今晚吃2.5小時晚市和牛放題,8點前離座連加一大約$350。我們5點半到達餐廳,已經坐滿8成,生意很好。座位很多,部份座位以膠板隔開,令大家吃得安心。入場每二人即送波士頓龍蝦一隻。餐單除了有澳洲和牛、美國牛肋骨、西冷、日本豚肉、海蝦外,還有日本空運魚生、天婦羅、串燒,鍋物等選擇。自助區的飲品也多不勝數,有日本梅酒、啤酒、汽水、烏龍茶、樽裝水等。除了甜品櫃,也不少一大櫃MÖVENPICK®雪糕,味道也不少,例如士多啤梨、雲呢拿等,也有dreyer's甜筒。我點了泡菜、味付螺肉和中華沙律做前菜,味道不錯,起碼新鮮,但泡菜就一般,不夠爽口。燒肉全部都沒有醃製過,味道中規中矩,肉味不夠濃郁,我覺得較好吃的是澳洲和牛西冷,脂肪比例比較高,烤過之後肉味比較濃郁。燒海蝦可以嘗試,因為海蝦容易烤,不容易烤焦,烤過之後肉質彈牙,很滋味!最近期待的一定要飯後甜品MÖVENPICK®雪糕,奶味超重,味道香醇,令我忍不住一杯續一杯地大吃一頓!▫️烤肉的肉味道比較淡,如果預先醃製過,味道一定更好,所以沒有想像中驚喜,反而是MÖVENPICK®雪糕任吃,令我有點安慰。

我們5點半到達餐廳,已經坐滿8成,生意很好。

座位很多,部份座位以膠板隔開,令大家吃得安心。

入場每二人即送波士頓龍蝦一隻。

$354.2 (晚餐)
2020-05-22 194 浏览
今次,兩個人五點半準時就去到響,入座後先嚟一人半隻龍蝦,龍蝦都好大隻超多膏,而且食得出好新鮮一定有大酒店水準,跟住就有一盤刺身奉上,上面嘅海膽超美味,入口即溶好正,跟手亦都有一盤澳洲和牛上枱,都列明係牛嘅邊一部分 ,另外亦都有豚肉、雞肉、肉腸等等都列好係碟上面,呢碟燒賣質素非常高,和牛一燒肉汁就出,而且好有牛味,豚肉、雞翼都好新鮮,特別要提雞肉腸,我覺得好好味。之後我哋都點咗好多唔同嘅食物,有天婦羅系列 、串燒系列、沙律系列、海鮮系列都有,特別要提d蝦,真係超大隻同埋好彈牙,如果鍾意食蝦膏嘅朋友更加要試,每隻蝦燒過之後d膏熱辣辣,正!- 飲品方面, 含酒精類同埋不含酒精類都有 ,而雪糕方面,有唔同嘅口味畀人揀,而且都係啲貴價雪糕牌子,今次食到超滿足,而且位置方便,下次一定再嚟^^
2020-05-21 218 浏览
好耐無食日式燒肉喇,今日同媽咪去咗響hibiki,而家仲有79折優惠同可以食足2.5小時🥰真係超抵食啊!我地book左第1 round 5:30pm-8pm,量完體溫就可以入座喇😊.會先上雜錦刺身、波士頓龍蝦、燒肉拼盤,係燒緊嘅同時我就會再點食物紙,咁就唔會浪費時間啦🙈刺身好新鮮,除咗海膽之外食完都可以再叫,燒肉都好好味😋除左款式多之外,肉質鮮嫩,質素有保證👍🏻波士頓龍蝦🦞啖啖肉😋仲有其他熟食可點,不過我都係主力食燒肉同刺身多啲😂飲品都好多選擇,有紅白酒、清酒、梅酒,茶類同汽水都有,而且依度環境舒適,坐得都好舒服,唔逼,裝修精美,而且價錢唔貴,推介👍🏻.不過離開座位去拎甜品同飲品嘅時候,都要記得帶返個口罩呀😊不過真係好full ar,如果想試吓,記得要book位啊!.

