2023-01-26 141 浏览
餐廳主打精緻西餐,逢星期四至六仲有現場音樂表演,咁啱當日有其他客人生日,歌手都有唱到生日歌,氣氛好好🎉燒西班牙脆皮乳豬南瓜意大利飯 $248乳豬外皮夠脆口,而且肉質嫩滑,仲帶有一層薄薄嘅油脂,配埋鮮甜嘅南瓜意大利飯仲有解膩嘅作用,可以話係一個完美嘅配搭呀😍卡邦尼扁意大利麵 $168扁意大利麵口感al dente,意大利文解作爽口煙韌、有咬口,食嘅時候撈勻哂雞蛋、芝士同忌廉,真係好creamy😙焗蘋果酥雪糕 $128焗蘋果酥最緊要係夠熱,新鮮出爐嗰下熱辣辣配埋凍冰冰嘅雪糕真係特別好味,而且佢嘅蘋果味都幾突出,酥餅亦夠鬆脆👍🏻

燒西班牙脆皮乳豬南瓜意大利飯 $248

卡邦尼扁意大利麵 $168
焗蘋果酥雪糕 $128
  • 燒西班牙脆皮乳豬南瓜意大利飯
今次食好西走到旺角!位於鬧市中原來有一間充滿格調的樓上西餐廳,週末更有價錢相宜的Lunch Set,與朋友一同聊天相聚就最適合不過~🥩薄切原條加拿大牛肉眼 Roasted Canada Beef Rib Eye ($138)Lunch Set配有龍蝦濃湯,口感香濃Creamy,鮮味十足;小食的蕃茄醬牛肉丸口感結實,滿滿肉汁~ 肉眼扒熟成度剛剛好,口感偏煙韌,配以口感香滑的薯蓉,飽肚又滿足!🍛煙火腿,蘑菇南瓜忌廉汁意大利飯 Gammon Ham & Mushroom Pumpkin Cream Sauce Risotto ($98)賣相細緻,份量2人分享剛剛好~ 口感Creamy,又不會過膩,吃得出淡淡南瓜香味!

薄切原條加拿大牛肉眼

煙火腿,蘑菇南瓜忌廉汁意大利飯
午餐
薄切原條加拿大牛肉眼
2023-01-20 205 浏览
老公帶我黎Amplifier食飯,冇諗過旺角有間咁有情調既餐廳,適合情侶又適合一大班人聚會👍🏼香草牛油焗田螺 5pcs ($128)一上枱已經聞到好香既香草牛油味,岩岩焗起熱焫焫,田螺底有蘑菇托住,食落都幾滑,味道正常亦唔會過咸。藍青口 0.5kg ($178)以為0.5kg好少者😌原來咁大盤。好濃郁既忌廉汁,每粒青口大小適中、肥美,亦索哂啲醬汁,食落更滋味,伴隨既薄脆多士點忌廉汁食好好味,我比較鍾意呢種多士多過厚法包,冇咁有負荷🤣店員好細心會比多個碗我地裝青口殼👍🏼水牛城雞翼 5pcs ($98)有驚喜!有水準!雞翼有煎過,食到雞皮脆脆的,水牛城醬汁沾滿成隻雞翼,入哂味,唔會好稀掛唔到汁,亦唔會好稠食落有負擔,調教得岩岩好,味道係酸辣都有,好食推介👍🏼燒西班牙脆皮乳豬 ($188)擺盤好靚,西班牙脆皮乳豬同中式乳豬有啲唔同,個種皮脆不一,我更愛西班牙脆皮乳豬,每件乳豬上都放上無花果,底層有脆片同芥末醬,減低油膩感,又可以刺激味蕾,辣度中等,所以食落係好食亦夾!法式焦糖燉蛋 ($68)呢個甜品都好推介,表面既焦糖係有厚度有份量,燒得好平均,並不馬虎👍🏼甜度剛好,入面既燉蛋都好嫩滑,伴隨

