2024-12-05 250 浏览
之前睇到有YouTuber介紹銀座炎藏,今日就同朋友一齊去試吓一入門口已經俾佢嘅和牛凍櫃吸引住,每塊和牛嘅雪花都好多餐廳嘅座位好闊落,而且通風系統做得好好,一啲都唔覺得有油煙味今次同朋友揀咗舞特盛,包括有和牛,豬同雞一開始餐廳會先上沙律同泡菜作為前菜舞特盛總共有四款和牛,每款和牛嘅油脂分布都好平均,牛味濃郁,肥瘦適中,入口幼嫩。當中最推介和牛上等肋肉,和牛上等肋肉比較厚身,食落更加能感受到和牛油脂爆發嘅感覺豚肉同雞肉,亦都係中上嘅級數上等牛舌牛舌嘅質素亦都十分高,口感彈牙,以薄切牛舌而論,係暫時喺香港食過偏高質嘅水平石鍋和牛牛肉拌飯石鍋內嘅和牛竟然仲可以保持幼嫩,而且十分足料,值得一試

一入門口已經俾佢嘅和牛凍櫃吸引住,每塊和牛嘅雪花都好多

今次同朋友揀咗舞特盛,包括有和牛,豬同雞

一開始餐廳會先上沙律同泡菜作為前菜

舞特盛

豚肉同雞肉,亦都係中上嘅級數

石鍋和牛牛肉拌飯
石鍋內嘅和牛竟然仲可以保持幼嫩,而且十分足料,值得一試

2024-12-03 266 浏览
朋友知我好喜歡吃牛肉, 特別係燒肉添, 所以專登帶我黎呢間位於荔枝角D2Place ONE的日本燒肉店, 唔講唔知, 原來佢係來自日本東京銀座的過江龍,主打係日本和牛,仲有好多不同和牛稀有部位提供,有啲真係第一次見到, 一定要試下先! 呢到提供了多款定食和可以追加牛肉, 想試多幾款牛肉都無問題啦!我們點了兩個定食同追加左兩份燒肉,定食有泡菜,湯,沙律和白飯。*ENZO和牛霜拼赤燒肉定食和牛霜肉質細膩,入口即融,赤燒肉帶有豐富的肉香*ENZO和牛羽下拼貝身燒肉定食羽下和貝身肉質鮮嫩多汁,有彈性和獨特香氣,燒起黎很香噴噴, 和牛味濃。貝身肉比較薄,建議只需快燒即可食追加: 和牛芯芯 <> 和牛龜之甲第一次食呢兩款, 真的各有千秋, 和牛脂肪分布均勻,肉質細膩, 烤至微焦時,香氣四溢。和牛龜之甲好有口感,肉質就比較實,真係好味。一樣都要注意燒烤時間, 不用太耐, 建議五成熟就剛好~呢到真係絕對係品嚐高質和牛好地方呀, 要同其他朋友再黎食!
*ENZO和牛霜拼赤燒肉定食
和牛霜肉質細膩,入口即融,赤燒肉帶有豐富的肉香

*ENZO和牛羽下拼貝身燒肉定食

追加: 和牛芯芯 <> 和牛龜之甲
呢到真係絕對係品嚐高質和牛好地方呀, 要同其他朋友再黎食!
2024-11-28
午餐
2024-12-01 180 浏览
這間位於荔枝角的【銀座炎蔵燒肉】,主打日式燒肉,多款和牛燒肉部份、豚肉、雞肉及主食可供選擇。除了單點外,還有套餐,十分豐富。炎蔵和牛極致6點拼盤有和牛肋肉、和牛貝身、和牛笹身、上後腰脊肉、龜之甲及和牛下鞍,四款和牛各有特色。和牛肋肉油花紋理較多,入口溶化。其次是貝身及笹身,有油脂甘香同時亦有牛肉肉香。和牛下鞍是薄切,有油脂香亦很腍滑。龜之甲及後腰肉則近赤身位置,肉味濃郁。上等牛舌& 雞腿肉薄切牛舌爽口彈牙,燒一燒就食得;雞腿連皮燒至皮脆肉嫩,雞肉味濃郁而且嫩滑多汁。石鍋和牛肉拌飯石鍋上枱時熱辣辣,有芽菜、菇、醃蘿蔔及配料,十分惹味,還有些香脆的飯焦,飯香味十足。

