2024-08-16
好友相聚一刻,梗係要搵間靚餐廳坐低慢慢食,慢慢分享啦😆呢間係銅鑼灣皇冠假日酒店既CARVER就啱哂我地心水👍🏻環境舒適坐位又寬敞,坐得舒服❤️我地見到3 courses menu ($268)只係比 2 courses menu ($238) 貴$30,仲有個精緻甜品,哈哈! 二話不說就揀左✌🏻 好抵啊「香煎珍寶帶子」帶子香煎後,外皮酥脆,內裡鮮嫩多汁,仲有醬油漬三文魚子,搭配埋一齊食有層層既咸鮮味道,而青瓜既清爽同牛油忌廉汁既濃郁奶香簡直完美Balance成道菜的風味☺️「菠菜芝士粗管麵」濃厚既芝士同香氣撲鼻既羅勒番茄醬,真係嗅覺上已經滿分,加埋粗管麵同菠菜,味覺同樣出色,岩晒鍾意重口味既我😋「香芒班蘭布甸」上面d 芒果夠哂甜,班蘭椰子吉士帶來既椰香和獨特口感,同香緹鮮奶油完美結合,真係啖啖都充滿幸福感呀😍
呢間係銅鑼灣皇冠假日酒店既CARVER就啱哂我地心水👍🏻
環境舒適坐位又寬敞,坐得舒服❤️