2020-06-16 734 浏览
想到間有海景嘅餐廳食飯,google完之後揀咗呢間喺中港城嘅名氣廊餐廳。因爲本身胃口唔大,所以單點咗一份西洋菜湯,番茄素豬肉意粉同latte。點完餐之後立即到露天平臺霸個靚位睇海景,係晴天嘅日落下睇海景真係無敵,自然海風涼涼哋好舒服。餐廳裏面環境都唔錯,環境清幽同音樂令用餐體驗好舒適。食物味道都唔錯,西洋菜魚湯幾好飲,西洋菜同魚令到個湯好鮮甜。我加錢點咗蝦配個湯,調味同蝦幾夾,惹味得嚟又唔會蓋過蝦味,同埋味道同個湯好襯。“肉醬”意粉幾驚喜,口感同真豬肉差唔多,我覺得呢種“肉醬”比起普通肉醬好太多,因爲我唔會食到筋,冇明明應該啖啖肉但係突然咬到筋個種突兀嘅感覺,而且當然啦,食素比食肉更環保。意粉都唔錯,粗管粉同肉醬幾夾,啖啖都係醬汁同香料味。最後用一杯玫瑰latte收尾,估唔到玫瑰香同咖啡都幾夾,雖然又多雲起上嚟,但係望住海景飲咖啡真係好舒暢。

2020-04-21
  • 西洋菜濃魚湯
  • 蕃茄吸管粉
2020-06-08 730 浏览
最近好小出街食飯 今日就去左尖沙咀行街食下飯 條街真係好小人 食飯唔洗等位 今次簡左間可以睇海景嘅餐廳 就係中港城平台果到 疫情期間人流唔多卡邦尼寬帶麵 $178卡邦尼個汁好傑 但又好淡味 所以食到一半其實都好漏 個寬帶麵口感一般般我覺得太淋新鮮蜆肉扁意粉 $198意粉幾有咬口 炒得好香幾惹味 蜆肉冇沙大大粒 幾厚肉 都算色香味俱全 龍蝦湯$88個湯都算鮮味嘅裏面有小小龍蝦肉 但個餐包外皮就偏硬 跟湯食都還可以總括嚟講食物唔算出色 價錢偏貴 不過維港個景就補番數 服務算ok 可能cafe質素都好過佢

卡邦尼寬帶麵 $178

新鮮蜆肉扁意粉 $198

龍蝦湯$88

2020-05-29 796 浏览
之前幫friend慶生喺呢度食大餐,覺得食物水準OK得黎,個海靚都幾治愈。上個月陪老婆行街又咁啱係附近於是就去呢間食lunch。餐牌菜式貴精不貴多,佢地個素食餐牌都幾有趣,標榜味道口感同真肉差唔多。老婆叫咗個墨西哥雞肉脆餅,我就貪得意叫個“牛肉”漢堡配薯條,再嘆多杯果昔。趁啲菜未黎響餐廳行咗個圈,可惜今次陰天,搞到個海景有啲失色,不過坐係度靜靜地聼浪聲同吹海風都幾治愈。呢間餐廳竟然有種緊菜嘅盆栽XD,我净係認到西洋菜(因爲有個牌棟響度)同埋疑似辣椒,冇留意佢地有冇用自己種嘅菜下厨。但係佢地咁注重環保,就算有都唔出奇。我嘅漢堡到了,賣相同香味同真嘅牛肉漢堡差唔多,咬落去嗰下真係覺得幾意外,呢個漢堡扒同牛肉整嘅漢堡扒味道同口感有7/8成似,明知佢唔係真牛但食落有牛味個下真係幾驚喜。平時覺得包個皮係漢堡最難食嘅部分,但佢個包加咗香料烘焙,然後脆得黎又唔乾,所以個包都幾好食。漢堡中間仲夾嘅蔬菜同牛肉果醬食落幾清新,食完成個漢堡唔覺得膩。整體而言個包唔錯,下次黎應該會再食。老婆嘅墨西哥雞肉脆餅都唔錯(佢影相仲靚我好多),餅皮脆得黎唔會太乾或者太硬,餡料幾足,蔬果嘅香甜同調過味嘅鷄肉好夾,食呢個脆

