳其咖啡比較甜所以我叫了少甜 配上土耳其開心果棉花糖完全沒有違和感
好多人成日話馬灣係荒島

雖然係素飯
但非常飽肚

以鷹嘴豆醬及紅蘿蔔醬增加口感
仲為過飯增加色彩

土耳其茶、土耳其炒咖啡

用沙煮咖啡的確好特別

完全沒有違和感
  • 土耳其烤雞
  • 特色園池素雞飯
2020-11-26 68 浏览
呢間土耳其餐廳/私房菜, 位置馬灣, 獲網民一致好評; 朋友生日, 佢都提議黎試, 果然無介紹錯, 終於比我感受到咩叫"醉翁之意不在酒"!餐廳叫熱沙咖啡, 開宗明義主打土耳其咖啡, 用沙既熱力去煮咖啡, 體驗一下異國風味。我對咖啡無大認識, 就由咖啡師代為安排吧!咖啡師會花時間同客人傾談, 分享"品啡"心得。可能每個人對飲咖啡都有自己既見解, 但身處呢間異國風情既小店, 對住樂於分享既咖啡師, 建議可以盡情討論, 開放自己既視野, 一定有所得著。係店舖飲飲食食, 開心渡過了3個多小時。食物, 咖啡質素固然重要, 但在此環境下, 可以放下自己, 無束地感受當下, 已經好滿足!

2020-11-04 86 浏览
依間係之前去過嘅位於馬灣嘅土耳其餐廳其實佢除咗土耳其食物之外仲有比較特別嘅熱沙咖啡☕️☕️其實香港已經好少呢一款嘅咖啡如果大家係去嘅話建議試吓整一杯$58比起出邊連鎖咖啡店一杯$4/50依杯連埋試玩㗎 $58真係唔貴咁依杯咖啡就好少落奶通常一開始已經落啡粉同埋糖之後落少少水大概七成滿再放落熱沙度等佢煮滾當佢每一次差唔多滾到滿就拎起佢倒少少出嚟等山啲咖啡油脂keep住重複動作最多三次之後再靜止2分鐘就可以飲㗎啦比起平時飲開嘅即磨咖啡佢會濃啲同埋飲落會有少少渣不過佢啲咖啡粉我都好細飲落有少少黑朱古力嘅味道感覺好特別🥰🥰所以推薦大家去試吓!
依間係之前去過嘅

佢會濃啲同埋飲落會有少少渣
不過佢啲咖啡粉我都好細
飲落有少少黑朱古力嘅味道
感覺好特別🥰🥰

所以推薦大家去試吓!
2020-10-30 93 浏览
入左馬灣試呢間土耳其餐廳,鋪頭細細但都keep住有客人。最大特色當然係老闆娘會問你玩唔玩下煮熱沙咖啡,一場黎到當然要玩下🌚野食方面pizza味道好好,但餅底唔係脆,係軟既;仲有個素肉飯都唔錯,好想知佢個紅蘿蔔點整,似係撈左cream cheese好好食;甜品都好正,好似叫小麥餅?口感似甜既煎米餅但好輕盈,加埋雪糕一冷一熱超好食呀。唯一係出餐慢,因為得兩個人煮。
當朋友提出要去呢間餐廳時,我有啲猶豫,覺得有啲遠。後來先知道如果唔去就走寶喇!!😍首先去餐廳好容易,葵芳或青衣都有巴士去到餐廳門口🤗。中環又可以坐⛴另外餐廳除咗食物好有特色之外,仲好多打卡📸位,又好玩🤩🤩打卡點:餐廳以土耳其裝飾為主,有很多特色小擺設是店主由土耳其帶返嚟㗎,佢地仲提供土耳其服裝俾客人拍照👲🏼~佢地仲有辦土耳其🇹🇷深度遊~特別菜:土耳其招牌烤雞半隻雞外皮烤得香脆,肉質好嫩滑😋😋,雞下面仲有沾有醬汁及雞油既飯。 旁邊有新鮮爽口沙律沙律🥗及乳酪醬,可減去雞的油膩。土耳其浪馬軍比薩沙拉比薩是混入肉鬆及香料,再烤得香味濃郁又非常脆口。 沙律有粟米🌽、蛋、紅椒及洋蔥,伴著比薩食,味道更昇華😌有舉辦土耳其廚藝班!好玩:餐廳會讓客人自己試吓做土耳其特色嘅熱沙咖啡☕️、感受土耳其的文化。飲咖啡後仲可以試吓土耳其占卜🤩專業咖啡師:熱情好客,對咖啡有豐富知識,視咖啡為藝術,不停咁介紹咖啡俾我哋,足足講左個幾鐘😆。佢仲有咖啡班㗎~~

當朋友提出要去呢間餐廳時,我有啲猶豫,覺得有啲遠。

後來先知道如果唔去就走寶喇!!😍

另外餐廳除咗食物好有特色之外,仲好多打卡📸位,又好玩🤩🤩

打卡點:

特別菜:

土耳其招牌烤雞半隻

土耳其浪馬軍比薩沙拉

有舉辦土耳其廚藝班!

