2020-09-24
麵包好食,食晒個圓既,尖既咬左啖。兩款都係偏向煙韌款,尖既勁啲。下次會食晒啲包只叫兩個courses 。始終搭來回兩個幾鐘出黎要試多啲。蟹牛油果。無味無感覺。蟹無鮮味,牛油果又無加野令佢呈現到最好既味道。呢個我唔會再叫。但好靚既。鮮味!未倒湯前見到啲薯仔刨到好似珍珠提咁,整個樣勁靚。其實未倒湯前好多(類似價位餐廳)都好靚,咁貴;同整到咁靚可以問下人映唔映照/倒唔倒湯住。又係講完一輪即倒(當然熱度緊要,但多一兩秒無咁誇張掛😂)呢個個樣唔靚啦,同兩大片意粉。每樣食材整唔同size一定係為表現得最好既狀態,但成張紙咁唔覺,始終都要介開擺入口。我覺得想展現波菜夾埋係入面,介成四大條都一樣可以。有兩大片意粉,我食左一片就飽左。食晒蝦同菜了開睇下有幾多蝦肉,味道好好,彈牙,汁正常咁既價錢既鮮味。只係意粉size我覺得咁大片唔洗咁😂租品無感,唔鐘意食甜野,但老實佢唔算甜,酸酸地幾清,我都食左幾啖。原來咖啡要另外加錢,走左好耐睇返單,心頭一緊。 個種緊,係如果788一個餐包咖啡可以,但688咖啡另計就心頭一緊🤣。雖然即登記咩會員折左。服務好好,好愉快既一餐。暫時食得唔多,個下覺得暫時食物上,整體好過c
服務好好,好愉快既一餐。暫時食得唔多,個下覺得暫時食物上,整體好過caprice。