2013-05-14
因為最近睇緊running man 既緣故,而對韓國既興趣有所提升。所以當姐妹淘相約食飯既時候我就推薦左尼間。姐妹話打上去冇人聽,於是就決定walk in 上去。可能果日都落幾大既雨,冇乜人等位,好快就安排左一張適合我地一行5個姐妹淘坐既位置,傾計大笑都對其他人影響較少,體貼安排!一坐低冇耐就有九小碟俾我開左胃口先,之後我地就叫左必食既南瓜炆排骨,尼個真係代表作!排骨同南瓜原來可以咁夾!我地亦都叫左部隊鍋,味道都唔錯,芝士溶係麵入面,可惜就辣左小小。當然仲有其他唔錯既菜色。可惜今次未能試到佢地既燒肉。。。下次去一定會試尼樣!最後,我地7點幾開始食,原本食到8點半就應該要交枱,但係我地可能真係3個女人一個墟,竟然傾傾下就到10點!可能當時黃雨,冇人等位,竟然俾我地坐到10點,其間都冇人趕我地走,仲不停為我地加水,尼個值得一讚!