第三站

Station 3 Cafe
2023-06-23 50 浏览
Station3 選用白色的sofa,一入店內感覺光亮簡潔。可能因為sofa背高,感覺各有各空間。當晚人客唔少,幸運地坐到VIP房內,私隱度更高,傾計更輕鬆。呢度重提供唔同嘅boardgame,又好適合大班朋友嚟邊玩邊食。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128餐飲:Oreo曲奇奶昔 +$20醬汁creamy,帶有黑松露的獨特的「石油味」香氣。黑松露同雜菌,混合帶子粒粒,口感唔錯。飲品Oreo 奶昔唔會過甜,大大杯,最喜歡面層的cream,夠晒放肆 蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $122餐飲:節制 +$10見到闊條麵面層鋪滿蟹肉,已經心心眼,份量足夠到每口都有鮮甜嘅蟹肉。飲品節制係塔羅牌牌名之中,好特別。佢係由西柚同菠蘿汁調整,味道少少酸,飲落夠晒清爽,兩層嘅顏色重好啱打卡配田園沙律及蛋糕 +$38沙律蔬菜爽脆鮮甜,淋上芝麻醬好開胃。蛋糕就揀咗法國朱古力蛋糕同紐約芝士蛋糕兩款。朱古力蛋糕中間係mousse,剛好平衡返朱古力嘅香濃味道。紐約芝士蛋糕就正常發揮,芝士味道濃郁又清新

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128
餐飲:Oreo曲奇奶昔 +$20

蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $122
餐飲:節制 +$10

配田園沙律及蛋糕 +$38

2023-06-23 45 浏览
今日朋友收工喺旺角嗰頭,話想搵個地方坐低吹吓水,又想玩board game,咁我就話不如去試吓金雞廣場嘅cafe~ 見到OpenRice,評價話呢間嘢食唔錯,所以就叫朋友黎試~😁首先想讚吓環境,呢一度嘅枱都好大張,非常闊落,同朋友過嚟閒談吹水,一定要揀啲坐得舒服嘅~☺️我哋每人都叫咗一個晚餐套餐,我就試咗佢嘅黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,飯粒分明,醬汁都調得好濃郁☺️🤎 又真係有黑松露嘅味道,食落好香,不知不過真係清晒成碟~佢嘅嘢飲都真心唔錯,因為好眼瞓,所以就試吓佢嘅薄荷咖啡,飲落非常fresh☺️ Life阿都拉得好靚,可以打個卡 ~ 套餐附送埋沙律同埋飲品,如果要飲啲好嘅嘢飲就要加少少錢補差價,不過都物超所值~我哋仲叫咗個小食拼盤,因為都想試吓佢嘅雞翼同埋芝士脆條,又真係炸得好香口 ~ 份量都比得好足,兩個人share都差啲食唔晒 🫡 跟住食飯一定唔少得甜品,所以就加咗少少錢使埋佢嘅芝士蛋糕 ~ 你可以揀芝士蛋糕,藍莓芝士蛋糕或者朱古力蛋糕,選擇都算多☺️ 質素唔錯總嘅嚟講,呢一度board game好玩,環境舒適,晚市套餐物超所值,係周朋友一齊吹水嘅好地方😍

2023-06-23 38 浏览
今日去咗朋友介紹嘅一間Cafe,間Cafe 一入門口感覺好開陽、好光猛,同一般嘅Cafe好唔同,白雪雪感覺好乾淨。門口好易搵一出lift就見到招牌行前大約四個舖位就到Cafe 見到呢個牌,左轉就到門口啦嗰日早咗啲度,所以餐廳未算有太多人,我哋兩個各自叫咗兩個晚餐,另外再加咗$38要甜品加沙律,晚餐會送一杯$38嘅嘢飲,如果唔啱飲嘅話就可以補返差額叫其他飲品,我就叫咗朱古力奶昔,二女朋友就叫咗青蘋果乳酪上菜速度好快大約5分鐘到就送咗兩個沙律上枱。兩杯飲品都係餐廳推介,我自己就叫朱古力奶昔覺得好濃好好味🤤煙三文魚惹菌忌廉會闊條麵味道好濃郁,好Creamy,三文魚好有心思整到一朵玫瑰花咁黑松露帶子先菌會意大利飯,飯上邊有芝士可以利用返嘅熱力去溶咗上面啲芝士撈埋就可以做到拉絲嘅效果啦甜品方面有三款蛋糕揀,我哋叫咗紐約芝士蛋糕同埋朱古力蛋糕