刺身好新鮮,除咗海膽之外食完都可以再叫,
燒肉都好好味😋除左款式多之外,肉質鮮嫩,質素有保證👍🏻
飲品都好多選擇,有紅白酒、清酒、梅酒,茶類同汽水都有,
2020-05-21 193 浏览
係2.5小時日式燒肉放題啊!好特別地有放題會有梅酒、柚子酒、清酒飲,全部都好易入口又清甜味!加埋環境,好適合同朋友吹水!👍🏽一開始會有頭盤刺身,刺身有海膽添啊💗跟住就有龍蝦🦞同肉類,有好多種牛肉揀,仲有豬肉,手羽,全部牛都好有牛味,牛肉好高質啊!啱曬牛魔王😈最鐘意係肉眼,入口嫩滑油脂分布平均!🤤又唔會韌,勁香口!仲有天婦羅,串燒,蔬菜,串燒食,可以解下膩!最後食個雪糕,完結滿足既一餐!
係2.5小時日式燒肉放題啊!
好特別地有放題會有梅酒、柚子酒、清酒飲,全部都好易入口又清甜味!加埋環境,好適合同朋友吹水!👍🏽一開始會有頭盤刺身刺身有海膽添啊💗跟住就有龍蝦🦞同肉類,有好多種牛肉揀,仲有豬肉,手羽,全部牛都好有牛味,牛肉好高質啊!啱曬牛魔王😈最鐘意係肉眼,入口嫩滑油脂分布平均!🤤又唔會韌,勁香口!仲有天婦羅,串燒,蔬菜,串燒食,可以解下膩!最後食個雪糕,完結滿足既一餐!
2020-05-21 7662 浏览
特別日子過得有儀式感d, 慶祝下都會開心d! 520呢個日子,一早就book 左之前食過覺得唔錯又滿足嘅日本燒肉響。2位或以上送波士頓龍蝦半隻,4位或以上送喜之次1條,8位送兩條。重點而家黃金時段做緊優惠79折,人均$400真係值回票價! 高質日式燒肉、鹽燒、天婦羅 、刺身、小食 & 酒精類暢飲 (啤酒、紅白酒、清酒、柚子酒、梅酒)任飲任食2.5小時~無酒精飲品都有兩個櫃,仲會有3款茶包供應。呢度供應嘅水都係支裝水,乾淨衛生d!每款酒都已配備好相應杯子同酒壺,如果係好中意飲酒嘅一定好滿足!第一轉送的刺身拼盤會有埋海膽紫菜。最推介的刺身類: 三文魚夠肥美、帶子算鮮甜~最推介燒肉類:澳洲和牛西冷、肉眼、牛胸腹、牛舌大推!波士頓龍蝦肉質都爽口彈牙,還可以。椒鹽串燒都係自己燒,雞皮、免治雞肉棒最好味。炸物天婦羅類: 芝士年糕最正餐桌上設有玫瑰岩鹽,食澳洲和牛及牛舌類剩沾上玫瑰岩鹽已經好好味。眼闊肚窄嘅我地食左一轉刺身、炸物、兩轉燒肉就已經飽飽!雪糕:movenpick3種口味、dreyer 抹茶及柚子味、榴連雪糕同芒果乳酸雪條。
特別日子過得有儀式感d, 慶祝下都會開心d!

第一轉送的刺身拼盤會有埋海膽紫菜。
最推介的刺身類: 三文魚夠肥美、帶子算鮮甜~

最推介燒肉類:澳洲和牛西冷、肉眼、牛胸腹、牛舌大推!

波士頓龍蝦肉質都爽口彈牙,還可以。

椒鹽串燒都係自己燒,雞皮、免治雞肉棒最好味。

炸物天婦羅類: 芝士年糕最正

眼闊肚窄嘅我地食左一轉刺身、炸物、兩轉燒肉就已經飽飽!

