2020-04-25 124 浏览
復活節假期最後一日同妹妹來食美味放題😋😋先來個美味燒肉🥰全部都係好好味既靚肉,牛肉個牛味非常濃郁😋跟住仲有好靚既刺身盤😍賣相非常好,三文魚腩好肥美,其他刺身都好鮮甜❤️仲有大大隻波士頓龍蝦🦞食 😁食物非常多種類,真係令人目不暇給諗住食少少菜類,所以叫左個泡菜雜菌鍋,泡菜味同雜菌都好夾👍🏻另外都叫左d炸物 - 芝士年糕好正🤤🤤天婦羅南瓜都做得好好,唔會話多粉,又食到佢既鮮甜😛當然肉類咁好味都要encore la! 想講佢個爐上面條通都真係吸煙幾勁!食完成餐都無話d衫好多味~最後食哂野仲有甜品,有唔同牌子既雪糕,我同妹妹就揀左movenpick😋飲品都有熱茶/其他唔同野飲任飲~我覺得呢間餐廳用來同家人朋友慶生/慶祝特別日子都好正,食物高質之餘又多種類,值得再去呀🥳
復活節假期最後一日同妹妹來食美味放題😋😋
先來個美味燒肉🥰全部都係好好味既靚肉,牛肉個牛味非常濃郁😋

仲有大大隻波士頓龍蝦🦞食 😁

食物非常多種類,真係令人目不暇給

飲品都有熱茶/其他唔同野飲任飲~
2020-04-22 158 浏览
放題都食得多,今次係第一次嚟到依間店, 裝修同環境都算唔錯一坐低就會每人奉上半隻小龍蝦 ,肉質同新鮮度合格 仲有少少海水味刺身拼盤 尚算新鮮肥美 唯一海膽刺身美中不足 略帶少苦味問至於肉類 款式同部位 都有好多選擇 我個人比較喜歡澳洲和牛 同西冷 肉味比較濃滑付雞肉串都有小驚喜至於n歌之選 鹽燒大蝦 蝦嘅size比一般放題大抵食新鮮食到中段叫返個沙律 同燒菠蘿 中和返啲飽同漏感覺天婦羅推介 蕃薯南瓜天婦羅 清甜 外脆內軟甜品款式唔多 自助式 飲品雪糕
放題都食得多,今次係第一次嚟到依間店, 裝修同環境都算唔錯
刺身拼盤 尚算新鮮肥美 唯一海膽刺身美中不足 略帶少苦味問
甜品款式唔多
自助式 飲品雪糕
  • 龍蝦
2020-04-22 134 浏览
今晚享受了一餐豐盛嘅放題晚餐,餐廳響嘅放題超高質 ,集和牛、刺身、高級海鮮於一身。餐廳環境正, 冇日本放題餐廳嘅壓逼感。坐下店員先放下來兩盤肉類、刺身拼盤、龍蝦 及喜知次。刺身拼盤最正係有人見人愛嘅海膽💯,而喜之次平時較少食到,係好矜貴嘅魚類,網燒下肉質更juicy 。最欣賞呢度有清酒、梅酒、柚子酒任飲,飲多兩杯已值回票價。最喜歡柚子酒清新,容易入口,就算平時唔鍾意飲酒嘅人士,都會忍唔住飲多兩杯。甜品仲有高檔嘅movenpick雪糕,同dreyer's甜筒,回本無難度。✨😍😍

最欣賞呢度有清酒、梅酒、柚子酒任飲,飲多兩杯已值回票價。

2020-04-21
今日去食佐敦呢間特長2.5小時頂級和牛網燒放題,齋睇食物種類,已經覺得好豐富,流哂口水。呢個放題2位起送龍蝦 ,4位或以上仲送多條喜之次。喜之次係貴價魚,平時係啲高級日本餐廳先食。喜之次鮮甜嫩滑,皮嗰邊燒4分鐘,肉嗰邊燒1分鐘就食得。👍龍蝦都幾大隻,彈牙鮮甜。餐廳先捧上兩盤肉類比我地網燒,有標明每款肉既名,當中最like 嗰幾款和牛👍刺身亦都係由餐廳先準備一盤, 除左海膽之外,其他唔夠都可以再叫。馬糞海膽好甜,入口即溶。呢度另一賣點係除左普通汽水,紙包飲品外,呢度仲有紅/白酒、日本清酒,啤酒,柚子酒,梅酒,全部任飲。另外又有花茶包,真多花款。食完呢啲其他都飽飽地,但仲有好多野未食,我地揀左啲比較想食既,而芝士年糕同雞軟骨係我既推介,唔係太飽既話,真係想食多幾粒,食多幾串。食飽飽都食多個甜品做個完美總結,雖然甘多款雪糕甜品,但我既能力只可以食一個,就揀左movenpick 朱古力味。😋😋