老婆嘅墨西哥雞肉脆餅都唔錯(佢影相仲靚我好多),餅皮脆得黎唔會太乾或者太硬,餡料幾足,蔬果嘅香甜同調過味嘅鷄肉好夾,食呢個脆餅一定要點個醬,食落會更加惹味。

最後以飲品/甜品收尾,我杯果昔就係香蕉+牛油果+雪梨+燕麥奶+kale,原來kale都可以用黎做果昔,同其他材料幾夾,飲落好清爽。老婆呢排身體麻麻,叫咗杯杏仁奶+蘋果+甘筍+紅菜頭黎補身。兩杯甜度啱啱好又幾健康,仲要係半價(優惠做到5月尾),非常抵飲。
2020-04-18
  • 清新之選套餐(素食)
  • 果昔
素食下午茶一向都唔多,最近竟然一連食左兩個,覺得世界仍然有美好的地方。Flame - Towngas Avenue 最近和 Green Monday 合作推出的下午茶,除了走肉還附送一個無敵海景,可以一邊望住個海一邊食都幾寫意喎。不瞞你說,我印象中的 Towngas Avenue 依然在銅鑼灣,真係唔知已經搬左去尖沙咀中港城十年,實在係大鄉里。入中港城搭扶手電梯上到平,一出就見到餐廳,天花個設計都幾有氣勢。行到海傍,左手邊是餐廳,右手邊則是煤氣陳列室,仲以為係兩間餐廳添。餐廳有少量室外座位,不過夏天坐外面有少少熱,好在行入裡面都一樣望到海。Flame at Towngas Avenue x Green Monday 清新下午茶 (HK$368/兩位、HK$198/一位) 黑松露野菌多士 乳酪素樂樂雞 香草新豬肉酥盒 綠茶忌廉芝士草莓撻 未來牛肉雜菜巻 純素雙重朱古力鬆餅 法式雙重甜心泡芙 雜莓冰粉 馬卡龍 接骨木花桑椹茶這個下午茶共有九個鹹甜小食,另外再送個紅色的接骨木花桑椹茶,飲起來酸酸甜甜都幾舒服。鹹點的部分主要採用 Green Common 的產品,有新豬肉、Beyond Mea

黑松露野菌多士
法式雙重甜心泡芙
雜莓冰粉
馬卡龍
接骨木花桑椹茶

這個下午茶共有九個鹹甜小食,另外再送個紅色的接骨木花桑椹茶,飲起來酸酸甜甜都幾舒服。鹹點的部分主要採用 Green Common 的產品,有新豬肉、Beyond Meat 和樂樂雞,另外再加個香口的黑松露野菌多士。我覺得全部都幾好食,最鍾意入面有芝士的未來牛肉雜菜巻。

這次的餐點以蛋奶素為主,純素的朱古力蛋糕仔是來自 Green Common,試過好食可以再去買,我覺得食起來都幾次普通 Muffin,而且好香好濃好多朱古力,當下午茶小食好唔錯。

另一個純素的是「雜莓冰粉」,這道也是餐廳的招牌之一。我第一次食冰粉,原來是四川名物,吃起來比果凍更滑溜。它的做法跟台灣的愛玉子差唔多,不過用另一種叫「冰粉米子」(又稱假酸漿) 的植物種子。冰粉是一種消暑小吃,可鹹可甜,這裡就配了莓果和沖繩黑糖。

法式雙重甜心泡芙都幾好食,入面是榛子醬,吃起來有點像繽紛樂。

有營果昔 HK$68
粉紅色 Immunity Booster:蘋果、紅菜頭、甘荀、杏仁奶
綠色 Fresh & Green:牛油果、香蕉、雪梨、羽衣甘藍、燕麥奶