2020-05-20
2020-05-19 126 浏览
平時得閒都會去廟街行下,個到D野款式多,價錢又平!兩個人拍拖,唔想洗太多錢,仲可以係附近食下煲仔飯!但今日我地就想食燒烤類,記得上次都係呢D食過,果然就係響 - Hibiki 日本燒肉就係呢到~一間隱世高級既燒肉放題,就係呢個位置!未黎過就一定要上Openrice搵附近餐廳先知,原來呢到都有間咁正既餐廳~好開心呢間餐廳最近做緊大特價,呢個咁黃金時段都有85折!!超級抵食呀~上到去因為冇BOOK位,所以都要等幾耐下~入到坐位先唔洗叫野食住,因為會先送上一碟肉款,一碟刺身,一碟魚同一碟海鮮!大部份都可以重覆在點!只有鮑魚,大眼魚,龍蝦係限每枱只有一份~我印象中好似唔同左,上次係送海膽刺身!不過今次食鮑魚又另一樣好味,鮑魚爽口彈牙,味道濃郁唔鹹,好特別。龍蝦大大隻,肉質鮮甜,朋友燒一燒,更加好味。大眼魚我都唔知叫咩魚,但好滑,燒一陣就食得,唔會鞋口!至於肉款方面,我地一致認同,最好味米澤三元豚西冷,放落去燒10分鐘,反面在燒到轉色即食,厚厚既啖啖肉,濃郁既肉汁,留係口入面,真係超級回味!仲有澳洲和牛胸腹,薄薄一片,燒一陣就可以食,嫩滑,但有牛香既味道!除左以上既燒野食材,仲有好多熟食,款式多
平時得閒都會去廟街行下,個到D野款式多,價錢又平!
兩個人拍拖,唔想洗太多錢,仲可以係附近食下煲仔飯!
但今日我地就想食燒烤類,記得上次都係呢D食過,
果然就係響 - Hibiki 日本燒肉就係呢到~
一間隱世高級既燒肉放題,就係呢個位置!
未黎過就一定要上Openrice搵附近餐廳先知,
原來呢到都有間咁正既餐廳~
上到去因為冇BOOK位,所以都要等幾耐下~
入到坐位先唔洗叫野食住,因為會先送上一碟肉款,
一碟刺身,一碟魚同一碟海鮮!大部份都可以重覆在點!
只有鮑魚,大眼魚,龍蝦係限每枱只有一份~
鮑魚爽口彈牙,味道濃郁唔鹹,好特別。
龍蝦大大隻,肉質鮮甜,朋友燒一燒,更加好味。
大眼魚我都唔知叫咩魚,但好滑,燒一陣就食得,唔會鞋口!
至於肉款方面,我地一致認同,最好味米澤三元豚西冷,
真係超級回味!仲有澳洲和牛胸腹,薄薄一片,燒一陣就可以食,
嫩滑,但有牛香既味道!
除左以上既燒野食材,仲有好多熟食,款式多到爆!
