2019-10-23
今日朋友結婚 小型party佢選擇左呢到設宴十級興奮因為呢間餐廳一直係我好想試既一間😍😍首先環境已經無得輸 五十六樓一望無際既香港靚景😍 朋友再book左private room兩張大圓枱有兩,三位waiter專責serve 👍今次主人家揀左three courses menu首先有龍蝦意大利雲吞湯 入口非常濃郁 似食緊液體龍蝦😂 雲吞裹面都包住一大舊龍蝦肉本身not a fan to lobster但呢個又驚喜到再黎係main course係牛肉 無講係咩grade不過切開係勁juicy入口即溶😝😝😝 不過我覺得有少少美中不足係佢無問要幾成熟 因為同枱有客人見到佢甘生 全舊放棄左 浪費了美好既食材😣之後係甜品 話原粒既新鮮無花果 本人晤識欣賞😂 我比較欣賞前方既walnuts mousses 首先造型已經贏晒 勁像真 食落仲有濃厚既朱古力味😍好想食多粒最後祝朋友新婚快樂😍
十級興奮因為呢間餐廳一直係我好想試既一間😍😍
今次主人家揀左three courses menu