2021-07-22
同大學同學好耐冇見 想打邊爐又想搵啲地方坐得舒服啲唔會太嘈最咪就揀咗日出康城嘅呢間鼎王 之前去台灣次次都食 原來香港都開咗我哋就叫咗個鴛鴦鍋,麻辣同埋酸菜白肉,一個人$68,兩個人都係$140,不過就係可以無限添加鴨血豆腐同埋酸菜,我一個人都食咗10幾塊鴨血😌😌絕對回本😂食得好爽 另外就叫咗牛舌 $108 薄薄地淥5至10秒已經OK,厚薄度啱啱好,唔會太老,唔錯綜合餃 $108 入邊有六隻蛋餃同埋六隻魚皮餃魚皮餃正正常常不過蛋餃唔錯,特別係個皮好香蛋味,比較少食到梅花豬肉 $108酸菜白肉鍋本身已經送咗啲豬腩肉 半肥瘦居多 想健康啲叫咗豬梅花肉 七成瘦三成肥 雖然就冇豬腩肉咁香 不過放落麻辣鍋嗰度都唔錯 吸左啲味 總括嚟講食物質素唔錯,雖然價錢偏貴,勝在鍋底可以無限添加鴨血同豆腐,另外仲有免費白飯可以任裝,絕對食到飽到捧住個肚離開,鍾意食鴨血同埋滷水豆腐一定要嚟試吓,Dradra都encore 左最少五次😂😂
又想搵啲地方坐得舒服啲唔會太嘈
最咪就揀咗日出康城嘅呢間鼎王
之前去台灣次次都食 原來香港都開咗
綜合餃 $108
入邊有六隻蛋餃同埋六隻魚皮餃
魚皮餃正正常常不過蛋餃唔錯,特別係個皮好香蛋味,比較少食到
梅花豬肉 $108
酸菜白肉鍋本身已經送咗啲豬腩肉