2020-05-11
2020-05-19 280 浏览
人氣有酒飲的日式燒肉店~~~許久都沒有吃燒肉 這晚下班之後 便和大舊心血來潮地 來到這間日式烤肉店吃晚餐 🥰喜歡這裏的原因 是因為 他們除了燒肉之外 還有酒任飲 和刺身任食 😋全部都是我們喜歡的東西 而且最近還有做晚市折扣 非常抵~~~店內環境很不錯 有點像日式街頭風 很有氣氛 一坐下來店員便為我們送上一盤豐富到不得了 令人口水都馬上要滴出來的刺身拼盤😊刺身拼盤中的刺身 全部都很新鮮 我們尤其最愛他們肥厚的三文魚 和爽口的八爪魚 Order了數不清的次數 吃得很是滿足~~~飲品方面 佢哋有酒 亦有無酒精的飲品 難得下了班 明天又放假 所以當然我們就是選了飲酒啦 他們的紅酒質素很不錯 酒味香醇 我們每人飲了三杯🍷~~~而主打嘅日式燒肉亦是沒有令人失望 澳洲和牛西冷 美國牛肋骨 骨付雞肉 米澤三元豚脯片 都是我們的心水之選 色澤紅潤 未食齋望 已經感受到佢嗰份新鮮 而且我哋叫完一次又一次 佢哋都冇漏單 上菜速度亦都非常良好 值得一讚😁~~~除咗肉肉肉肉肉🥩之外 佢哋仲有好多其他嘢 例如有我最愛嘅日本番薯仔 天婦羅 等等 全部質素都很好 完全對得住價錢有餘 是絕對會令我們再encore的燒肉
人氣有酒飲的日式燒肉店
~~~
除咗肉肉肉肉肉🥩之外 佢哋仲有好多其他嘢 例如有我最愛嘅日本番薯仔 天婦羅 等等 全部質素都很好 完全對得住價錢有餘 是絕對會令我們再encore的燒肉店
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
餐廳:響 - Hibiki 日本燒肉 (佐敦)
地址:佐敦白加士街101號珀軒1樓
2020-05-18 6493 浏览
2.5小時晚市和牛放題 🥩打從疫情後,好久沒有大飲大食過了!剛巧這裏正在做79折優惠,我和朋友選擇了8 - 10:30pm 入座,折後$362+10%,想不到這個時勢竟然座無虛席,果然有料到😏😏二人入座先送冷盤波士頓龍蝦一隻,大大隻而且帶膏🦞再來刺身拼盤,包括經典的三文魚、油甘魚、帶子、甜蝦和海膽,可以無限追加😋再來燒肉拼盤,店方非常貼心地把名牌放在肉類的旁邊,讓客人吃過喜歡的肉類後可以再encore。澳洲和牛西冷/肉眼/胸腹,油脂均勻,絕對必試!另外骨付雞肉腸亦較少見而特別,所以我們也有一點再點🍖🥓🍗刺身和燒肉以外,這裏還有各款小食、沙律、串燒、天婦羅、蔬菜等。燒菠蘿香甜多汁,榴槤炸彈和芝士年糕外脆內軟🥗🍍🍤放題怎能缺少甜品和飲品?甜品方面,店方提供了Movenpick雪糕和Dreyers甜筒🍦至於飲品,除了基本的汽水和茶類外,更有各款酒類:白酒、啤酒、清酒、梅酒、柚子酒,任君選擇🍻整體而言,這裏比較適合一大班朋友,特別是男生食肉獸享用,因為女生還是吃不盡那麼多肉肉喔!
2.5小時晚市和牛放題 🥩

2020-05-13
2020-05-18 392 浏览