炎蔵和牛極致6點拼盤

和牛肋肉油花紋理較多,入口溶化。

其次是貝身及笹身,有油脂甘香同時亦有牛肉肉香。

和牛下鞍是薄切,有油脂香亦很腍滑。

龜之甲及後腰肉則近赤身位置,肉味濃郁。

上等牛舌& 雞腿肉

石鍋和牛肉拌飯
2024-12-01 200 浏览
設在潮人集中地的日式烤肉店, 光顧的多是年青人, 所以店子格局也走簡約路線, 但又不失日式風味, 最重要是整體環境給人很舒服的用餐享受, 當中枱與枱距離寬敞, 抽氣又適中, 絕不予人滿身油煙感覺是值得讚賞。服務態度方面, 店員不時留意客人烤網是否需要更換, 又很熱情地介紹上枱肉類的烤法。說到食物質素, 水準相當高, 雖然價錢也非一般烤肉店, 但份量相對也大份, 牛肉不多說, 特別要提海鮮三拼好正, 兩隻大蝦厚肉彈牙, 帶子超大隻, 而鮮魷魚烤起來香氣撲鼻, 這頓飯吃得很愜意。

2024-11-25
2024-12-01 224 浏览
由東京銀座開到嚟香港,唔使飛都可以食喇~!炎藏沙律沙律上灑有小魚仔,配合沙律菜又唔錯。燒雪魚片|枝豆|粟米無諗過店員會問使唔使幫手燒,好貼心,唔使驚燒焦塊雪魚片。炎蔵和牛「極致」4點拼盤上後腰脊肉|和牛龜之甲|和牛肋肉|和牛鞍下叫4點拼盤就可以食多啲唔同部位,最正係和牛龜之甲,薄薄一片,非常香濃。日本產雞腿肉|帆立貝推薦海鮮揀帆立貝,切開細細粒,燒出嚟更均勻。石鍋和牛牛肉拌飯石鍋飯就相對韓式,內附一隻生雞蛋,同配料撈埋一齊。🛎️必試指數:9/10🔆
由東京銀座開到嚟香港,唔使飛都可以食喇~!
炎藏沙律
沙律上灑有小魚仔,配合沙律菜又唔錯。

燒雪魚片|枝豆|粟米
無諗過店員會問使唔使幫手燒,好貼心,唔使驚燒焦塊雪魚片。

炎蔵和牛「極致」4點拼盤
上後腰脊肉|和牛龜之甲|和牛肋肉|和牛鞍下

日本產雞腿肉|帆立貝
推薦海鮮揀帆立貝,切開細細粒,燒出嚟更均勻。

石鍋和牛牛肉拌飯
石鍋飯就相對韓式,內附一隻生雞蛋,同配料撈埋一齊。

🛎️必試指數:9/10🔆
2024-11-27
2024-11-30 222 浏览
📍 銀座炎蔵燒肉 (荔枝角)荔枝角長義街9號D2 Place ONE 3樓302號舖👉 嚴選和牛極致定食💰248😋😋😋😋.9/5呢個定食包括咗三種唔同部位嘅和牛:和牛龜之甲、和牛笹身同和牛牛內腿肉,每一種都各具特色。定食嘅前菜非常精緻,清新又開胃,為接下來嘅主菜做好鋪墊。和牛龜之甲:肉質好嫩,脂肪分佈均勻,入口即化,味道香濃。和牛笹身:相對較瘦,肉味濃郁,搭配少量鹽,味道更加突出。和牛牛內腿肉:質感緊實,咀嚼感十足,配合醬汁非常合拍。我追加咗「巨峰提子乳酸梳打」💰22,清爽嘅口感同果香味,為整個餐點增添咗一絲清新,非常適合搭配濃郁嘅和牛。其他美食我仲試咗「日本產雞腿肉」💰48同「上等牛舌」💰48雞腿肉非常嫩滑,肉質鮮美;而牛舌則帶有獨特嘅嚼勁,風味絕佳。👉 石鍋和牛牛肉拌飯定食💰138😋😋😋😋.9/5石鍋熱燙,拌飯時發出滋滋聲,飯底微微焦香,加上牛肉嘅香味,簡直無法抵擋。前菜同樣精緻,最後我又追加咗「白桃乳酸梳打」💰22,甜甜嘅果味,令整個餐點完美結束。回頭: yesyesyes ,整體來講,呢到既定食真係一個值得推介嘅選擇,無論係和牛品質、前菜嘅搭配,甚至飲品,都讓人感受到極致嘅用心
📍 銀座炎蔵燒肉 (荔枝角)
荔枝角長義街9號D2 Place ONE 3樓302號舖

