Mano (The L. Square)

2K
2024-06-06 86 浏览
今日朋友生日,去左Mano慶祝生日🇮🇹 𝐌𝐚𝐧𝐨主打手工意粉嘅新式意大利小餐館,餐廳店名「𝙈𝙖𝙣𝙤」,意大利文是「手」的意思指手工自製新鮮意大利麵食🍝及薈萃意大利各區地道精華主食🍴 餐廳裝潢時尚,有歐美的風格,讓食客猶如置身於意大利的型格小餐館中☕️⋄⋄====—====—====—====—✦ 𝐌𝐀𝐈𝐍 ✦🍄🧀🐥𝗖𝗛𝗜𝗖𝗞𝗘𝗡 𝗣𝗔𝗥𝗠𝗜𝗚𝗜𝗔𝗡𝗔 芝士焗牛肝菌釀脆炸雞胸 配薯條🍟 ($288)𝘱𝘰𝘳𝘤𝘪𝘯𝘪 𝘮𝘶𝘴𝘩𝘳𝘰𝘰𝘮𝘴, 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰 𝘴𝘢𝘶𝘤𝘦 𝘮𝘰𝘻𝘻𝘢𝘳𝘦𝘭𝘭𝘢,𝘳𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘤𝘩𝘦𝘳𝘳𝘺 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰𝘦𝘴, 𝘧𝘳𝘪𝘦𝘴🐥香脆的雞胸肉包裹芝士和豐富的牛肝菌,配上香脆可口的薯條🍟雞肉質嫩多汁,芝士與牛肝菌醬完美融合😚滿滿層次感👍🏻⋄✦ 𝐇𝐀𝐍𝐃𝐌𝐀𝐃𝐄 𝐏𝐀𝐒𝐓𝐀 ✦🍝𝗠𝗔𝗡𝗢 𝗟𝗔𝗦𝗔𝗚𝗡𝗘 芝士肉醬千層麵 ($188)𝘣𝘰𝘭𝘰𝘨𝘯𝘦𝘴𝘦, 𝘣𝘦𝘤𝘩𝘢𝘮𝘦𝘭, 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰 𝘴𝘢𝘶𝘤𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘮𝘦𝘴𝘢𝘯 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦, 𝘮𝘰𝘻𝘻𝘢𝘳𝘦𝘭𝘭𝘢👍🏻Mano 招牌手工千層麵採用傳統的bolognese肉醬、béchamel白醬和番茄醬,再配上帕爾馬干酪和莫扎瑞拉芝士🧀芝士

====—====—====—====—
✦ 𝐌𝐀𝐈𝐍 ✦

✦ 𝐇𝐀𝐍𝐃𝐌𝐀𝐃𝐄 𝐏𝐀𝐒𝐓𝐀 ✦
🍝𝗠𝗔𝗡𝗢 𝗟𝗔𝗦𝗔𝗚𝗡𝗘 芝士肉醬千層麵 ($188)

👍🏻Mano 招牌手工千層麵採用傳統的bolognese肉醬、béchamel白醬和番茄醬,再配上帕爾馬干酪和莫扎瑞拉芝士🧀芝士與酸甜的番茄醬平衡得宜,麵體柔軟細膩,口感扎實,是典型的意式風味千層麵😎

✦ 𝐃𝐎𝐋𝐂𝐈 ✦
🍮𝗧𝗜𝗥𝗔𝗠𝗜𝗦𝗨 提拉米蘇($78)
𝘤𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦, 𝘭𝘢𝘥𝘺 𝘧𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳𝘴 𝘮𝘢𝘴𝘤𝘢𝘳𝘱𝘰𝘯𝘦, 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦, 𝘳𝘶𝘮