除了素食下午茶,餐廳也同時推出了幾款消暑又有營的果昔飲品,基本上就是各種水果蔬菜和植物奶打在一起,可以揀自己喜歡的顏色襯衫。

另外我覺得非常有趣的是餐廳在外賣APP上面,竟然淨係賣素食!實在太離奇了!如果你在尖沙咀區居住或工作,叫外賣的時候可以試試,上面都幾多菜式揀架!
2020-05-27
2020-05-27 3626 浏览
// Cozy Green Afternoon Tea 🌿🥂 //.Everyone's been so obsessed about eating green recently.🌿 It's a change of lifestyle by eating foods that are both healthy for you and the environment.✨In this concept of low-carbon dining, you can now savor a green afternoon tea with your loved ones alongside the gorgeous view of Victoria Harbor. Nothing's more agreeable than this!😍.▪Green Afternoon Tea▪The presentation of a three-tier dessert stand has always been appealing, but this one here is certainly a lo
▪Green Afternoon Tea▪[HK$368 for two]
[HK$198 for one]
The presentation of a three-tier dessert stand has always been appealing, but this one here is certainly a lot more tempting and attractive by having a seaview at the back.🌊
What's more drool-worthy is that the tea set was specially made with 100% plant-based OmniPork, Beyond Beef and many other vegan ingredients.🌿😋
So the tea set comes with a total of nine delicacies and served with a pot of organic elderflower & mulberry tea.♨️ Those delicacies cover both savory and sweet, including~
▪Truffle Mushroom Bruschetta🍄
▪Chickenless Nugget w/ Yogurt Dressing🐔
▪Beyond Beef & Vegetable Quesadillas🌟
▪Vol-au-Vent w/ Omnipork, Lime & Herbs🌟
▪Double Fillings Chous Pastry (Chocolate & Mango Flavors)🍭
▪Macaron⚪
▪Iced Pudding w/ Forest Berries🥣
▪Vegan Double Chocolate Muffin🍫
▪Green Tea Cream Cheese Strawberry Tartlet🍓
They were all undeniably scrumptious and delectable, especially when you're savoring these luscious delicacies in this cozy ambience along with a beautiful seaview.😍💕
We found 2 delicacies that stood out from the rest with a spotlight, which was the Beyond Beef & Vegetable Quesadillas and the Vol-au-Vent w/ Omnipork, lime & herbs.😋👌🏻
The bite-sized quesadilla had a soft tortilla that filled with beyond beef, tomatoes, mushrooms and veggies; quite mouthful of satisfaction!👅 Nothing beats the Omnipork though; it tastes just like the real pork, but slightly spongier.😮 Love the combination that topped on a light textured vol-au-vent.😝
I feel like I gotta mention how fascinating that elderflower & mulberry tea is!😇 I'm super obsessed with the color, as well as the sweet and soothing flavor!🥃
// 10% Service Charge 💞 //
  • Green Afternoon Tea
  • 清新下午茶
云云的西餐中我選了在  Flame at Towngas Avenue  為好友慶生, 原因不暪 因為BUY ONE DINNER , GET ONE DINNER FREE。 原價 $388 的晚餐,加一以兩份晚餐計,最後付款 $427 , 真心未食過咁抵的 ,而且水準更是相當不俗。 由拎上手暖的餐包開始,接著是蟹肉龍蝦湯,鮮味濃郁, 滿咀兒也是蝦膏的香氣。 三款主菜,我們選了 、兩款主菜不須等多久已同時間上枱,廚師為了應付疫情下仍然全場爆滿的情況, 一定要摩打手將食物烹煮出來供應客人享用。 鰽魚煎至相當香脆,魚油豐富, 口感嫩滑;但魚味突淡;配上色彩繽紛的配菜,擺盆也美。這款燉牛膝我百份百推介,牛膝燉到用極鬆化, 無須廢力已可以輕易輕易切開。醬汁部份用上米蘭砵酒汁,令牛膝相當入味,味道濃郁,咸中帶微微甜度,超好味。 口感棉棉的 充滿薯香, 開粉的貨色無得比, 混合了小許松露醬令層次更豐富、更可口。 甜品是甜味不太高,軟滑質感, 朱古力濃度約有70% ,無黑朱古力的苦澀味, 口味大眾化。 最後還有餐茶,確是令人十分滿意的晚餐, 加上無敵大海境, 我和好友也十分滿意。

三款主菜,我們選了[澳洲可持續鰽魚柳配香意式香草醬] 、[米蘭砵酒燉牛膝伴松露薯蓉]

[澳洲可持續鰽魚柳配香意式香草醬]

[米蘭砵酒燉牛膝伴松露薯蓉]

口感棉棉的 [松露薯蓉] 充滿薯香, 開粉的貨色無得比, 混合了小許松露醬令層次更豐富、更可口。

甜品是[朱古力MOUSSE 蛋糕]

