2016-03-29
諾亞可以話係香港半熟蛋糕既始祖由未係好HIT既時期佢就係香港落根 到而家大熱成行成巿佢已經有老大哥既感覺 亦都比到人一種信心 所以有朋友生日 我就諗起佢鐘意食半熟蛋糕二話不說 就黎呢到揀返個蛋糕慶祝下個盒賣相都幾可愛今次買左呢個係「福岡甜王草莓半熟芝士蛋糕」我係比福岡甜王吸引左 即使比多少少錢我都要試下架喇! 佢好細心地係個盒入面完來已經有一set 既叉碟餐具 預留左比客人6吋size 個面係舖滿福岡甜王士多啤梨每一粒都係大size 絕不吝嗇 呢到都有成12粒如果係超巿買一盒都要成百蚊 所以一打開我已經覺得係物有所值 唔洗講野呀真係!! 當然阿壽星最關心一定係 佢係咪半熟流心架喂 咁我身先士卒喇 吹完唱完就我食先唔洗問啦 一切已經感受到核心既內圍要湧出黎好香芝士味 士多啤朵味 好複雜呀!!我最鐘意佢係唔係太甜 食完唔會好漏 芝士香又唔會話蓋過左士多啤朵既香味 同埋粒甜王一齊食係會發覺個種果甜又多汁 好幸福!! 個底係朱古力黎 香濃朱古力做左清香既士多啤梨既對比 層次分明 只可以講 無揀錯!!!佢而家原來有埋3d蛋糕訂購 咁下次可以整架車出黎比自己喎!!
由未係好HIT既時期佢就係香港落根 到而家大熱成行成巿
佢已經有老大哥既感覺 亦都比到人一種信心
所以有朋友生日 我就諗起佢鐘意食半熟蛋糕
二話不說 就黎呢到揀返個蛋糕慶祝下 個盒賣相都幾可愛 今次買左呢個係「福岡甜王草莓半熟芝士蛋糕」
我係比福岡甜王吸引左 即使比多少少錢我都要
試下架喇! 佢好細心地係個盒入面完來已經有一set 既叉碟餐具 預留左比客人 6吋size 個面係舖滿福岡甜王士多啤梨
每一粒都係大size 絕不吝嗇 呢到都有成12粒
當然阿壽星最關心一定係 佢係咪半熟流心架
喂 咁我身先士卒喇 吹完唱完就我食先
唔洗問啦 一切已經感受到核心既內圍要湧出黎
好香芝士味 士多啤朵味 好複雜呀!!
我最鐘意佢係唔係太甜 食完唔會好漏 芝士香又唔會話蓋過左士多啤朵既香味 同埋粒甜王一齊食係會發覺個種果甜又多汁 好幸福!! 個底係朱古力黎 香濃朱古力做左清香既士多啤梨既對比 層次分明 只可以講 無揀錯!!! 佢而家原來有埋3d蛋糕訂購
咁下次可以整架車出黎比自己喎!!