採用了咖啡泡發的Lady Finger餅乾,配上滑順綿密的馬斯卡彭奶油🍼上層灑上可可粉,呈現出經典提拉米蘇的美味😋咖啡的回甘與奶油的濃郁完美融合,香醇細膩😍👍🏻
====—====—====—====—
📌店名:Mano’
2024-06-03
  • 提拉米蘇
  • Tiramisu
  • 芝士焗牛肝菌釀脆炸雞胸配薯條
  • 芝士肉醬千層麵
👩🏻‍🍳 Mano🧑🏻‍🍳👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🍽️Burrata salad 布拉塔芝士蜜桃車厘茄沙律軟滑的布拉塔芝士與甜美多汁的水果完美融合。🍽️Chicken parmigiana 芝士焗牛肝菌脆炸雞胸 配 薯條雞肉肉質細嫩多汁,外層酥脆,內裡保持著完美的口感。配合香滑濃郁的芝士醬汁,以及酥脆可口的薯條,正!🍽️Vongole Risotto白酒煮蜆 配 墨汁意大利飯新鮮的蜆肉在白酒的香氣中慢慢煮烹,散發出令人垂涎的海鮮香味。配以墨汁意大利飯,碳黑的飯粒與白色蜆肉形成了鮮明的對比,既視覺上吸引人,口感上也層次豐富,酸甜鹹香交織。🍽️Fruit Garden 🍽️Hot Piccolo 🍽️Tiramisu 提拉米蘇最愛📍地址:銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 5樓#hkrestaurant #香港美食 #followme #followmetasting #銅鑼灣探店 #銅鑼灣探食 #hkfoodie #hkeats #mano #香港好去處 #香港打卡 #香港美食 #西餐 #扒房 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #M
👩🏻‍🍳 Mano🧑🏻‍🍳

👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻

🍽️Burrata salad 布拉塔芝士蜜桃車厘茄沙律
軟滑的布拉塔芝士與甜美多汁的水果完美融合。

🍽️Fruit Garden
🍽️Hot Piccolo
🍽️Tiramisu 提拉米蘇
最愛

#hkrestaurant #香港美食 #followme #followmetasting #銅鑼灣探店 #銅鑼灣探食 #hkfoodie #hkeats #mano #香港好去處 #香港打卡 #香港美食 #西餐 #扒房 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #香港探店 #香港必吃 #香港美食攻略 #Mano
@mano.hongkong
銅鑼灣依間「MANO」真係區內人氣餐廳,即使係樓上舖位,但都座無虛席,甚少食意大利菜嘅我,都忍唔到試下。*此餐廳收取加一服務費。晚市套餐(單點$512),香草烤原條鱸魚,食落味道類似普羅旺斯焗海鱸魚,鱸魚好大條,肉質外脆內嫩,略嫌魚皮部份偏鹹,魚肉味道鮮甜,食落帶有香料味道,配料包括有意大利青瓜、意大利黃瓜、車厘茄、甘筍、小洋蔥、豆角、茄子、蒜頭、檸檬、番芫茜、百里香。巴馬火腿藜麥牛油果沙律(跟餐$0),巴馬火腿味道鹹香,牛油果口感幼滑,沙律內有藜麥、番茄、豆苗,配以蛋黃醬食用,味道清爽。是日餐湯(跟餐$0),龍蝦湯,口感濃稠,味道鹹鮮。提拉米蘇(跟餐$0),表面鋪滿可可粉,吉士糊口感幼滑,手指餅口感濕潤,食落帶有咖啡酒味道。