2020-04-25
庆祝纪念
生日
  • 米蘭砵酒燉牛膝伴松露薯蓉
2020-05-13 993 浏览
話說,因為有coupon又就到期咪去試下囉,睇過食評都無期望架喇,誰不知真係麻麻。先講講環境,維港景+落地玻璃 係吾錯既,可惜吾係坐window side,吾緊要,環境都可以的。入正題,lunch set x 2,牛肉漢堡配薯條 + 燻焗挪威三文魚伴薯仔沙律,再加左龍蝦湯同法式焦糖燉蛋。先黎麵飽(吾記得影相):方方的、暖暖的、軟軟的,不過無乜味。再黎龍蝦湯(吾記得影相):只屬吾難飲級別。牛肉漢堡配薯條:牛肉過熟,乾,嚡;番茄略細; 無dressing。只可以話好過老麥,如果mos burger 7/10,佢係4/10。薯條:都脆,不過好_咸,大量粗鹽!燻焗三文魚伴薯仔沙律:三文魚size大概200g,有煙燻同蜜糖味道,味道可以但吾會話好好食。法式焦糖燉蛋:焦糖太厚,蛋太熟/實/嚡。雖然waiter哥哥好好禮貌,不過比飯羹我食甜品,都要提提,下次要留意返。總結,大概$450,以客人只有半滿既日子,食物(味道、擺盤、質素)只有樓上cafe既質素,午餐以呢個價錢,尖沙咀有的選擇多不勝數。
再黎龍蝦湯(吾記得影相):只屬吾難飲級別。
薯條:都脆,不過好_咸,大量粗鹽!
牛肉漢堡配薯條
燻焗挪威三文魚柳伴薯仔沙律
法式焦糖燉蛋:焦糖太厚,蛋太熟/實/嚡。
法式焦糖燉蛋
题外话/补充资料: 突別想講講肥肥地既男經理(應該係),隔黎有兩枱,一枱係一個語言能力吾係咁叻既客人,另一枱係一個孕婦,佢好細心同不厭其煩既招待,值得讚賞。
2020-05-12
燻焗挪威三文魚柳伴薯仔沙律
2020-05-12 1000 浏览
屋企人換完煤氣爐送左幾張coupon先知原來有呢間餐廳,睇過食評都知普通野,但屋企人話想試都要去試下啦!試完覺得嘢食唔差,main dish 燒羊架、煙燻三文魚都好味,羊肉叫左七成,熟過頭,應該叫五成會無咁乾燒春雞就鹹左啲,無諗過係一塊扒,而唔係一隻雞🤔 side dish 不過不失,係好普通嘅水準嘢食質素同價錢唔成正比,但係如果你坐到窗口位咁又值回票價喎!因為佢個海景真係靚!坐都坐得舒服嘅😬 總括嚟講,嘢食OK,價錢偏貴,坐到窗口位先好黎食😏
澳洲羊架
燻焗三文魚柳
燒春雞配蒜香汁
2011 浏览
2020-05-11
澳洲羊架
2020-05-02 1092 浏览
有幸到了尖沙咀中港城2樓的煤氣公司signature 餐廳 Flame at Towngas Avenue,有無敵大海景,原來午餐精緻兼有質素。澳洲羊扒伴薯菜配燒汁這碟羊扒讓我尋回在澳洲餐廳吃羊扒的感覺。羊扒本身質素不差,羊肉熟得剛剛好。肉眼牛扒伴薯菜配燒汁這碟肉眼牛扒最令人滿意,肉汁鮮甜,而肉質也帶少許彈牙的口感。真心滿意。未來漢堡伴薯條未來的世界將會沒有一啖好肉吃嗎?Beyond meal 仍然難有飽的感覺。這種漢堡包適合做早餐多一點。我反而覺得薯條才是主菜,薯肉很入味。不如改造炸薯肉漢堡包… Beyond potato! 墨西哥雞肉脆餅勁敵當前,這一份雞肉脆餅不是不好,但已經被比下去了。雞肉餡點醬使烤餅味更特出。除了主餐,餐湯、沙律、餐包也有質素。此地段此環境,此價錢也不算太貴,以此款式來說算是合理。餐廳環境也很寬躺,還有無敵大海景,服務員態度認真,在此午餐確是人生享受。@ CalvinCanEat.com

澳洲羊扒伴薯菜配燒汁

未來漢堡伴薯條

墨西哥雞肉脆餅

除了主餐,餐湯、沙律、餐包也有質素。

此地段此環境,此價錢也不算太貴,以此款式來說算是合理。

@ CalvinCanEat.com
2020-04-15 1059 浏览
原本復活節假期打算出門旅行的,因疫情而要押後到10月,唯有在香港盡量品嚐美食。因母親比了4張煤氣公司的100元coupon予我們,而且這些現金券快將到期,便毫不猶豫地在復活節正日到這間煤氣公司的西菜餐廳「鋸扒」。我們分別叫了一個牛扒及羊扒分享,其中羊扒燒得鬆軟,水準比牛扒為佳。另外加點的薯條,上桌時還是熱的,好鬆脆。今次二人復活節餐花費450左右,即是用了4張現金券再補$50就可以食大餐!多謝母親的支持!