• 芝士年糕
  • 燒肉
  • 雪糕
  • 澳洲和牛
  • 喜之次
2020-04-21 121 浏览
如果想放縱一晚建議大家去佐敦白加士街呢間開咗幾年嘅燒肉餐廳,佢一直都深受大家喜愛,尤其大家而家唔可以去日本旅行,都可以感受到當地日本嘅氣息。一入到黎見到天花同埋裝置都會有唔同嘅日本設計,包括櫻花同埋日本燈籠。仲有好多酒釀桶。只見大部份人都係準時入座次埋頭苦幹不斷燒肉,因為燒肉嘅款式都非常之多,上枱嘅時候忍唔住燒咗牛肋骨同埋和牛先,全部油香同埋脂肪比例都恰到好處次睇到塊肉有少少半透粉紅色,我就知我可以準備開動啦!桌上面仲有好多點餐紙,可以不斷加單,但係要留意最後嘅下單時間就係結帳前半小時,大家要把握機會啦!我飲咗呢度嘅玫瑰花茶,味道清新又夾,可以一解口中嘅肥膩。另外仲有海鮮豆腐湯可以喺出邊添加,豐富用料,有墨魚蜆肉,仲有豆腐粒粒,終於可以唔使飲日本麵豉湯啦。甜品櫃有好多唔同款式嘅雪糕雪條。最推介當然係Dreyers嘅甜筒,仲有Movenpick 雪糕,全部都係獨立包裝呢樣我最欣賞,任食真係最開心呀。

桌上面仲有好多點餐紙,可以不斷加單,

2020-04-20
2020-04-21 120 浏览
今日終於帶到屋企人嚟試呢間燒肉,一直都十分之推介!未食過嘅朋友就一定要去試吓,呢度嘅價錢雖然比出邊嘅燒肉放題可能貴少少甚至一倍,但係食完之後你一定覺得物超所值,而且覺得非常滿足!佢哋要分兩個時段分別係5:30至8點另外一個係8點至到10:30,兩個半鐘話短唔短話長唔長,快樂嘅時間過得特別快,因為呢度嘅食物種類同埋飲品都非常之多,包你大開眼界,真係未試過有間放題可以連紅酒、白酒、清酒、梅酒同柚子酒都係任飲可以同一班朋友,而且質素唔差,可以飲返夠本,大快朵頤!二人同行首先會送波士頓龍蝦二四人同行就會送喜次之,呢條喜次之係一條日本魚,外表有啲似紅衫魚或者大眼雞,烤大概7分鐘,外皮有啲燒焦,但係肉質非常鮮甜而且少骨夠新鮮。另外波士頓龍蝦上枱嘅時候已經一分為二,好多蝦膏蟹鉗,仲可以開埋嚟食,好多蟹肉加埋少少檸角,入口味道真不錯。期待再次同朋友來吃呢!

2020-04-20
2020-04-19 120 浏览
鐵板燒放題$408 ,仲有用信用卡找數有8折喎。着數一,二人送每人半隻波士頓龍蝦着數二,四人送喜之次。咁就緊係約齊4個人去,要攞盡優惠啦!😂😂因為有時限,服務員在我哋一坐埋位好快送上刺身拼盤,仲要有海膽、帶子😍賣飛佛!美國牛肋骨就最好食,由脂分佈均勻,所以好有牛味😋澳洲和牛西冷,好有咬口!👍🏻澳洲和牛肉眼,肉質鮮嫩,好滑溜😍澳洲和牛胸腹,油脂較多,好甘香啊😋最好就係即食開邊龍蝦,又有膏,肉質彈牙!起正!!味道好過一般酒店添!海蝦上枱真係好澎湃!4隻大蝦隻隻都好新鲜,鮮蝦超彈牙,好正!好正!encore 是必然的👍🏻👍🏻喜之次是4人才送的,這魚肉質鮮嫩,好鮮甜!真係想要多一條呢😍仲有多款串燒,炸物,小食⋯⋯汽水,啤酒,清酒,梅酒⋯⋯雪條,雪糕,甜品⋯⋯!真係挑戰大胃王呀😝
鐵板燒放題$408 ,仲有用信用卡找數有8折喎。
着數一,二人送每人半隻波士頓龍蝦
着數二,四人送喜之次。
咁就緊係約齊4個人去,要攞盡優惠啦!😂😂