*此餐廳收取加一服務費。

是日餐湯(跟餐$0),龍蝦湯,口感濃稠,味道鹹鮮。

• Tiramisu
  • 提拉米蘇
  • 是日餐湯
  • 香草烤原條鱸魚
2024-06-05 20 浏览
星期日晚Walk in入嚟唔使等位Dinner 二人set walk in 都有六折優惠有兩個餐湯沙律兩個main course兩個甜品加咗$98要安格斯肉眼扒,個扒煎得好香另外+$88叫咗個龍蝦尾蕃茄忌廉蜆殼粉都好好食甜品係Tiramisu同埋芝士蛋糕Tiramisu咖啡濃味得嚟甜度較得啱啱好員工服務態度亦非常友善食物質素有驚喜,整體感覺良好,推介
星期日晚Walk in入嚟唔使等位
Dinner 二人set walk in 都有六折優惠
有兩個餐湯沙律兩個main course兩個甜品
加咗$98要安格斯肉眼扒,個扒煎得好香
另外+$88叫咗個龍蝦尾蕃茄忌廉蜆殼粉都好好食
甜品係Tiramisu同埋芝士蛋糕
Tiramisu咖啡濃味得嚟甜度較得啱啱好
員工服務態度亦非常友善
食物質素有驚喜,整體感覺良好,推介
龍蝦尾蕃茄忌廉汁貝殼粉
2024-06-02
龍蝦尾蕃茄忌廉汁貝殼粉
2024-06-04 26 浏览
放假日銅鑼灣逛街,老友話想吃意大利菜晚餐,餐廳有一列大玻璃窗,環境寬敞舒適。我們點左10oz Grilled Tuscan Nz Rib Eye Steak$368Mano Lasagne $18810oz Grilled Tuscan Nz Rib Eye Steak燒紐西蘭肉眼扒,牛扒肉質嫩滑,肉味香濃,七成熟🥩好味,配烤西蘭花新鮮嫩綠爽口。Mano Lasagne芝士肉醬千層麵,千層麵舖滿勁多芝士更可拉絲,肉醬頗多好好食,配蕃茄濃醬,味道好夾。
我們點左
Mano Lasagne $188

• 芝士肉醬千層麵
  • Grilled Tuscan Nz Rib Eye Steak
2024-06-04 68 浏览
Fafafoodblog為食花太郎 🍴意式脆皮燒豬腩卷 配辣肉腸蘭度豆 238 蚊🐖將成條豬腩肉整彎到成圓形 外表靚 烤到個皮勁脆 入面既豬肉肥美軟林 豆有d肉碎攞埋 肉味好香濃 帶d酸辣 再配埋生菜蕃茄芝士中和番個豬油味 好正🥬🍴卡邦尼扁意大利麵168 蚊🍜扁意大利麵比較扁身 同厚車 芝士卡邦尼汁好香咸 個汁密度好高 食落啖啖芝士香 再加埋d入味咸火腿 正🐖🍴香烤千層芝士茄子68 蚊🍆茄子切成一層層 上面有d茄汁醬 有d似肉醬 上面加埋烤芝士 食落有芝士香同茄子夠juicy 🍴巴馬臣芝士薯條68 蚊🧀🥔薯條切得粗身夠口感 連皮炸更香脆 上面鋪d芝士粉都好味#芝士 #茄子 #意大利粉 #卡邦尼 #豬腩肉 #茄子 #肉醬 #薯條 Score 平均分< 8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#mano 銅鑼灣駱克道459 至461 號L square 5 樓~~~~~
Fafafoodblog為食花太郎
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#mano
銅鑼灣駱克道459 至461 號L square 5 樓
~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog銅鑼灣
====================

2024-06-02
2024-06-02 23 浏览
銅鑼灣🚇呢間 Mano 係一間充滿意式🇮🇹風情、裝修風格簡約時尚嘅☺️新派意大利餐廳。佢哋係傳統嘅🇮🇹義式食物上加咗啲新派嘅配料🤩,食起上嚟有種比較時尚悠閒嘅感覺😎,另外佢哋多款嘅手工 pasta 🍝都好值得一試!呢度嘅自家製意式肉丸用咗洋蔥🧅、蒜蓉🧄、巴馬臣芝士🧀、羅勒🌱再加上意大利🇮🇹 San Marzano 蕃茄🍅製作而成,口感鬆軟🤤肉味濃郁酸甜好味又開胃。芝士🧀焗牛肝菌🍄釀脆炸雞胸配薯條🍟份量超出我想像,塊🐓雞胸扒大過我塊面,炸🔥得勁香脆而且面頭佈滿燒溶咗嘅🧀芝士,中間仲夾咗一層芝士牛肝菌碎🍄,再加上大量香脆嘅薯條🍟,勁正!香煎北海道帶子🐟三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵🍝味道十分之濃郁鮮味,手工扁意粉充滿麵粉😋香味,加上北海道帶子、三文魚籽同埋🦞龍蝦汁三重鮮味,十分之值得推介👍!