好玩:

專業咖啡師:
  • Coffee  on  the  Sand
  • 土耳其招牌烤雞半隻
  • 土耳其浪馬軍比薩沙拉
2020-10-19 72 浏览
店內以暖橙光作基調 💁🏻‍♀️並佈滿土耳其🇹🇷風情擺設店內擺放著伊斯坦堡著名工藝品 - 藍彩釉貼瓷整個摩登夾雜傳統氣氛蔓延到店內每個角落☺️☺️☺️身為一個吃貨🤘🏻 點會唔知道土耳其料理同中華料理及法式料理係鐵三角‼️‼️係地位對等‼️並稱世界三大菜系架😎😎😎一場黎到🤤🤤點會唔試下佢地既土耳其菜🥰莫講話旅行啦🙈 諗下都唔比咩😭依家有疫症邊度都去唔到😭唯有周圍覓下食🐷進行報復式變「肥豬仔」之旅🐷🐷🐷又可以發掘唔同國家嘅菜式當去咗旅行🤣🤣🤣——————————————————💁🏻‍♀️ 土耳其浪馬軍比薩沙拉 Lahmacun with salad威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅(👍🏻=👅x 6-10👎🏻=👅x 1-5)土耳其薄餅係出晒名既必吃美食🤤🤤在於它特別清脆既口感😋👍🏻👍🏻👍🏻卻又不失經典的香料風味😍‼️‼️「Lahmacun」阿拉伯文既意思係有肉既薄餅🤘🏻🤘🏻佢地會係麵團製作中加入肉碎、絞肉及香料,桿成薄餅再經烘烤而製成🤤🤤🤤唔會好似普通pizza一樣充滿內餡及醬料感覺一啲都唔Heavy ☺️☺️真係好推薦比大家試試😻😻😻😻💪🏻佢地個沙律亦都係我好喜愛同欣賞👍🏻👍🏻個酸醋汁同沙律相映成趣🤤🥰我格外對粟米🌽特
店內以暖橙光作基調 💁🏻‍♀️

我格外對粟米🌽特別鍾情😍
呢種刀真係第一次見👍🏻👍🏻👍🏻

小小一盤食物 就反映出店家既心思和誠意☺️
——————————————————
接著要推介既就係兩款即將新推出既美食😍😍😍😍‼️‼️‼️‼️

💁🏻‍♀️雞肉芝士脆餅併沙拉

然後 我旁邊既男朋友一試過後
直言「真係好好食」👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻‼️
重要嘅事情真係要講3次😂😂
佢真係講左3次好好食🤣🤣🤣

佢諗住直接同老闆娘講呢番咁心底既說話😂 但老闆娘太忙聽唔到🙈
希望你睇到啦😍😍😍😍‼️

但我都可以一整口包著一粒🤣🤣🤣
夠晒滿足‼️‼️‼️‼️‼️
講完食 梗係要講下咖啡店既靈魂所在😎

街頭咖啡館林立 有無邊間印象令你最深刻😎

呢間Coffee on the Sand 熱沙咖啡簡直係「啡中之霸」😳‼️‼️‼️‼️
無諗過呢餐唔單只係一餐飯🙈
而係上左一堂好貴重 ‼️
足以令我終身受用嘅一課‼️‼️😳

唔知大家對咖啡既熱愛情度係點呢🧐
每日都要飲咖啡嘅我🙈成日都話自己係coffee holic🤣
其實只係比咖啡因嘅成份令我以為自己鐘意咖啡🙈
點知經歷左一晚之後‼️
先發覺我對於咖啡已經到達無知既境界🙈

更什🤘🏻同店主把住杯底暢飲既唔係酒
而係咖啡‼️😳😳😳😳

好高興同感激店主比左個咁難忘又有意義既晚上比我地🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

店主真係帶領所有咖啡愛好者

而且個顏色漸變到好似可樂咁✌🏻好靚啊

💁🏻‍♀️虹吸咖啡
虹吸咖啡😍

以後我識得用呢條公式去分析咖啡啦🤤
「香、酸、甜、甘、苦」‼️‼️

如果你懂得「品」咖啡😌
才能感受 領略咖啡既神萃😎

即使小小一杯 都充滿無限心意同學問🥰

💁🏻‍♀️土耳其熱沙咖啡
(左)「港式」土耳其熱沙咖啡/  (右)傳統土耳其熱沙咖啡

#hkfoodie #hongkong #coffeeonthesand #土耳其熱沙咖啡精品店 #土耳其菜 #舌尖上美食 #美食 #馬灣 #馬灣美食 #食好西 #威威為食仔 #威威要還債 #識食都要惜食
2020-10-15
德國黑麥汁
虹吸咖啡😍
(左)「港式」土耳其熱沙咖啡/  (右)傳統土耳其熱沙咖啡
2020-10-16 76 浏览
來到馬灣熱沙咖啡☕️!雖然平日晚上來較難找到招牌,但進內環境非常優美!疫情下當然可以選擇外賣啦!很喜歡這裝飾❤️非常美味的沙律🥗不論是毛豆、粟米🌽、紅蘿蔔🥕絲,抑或是其他配料,另外有一款特式醬大家都可以來試試❤️👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼聽著店員熱情❤️的介紹和款待,實在令人覺得很親切和窩心🥰試玩Coffee On The Sand!!!!感覺如同置身土耳其🇹🇷😋😊😂❤️所有店內裝潢都很令人舒服😌很親切,很安心😂❤️與先生一起試玩,這是我們其中的一杯製成品❤️😋學有所成還有畢業證書的呢😂❤️❤️❤️超級鍾意❤️好欣賞!最後唯獨略嫌有少許美中不足是店員實在只有一位,非常忙碌!但非常感謝她細心的安排和指導!

疫情下當然可以選擇外賣啦!

很喜歡這裝飾❤️

非常美味的沙律🥗

聽著店員熱情❤️的介紹和款待,實在令人覺得很親切和窩心🥰

試玩Coffee On The Sand!!!!
感覺如同置身土耳其🇹🇷😋😊😂❤️

所有店內裝潢都很令人舒服😌很親切,很安心😂❤️

與先生一起試玩,這是我們其中的一杯製成品❤️😋

學有所成還有畢業證書的呢😂❤️❤️❤️
超級鍾意❤️好欣賞!