見到呢個牌,左轉就到門口啦

上菜速度好快大約5分鐘到就送咗兩個沙律上枱。

兩杯飲品都係餐廳推介,我自己就叫朱古力奶昔覺得好濃好好味🤤

甜品方面有三款蛋糕揀,我哋叫咗紐約芝士蛋糕同埋朱古力蛋糕
2023-06-15
2023-06-21 90 浏览
今日約友人出旺角行街,行行下覺得攰想搵一個地方慢活一下。搵下搵下就搵到Station3 Cafe合岩我地既要求。平時我都中意玩board game。估唔到依度提供好多款桌遊,重要好齊款。就算兩個人定一大班人,都搵到岩玩既遊戲。餐廳好寬敞,職員好友善。最驚喜既係由窗外望出去係令人心曠神怡既境色。藍天配餐廳既白櫈。令人覺得舒適又自在餐牌提供多種食物,有吸睛既飲品同甜品,又有豐富既主食。岩哂唔同需要既你。今次叫左一冷一熱飲品。熱飲既名字好有趣叫「特首」。飲落回甘又提神,飲完令人精神爽利。而凍飲叫左杯名叫「節制」既特飲,飲品完全唔似個名,令人愈飲愈上癮。夏天既解渴佳品。黎到Cafe當然唔少得食香口既野。所以叫左松露薯條。真係無嗌錯,薯條香脆,松露味香。調味10/10。蟹肉雜茵忌廉闊條麵,好大方既蟹肉提供,令我食到啖啖肉。闊條麵又烹調得恰當,夠彈牙配上醬汁好開胃。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,名副其實令種素材都令意大利燴飯味道提升,松露香同鮮菌既香各有各發揮。味道又香又鮮。

2023-06-19 61 浏览
前幾日上openrice見到呢間餐廳嘅介紹,特登提前預約過嚟食呢間餐廳今次比較早嚟到店員安排我哋坐窗口的位置,景色開揚可以望到成個旺角的風景。同埋係大玻璃,而且坐嘅位置比較靜因為算係半個房嘅狀態👍🥰至於食物質素都係中上水平😊黑松露帶子鮮菌燴意大利飯8/10分👍西式食品我都係鍾意燴意大利飯食唔少!意大利飯分量唔算太多但係質素唔差,奶油味黑松露味都做到足,帶子都唔會太細粒墨西哥香辣肉丸燴意粉 8/10分👍除咗食意大利飯想試下呢個新嘢平時比較少食,肉丸嘅味道正常唔會太辣話曬都係意式食品,意粉都煮到啱啱好唔會太腍。特級海鮮拼盤7/10海鮮拼盤有魚手指。吉列蠔炸蝦炸蟹鉗同埋炸帶子分量比較多大家可以睇圖,性價比都高

至於食物質素都係中上水平😊
黑松露帶子鮮菌燴意大利飯8/10分👍

分量比較多大家可以睇圖,性價比都高
2023-06-17 44 浏览
平日晚約左男友人位於旺角樓上的一家cafe食晚飯!叫左2個dinner set加一份芝士薯條!首先係黑松露帶子意大利飯。米煮得恰到好處,帶子新鮮且口感豐富。黑松露的香氣非常濃郁。接下來是蟹肉忌廉闊條麵。忌廉醬非常濃郁,而且蟹肉的味道也很鮮美。麵條口感十分順滑。建議大家要試!芝士薯條係我最喜歡的小食之一。薯條非常脆口,芝士的味道也十分濃郁,而且份量非常足夠,適合與朋友們分享。特飲方面,我地點了2杯沙冰,分別是草莓和藍莓口味。沙冰的口感非常綿密,而且味道清新,好岩炎熱的夏天享用。最後是甜品部分,我點了一份藍莓芝士蛋糕。芝士的味道十分突出,非常濃郁,而且蛋糕的質地非常軟綿。整道甜品不會太甜,做晚餐後的甜點好好。喱問咖啡廳的菜式和甜品都非常出色,讓我有一個非常愉快的用餐體驗。如果你想搵尋找一間可以有野食又可以hea的地方,十分推薦你來這裡一試。
平日晚約左男友人位於旺角樓上的一家cafe食晚飯!
叫左2個dinner set加一份芝士薯條!