難得約齊朋友,今次去食放題,食肉獸當然要食肉為主,上網搵到這間日式烤肉放題,人氣高企,一於訂位。日式當然要試刺身拼盤,賣相吸引,海膽肥美、三文魚厚身油香、甜蝦大隻鮮甜、帆立貝新鮮、八爪魚爽口,份量十足。龍蝦🦞凍食,肉質爽口彈牙,蟹鉗啖啖肉。主角係燒肉啦,有紙牌,好食可以任點任燒,澳洲和牛西冷,肉味濃,脂肪少,好有肉味;澳洲和牛胸腹,油脂平均,燒到有少少焦香最好味,夠淋身;澳州和牛肉眼,牛肉中最厚身,肉味濃,美國牛肋骨 肉淋有油脂香,米澤三元豚西冷,比較厚身,脂肪不少,肉嫩夠鬆軟,米澤三元豚腩片,脂肪好重,送酒啱晒,枱上有粉紅鹽、黑椒、燒肉汁、青檸,自由配搭。喜知次輕易燒到金黃,肉質幼滑,魚味濃。枝豆熱食鹹香,螺肉爽身、場內還有不少串燒、炸物、天婦羅🍤、小食、鍋物、飲品、湯、甜品、雪糕任飲任食,滿足味蕾!晚市79折優惠,任食2.5小時

日式當然要試刺身拼盤,賣相吸引,

龍蝦🦞凍食,肉質爽口彈牙,蟹鉗啖啖肉。

主角係燒肉啦,有紙牌,好食可以任點任燒,

澳洲和牛西冷,肉味濃,脂肪少,好有肉味;
澳洲和牛胸腹,油脂平均,燒到有少少焦香最好味,夠淋身;
澳州和牛肉眼,牛肉中最厚身,肉味濃,
美國牛肋骨 肉淋有油脂香,
米澤三元豚西冷,比較厚身,脂肪不少,肉嫩夠鬆軟,
米澤三元豚腩片,脂肪好重,送酒啱晒,

枱上有粉紅鹽、黑椒、燒肉汁、青檸,自由配搭。

喜知次輕易燒到金黃,肉質幼滑,魚味濃。

枝豆熱食鹹香,螺肉爽身、

晚市79折優惠,任食2.5小時

2020-05-14
  • 海鮮
2020-05-18 325 浏览
平時好少去食buffet架,因為食量細覺得唔抵食。但今次朋友生日去慶祝,有d想食燒肉有d想食魚生,咁就揀左呢間兩樣都有得食既日本放題。可能因為兩樣都有,價錢係比其他放題貴d既。我諗呢間放題都應該好出名,疫情期間平日夜晚都好多人,記得要book定位先。平時都鍾意食刺身,呢度既刺身以任食黎講都算係幾高質素。選擇唔算多,但起碼唔會腥,可以一食再食,都抵啦!燒肉就幾多種類,但我比較鍾意燒海鮮同燒菠蘿🍍!大蝦好好食。最驚喜嘅係movenpick任食😍😍😍雪糕迷簡直係回哂本❤️
平時好少去食buffet架,因為食量細覺得唔抵食。
但今次朋友生日去慶祝,有d想食燒肉

我諗呢間放題都應該好出名,
疫情期間平日夜晚都好多人,
記得要book定位先。

燒肉就幾多種類,
但我比較鍾意燒海鮮同燒菠蘿🍍!大蝦好好食。

最驚喜嘅係movenpick任食😍😍😍
雪糕迷簡直係回哂本❤️
2020-05-14 263 浏览
又出動食下野!今次約左冇見好耐既朋友!唔知食乜好,所以決定食燒肉放題,想食咩肉類都得。book左食5:30諗住早食早返屋企!雖然係5:30,但都好多人了,可能因為優惠時段星期日至四 $322(另加一服務)一上枱會有刺身拼盤同龍蝦,刺身拼盤有海膽、三文魚、帶子、甜蝦、油甘魚等,新鮮鮮甜,不過海膽同龍蝦唔係任食,其他可以加追。睇menu紙都好多款式,樣樣都叫d黎試,主力澳洲和牛!😆😆😆原來都好多部位,好彩餐廳好好,呈上時有個牌仔寫住肉類名😁有和牛西冷、和牛胸腹、和牛肉眼、美國牛助骨米潭三元豚西冷等等,西冷同牛助骨都都唔錯。 估唔到既會有雞皮串,竟然仲有最至愛免冶雞肉棒、骨付雞肉腸,燒菠蘿都好甜😍。除左燒肉都想推介佢既松葉蟹柳天婦羅、紫芋圓同榴撻炸陣,外脆內軟。放題點少得甜品,有movenpick 雪糕Dreyer甜筒,如果太飽可以試fruttato生果雪條。飲品方面除左汽水/茶類之外,仲有多款酒類,白酒/梅酒/柚子酒/清酒/啤酒😆😆勁多款!岩哂愛酒之人!

睇menu紙都好多款式,樣樣都叫d黎試,主力澳洲和牛!