香草牛油焗田螺 5pcs ($128)
香草牛油焗田螺

藍青口 0.5kg ($178)
藍青口 0.5kg

水牛城雞翼 5pcs ($98)
水牛城雞翼

燒西班牙脆皮乳豬 ($188)
燒西班牙脆皮乳豬

法式焦糖燉蛋 ($68)
呢個甜品都好推介,表面既焦糖係有厚度有份量,燒得好平均,並不馬虎👍🏼甜度剛好,入面既燉蛋都好嫩滑,伴隨既水果都甜,整體好味既😋
法式焦糖燉蛋

呢到既座位都幾多,都闊落,坐得舒服。
店員亦有禮,不時過黎斟水。呢到其實有唔少cocktail, beer 選擇,下次可以試下😊
香草牛油焗田螺
藍青口 0.5kg
法式焦糖燉蛋
2023-01-19 87 浏览
☆ 𝘼𝙢𝙥𝙡𝙞𝙛𝙞𝙚𝙧 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖✦ Amplifier Signature Set For 2∇ Starter• 精選新鮮生蠔 (4pcs)當日係南非生蠔黎,偏爽口,海水味唔算好重,都唔錯。• 東歐酥皮焗牛脷呢個好味,個汁好creamy,牛脷好淋,個酥皮好酥脆。• 西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜蜜瓜好甜,ham咸香味好平均,一齊食好味。∇ Soup• 蟹肉龍蝦濃湯好濃郁鮮味。∇ Main Dishes• 大蝦蘑菇番茄醬意大利麵意粉軟硬適中,少少辣好惹味,大蝦好彈牙,好食!• 慢煮美國威靈頓牛柳一上枱感覺唔錯,牛柳好粉嫩,食落都好軟淋有肉味,酥皮好酥脆,加埋入面嘅蘑菇茸同ham,口感好豐富,正!∇ Sweet• 是日精選甜品當日係Cream brulee,幾滑溜,伴碟生果好甜。• Ice Lemon Tea• Ice Lemon Water 呢到服務好好,性價比都高,仲有哥哥唱歌,氣氛好好。
☆ 𝘼𝙢𝙥𝙡𝙞𝙛𝙞𝙚𝙧 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩
旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖

∇ Starter

• 精選新鮮生蠔 (4pcs)
當日係南非生蠔黎,偏爽口,海水味唔算好重,都唔錯。

• 東歐酥皮焗牛脷
呢個好味,個汁好creamy,牛脷好淋,個酥皮好酥脆。

• 西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜
蜜瓜好甜,ham咸香味好平均,一齊食好味。

∇ Soup

• 蟹肉龍蝦濃湯
好濃郁鮮味。

∇ Main Dishes

• 大蝦蘑菇番茄醬意大利麵
意粉軟硬適中,少少辣好惹味,大蝦好彈牙,好食!

• 慢煮美國威靈頓牛柳

∇ Sweet

• 是日精選甜品
當日係Cream brulee,幾滑溜,伴碟生果好甜。

• Ice Lemon Tea
• Ice Lemon Water

呢到服務好好,性價比都高,仲有哥哥唱歌,氣氛好好。
📌 Amplifier Restaurant (花園街) - 旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖🗓(18/1) 星期三 ⏰ 晚上7點左右 🌐網址: https://s.openrice.com/QrbS0K6C900~ueeoDBA💈特式:呢間餐廳有旺角同大圍兩間店,旺角店逢星期四五六晚上7:30~9:30會有Live Band表演,係香港有Live Band唱歌嘅西餐廳真係買少見少,好有外國feel。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:見佢d食物都幾吸引,例如有慢煮威靈頓牛柳/Pasta/Risotto/每日精選生蠔等等,我今日就叫左1個前菜/1個main course/1個Risotto,等我同大家講下🕺🏻💃味道先。東歐酥皮芝士焗牛脷 - 呢個前菜我真心推介,要做得咁好食都幾考功夫,佢個酥皮做得好薄好酥脆,牛油味好香,點埋佢入面d香濃芝士汁,已經好無得頂,加埋佢個主角牛脷,做得好淋滑,沾滿芝士香,加埋佢有濃濃嘅牛臊味,每一part都令我好滿足,我比滿分。秘製醬燒豬肋骨 - 個燒豬肋骨都好大份,個秘製醬係類似BBQ味再多少少辣嘅層次,火喉亦處理得宜,燒得剛剛好,肉質軟淋得嚟又保留
🗓(18/1) 星期三 ⏰ 晚上7點左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