美國牛肋骨就最好食,由脂分佈均勻,所以好有牛味😋
澳洲和牛西冷,好有咬口!👍🏻
澳洲和牛肉眼,肉質鮮嫩,好滑溜😍
澳洲和牛胸腹,油脂較多,好甘香啊😋

• 龍蝦
  • 喜之次
特登book位黎試試呢間任食燒肉🥩好正有澳洲牛、美國牛、手羽任食,又有日本刺身任食🤩一開始餐廳會上3樣食物:刺身拼盤、燒肉拼盤、龍蝦🦞🔶刺身拼盤:啲魚生都好新鮮,印象最深刻就係個海膽,好甜,但冇得再叫,而其他魚生都可以再叫🔶冷盤:龍蝦,好大隻又多肉又多汁又甜,唔會乾爭爭🔶燒肉拼盤,基本上店內可點既肉都係晒呢個碟上(除左串燒)我好中意佢既澳洲和牛肉眼,脂肪比例適中,所以燒完入口會溶同埋好香口特別要提佢啲肉都無醃過,所以燒個時要自己加鹽、胡椒、黑椒等調味🔶一串串個兩款是雞軟骨、雞心,唔係好識燒,燒到好硬有啲小食,有味付螺肉、中華沙律、和牛田園沙律、溫室蕃茄沙律全部都好味好新鮮,份量唔會太多,小小咁食幾好🔶清湯烏冬,佢係用咗讚岐烏冬,質素幾好🔶天婦羅:松葉蟹柳、大蝦、冬菇、蕃薯、南瓜🔶炸物:芝士年糕、日式炸餃子、紫芋圓特別推介👍🏻芝士年糕、紫芋圓👍🏻好好味!🔶菠蘿、茄子,又係唔識燒茄子,燒到乾晒但係建議要燒菠蘿,好甜好多汁有肚你先食系列:紐西蘭青口、日本紫心番薯🔶甜品有movenpick雪糕、Dreyers甜筒,仲要任食無限數量🤩另外飲品有兩個雪櫃既選擇,同埋有啤酒、清酒、梅酒,都係任飲🥃餐
特登book位黎試試呢間任食燒肉🥩
好正有澳洲牛、美國牛、手羽任食,又有日本刺身任食🤩
一開始餐廳會上3樣食物:刺身拼盤、燒肉拼盤、龍蝦🦞

🔶冷盤:龍蝦,好大隻又多肉又多汁又甜,唔會乾爭爭

🔶一串串個兩款是雞軟骨、雞心,唔係好識燒,燒到好硬

有啲小食,有味付螺肉、中華沙律、和牛田園沙律、溫室蕃茄沙律
全部都好味好新鮮,份量唔會太多,小小咁食幾好

🔶清湯烏冬,佢係用咗讚岐烏冬,質素幾好

🔶天婦羅:松葉蟹柳、大蝦、冬菇、蕃薯、南瓜
🔶炸物:芝士年糕、日式炸餃子、紫芋圓
特別推介👍🏻芝士年糕、紫芋圓👍🏻好好味!