好耐之前同朋友嚟過呢一間響 hibiki 食燒肉,質素都幾好,今次趁得閒,再同朋友嚟食。疫情之下,但都有唔少人嚟食呢一間燒肉放題, 同外面冷清嘅餐廳唔同,呢度都幾多人捧場。 雖然人多,都有見到店員加強清潔,亦都有配備消毒用品畀客人,衛生意識唔錯,食飯都安心啲。等咗一陣店員,亦都好快安排到位畀我哋。食放題當然第一時間就拎啲飲品,再慢慢食啦。 有唔少酒類可以選擇,例如柚子酒、清酒、紅酒等等, 無酒精類飲品就有汽水、烏龍茶 、荔枝茶 果汁等, 都算多款式。返埋位好快就有得食,先食咗個烤肉拼盤,先呢度嘅特色係食澳洲和牛, 有齊好多唔同嘅部位,例如肉眼、西冷、肋骨等等,亦都有日本嘅豚肉 、雞骨腸 、腩肉 ,啱曬啲食肉獸。和牛肥美又多肉汁,非常香口 ,尤其係牛肋骨 ,啖啖都係肉汁 ,牛胸腹就嫩滑 ,中間夾雜少少油花,唔會太肥,幾正。不過燒腩肉嘅時候要小心啲,因為比較肥美,好容易搶火,但真係好惹味 ,忍唔住要食多幾塊。 除此之外,亦都有送上一條一夜乾喜知次,呢啲貴價魚比較少係出面坊間普通嘅放題見到, 燒完外皮脆卜卜, 魚味好香濃。刺身拼盤夠曬仙氣,有甜蝦、油甘魚、 三文魚、海膽等,味道好新鮮好鮮甜,

刺身拼盤夠曬仙氣,有甜蝦、油甘魚、 三文魚、海膽等,味道好新鮮好鮮甜,甜蝦大大隻,好好食。

另外仲有唔少嘅串燒可以食,例如雞軟骨串、 雞棒串, 配埋烤肉汁燒,真係好味到唔講得笑。

亦都叫咗啲小食,炸餃子、螺肉等等 ,味道都唔錯, 餃子熱辣辣、脆卜卜,絕對即叫即整。

最後試埋啲蛋糕同雪糕,尤其係要推薦下啲蛋糕同泡芙,細細粒可以試多幾款,而且入面嘅cream好滑好香,可以一戰。

今餐食到個個捧住肚走,希望個武漢肺炎疫情快啲過,大家可以放心再出街食飯啦。
2020-05-12 241 浏览
好耐冇食日式燒肉,今晚好想大食一餐,慰勞自己三個月來第一次坐喺office返足成日工放工就嚟咗佐敦食燒肉!餐廳位置都算闊落同埋坐得舒服。工作人員都成日提醒大家要戴口罩,亦都特別提大家離開座位出去攞甜品同飲品嘅時候要帶返口罩一開始先上刺身同埋龍蝦!龍蝦啖啖肉,唔加任何調味都好好食!刺身最正係鮑魚同埋帶子!帶子有得任食,鮑魚就冇啦~飲品選擇都幾多,我就主打梅酒同埋烏龍茶。和牛質素好好,最鍾意係和牛胸腹;而且追加之後嘅質素都保持返一開始嘅水準,抵讚 牛味濃、肉質細嫩!我哋仲叫咗其他食物,串燒唔夠燒肉好味。大蝦好正,好大隻、蝦肉鮮甜、肉質結實!天婦羅都唔錯,不過燒肉都係好食啲最後叫咗個泡菜豆腐粉絲湯,少少辣,都幾好飲。無論燒肉幾好味,都要留肚食甜品!!!咁正嘅雪糕,每人兩杯唔過份啦

放工就嚟咗佐敦食燒肉!

一開始先上刺身同埋龍蝦!

龍蝦啖啖肉,唔加任何調味都好好食!

刺身最正係鮑魚同埋帶子!帶子有得任食,鮑魚就冇啦~

飲品選擇都幾多,我就主打梅酒同埋烏龍茶。

牛味濃、肉質細嫩!