2023-06-14 111 浏览
同個岩岩返香港嘅朋友諗住食飯,去開MK行街,就諗住搵吓啲樓上cafe傾吓計。都見到地方乾淨整齊,安安靜靜就入咗去。個set dinner 都多野選擇,我就叫左黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,朋友叫咗個煙三文魚惹菌忌廉繪闊條麵。初頭會以為好似其他樓上Cafe細細碟,所以都加咗錢加沙律同埋蛋糕。估唔到一上菜,都幾大份。意大利飯嘅黑松露味好濃郁,加埋帶子鮮味十足。意大利飯好難煮得好食,一係就會好生好硬,一係就淋pat pat, 呢一份都唔會好生或過熟。加埋芝士真係好好味,雖然咸咗啲。朋友嘅煙三文魚闊條麵都好足料好多塊三文魚。加埋忌廉同三文魚,配合得好香濃好好味。朋友點左神仙呢款花茶,有苿莉花,檸檬草杞子,桂圓肉。朋友share咗俾我飲,本身都怕花茶有草青味,但呢杯都唔會,反而清甜帶有花香,都可以解解啱啱食忌廉芝士嘅油膩感。我嗌嘅士多啤梨乳酪,都唔會好甜,加埋cream好啱打卡。最後加嘅new York cheese cake 都唔錯,口感有啲硬,但係好食嘅,presentation 都幾靚環境都好舒服,唔經唔覺傾咗兩個鐘,好唔捨得朋友又要返英國啦⋯⋯如果大家想搵好食又方便傾計,黎呢到就岩啦

我嗌嘅士多啤梨乳酪,都唔會好甜,加埋cream好啱打卡。

煙三文魚忌廉野菌闊條麵
New York
2023-06-06
  • 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
  • 煙三文魚野菌忌廉燴意粉
2023-06-11 64 浏览
因為朋友生日,所以我哋去咗一間叫做第三站嘅餐廳,真係好正呀!見到佢咁多好評,果然冇講錯! 我哋試咗佢哋嘅墨西哥香辣雞肉丸意粉,燒牛肉沙律,煙三文魚沙律,花旗蔘蜜,同埋iced latte。全部嘢都太好味啦!墨西哥香辣雞肉丸意粉煮得剛剛好,丸子又彈牙,醬汁又夠香又夠辣,真係好正啊!燒牛肉沙律同煙三文魚沙律都好新鮮,配料又豐富,令到沙律更加美味。燒牛肉有炭火嘅香味,而且煙三文魚煙熏味極重。花旗蔘蜜好滋味,唔會太甜,而且有花旗蔘味道,好滋補!飲嗰陣好似有去咗花園同蜜蜂跳舞咁樣。iced latte 亦都好好味,鮮奶同咖啡味道都好濃郁餐廳嘅環境非常舒適,裝潢都好有設計感,係一個好適合與朋友聚餐嘅地方。員工亦都好友善,服務好好。總括而言,第三站係一個非常值得一試嘅餐廳,如果你係旺角附近,一定要去試下啦!

iced latte 亦都好好味,鮮奶同咖啡味道都好濃郁

2023-06-11
2023-06-10 45 浏览
入到呢間餐廳感覺好舒服,好chill侍應接待我哋入咗房間,環境一絕同三五知己推介呢間餐廳我嚟到呢間餐廳嘅時候六點,已經有人喺裏面食緊嘢我哋叫咗dinner set加$38有田園沙律及甜品價錢大眾化我最鍾意沙律菜多醬汁餐廳選用新鮮沙律菜蟹肉雜菌忌廉闊條麵$122好juncy 嘅忌廉醬汁配埋密麻麻蟹肉,滿足眼球,每條寬條麵都包住濃濃醬汁,份外好味西班牙鴨胸燴飯$116可能我個人好鍾意多汁,好欣賞呢個飯,軟綿綿嘅飯配上醬汁、鴨胸都好多舊,呢個飯真係好好味蜜糖芥茉單骨雞翼$76我哋散叫點左蜜糖芥末味嘅雞翼,上枱熱辣辣,將炸好嘅單骨雞翼點上蜜糖芥末,好醒胃,熱辣辣即刻食焦糖朱古力$44隱者$48 係有士多啤梨+熱情果梳打夠晒解渴甜品我揀咗芝士藍莓蛋糕賣相同埋質素都好好,軟綿綿芝士,食飽個晚餐,再食甜品,非常滿足我而家先知道點解呢間餐廳咁多人嚟食,環境舒服,最啱同啲朋友食吓嘢傾吓計gathering下次我會約埋啲朋友過嚟,因為有間房可以容納10個人以上
入到呢間餐廳感覺好舒服,好chill
侍應接待我哋入咗房間,環境一絕
同三五知己推介呢間餐廳
我嚟到呢間餐廳嘅時候六點,已經有人喺裏面食緊嘢
我哋叫咗dinner set加$38有田園沙律及甜品

