2021-08-12
1️⃣食物方面🥩🍤🍝🥗🍰🍨雖然是半自助晚餐,但自助bar嘅食物款式都非常足夠,而且質素高好好味有海鮮、魚生刺身、壽司、日式冷盤、沙律、芝士、麵包、湯、炸物小食、甜品、雪糕、糖果、水果等等,各類食品款式都幾多!餐廳間中仲會搖鈴鈴推出限量食品,手快有手慢冇,真係充滿驚喜其中最驚喜係凍鮑魚!好鮮好爽其次係卡邦尼闊條麵勁多芝士好香濃好creamy用料十足!掛住食冇影到相都好可惜冇影晒所有出面嘅食物比大家睇,因為我食到尾真係太滿意所以覺得要出去影相寫返個食評,但好多食物都剩返少少好似唔太好睇就冇影到主菜我地分別叫左肉眼牛扒同黑豚肉,份量都好足夠,而且煎得剛剛好,厚切黑豚肉肉質爽爽,入口好香,而伴菜都花左心思,個炸球我以為係薯蛋,點知原來係飯糰,味道都唔錯!另外,想重點講吓特別喜歡嘅食物,d蜆好大隻同都幾鮮味,熟食類嘅沙律試左幾款都好好味!最期待嘅甜品都冇令我失望,款式大概有15款左右,我試左10款左右全部好好味雪糕係Movenpick,都有成6款口味㗎!2️⃣環境方面🪑🥂今次我地係坐bar枱,感覺比較清靜同拎野食都好方便,無論餐廳食用區同洗手間一切都感覺衛生。3️⃣服務方面🤵🏻♀️🤵🏻♂️所有職員都非常有禮
2️⃣環境方面🪑🥂
3️⃣服務方面🤵🏻♀️🤵🏻♂️
所有職員都非常有禮貌,清理枱上用完嘅碟具都幾快手,不過就因為忙執枱同上主菜所以佢地都好忙,如有需要搵職員,有時可能要比多少少耐性等佢地見到我地揮手🙋🏻雖然佢地好忙,但要求佢地幫我地影相都非常樂意,仲好有心機幫我地影多幾張添!另外,如果佢地發現有客人冇戴口罩出左去拎食物,都會好緊張第一時間走埋去提醒返,唔會話打份工心態hea住去講聲就算,都感受到佢地係好有heart
另外,我諗有幾枱都應該係入左會同生日黎食,見到餐廳安排左特別送上點著左蠟燭嘅蛋糕比佢地,仲同佢地講生日快樂,真係好窩心
總括黎講真係食得好開心好滿足!網上訂位有8折,折後大約$412,噤嘅質素我真心覺得好滿意同好抵食,以後想食buffet都會黎返呢度