2024-05-29 46 浏览
銅鑼灣區特別多日式同西餐廳,今次去左一間隱世意式餐廳,Dinner time座無虛席,而且service仲幾唔錯😉Menu有好多菜式都好吸引,同友人掙扎左一陣終於落到order😂🐔芝士焗牛肝菌釀脆炸雞胸配薯條 $288上菜果陣呆左幾秒,好似塊面咁大既雞胸,份量澎湃😯咬落啖啖肉,而且唔算好dry,加埋芝士同埋牛肝菌一齊食,幾香口🤤香脆薯條配偏酸茄汁唔錯,仲有幾粒又甜又爆汁既車厘茄🍅解膩😋🍝香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵 $238賣相精緻,扁意粉幾掛汁,味道咸淡適中,仲有煎香過既帶子同脆卜卜既三文魚籽,口感豐富☕️🍦特澧咖啡配香滑雪糕 $58飯後甜品好有驚喜,未食已經聞到好香既咖啡香🤤將濃香撲鼻既Espresso倒入呍呢嗱雪糕🍦,口感一凍一熱,冰火二重天夠晒特別🤭Espresso配雪糕真係perfect match,呢度既咖啡質素幾高質😋

🐔芝士焗牛肝菌釀脆炸雞胸配薯條 $288

🍝香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵 $238

☕️🍦特澧咖啡配香滑雪糕 $58
平日晚上到了銅鑼灣駱克道L Square 5樓的Mano吃晚餐。大約7點半上到餐廳已經非常滿坐,建議要提早預訂坐位。餐廳環境幾有格調,挺適合一大班朋友用餐聚會,座位方面較擁逼,但都尚算坐得舒適。.餐廳主打新式意大利菜,提供了前菜、主菜、自家手工意粉、Sides等,選擇豐富。.◽️ 新鮮黑松露蘑菇扁意大利麵 $178(8.5/10)餐廳Homemade的手工意粉十分煙韌而且口感軟硬適中,黑松露味道濃郁,整體味道不錯!.◽️ 8OZ 意大利牛柳配車厘茄火箭菜 $308(7.5/10)下單時店員細心通知我們牛柳是固定好medium,上菜時牛柳肉質呈粉紅色,口感嫩滑,而且幾Juicy。旁邊的蘑菇燒汁和牛柳的味道幾合夾,若果想味蕾更刺激可以點一點跟餐的芥辣醬,重口味同時不會蓋過牛柳本身的肉味。而火箭菜剛新鮮爽口。.◽️ 烤牛油澳洲西蘭花苗 $68(7.5/10)經烤過的西蘭花苗仍然新鮮嫩口,面頭同時佈滿大量芝士粉。.如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我@fibee3b
◽️ 新鮮黑松露蘑菇扁意大利麵 $178(8.5/10)

而火箭菜剛新鮮爽口。
◽️ 烤牛油澳洲西蘭花苗 $68(7.5/10)

經烤過的西蘭花苗仍然新鮮嫩口,面頭同時佈滿大量芝士粉。
2024-05-27 26 浏览
📍𝕮𝖆𝖚𝖘𝖊𝖜𝖆𝖞 𝕭𝖆𝖞 🚙#cynincwb #eatincwb▪10oz 燒紐西蘭肉眼扒配烤蔬菜 🐮ℕℤ ℝ𝕀𝔹 𝔼𝕐𝔼 𝕊𝕋𝔼𝔸𝕂 & ℝ𝕆𝔸𝕊𝕋 𝕍𝔼𝔾𝔼𝕋𝔸𝔹𝕃𝔼𝕊 | 𝟙𝟘𝕠𝕫燒梅頭豬扒配薯條 💯𝔹𝔹ℚ ℙ𝕆ℝ𝕂 𝔹𝕃𝔸𝔻𝔼 & 𝔽ℝ𝕀𝔼𝕊提拉米蘇 💯𝕋𝕀ℝ𝔸𝕄𝕀𝕊𝕌-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----🐰一向唔太鍾意食豬扒 因為多數都會有羶味唔太接受到 但呢間餐廳處理得唔錯 燒得香口之餘又唔會太韌😋 雖然餐廳食物擺盤唔算太靚 但勝在價錢同地理位置唔錯 lunchtime係一個唔錯嘅選擇🍴▪
📍𝕮𝖆𝖚𝖘𝖊𝖜𝖆𝖞 𝕭𝖆𝖞 🚙
#cynincwb #eatincwb