我哋仲叫咗其他食物,串燒唔夠燒肉好味。

大蝦好正,好大隻、蝦肉鮮甜、肉質結實!

天婦羅都唔錯,不過燒肉都係好食啲

最後叫咗個泡菜豆腐粉絲湯,少少辣,都幾好飲。

無論燒肉幾好味,都要留肚食甜品!!!

咁正嘅雪糕,每人兩杯唔過份啦

2020-05-04
  • 龍蝦
  • 燒肉
  • 雪糕
2020-05-11 268 浏览
燒肉真係無論食幾多次都食唔厭架🥰 今次我地就去咗佐敦呢間燒肉店食2.5小時燒肉放題啦🤤 我地揀左8點入座 客人都非常多 想食記得要book位👆🏻一入座 店員會先為你送上龍蝦 刺身拼盤同燒肉拼盤先 龍蝦係冷盤 大大隻仲有膏添 肉質彈牙😋 刺身有三文魚 鮑魚 甜蝦 帶子 油甘魚同八爪魚 好豐富又新鮮 鮑魚用醬汁醃製過幾好食架👅 燒肉拼盤有大多數嘅肉類 而且放咗名牌喺上面 等大家可以試清楚邊隻肉打邊隻肉 好食再encore 👍🏻 我地一致認為澳洲和牛肉眼 胸腹同西冷係最正架 油脂分布均勻 最有牛味🤤除左燒肉類 佢哋仲有天婦羅 炸物 刺身 串燒 小食 沙律 蔬菜和食等等可以揀 必食推介有燒菠蘿 芝士年糕 炸紫芋圓 燒雞皮串等😋 飲品方面都有唔少選擇 啤酒佢哋有hite 有各款紙包茶飲同罐裝果汁可樂 仲有清酒梅酒等等 連茶包熱茶都有 一應俱全👍🏻 甜品一啲都唔馬虎 可以任食Movenpick Fruttato Gelato 同Dreyers甜筒🍦 仲要有好多款口味 保證每個人都食到自己鍾意嘅甜品做結尾🌟

一入座 店員會先為你送上龍蝦 刺身拼盤同燒肉拼盤先
龍蝦係冷盤 大大隻仲有膏添 肉質彈牙😋

2020-05-11 233 浏览
自從有疫症,已好耐無食日式放題啦,最近疫症稍為緩和,尋晚因為朋友想食燒肉,而我就想食刺身,所以就揀咗呢間燒肉店,因為佢兩様都有齊,一早打去訂,訂到8:00-10:30,佢哋有2 1/2小時任食,早小小上到去,已非常多人等位,好彩有訂位,上一輪完哂,攪完量體溫,消毒之後,好快就安排入座。一坐低,waitress就比一碟燒肉拼盤、刺身拼盤、同埋每人半隻龍蝦。所以即刻有得食,唔會浪費時間,一路食住,就一路填任選食物紙,真係可以食足2 1/2小時😁。**刺身拼盤:魚生好新鮮,海膽好甜好正,所有嘢可以再叫,除咗海膽。。。**燒肉拼盤:呢間出名食燒肉,所以質素有保證,仲有好多款式任叫,都幾新鮮,有西冷、肉眼、牛舌、雞翼、青口、豬、魚.......好豐富。。**其他食物:除咗有一般放題店有嘅嘢之外,佢嘅飲品、雪糕選擇非常之多,有唔同款汽水,飲品,Sake、梅酒、紅白酒等...👍🏼雪糕除咗有一般嘅Movenpick、Dryers之外,仲有榴連雪糕,非常正👍🏼👍🏼。***特別特別要介紹佢個,芝士年糕同埋榴連炸彈,一定要食超好味。。總結來講呢間日本燒肉放題,唔太貴,每人約$400,食物有水準,空間大,有全

總結來講呢間日本燒肉放題,唔太貴,每人約$400,食物有水準,空間大,有全層(坐得舒服)。不錯
2020-05-07
  • 雪糕