2015-09-21
本身想食另一間粥底火鍋既(咩咩工房),不過打左果邊個電話好多次都冇人聽,唯有食依間。book左9:30都有排等,阿姐話book同一個時間但先到既就可以入去先,咁我地係依個時間第三班到既人。原來有兩個舖位,佢帶我地同其他人去另一個舖位,不過未執枱等等,我地咪企出餐廳外等。此時,有人入左去問野,仲坐底埋,佢地遲過我地黎竟然早過我地有位,佢地食緊我地都仲未有位,安排好混亂! 坐底之後,有個侍應成日周圍問人book位留貴姓,問一次咪夠囉,點解問完又問,我地姓咩真係咁重要?價錢都係睇headcount ga la! 食物係新鮮,蝦同賴尿蝦仲生猛既,即係要親手睇住佢淥死 ,海鮮冇咩味,一定要點汁。油炸鬼未淥已經淋晒,魚最鮮甜,其餘正路。不過服務差到喊,一定冇encore !!
不過服務差到喊,一定冇encore !!