秘製醬燒豬肋骨 - 個燒豬肋骨都好大份,個秘製醬係類似BBQ味再多少少辣嘅層次,火喉亦處理得宜,燒得剛剛好,肉質軟淋得嚟又保留到肉汁,肉亦好易切出,唔會食得好麻煩,薯條量都多,即炸熱辣辣,而且有灑上調味粉,食嚟香口又唔油膩。

燒西班牙脆皮乳豬南瓜意大利飯 - 西班牙燒乳豬同意大利飯呢個組合都唔少見,呢間餐廳亦將呢個組合發揮得淋漓盡致,個乳豬真係做到脆皮又唔油,肉質嫩滑,意大利飯加左南瓜減輕左油膩感覺,整體令人滿意。

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 見佢地有好多Cocktail, Mocktail同Wine嘅選擇,大多數都好吸引,不過今日同行友人唔好酒精類飲品,所以我下次先同其他朋友嚟試。

🍽環境:餐廳環境除左Live Band之外,裝修佈置都好多外國西餐廳feel,室內牆柱用上紅磚做飾面,掛上不少同音樂有關嘅擺設或紅酒,有少少美國波士頓嘅餐廳風格。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:員工服務態度好,好用心推介每款餐廳特色食物同仔細介紹餐廳menu,見到我杯水水量少左,亦都會好快咁幫我refill,上菜時見我有影相,亦都會就返我影相角度上菜,好細心。

💰💸價錢:今埋單唔洗$600,有咁出色嘅食物質素,餐廳環境/氣氛又好,服務優質,仲有Live Band提供,價錢都好合理,唔算貴。

🐲💬總結:今日個用餐環境令我相當滿意,食物質素亦好高,如果我下之嚟應該會預啱佢有Live Band表演,應該會仲有氣氛,同埋入次會想試埋佢地d招牌菜同生蠔。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️❤️
秘製醬燒豬肋骨
燒西班牙脆皮乳豬南瓜意大利飯
2023-01-18
秘製醬燒豬肋骨
燒西班牙脆皮乳豬南瓜意大利飯
  • 醬燒豬肋骨
2023-01-16 889 浏览
經常都會喺花園街附近搵吓有咩食或者買台式飲品,然後視覺向上唔難發現呢間西餐廳,Amplifier Restaurant走工業風路線,環境十分有格調。餐牌上比較值得一提嘅系餐廳系有handmade pizza,菜式名以吾同國家命名,頗有趣味。另外仲有signature dish for 2-4人食中式乳豬吾系成日食,原來西班牙菜都可以食乳豬😆每一件燒乳豬上面都有無花果,賣相精緻之餘又帶有解膩作用。乳豬肥瘦肉部分均勻,就算系肥肉部分亦吾系比人感覺非常油膩👍🏼沾上芥末醬微微辣夠惹味💛每塊底部亦有玉米脆片🌽爽脆可口。跟住叫咗個水牛城雞翼,有分5隻/ 8隻/ 10隻,我同朋友兩個人叫5隻。雞翼蕃茄醬味非常明顯,酸酸甜甜,辣味就反而吾算明顯,啖啖肉整體好味。黑松露控不能錯過的🖤黑松露野菌意大利飯,黑松露味好明顯,香氣十足,野菌數量好多,成個飯都好creamy。炭烤美國豬斧頭扒,冇個豬字一定以為系牛扒😆搭配紅酒汁、焦糖蘋果,豬斧頭扒豬肉口感偏向實在🙊焦糖蘋果甜甜哋同豬扒match。最後試甜品tiramisu,朱古力粉喺表面,食到中間就試到淡淡咖啡味加濕潤蛋糕層,側邊水果香甜。
另外仲有signature dish for 2-4人
黑松露野菌意大利飯
炭烤美國豬斧頭扒
Tiramisu
2023-01-11
黑松露野菌意大利飯
Tiramisu
2023-01-15 99 浏览
Amplifier Restaurant📍旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖行完旺角想搵間好坐啲嘅餐廳同朋友食下飯呢間餐廳好闊落 裝修都好靚價錢亦都唔貴 所以揀咗嚟食午餐薄切原條加拿大肉眼$138見到差唔多台台都叫原來呢個價錢已經有齊晒以下咁多選擇🦞龍蝦湯 難得有龍蝦湯飲 當然要試吓充滿海鮮味跟餐嘅蒜蓉包重焗得好香脆🐥水牛城雞翼炸得好香脆 醬汁調味都一流🥩薄切原條加拿大肉眼到咗主菜環節 平時要喺酒店餐廳先食到嘅嘢 呢度竟然都有肉質都幾嫩滑 啲肉仲係粉紅色配上香滑薯蓉 南瓜 🐤慢煮南非香辣春雞配薯條沙律$108前菜可選餐湯或沙律餐湯係雜菜湯有差唔多半隻燒春雞 南非辣醬好惹味啲雞肉都煮得幾嫩滑薯條炸得好香脆 沙律份量亦都唔少 新鮮
Amplifier Restaurant