👉 嚴選和牛極致定食
💰248
😋😋😋😋.9/5
定食嘅前菜非常精緻,清新又開胃,為接下來嘅主菜做好鋪墊。
和牛龜之甲:肉質好嫩,脂肪分佈均勻,入口即化,味道香濃。
和牛笹身:相對較瘦,肉味濃郁,搭配少量鹽,味道更加突出。
和牛牛內腿肉:質感緊實,咀嚼感十足,配合醬汁非常合拍。

其他美食
我仲試咗「日本產雞腿肉」💰48同「上等牛舌」💰48

👉 石鍋和牛牛肉拌飯定食
💰138
😋😋😋😋.9/5

回頭: yesyesyes ,整體來講,呢到既定食真係一個值得推介嘅選擇,無論係和牛品質、前菜嘅搭配,甚至飲品,都讓人感受到極致嘅用心。無論你係肉食愛好者定係想試新嘢,呢到既定食都會令人回味無窮!
  • 和牛極致定食(3種)
2024-11-29 236 浏览
今日收工有朋友打黎問一唔一齊食晚飯,於是就即慶喺附近搵好野食,我哋最後揀咗一間充滿日式風味嘅燒肉店,呢間鋪頭叫銀座炎藏燒肉,喺來自日本東京銀座,主打日本和牛,店內提供多款唔同的日本和牛部位。為咗試吓唔同嘅部位,我哋就揀咗炎藏和牛極致六點拼盤:炎藏和牛極致六點拼盤 $588拼盤有上後腰脊肉、和牛龜之甲、和牛鞍下、和牛肋肉、和牛羽下、和牛友三角呢六個唔同嘅稀有部位😌每一個部位都有唔同特色,如果想品嚐肉質,可以選擇羽下、腰脊同牛鞍下;如果想試下油香,就可以試下肋肉同友三角,肋肉的油花豐富,肉感比較足😂。就算第一次食燒肉都可以燒到好好食,根本唔使落太多醬汁,只要點少少鹽同豉油就可以完全帶出肉嘅鮮味🥰另外,我哋再叫咗牛舌、豚肋肉同魷魚。1.上等牛舌 $98牛舌一共六片,都是用上牛舌芯的部位,燒完之後牛舌表皮會變得焦脆,內裡繼續爽嫩!簡直係爽脆得嚟又帶有軟彈口感~2.日本產豚肋肉 $88半肥瘦的腩肉,燒完會帶有油香但肥而不膩!。3. 魷魚 $68魷魚比想像中大份,燒完肉質仲保持到爽口彈牙,口感十足。另外就喺價錢!性價比好高,就黎同碟和牛一樣大!

為咗試吓唔同嘅部位,我哋就揀咗炎藏和牛極致六點拼盤:

炎藏和牛極致六點拼盤 $588

另外,我哋再叫咗牛舌、豚肋肉同魷魚。
1.上等牛舌 $98

2.日本產豚肋肉 $88
半肥瘦的腩肉,燒完會帶有油香但肥而不膩!。

3. 魷魚 $68

2024-11-27 188 浏览
繼續支持本地經濟~上次去旺角一家網上評價極高,標榜平民價的和牛燒肉,我覺得只是一塊口感不錯的肉,這家有幾款可以令我回想日本旅行的美味~午時有定食套餐,追加和很多單點美食。因為不知道那個部位好吃,所以點了L1和L3套餐,類似廚師發板,另外追加和牛芯芯及和牛貝身。定食有湯,沙律,泡菜和白飯,套餐肉後有兩片大蔥和杏包菇,也是一重點啊L1套餐($248)包括小三角~職員說單點沒有的肉味濃而帶油份較有咬口和牛鞍下~薄身牛味香帶油份和肉肋肉L3套餐($198)包括和牛肋肉~有肉味較有咬口,部分位置帶筋臀肉蓋~薄身,帶油份和肉味香追加的和牛芯芯($98)較薄身,牛味香追加的和牛貝身($88)肉味濃口感鬆軟而帶油份,大推另外點了外面少見的柳橙梳打($22),如果可以大杯一點點,如果牛舌又沒有售罄就完美啦