燒羊扒
薯條
咖啡
  • 餐包
2020-04-14 806 浏览
响社交平台見到呢間餐廳復活節有優惠,凡惠顧指定餐小朋友就可以免費食兒童餐,最好就係外賣一樣得,宜家呢個時候都少咗帶細路出街。今晚老公去買返屋企食,中港城有一個鐘免費泊車,所以可以泊好車先。一拎到返屋企,亞女已經急不及待😆,雖然係外賣,但賣相都唔差播。兒童餐都好豐富呀,亞女都食唔哂,復活節特別加送嘅🐣雞仔沙律亞女唔捨得食😅。份大人餐龍蝦湯好鮮味,睇返餐牌,個甜點品叫雜莓冰粉配沖繩黑糖漿,有啲似蒟蒻,好清甜,唔錯唔錯。主菜米蘭砵酒燉牛膝好大份啊,屋企都可以食咁豐富西餐好滿足!

2020-04-12
外卖自取
  • 兒童餐
2020-04-03 1236 浏览
好久之前抽中過現金券光顧過這次到朋友抽中帶我來吃一如既往,餐廳的位置頗高級內外也有海景位置午餐的價格屬尖沙咀正常價錢不竟這裡是中港城粟米忌廉湯餐湯的款式不定時變更粟米跟磨菇也很多湯很有忌廉的甜滑餐包外皮煙韌,入面鬆軟沙津應該是油醋醬汁,較為健康散發著陣陣酸甜味,口感清爽開胃未來漢堡伴薯條 - $98它主要成分為豌豆、紅菜頭汁、椰子油每塊含20克蛋白質,比真牛肉更高聽說賣相同口感均與牛肉非常相似實際口感完全不像牛肉味肉質鬆散,口感油膩,味道有點奇怪肉眼牛扒伴薯菜配燒汁 - $178還是真正的牛肉比較好味肉眼油花豐富,中間通常都會有明顯的油脂,口感軟腍牛肉味亦都比較濃郁,又煎得外表爽脆,惹味炸薯條 - $58性價比極高,份量極重凍奶茶順便給大家看一下景觀
好久之前抽中過現金券光顧過
這次到朋友抽中帶我來吃
一如既往,餐廳的位置頗高級
內外也有海景位置

湯很有忌廉的甜滑

餐包
外皮煙韌,入面鬆軟

沙津
應該是油醋醬汁,較為健康
散發著陣陣酸甜味,口感清爽開胃
未來漢堡伴薯條

未來漢堡伴薯條 - $98
它主要成分為豌豆、紅菜頭汁、椰子油
每塊含20克蛋白質,比真牛肉更高
聽說賣相同口感均與牛肉非常相似
實際口感完全不像牛肉味
肉質鬆散,口感油膩,味道有點奇怪

肉眼牛扒伴薯菜配燒汁 - $178
還是真正的牛肉比較好味
肉眼油花豐富,中間通常都會有明顯的油脂,口感軟腍
牛肉味亦都比較濃郁,又煎得外表爽脆,惹味

炸薯條 - $58
性價比極高,份量極重
凍奶茶

凍奶茶
順便給大家看一下景觀
2020-03-31
2020-03-31 979 浏览
最近家人公司抽獎抽到了500元現金劵,但家人都懶得去吃,那現金劵就給了我用了。要用這個現金劵必須要先訂座才可以用,大家用的時間一定要記得!由於預先看完這家店的餐單,中午套餐的性價比會高點,所以就選了平日中午來吃,我們是訂了下午1點鐘,現場已經有人在吃了,近窗邊可以看海景的位置已經全部版佔了,很可惜!這家餐廳可以看到海景也是一大特色吧!希望下次有機會看到!這次我們叫了2份|美国肉眼牛排配蔬菜烧汁^,我叫了一份7成熟,1份5成熟,等了約15分鐘後由店員送到檯上,牛排的熟度剛好,很滿意,很有牛味,肉質不錯,沒有筋,這個很推薦5成熟!因為是套餐,所以他是有包括餐湯,餐包,飲品的。|蘑菇汤^這個味道一般,不太好喝,同行的人沒喝光...|餐包^這個上送到檯面的時候還是熱的,這個好評,是個小型的法包。由於現金劵還有餘額,我們也加點了|芝士燴飯^這個很濃烈的芝士味,會比較膩,建議跟朋友一起分享。我們還叫了|炸薯條^,這個份量很大,薯條外脆內軟,十分推薦!