🔶菠蘿、茄子,又係唔識燒茄子,燒到乾晒
但係建議要燒菠蘿,好甜好多汁

有肚你先食系列:紐西蘭青口、日本紫心番薯

餐廳做緊優惠,有79折,所以圍返我地每人都係$408左右,比之前平👍🏻
2020-04-18 563 浏览
復活節假期最後一天,當然要大吃特吃,我和朋友待家足足三天,再不外出應該會瘋掉,我們決定去響放肆一番。我們所以選響,主要因為響的柚子酒,梅汁,清酒,紅白酒等好酒任喝,和牛任吃,且讚好響的社交平台專業可獲七九折,實在化算。響上菜速度之快,好幾樣小食,刺身一次端出。除了燒肉肉品任吃外,炸物,刺身,和食等無限加點,兩人同行可獲贈新鮮熟食波士頓龍蝦一客。波士頓龍蝦超大尾,視覺上非常震撼,肥美的龍蝦肉可以輕鬆地挖出。當我拉起蝦肉的瞬間,完全感受到肉的彈力,顏色也很漂亮。一口咬下,龍蝦肉果然如預期般的軟嫩又富有彈性,鮮甜度十足。喜愛吃刺身的,不要錯過這裡的刺身,因為挺驚喜的。三文魚和油甘魚表現很棒,滿滿的鮮味令人難以忘懷。厚切的帶子嫩彈肥美,整個甜味在嘴裡縈繞。晶瑩的甜蝦好不飽滿,彈牙無比,直接吃可感受甜蝦的甜味。天婦羅大蝦去殼炸外酥內彈,松葉蟹柳天婦羅炸得酥香,大口咬下滿滿甜美的海味。芝士年糕一定要趁熱吃,表層香脆,內裡年糕軟糯,芝士均勻融化,放進口中咀嚼,芝士大噴發。榴槤炸彈洋溢濃郁的榴槤香,如熔岩流出,超療癒的滋味。朋友說春暖花開的時候吃燒肉心情得別爽快,故燒肉盤一送到我們眼前,我們急不及待動

朋友說春暖花開的時候吃燒肉心情得別爽快,故燒肉盤一送到我們眼前,我們急不及待動手燒肉。米澤三元豚腩片如花朵般綻放擺盤,有種春意盎然的氣息。
澳洲和牛西冷光看大理石油花紋路分佈,讓我們吞嚥口水,好肉無須過多著墨,簡單灑上玫瑰鹽,等待一面變色立即翻邊,隨著肉汁滲出後即可品味。和牛西冷滿滿油脂,少許的玫瑰鹽引出和牛西冷的鮮。

美國牛肋骨仔細看,可以發現這牛肋骨切得厚厚的,幾乎沒有使用重口味的醬料醃漬,能夠品嚐牛肋骨的原味。朋友將牛肋骨燒至七分熟,入口感受到牛肉香氣,讓人不斷回味。

必吃米澤三元豚西冷,一放烤網,油脂立刻滴入烤爐,滋滋作響的油香味超誘人,豚西冷脆彈極致。澳洲和牛胸腹趕緊放上烤爐,由鮮紅漸漸變成令人垂涎三尺的色澤,和牛胸腹蠻有嚼勁。

有別於一般雞肉腸,骨付雞肉腸帶雞骨,雞肉腸雞肉味濃重。為了不讓雞翼燒焦過頭,朋友小心翼翼慢慢的燒,多得朋友不停翻轉雞翼才變到金黃,討人喜愛,果然美食都是需要用心與等待。雞皮脆脆的,雞肉細嫩,雞汁豐沛,我們不管雞翼燙不燙舌,紛紛動筷,瞬間雞翼淨空。

光吃肉不太健康吧,故我們另點菠蘿片,南瓜,菇子和雞脾菇。帶皮的茄子燒製時鎖住水份,充滿茄子原有鮮美滋味,雞脾菇相當激賞,留得住它的甘美,不乾乾柴柴的。菠蘿片甜滋滋的,果汁滿瀉,無敵解膩生津。

每一尾海老都比拇指還要粗,蝦殼挺容易去除的,朋友將海老熟度燒得恰到好處,蝦肉不太乾,吃來十分彈嫩,蝦味濃濃,我們頗享受這燒海老。

雞皮串根本是下酒菜,大串雞皮燒到酥脆飄香,脆口的雞皮含雞油香卻不膩味,搭配清酒吃就對了。免治雞肉棒又粗又長,重點是它不鬆散,混有咬感十足的雞軟骨,一次過飽嚐雞肉及雞軟骨雙重口感。

黃澄澄的芒果布甸當然是甜品主角之一,芒果布甸質地滑順細緻,果香濃濃,我滿喜愛它的彈彈感,令人精神振奮,為布甸本身大為加分

朱古力泡芙挺好吃的,外皮香酥,內裡鬆軟,當手輕撕泡芙,手指傳來驚喜的綿彈感。內餡當然是馥郁的朱古力吉士醬,滑溜不膩口,每咬一口都是鬆化的泡芙與滑滑的朱古力吉士醬,朋友念念不忘。
2020-04-17 92 浏览
好耐冇食放題,就同屋企人去左一間朋友介紹話好高質既放題食晚餐。呢度唔係普通既放題,係有埋任食燒肉既日式放題,真係勁吸引,一入坐,就有澳洲和牛拼盤、剌身拼盤同埋大大隻既蟹。食完之後都幾飽,唔夠食都仲可以再點其他勁多款既野食!唔單啲野食高質,仲有任飲紅酒、梅酒、清酒、啤酒等。岩哂我呢個酒鬼!除左有酒之外,仲有好多唔同種類既野飲啊!最吸引既係任食Movenpick 同Dreyer’s 雪糕啊,食多幾杯都回本啊!