L1套餐($248)包括
小三角~職員說單點沒有的肉味濃而帶油份較有咬口
和牛鞍下~薄身牛味香帶油份和肉肋肉

L3套餐($198)包括
和牛肋肉~有肉味較有咬口,部分位置帶筋
臀肉蓋~薄身,帶油份和肉味香

追加的和牛芯芯($98)較薄身,牛味香

追加的和牛貝身($88)肉味濃口感鬆軟而帶油份,大推

2024-11-23
  • 和牛貝身
2024-11-27 203 浏览
🍁🍂呢兩日天氣凍咗好多,最啱食返餐燒肉暖笠笠,餐廳門口裝潢非常有⛩和式風格,明確標示了午市套餐的食物及價錢,😆難得老best放假,今餐食好少少。見到餐廳有放🥩牛肉櫃,並且列明咗唔同嘅部位,而隔離見到塊牌用嘅米係長野縣嘅白米,我最鍾意食就係日本米啦!口感煙煙韌韌🤤而隔離都放咗好多唔同嘅🍶日本酒,夜晚嚟食加杯酒好有氛圍感,不過今日食午餐,🍴所以下次先啦。❤️和牛極致定食(三種)每份定食都包咗昆布湯、前菜、🥗沙律同一碗飯,三種和牛分別係龜之甲、和牛芯、和牛唐辛子,😙首先龜之甲係1塊圓形嘅肉,脂肪比例比較少,感覺似食牛肉片,而和牛芯肉片比較厚,呈三角形,肉質比較爽,有些小嚼口,😗而和牛唐辛子口味比較濃郁,很適合送飯。誠實的昆布湯味道鹹香,昆布又有清熱嘅效果~不錯,🍚白飯口感煙靭,有飯香,很喜歡!❤️和牛羽下.貝身燒肉定食兩款都係和牛嘅稀有部位,🤤羽下即是肩胛靠近肋骨的肉,肉質比較Juicy,而貝身係中腹的稀有部位,切出來有點像🐚貝類,所以才叫貝身,肉質都是比較Juice,很嫩滑,一咬就花開,🍚配白飯真的一流!食評總結:👍高質的日本燒肉,除了有不同部位選擇,座位位置也很舒適,😋餐廳環境比較幽靜,🤝很

❤️和牛極致定食(三種)

❤️和牛羽下.貝身燒肉定食

食評總結:👍高質的日本燒肉,除了有不同部位選擇,座位位置也很舒適,😋餐廳環境比較幽靜,🤝很適合同朋友食飯傾偈,相信夜晚黑的氛圍更加好。
2024-11-25
午餐
  • 和牛羽下貝身燒肉定食
2024-11-26 111 浏览
近日踏入這家餐廳,體驗了一場味蕾旅行。從海鮮的清新到和牛的醇厚,每一道菜都讓人印象深刻,不禁讓我細細品味🥰。海鮮三味:這道菜品以其鮮美的海鮮組合著實令人驚艷🤣。海蝦、貝柱、魷魚,三種食材均保持了極高的新鮮度,仿佛剛從海中撈出便送到了餐桌。海蝦肉質鮮嫩,入口即化;貝柱則帶著淡淡的海水鹹香,口感細膩;魷魚則爽脆有嚼儘,三者的搭配既豐富了口感,又展現了海鮮的原汁原味,讓人回味無窮😋。炎藏和牛「極致」6點拼盤:這道菜品無疑是整晚的亮點,六種不同部位的和牛,每一口都是對味蕾的極致誘惑😁。👉🏻和牛內腿肉:肉質細嫩,入口即化,帶著淡淡的奶香,讓人欲罷不能。👉🏻和牛龜之甲:作為稀有部位,其口感異常清爽,不油不膩,令人耳目一新。👉🏻和牛芯芯:雖然帶有咬口,但並不影響其細嫩的肉質,反而增添了一份嚼儘的樂趣。👉🏻和牛貝身(腹牛柳):無比柔軟,幾乎不用咀嚼便能感受到肉汁在口中爆發,是肉食愛好者的不二之選。👉🏻和牛友三角:同樣具有咬口,但肉質依然鮮嫩多汁,每一口都是對味覺的極致享受。👉🏻牛胸腹:富含油花,入口即香,油脂與肉質的完美融合,讓人陶醉其中。石鍋和牛牛肉拌飯這道菜品則將韓式拌飯的精髓與和牛的醇厚完美結合