因為是套餐,所以他是有包括餐湯,餐包,飲品的。
|蘑菇汤^這個味道一般,不太好喝,同行的人沒喝光...
2020-03-23 3817 浏览
有親戚係做煤氣公司,所以佢推薦我地試下呢間餐廳。佢餐廳入面係可以睇到海景啲,室外有位可以飲杯嘢吹下海風,以為呢啲環境好嘅餐廳,又係煤氣公司,食物應該只有一般,但食落去發現佢其實食物質素好ok,而且服務員service都唔錯。前菜嗌咗沙律同埋龍蝦湯,佢沙律有三款嘅,呢一款係有啲水果(蘋果,提子咁樣嘅), 佢全部係事前已經用醬撈過,好均勻嘅,而且d 調味醬唔係普通沙律醬,幾好味喎! 仲有嗌咗parma ham配哈密瓜,實際個分量係比較少,就有少少貴。 跟住呢個三文魚真係超好食!超級大推!佢應該係燻過之後又再焗,重點係佢事前係有醃過味,甜甜地似蜜糖味,嗰汁加埋超好食 跟住仲嗌咗個海鮮拼盤同埋一個肉嘅拼盤,兩個都超級大份,最好係一大班朋友share! 兩樣相比我覺得肉拼盤係比較好嘅,佢有腸仔,有羊扒,有牛扒,底下仲有啲蘆筍,食完超級飽呀,大滿足 唔想食咁多肉嘅可以叫意粉,我覺得相比其他食物呢個就好普通。 跟住我哋仲叫咗甜品。心太軟我覺得係最好食嘅個燉蛋我就覺得好似比較raw. 火焰雪山係超級大個嘅,一定有一大班朋友食先至好嗌。佢會即場燒畀你睇,我覺得以呢個價錢嚟講咁大個都抵食嘅。佢最中間係雪糕
有親戚係做煤氣公司,所以佢推薦我地試下呢間餐廳。

唔想食咁多肉嘅可以叫意粉,我覺得相比其他食物呢個就好普通。

跟住我哋仲叫咗甜品。心太軟我覺得係最好食嘅
個燉蛋我就覺得好似比較raw.

火焰雪山係超級大個嘅,一定有一大班朋友食先至好嗌。佢會即場燒畀你睇,我覺得以呢個價錢嚟講咁大個都抵食嘅。佢最中間係雪糕,雪得非常之硬嘅,所以咁大個慢慢食都唔會一下子melt咗。

overall覺得呢間餐廳真係令人有驚喜
而且我地用app book 定就有特價,個waiter 都話午市好似長期都有做promotion 減價, 過紀念日同男朋友嚟睇海景食個西餐就啱曬啦
2020-03-18 662 浏览
之前屋企換左熱水爐 送左幾張coupon就黎到期 就揀左佢黎慶祝情人節其實黎之前睇食評都有d驚 但唔用又浪費 都唔敢期望d咩一入到黎 個職員都好有禮貌咁帶我地坐低安排左我地坐窗邊位 可以望住個海食飯都幾chill啊叫左一個燒春雞 一個蜆肉扁意粉 一個side dish薯條個蜆肉扁意粉都唔錯 蜆肉係新鮮ge 少少辣都幾香口個燒春雞就真係普通啦 唔係唔好食不過唔太特別薯條反而係驚喜 食得出係即炸 熱辣辣又外脆內軟 唔錯最後用左coupon埋單好似唔使$100可能真係因為黎之前冇咩expectation 反而又覺得冇食評講到咁差不過價錢都唔算好抵食 如果冇coupon應該都唔會再黎
其實黎之前睇食評都有d驚 但唔用又浪費 都唔敢期望d咩
一入到黎 個職員都好有禮貌咁帶我地坐低