食完之後都幾飽,唔夠食都仲可以再點其他勁多款既野食!
除左有酒之外,仲有好多唔同種類既野飲啊!
2020-04-17 84 浏览
呢間任食燒肉、刺身、天婦羅、啤酒汽水、雪糕甜品,真係近期放題餐廳推介冇得輸!朋友介紹餐廳做緊折扣優惠,一行四人決定上樓試吓。放題分兩段時間,剛好八點人齊就可以入座。店員細心探熱同提醒行出行入一定要佩戴口罩。一坐低店員已經奉上一大盤牛肉精點,當中包括澳洲和牛西冷、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛胸腹、雞翼、雞肉腸、美國牛肋骨、豚西冷⋯⋯牛肉控一定要樣樣都試。其中澳洲和牛胸腹最靚最好食😋,朋友說牛肋骨非常香口有牛肉味。其次就係每人一邊龍蝦🦞,龍蝦非常多膏,我哋一致認同好過酒店的多多聲,不過呢個就冇得再encore。留返個肚比其他好嘅食食物刺身實在係放題重點之一,應有盡有:八爪魚、三文魚、海膽和甜蝦等,一上枱就清晒。但係唔使急因為係放題仲可以再添!登登登登!最驚喜係海老(大蝦),非常非常之大隻,燒烤後不失蝦甜味,燒烤時間又不長,建議燒烤前加點海鹽更加惹味提鮮!飲品區和雪糕佢都豐富無比,酒類、汽水、涼茶都有。雪糕、雪條、乳酸甜品和西餅蛋糕都有。七九折優惠確是吸引。2.5小時絕對夠食,一定再去食。

七九折優惠確是吸引。2.5小時絕對夠食,一定再去食。
I love Japanese food a lot and it’s quite pricy comparatively as they got a smaller potion. However, all you can eat is the best option if you want to try lots of different dishes in one time. Here you can not only order the grill with different meats, but also various choice of sashimi & Japanese wine. We drank lots of plum wine and sake as well. I would recommend the wagyu beef, scallop sashimi and the plum wine there. Hope I have chance to visit again =]

本來年頭卜左機票4月去日本睇櫻花食燒肉,但天有不測之風雲,因為疫情關係取消左日本之旅,留喺香港就食好D啦!黎左依間媽咪前年食過唔錯既「響」食燒肉。由於燒肉都係偏肥膩,我地揀左早D既時段食,平D之餘,又好似冇咁heavy~燒烤爐既設計完全唔驚食到成身味👍🏻燒肉拼盤🌕🌕🌕🌕🌗拼盤由雞、豬、牛組成。骨付雞肉腸 - 估唔到幾有驚喜,平時好少見放題有得食,食落多左一份肉汁,係平時既香腸入面絕對搵唔到。豚西冷同豚腩片- 本來都對佢地冇咩期望,但經大火燒至金黃色,外面脆身,將油脂迫出後,原來又幾juicy澳洲和牛西冷、肉眼、胸腹 - 和牛肉味濃,油香豐富,個人就特別鍾意胸腹!因為牛味最濃,就算唔小心燒耐左都依然好味。日本空運刺身🌕🌕🌕🌕🌑一坐低冇耐就上枱了,款式有三文魚、甜蝦、油甘魚、帶子、八爪魚、海膽。整體都幾新鮮,唔會有好重雪味,只係海膽相對失色,味道唔夠濃郁。我地都encore左第二轉過過口癮,不過就冇點海膽~~-龍蝦🌕🌕🌕🌕🌑二人食每人都會有半隻龍蝦,雖然唔算特別大隻,但勝在肉厚彈牙,仲好多膏tim~~-天婦羅、炸物🌕🌕🌕🌕🌗點左蝦同南瓜兩款,依度既天婦羅外皮脆漿夠薄,唔會刮口,而南瓜內裡香