有差唔多半隻燒春雞 南非辣醬好惹味
啲雞肉都煮得幾嫩滑
薯條炸得好香脆 沙律份量亦都唔少 新鮮

2023-01-12 62 浏览
今日約左朋友黎呢間要上一層既餐廳食晚飯,餐廳都幾闊落,裝修都幾有心思,卡位坐得舒服,店員細心有禮貌,服務很好,食物方面都幾多選擇,由其係前菜,主食方面有手工pizza,意粉,意大利飯同扒類,仲有西式甜品。我地叫左個雞翼,一個手工pizza,一個扁意粉同一個甜品。份量都好夠,我地都食到好飽。水牛城雞翼-我地叫左五隻,呢度好好,有三個件數揀,唔使驚食唔晒。雞翼先炸又上水牛城醬汁,辣辣地,開胃惹味。四式芝士手工薄餅-pizza夠薄邊夠脆,茄醬適中唔會過酸蓋過芝士味,濃濃芝士再加埋salami,咸香好味。傳統意式蒜香蜆肉扁意大利麵-呢個都出色好味,有少少酒香同蒜香,蜆肉唔算大隻但都好甜,唔會過熟。意大利芝士餅-tiramisu夠大件,擺盤靚,旁邊有士多啤梨,芒果同藍莓,生果清甜唔酸,一啖生果一啖tiramisu,好快俾我地清左碟。

2023-01-11
  • 意大利芝士餅
  • 四式芝士手工薄餅
  • Tiramisu
2023-01-06 70 浏览
Other than the ham with melon and the fresh oyster, everything else is substandard or something that can easily made at home. The main course meals presented in the images look more appetizing than the actual presented products. The daily dessert is just milk pudding with fruit. Quite disappointing in regard.
2023-01-06
  • 燒西班牙脆皮乳豬
  • Fresh  oyster
2022-12-28 78 浏览
之前bookmark左呢間餐廳,一直想試但未有機會,今日見有同事生日,於是提議去呢度試下。佢lunch有set提供,選擇都算幾多,價錢亦合理,而且坐得幾舒服,百零蚊嘅價錢性價比相當高。
2022-12-24 93 浏览
好耐冇黎na❗️之前食過質素唔錯~附近行完街特意再嚟幫襯🧛🏻‍♀️🧛🏿餐廳掛滿聖誕裝飾好有氣氛✨蒜蓉包$78蒜蓉包烤至金黃,傳來陣陣誘人香氣❗️麵包上枱時仍然微暖🍞外脆內軟,蒜蓉味香濃,惹味香口~香草小茴羊肩肉扁意大利麵 $168意粉有淡淡香草味🌿麵條軟硬適中,唔會過韌或過軟~羊肉軟腍,羊羶味唔太強🐏唔嗜羊嘅二小姐都覺得可以接受🧛🏻‍♀️四式芝士手工pizza $188手工Pizza餅底薄身脆口,芝士軟綿🧀鹹香十足❗️整體唔會太過乾身,芝味無窮‼️Piña colada $98椰子味香濃🥥配埋菠蘿🍍充滿熱帶果香~