石鍋和牛牛肉拌飯
這道菜品則將韓式拌飯的精髓與和牛的醇厚完美結合。石鍋的溫度讓飯粒保持了恰到好處的熱度,中間的雞蛋更是點睛之筆🤩,將飯與和牛的香味進一步提升。每一口都充滿了飯香、肉香與韓式醬料的香甜,讓人忍不住一口接一口😙。
2024-11-24 125 浏览
**日本産豚肋肉**,這豬肋肉經過精心醃製,烤後香味撲鼻,每一口都是肉汁四溢,真心讓人食指大動。接著是 **日本産豚里肌**,口感嫩滑細膩,真的好吃到讓人忍不住多點幾份。**日本産豚三昧** 和 **日本産豚肩胛** 也是必試的選擇,前者肉質豐富多汁,後者則更具嚼勁,兩者搭配醬料後味道更加出色。還有 **日本産雞腿肉**,鮮嫩多汁,無論是單獨吃還是搭配沙拉都是絕配。 **炎藏沙律**,這沙律的新鮮蔬菜搭配特製的日式醬料,既清新又美味,是燒肉間的完美過渡。當然, **石鍋和牛牛肉拌飯** 也是一絕,熱騰騰的石鍋飯配上鮮嫩的和牛,簡直就是人間美味,讓人吃過一次就難以忘懷。最後, **和牛內腿肉** 的細膩肉質與豐富的風味,更是為這次的美食之旅畫上了完美的句號。每一塊和牛都是精挑細選,烤後的香氣和口感都無可挑剔。

2024-11-21 178 浏览
銀座炎蔵燒肉:高質素和牛燒肉最近同一位朋友到訪了位於荔枝角的銀座炎蔵燒肉,有別於其他燒肉餐廳,銀座炎蔵燒肉主打不同稀有部位,每一道菜都讓人回味無窮。我們點了兩個定食同追加左兩份燒肉,定食有前菜,湯,沙律同白飯。首先品嚐的是和牛霜拼赤燒肉定食。這道定食中的和牛霜肉質細膩,入口即化,而赤燒肉一樣肉質細膩,帶有豐富的肉香。重要事要講三次,真係好好好好好好食 !!接著是和牛羽下・貝身燒肉定食。羽下肉質鮮嫩多汁,貝身肉則帶有獨特的香氣和彈性,兩者在炭火的烘烤下,散發出誘人的香味,每一口都充滿了和牛的精華。貝身肉相對比較薄,要注意燒肉的時間。在追加的菜品中,和牛芯芯和和牛龜之甲一樣各有特色。和牛芯芯肉質細膩,脂肪分布均勻,烤至微焦時,香氣四溢。而和牛龜之甲則帶有獨特的口感和風味,肉質緊實,嚼勁十足。這裡絕對是品嚐和牛的最佳選擇!我們兩人都比較喜歡和牛霜及赤燒肉!和牛龜之甲建議燒耐一點,其他部位都建議五成熟就已經好好。
銀座炎蔵燒肉:高質素和牛燒肉
首先品嚐的是和牛霜
拼赤燒肉
接著是和牛羽下
・貝身燒肉
在追加的菜品中,和牛芯芯
和和牛龜之甲
2024-11-18
  • 和牛霜拼赤燒肉定食
2024-11-19 263 浏览
生日食好D!朋友book左間餐廳同我慶祝生日,呢到既和牛真係超好食,入口即溶,好香牛味,同時充滿油脂,推介和牛羽下好正!食燒肉一定要配白飯,白飯吸哂牛既油脂真係好香呀,爐火比出面既猛,可以好快燒到外面焦香,入面仲好Juicy,呢到好岩慶祝生日同紀念日黎,絕對值呢個價錢!🐮炎蔵和牛極致6點拼盤 $588有6款不同部位牛肉,最鐘意食和牛羽下同肋肉,好軟好香牛味🐮和牛羽下 $218雪花好平均,口感軟但唔會過油,重點係肉味好香呀🐮上等牛舌 $98呢款冇好太驚喜,正正常常啦🐥日本產雞腿肉 $88爐火猛燒到外面脆,脆既雞皮實在太正!