燒烤爐既設計完全唔驚食到成身味👍🏻

燒肉拼盤🌕🌕🌕🌕🌗

拼盤由雞、豬、牛組成。
豚西冷豚腩片- 本來都對佢地冇咩期望,但經大火燒至金黃色,外面脆身,將油脂迫出後,原來又幾juicy

日本空運刺身🌕🌕🌕🌕🌑

龍蝦🌕🌕🌕🌕🌑

天婦羅、炸物🌕🌕🌕🌕🌗

點左南瓜兩款,依度既天婦羅外皮脆漿夠薄,唔會刮口,而南瓜內裡香甜帶軟,有入口即溶既感覺,正!
芝士年糕好似冇出面食開咁漏XD所以都食左4個
泡菜雜菌鍋🌕🌕🌕🌕🌑

食左咁多肉,依個辣辣地既鍋就可以刺激下味蕾,中和番罪惡感哈哈!
菠蘿🌕🌕🌕🌕🌕

平時食完晚餐都慣左會食生果,依度都好貼心準備左菠蘿,唔燒都可以就咁食~
野飲方面有煎茶、玄米茶、茉莉花茶既三角茶包任君選舉,解膩去油,食多左燒肉都唔怕呀!
雪糕
放題既雪糕環節一向係愛麗絲最關注既,依度竟然有任食Dryers同movenpick,仲有坊間少有既Fruttato Gelato任食唔限數量!!

愛麗絲既香港燒肉放題又多一個選擇啦~!!
2020-04-13
  • 澳洲和牛西冷
  • 澳洲和牛肉眼
  • 澳洲和牛胸腹
  • 天婦羅南瓜
2020-04-13 67 浏览
最近少見朋友,難得一見就吃點豐富的。比起普通日式料理放題我更愛連上燒肉的,真的無肉不歡!本來有些信用卡已經有8折,最近更有79折,可能是受疫情影響吧!一進去先送上燒肉拼盤、刺身拼盤及龍蝦。個人覺得澳洲和牛肉眼及澳洲和牛西冷最出色,加單了幾次。刺身有附送海膽,之後其他刺身可以繼續加單。鹽燒串燒都很出色,雞腎爽口彈牙,不過燒雞皮很搶火,要注意喔!另外天婦羅炸得不錯,推薦大蝦還有菇,芝士年糕也是放題必點!這邊比較重質不重量,集中主攻幾樣愛吃的,很不錯!
最近少見朋友,難得一見就吃點豐富的。

這邊比較重質不重量,集中主攻幾樣愛吃的,很不錯!

一聽個名已經聯想到日本威士忌「響」點知呢個放題真係有酒飲 sake🍶、柚子酒🍸、梅酒🥃、白酒🥂、啤酒🍻仲有大量刺身、海鮮、和牛.▪️海鮮頭盤龍蝦🦞 爆多膏 大大個鉗開邊每人半隻 永不落空原條金目鯛 有幾可可以成條自己燒仲有得點青口、大蜆等等.▪️刺身竟然有海膽🧡份量仲唔少添🤍帆立貝又爽又好鮮甜甜蝦都係好甜 而且唔係細細隻蝦毛個d仲有三文魚🍣吞拿魚 八爪魚🐙.▪️肉類真係夠哂多元化-澳洲和牛西冷、牛肉眼、牛胸腹-美國牛肋骨-米澤三元豚西冷、豚腩片-手羽-骨付雞肉腸.▪️天婦羅🍤粉漿好薄 大蝦好食 即時炸起 炸芝士年糕 好鬼邪惡 但都唔算罕有 炸紫芋圓就少見 金黃色波波🟡幾得意.▪️甜品 其他西餅蛋糕都進入唔到我眼球了因為雪糕有盒裝Mövenpick同dryers甜筒🍦正呀

一聽個名已經聯想到日本威士忌「響」
點知呢個放題真係有酒飲
sake🍶、柚子酒🍸、梅酒🥃、白酒🥂、啤酒🍻
仲有大量刺身、海鮮、和牛
▪️海鮮頭盤
龍蝦🦞 爆多膏 大大個鉗
開邊每人半隻 永不落空
原條金目鯛 有幾可可以成條自己燒
仲有得點青口、大蜆等等

.▪️刺身
竟然有海膽🧡份量仲唔少添
🤍帆立貝又爽又好鮮甜
甜蝦都係好甜 而且唔係細細隻蝦毛個d
仲有三文魚🍣吞拿魚 八爪魚🐙

▪️肉類
真係夠哂多元化
-澳洲和牛西冷、牛肉眼、牛胸腹
-美國牛肋骨
-米澤三元豚西冷、豚腩片
-手羽
-骨付雞肉腸