餐廳掛滿聖誕裝飾好有氣氛✨

蒜蓉包$78

香草小茴羊肩肉扁意大利麵 $168

四式芝士手工pizza $188

Piña colada $98

椰子味香濃🥥配埋菠蘿🍍充滿熱帶果香~
2022-12-04
2022-12-22 110 浏览
餐廳逢星期四至六會有Live Band,我去嗰日冇撞正,大家如果想聽就要揀定日子☺️▫️芝士辣肉薯條🍟👉🏻辣肉醬微辣,炒得好香口,雖然Mix左落薯條,但薯條都仲係好脆口,再加埋大量芝士同酸忌廉醬,食到停唔到口👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Pizza Italy🍕 👉🏻Pizza 係薄脆Type,餡料有Parma Ham、辣肉腸、蕃茄仔、黑橄欖同芝士,口感好豐富😚⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️蒜蓉包🥖 👉🏻蒜蓉包超級脆口!!有濃濃嘅蒜蓉味,仲有芝士🧀同埋半融牛油,超級推薦😍⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️秘製醬燒豬肋骨 👉🏻肉質好嫩滑,一咬就輕易將肉同骨分離,食落成口醬汁☺️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️黑松露野菌意大利飯🍚👉🏻黑松露味好濃,野菌份量都多,白汁屬於竭嗰隻,好Creamy,仲有芝士係面,雖然漏但好好味☺️ ⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️焗蘋果酥配雪糕🍏👉🏻面頭嘅青蘋果片鋪得好靚,味道酸酸甜甜,酥皮好脆同好重牛油香,蘋果批上到檯仲係微暖,再配埋雲呢拿雪糕,一熱一凍嘅口感好正,甜度亦都啱啱好😚⭐️⭐️⭐️⭐️結論係其實所有嘢食都發揮得好平均,唔算特別平但係樣樣都幾出色,好滿意☺️——————環境:設計主要用咗紅磚牆,裝修好有英倫風味道🇬🇧

▫️芝士辣肉薯條🍟

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️Pizza Italy🍕

▫️蒜蓉包🥖

▫️秘製醬燒豬肋骨
👉🏻肉質好嫩滑,一咬就輕易將肉同骨分離,食落成口醬汁☺️

▫️黑松露野菌意大利飯🍚

▫️焗蘋果酥配雪糕🍏

——————
環境:設計主要用咗紅磚牆,裝修好有英倫風味道🇬🇧
小編今日來到旺角一間西餐廳「Amplifier Restaurant」,餐廳裝修走美式工業風,主打威靈頓牛柳,各種扒類、意粉、薄餅等,餐廳有夠寬闊的卡位,場內佈置以紅色磚牆 🧱 和不同音樂照片,逢星期四至六晚上仲有現場Live band表演🎤必點「5小時慢煮美國優質威靈頓牛柳」🐮以平民價吃到英倫經典滋味,記得需提早一日預訂🔥金黄的外皮香濃酥脆,牛柳肉味香濃口感嫩滑、蘑菇茸加上巴馬火腿甘香、一口咬下富有層次感,配上燒汁簡直是味覺上最佳的享受,令人無法忘懷其美妙滋味👏🏼 焗過的蒜頭反而令甜味提昇,令辛辣味減少🧄 薯菜以炒菠菜洋蔥舖底,再加上即炸香脆薯條🍟 味道一流而且性價比超高,必點推介🧡「卡邦尼意粉」🧀滿滿的芝士和忌廉香,味道較輕身不膩,配以惹味香口的煙肉、洋蔥和磨菇🥓🧅,滿滿忌廉汁掛在意粉上,令人回味😍「墨西哥薄餅」🍕香脆又熱辣辣,大量配料包括芝士、海蝦🦐,墨西哥辣椒🌶️、雞肉,元貝,甜粟米🌽牛油果🥑等,芝士有拉絲效果,味道不錯😊🍽 :5小時慢煮美國優質威靈頓牛柳(2人份);卡邦尼意粉;墨西哥薄餅👅好味指數:8.25/10;7.5/10;7.75/10💰消費:HK$428;HK$168;