夠晒解渴
甜品我揀咗芝士藍莓蛋糕

下次我會約埋啲朋友過嚟,因為有間房可以容納10個人以上

2023-06-07 61 浏览
坐得耐又舒服的樓上 cafe💖 整間餐廳都是純白色,俾人一種好寧靜 舒服嘅感覺,環境闊落 全部都係梳化燈~有好多 board game 玩,好適合一班朋友來放鬆一下🥰 食物選擇豐富,質素很不錯,價格合理👍🏻 💖💖💖食評💖💖💖田園沙律 (Set $free)✨煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 ($118)✨ 攞盤好精緻😍 份量多,闊條麵軟硬適中👍🏻 配上蘑菇及忌廉醬好好味!意式芝士肉醬閣條麵 ($102)✨ 醬汁香濃惹味🤤🤤 配上豐富芝士肉醬,口感一流 好好味,好滿足!蜜糖雞翼 ($68/6隻)✨ 推薦,好香甜🥰 外皮香脆可口🤤 紐約芝士蛋糕 (Set +$38)✨朱古力蛋糕 (Set +$38)✨花茶 神仙 (Set +$20)✨健康之選🥰 味道清甜,帶有淡淡檸檬味🍋 飲完可叫店員加熱水Oreo曲奇奶昔 (Set +$20)✨奶味濃郁,好好味😚😚

💖💖💖食評💖💖💖

田園沙律 (Set $free)✨

煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 ($118)✨

意式芝士肉醬閣條麵 ($102)✨

蜜糖雞翼 ($68/6隻)✨
推薦,好香甜🥰 外皮香脆可口🤤

紐約芝士蛋糕 (Set +$38)✨

朱古力蛋糕 (Set +$38)✨

花茶 神仙 (Set +$20)✨
健康之選🥰 味道清甜,帶有淡淡檸檬味🍋 飲完可叫店員加熱水

Oreo曲奇奶昔 (Set +$20)✨
奶味濃郁,好好味😚😚
2023-06-07 44 浏览
進排好少食cafe,今日可以早收,search openrice見到旺角尼間cafe好似都唔錯,於是就揀左去食dinner。一入門,餐廳都算幾大下,白色sofa,每張台都好闊落。而且入門擺左好多game俾大家玩,真係可以約埋一班朋友邊玩邊食。晚餐以dinner set為主。我地揀左set B意式芝士肉醬闊條麵。個芝士焗到濃濃地,好焦香。肉醬都好多下,撈勻佢每一啖都可以食到😋個闊條麵煮到軟硬適中,啱啱好。跟住揀左set D 墨西哥香辣肉丸燴意粉。一上來先試個肉丸,肉丸入面係加左香料mix埋一齊嘅,愈食愈香。意粉都係煮到軟硬適中,撈埋d辣汁一齊食好野味,但整體來講唔算辣(平時冇食開辣)。佢d set可以加38蚊有田園沙律同一件蛋糕。我地加左一份,沙律不過不失。蛋糕就揀左藍莓芝士蛋糕。好濃郁嘅藍莓醬,蛋糕都好軟滑,餅底唔會太硬。餐前仲叫左蜜糖雞翼。一上來熱辣辣,入口首先就係有香濃嘅蜜糖味,超級似自己燒烤燒嘅蜜糖雞翼,肉質嫩滑,夠味,滿分😋。另外叫左特濃芝士薯條。佢嘅薯條唔係薄身嘅,上面淋左煙肉芝士醬,三者加埋一齊食真係好正😋。而且份量都好多,愈食愈上癮。野飲方面叫左花旗參蜜同金桔檸檬茶。花旗