🐮炎蔵和牛極致6點拼盤 $588
有6款不同部位牛肉,最鐘意食和牛羽下同肋肉,好軟好香牛味

🐮和牛羽下 $218
雪花好平均,口感軟但唔會過油,重點係肉味好香呀

🐮上等牛舌 $98
呢款冇好太驚喜,正正常常啦

🐥日本產雞腿肉 $88
爐火猛燒到外面脆,脆既雞皮實在太正!
銀座炎蔵燒肉,來自東京的燒肉專門店。是晚探店後好欣賞店家供應的和牛肉!❤️全部部位的肉質色澤一看就知道夠新鮮!呈粉嫩的粉嫩、呈紅潤的紅潤!而且油花分佈很好!好高質!😍J是晚心得 : 想吃稀有部位的話,選龜之甲 / 羽下 / 貝身。喜歡粉嫩肉質的話,選羽下 / 上等肋肉。喜歡豐富霜降油脂的話,選羽下 / 友三角 / 上等肋肉,而羽下會多一分獨有牛香。喜歡香濃肉味的話,選上等肋肉 / 龜之甲 。另外,鞍下 / 貝身都有肉香。喜歡肉質入口清爽不膩的話,選芯芯 / 龜之甲。喜歡肉質軟彈帶嚼勁又不油膩的話,選肋肉。喜歡牛舌軟彈中帶爽脆口感的話,選厚切牛舌芯。炎藏和牛「極致」6點拼盤 $588有和牛羽下、和牛上等肋肉、和牛肋肉、和牛鞍下、和牛龜之甲、和牛貝身和牛友三角 $238和牛芯芯 $198厚切上等牛舌芯 $138蝶豆花青檸梳打 $42_______________銀座炎蔵燒肉 (荔枝角)荔枝角長義街9號D2 Place ONE 3樓302號舖_______________
銀座炎蔵燒肉,來自東京的燒肉專門店。
是晚探店後好欣賞店家供應的和牛肉!❤️

J是晚心得 :
想吃稀有部位的話,選龜之甲 / 羽下 / 貝身。
喜歡粉嫩肉質的話,選羽下 / 上等肋肉。
喜歡肉質入口清爽不膩的話,選芯芯 / 龜之甲。
喜歡肉質軟彈帶嚼勁又不油膩的話,選肋肉。
喜歡牛舌軟彈中帶爽脆口感的話,選厚切牛舌芯。

炎藏和牛「極致」6點拼盤 $588

和牛友三角 $238

和牛芯芯 $198

厚切上等牛舌芯 $138

蝶豆花青檸梳打 $42

_______________

銀座炎蔵燒肉 (荔枝角)
荔枝角長義街9號D2 Place ONE 3樓302號舖

_______________
2024-11-16 269 浏览
今日黎到D2 Place 入面依間高質日式燒肉店😋 食盡佢哋嘅靚靚和牛😘 入面環境裝修採用傳統日系設計,和風滿滿氣氛一流👍 柔和嘅燈光加上寛闊嘅座位,坐得好舒服🥰 首先即刻叫返一客炎藏和牛「極致」6點拼盤❤️ 內含六款精選和牛🤩 包括和牛龜之甲、和牛貝身、和牛唐辛子、和牛羽下、和牛腰脊肉同埋和牛鞍下😋 🐧 最欣賞佢哋嘅和牛羽下😚 油花均勻,一落網燒即刻聞到濃郁嘅牛香😆 食落油香滿溢🤤 滑嫩無比,入口即化😚 真係食唔停口😆之後叫多碟上等牛舌😍 名副其實勁高質📍 每一片都爽滑彈牙,嚼感一流,牛味出眾,鹹香惹味😋 真係必點佳品✅ 和牛炒飯同樣係必叫佳作❤️ 飯量滿滿山一樣高🥳 兩個人食都好夠😆 裡面滿滿嘅牛粒,加上勁香嘅紅椒粒,入口鹹中帶甘,勁惹味勁正👍 兩杯梳打飲品清爽又解膩,果香滿溢,清甜消暑🤗 影相都幾靚🤭
炎藏和牛「極致」6點拼盤

和牛炒飯

兩杯梳打飲品清爽又解膩,果香滿溢,清甜消暑🤗 影相都幾靚🤭
炎藏和牛「極致」6點拼盤
和牛炒飯