👅好味指數:8.25/10;7.5/10;7.75/10
💰消費:HK$428;HK$168;HK$158
📍 地址:Amplifier Restaurant (花園街) (旺角)
旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖
🈹推介優惠:N/A
2022-12-21 85 浏览
朋友book咗呢間餐廳同我慶祝生日🎂餐廳裡面環境氣氛都唔錯🤩仲有live band不過可惜撞唔正星期四,五,六🎶朋友發板點了二人餐慶祝當然點少得飲番杯白酒飲呀🥂Starter新鮮生蠔有4隻😍每隻大大隻好肥美又新鮮櫻桃水煙燻西班牙脆皮乳豬,賣相特别,係玻璃瓶,店員送上枱時要我地自己開,當然係打卡位啦,一打開好多煙🤣乳豬2片但都厚肉大片,外皮好脆,肉質幾淋。另一款東歐脆皮芝士焗牛脷脆皮好香,但個汁比較浠,牛脷切粒煮都幾爽口。餐湯係蟹肉龍蝦濃湯味道濃郁,不過冇乜蟹肉🤭主菜選了原隻法式龍蝦米多龍蝦原隻開邊,擺盤唔錯,配菜以為係薯容,但店員話米多即是佢地自家製造的,但味道真係幾似薯容,龍蝦應該係雪藏,肉質比較硬。慢煮美國威靈顿牛柳牛柳算軟腍,味道當然不及出面高級餐廳啦🤭哩度不過不失啦。甜品有多款選擇,揀咗心太軟,原來朋友一早order訂了甜品surprise🎂店員送上時仲會播放生日音樂🎶

朋友發板點了二人餐
慶祝當然點少得飲番杯白酒飲呀🥂

Starter新鮮生蠔
有4隻😍每隻大大隻好肥美又新鮮

另一款東歐脆皮芝士焗牛脷
脆皮好香,但個汁比較浠,牛脷切粒煮都幾爽口。

餐湯係蟹肉龍蝦濃湯
味道濃郁,不過冇乜蟹肉🤭

主菜選了
原隻法式龍蝦米多

慢煮美國威靈顿牛柳
牛柳算軟腍,味道當然不及出面高級餐廳啦🤭哩度不過不失啦。

2022-12-19
庆祝纪念
生日
  • 燒西班牙脆皮乳豬
  • 法國生蠔
2022-12-20 72 浏览
Happy Friday 同事聚會星期五晚有live music 氣氛都幾好 👍🏻仲有Happy Hour 酒精飲品半價叫返杯relax 下☺️推介卡邦尼扁意大利麵,香濃口感佳Pizza 係薄底,唔會好「濟」,牛油果好fresh 🔹PIZZA MEXICO($168)🔹卡邦尼扁意大利麵 ($158)🔹芝士辣肉醬薯條($108)🔹水牛城雞翼 8隻($128)🔹酒精特飲 3杯🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🫶🏻餐廳:Amplifier Restaurant 📍地址:旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖💰消費:$850(3人)😋好味指數:4️⃣/5️⃣#foodie #吃貨 #去到邊食到邊 #旺角 #西餐
Happy Friday 同事聚會
星期五晚有live music
氣氛都幾好 👍🏻
仲有Happy Hour 酒精飲品半價
叫返杯relax 下☺️
推介卡邦尼扁意大利麵,
香濃口感佳
Pizza 係薄底,唔會好「濟」,牛油果好fresh

🔹PIZZA MEXICO($168)
🔹卡邦尼扁意大利麵 ($158)
🔹芝士辣肉醬薯條($108)
🔹水牛城雞翼 8隻($128)
🔹酒精特飲 3杯

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🫶🏻餐廳:Amplifier Restaurant
📍地址:旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖
💰消費:$850(3人)
😋好味指數:4️⃣/5️⃣

#foodie #吃貨 #去到邊食到邊 #旺角 #西餐