晚餐以dinner set為主。

野飲方面叫左花旗參蜜同金桔檸檬茶。花旗參茶係一壺嘅,花旗參味都算濃。至於金桔檸檬就不過不失,食完濃味嘅野可以用來refresh下個嘴。
2023-06-06
2023-06-04 95 浏览
約左朋友放工向個中間點食個dinner, cafe 行時尚簡約風,卡位又舒服。有board games 比客人玩,另設有vip 房,景觀開揚,好適合開party.叫左兩個set dinner(main + drink),其中一份加左$38 多個田園沙律同芝士蛋糕田園沙律沙律新鮮,落左好多胡麻醬,甜甜地好好食仲好醒胃煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵$132煙三文魚以玫瑰花形狀奉上,有心思忌廉汁夠哂creamy又多汁,忌廉汁又夠濃味。野菌冇我最討厭既果浸臭菇味,闊條麵又淋又掛汁蟹肉雜菌忌廉闊條麵$122份量多,蟹肉又唔會吝嗇,帶有新鮮既鹹甜味道。配料有三色椒同洋蔥,煮到好夠淋又入味,好出色蜜糖雞翼$62每隻都焗到好香酥,食到滿滿既蜜糖香味,但又唔會勁甜,味道適中吊人(+$10)青蘋果梳打,底下有d 雜果,甜甜地唔錯教皇(+$10)玫瑰生薑蜜蜜糖比例比較重,有少量生薑,甜中帶有些少辣既味道,味道好好。如能放多d 玫瑰做topping 視覺效果會更好紐約芝士蛋糕唔會太甜,味道唔錯鬧市中有間CP值高又任坐任玩既樓上cafe 的確唔錯,下次得閒d 再黎

田園沙律
沙律新鮮,落左好多胡麻醬,甜甜地好好食仲好醒胃
煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵

煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵$132
煙三文魚以玫瑰花形狀奉上,有心思
蟹肉雜菌忌廉闊條麵

蟹肉雜菌忌廉闊條麵$122
蜜糖雞翼

蜜糖雞翼$62

吊人(+$10)
青蘋果梳打,底下有d 雜果,甜甜地唔錯

教皇(+$10)
玫瑰生薑蜜

紐約芝士蛋糕
唔會太甜,味道唔錯

煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵
蟹肉雜菌忌廉闊條麵
蜜糖雞翼
  • 煙三文魚野菌忌廉燴意粉
  • 田園沙律
2023.05.29【5.29 The Next Station is.... @ 旺角 第三站 Station 3 Cafe】一個在九龍一個在港島一個在東邊一個在西邊但要見,就是要見不管途中經歷有多少註定要在一起的人,就會在一起除了天時,地利和人和,就是事在人為約定了,早早約定,不論我們的下一站是哪裡今天The Next Station is旺角 第三站 Station 3 Café公平平衡是我做人宗旨妳選一個我選一個再共同一個和而不同完美共存A. 燒牛肉配田園沙律呢個一定要叫主要係有人通常不主動食牛佢一律唔太好牛扒牛腩唯獨燒牛肉佢情有獨鍾佢話最愛燒牛肉唔肥夠light加上佢講究葷素平衡有咁多沙律菜同日式芝麻醬一上枱,有人勁開心F. 蟹肉雜菌忌廉闊條麵呢個係我點嘅因為我懶,鍾意食蟹肉又唔想動手剝殼有子弟/弟子服其勞正到冇得彈滿滿蟹肉幅蓋忌廉闊條麵忌廉唔會太稀太杰仲有雜菌同青紅椒入饌味道全數撥入忌廉汁很不錯海鮮拼盤有炸蝦吉列蠔炸帶子魚手指炸蟹鉗5款好味款款3件一定要趁熱食喜歡香口炸物人士不容錯過呢間cafe好正飲品都可以係塔羅牌嘅牌名有人果日見到佢戀人就叫戀人飲聽佢講士多啤梨同玫瑰充分

一個在九龍
一個在港島
一個在東邊
一個在西邊

但要見,就是要見
不管途中經歷有多少
註定要在一起的人,就會在一起

除了天時,地利和人和,
就是事在人為

有咁多沙律菜同日式芝麻醬
一上枱,有人勁開心

F. 蟹肉雜菌忌廉闊條麵
呢個係我點嘅
因為我懶,鍾意食蟹肉
又唔想動手剝殼

見用心
絕對係encorn首選

我嘅荔枝梳打
就係清爽
食好晚餐後,再次喚醒味蕾
店員好Nice,
見我上到餐廳還在喘氣,
叫我慢慢來

• 海鮮拼盤
  • 戀人
  • 荔枝梳打
2023-05-31 49 浏览
很久沒有去的Station 3 cafe 、去到旺角順便去食吓嘢。大约下午6点半去到餐廳、人不多、職員安排入座後、目測大约3份一客人入座、餐廳走簡約年青風格、見到很多年輕人聚首一堂吹吹水、唔錯喎。座位間隔有一定距離、環境舒服👍晚餐有頗多選擇、一個主菜可以免費配$38飲品、也可以加$38配沙律及甜品一件。沙律配上芝麻醬、沙律菜超級新鮮、酸酸甜甜好醒胃😋蟹肉雜菌忌廉闊條麵、每一條闊條麵都掛住忌廉汁、食落去好幼滑同Creamy、口感豐富。西班牙煙鴨胸燴飯、這個飯好粘連、近似西班牙燴飯、煙鴨胸份量都多、飯比較偏軟淋、口感一般。飲品叫了芒果同香蕉奶昔、芒果味頗重、香蕉味也濃、不過甜咗D、若果甜品減少啲更加好。甜品係紐約芝士蛋糕同法國朱古力芝士蛋糕。兩份蛋糕都好好味🤩不過個人特別鍾意法國朱古力芝士蛋糕。總括嚟講呢間餐廳可以無限recall🥳

座位間隔有一定距離、環境舒服👍

沙律配上芝麻醬、沙律菜超級新鮮、酸酸甜甜好醒胃😋

總括嚟講呢間餐廳可以無限recall🥳
2023-05-30
  • 蟹肉雜菌忌廉闊條麵
呢間Cafe位於旺角鬧巿之中,裝修舒服雅致,無論日夜,光線同環境都感覺不錯,係正麥花臣球場對面既金雞廣場,出電梯會比較出奇好似唔係去緊食肆咁,但行前少少係門口望入去就會感覺截然不同,大廳光鮮,有充足空間,呢次我黎,因為本身人多,好好彩被安排了坐VIP獨立房間,如果一班人黎到食下野再玩下Board Game其實都幾正!最緊要係服務態度認真唔錯,特別大熱天時行行下MK,與其又行商場同人迫,不如走入Cafe嘆下玩下意式芝士肉醬濶條麵$102濶條麵軟硬度好適中,唔會太腍或者太靭,係岩大眾口味既,用叉撈起芝士起絲果下既視感衝擊依然吸引,一啖又一啖咁食哂,份量適合女士墨西哥香辣肉丸燴意粉$112肉丸幾好味,有咬口而味道似宜家傢俬果款既味道,仲要有成五定六粒咁多,本來頭幾啖以為個辣汁冇咩料到,點知原來滴哂落底,撈下佢之後個辣度提升返令個意粉既味道都昇華左田園沙律新鮮蔬菜+沙律汁,為味濃既主菜帶黎一點清新,我個人認為食任何野都一定要有蔬菜出現既海鮮拼盤$128上枱全部都係少炸物,分別有炸蟹鉗、炸帶子 、魚手指、炸蝦、吉列蠔, 樣樣都有三件, 上枱仲係熱架,配合埋惹味既千島醬,香口得黎又滋味,唔夠醬仲可

意式芝士肉醬濶條麵$102

墨西哥香辣肉丸燴意粉$112

田園沙律

海鮮拼盤$128
上枱全部都係少炸物,分別有炸蟹鉗、炸帶子 、魚手指、炸蝦、吉列蠔, 樣樣都有三件, 上枱仲係熱架,配合埋惹味既千島醬,香口得黎又滋味,唔夠醬仲可以叫佢地添加比你
Oreo曲奇奶昔$20(跟餐價)
邪惡既飲品依然係咁好味,飲親都覺得好滿足,一啖又一啖,未食哂野已經比我飲哂了。。

金桔綠茶
除左邪惡既飲品,呢度一樣有養生既飲料,呢杯熱金桔就滿足到我呢啲健康既朋友,再健康啲可以要淨茶,唔要任何配合
2023-05-24
用餐优惠