10oz 燒紐西蘭肉眼扒配烤蔬菜 🐮

燒梅頭豬扒配薯條 💯
𝔹𝔹ℚ ℙ𝕆ℝ𝕂 𝔹𝕃𝔸𝔻𝔼 & 𝔽ℝ𝕀𝔼𝕊

提拉米蘇 💯
𝕋𝕀ℝ𝔸𝕄𝕀𝕊𝕌

2024-05-27 29 浏览
平時唔算成日食西餐 因為冇乜邊間價錢相宜,而我又覺得啱心水嘅今次朋友想食 就再嚟呢度啦之前嚟過食set lunch覺得唔錯,店員又nice✔️Black Truffle Mushroom Tagliatelle意粉唔知係唔係handmade 咬落個texture唔錯軟硬度適中 掛汁一流 有矜貴嘅黑松露片仲有雞髀菇同本菇煎得好香口汁比較creamy 濃郁得嚟唔會話好咸✔️Steak Tagliata牛柳default 係medium rare 咬落感覺好嫩 外層微煎過好香口點埋少少蘑菇汁食味道又更上一層樓重點推介蕃茄乾火箭菜沙律蕃茄乾撈咗橄欖油食有獨特嘅風味✔️Tiramisu點少得甜品?呢度嘅Tiramisu好moist咖啡酒味唔會太濃郁 啱晒我呢啲唔太鍾意飲酒嘅人士位於銅鑼灣鬧市 成幢都係餐廳 咁大競爭下 晚市時段依然滿座 當然有質素保證啦
平時唔算成日食西餐
因為冇乜邊間價錢相宜,而我又覺得啱心水嘅
今次朋友想食 就再嚟呢度啦
之前嚟過食set lunch覺得唔錯,店員又nice

意粉唔知係唔係handmade 咬落個texture唔錯

點少得甜品?呢度嘅Tiramisu好moist
咖啡酒味唔會太濃郁 啱晒我呢啲唔太鍾意飲酒嘅人士

位於銅鑼灣鬧市 成幢都係餐廳
咁大競爭下 晚市時段依然滿座 當然有質素保證啦
♡ 銅鑼灣鬧市裏嘅手工意粉|Mano ♡-喺銅鑼灣行完SOGO 就同朋友仔喺附近食晚飯記得觀塘嘅Mano嘅食物水準好高🥰於是就諗起銅鑼灣都有分店~ 佢嘅手工意粉 🍝特別好食 梗係要帶朋友仔試吓啦😍😛- ♡ 意式烤安格斯肉眼扒 配 澳洲西蘭花苗 (10Oz) ♡ $368我哋order咗medium rare 肉眼扒好Juicy 配菜用咗西蘭花苗-♡ 巴馬臣芝士🧀薯條 ♡ $68鍾意食芝士薯條嘅真係必點啊‼️‼️🥰薯條好香脆 連埋滿滿嘅芝士🧀一齊食 好邪惡啊~~~ -♡ 香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利粉♡ $238香濃龍蝦汁掛上扁意大利粉 加埋三文魚籽 味道不錯帶子鮮甜 份量如果再多少少就好啦😆-❥#⇢店鋪資料:Mano (The L. Square) (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 5樓#
♡ 銅鑼灣鬧市裏嘅手工意粉|Mano ♡
喺銅鑼灣行完SOGO
就同朋友仔喺附近食晚飯
記得觀塘嘅Mano嘅食物水準好高🥰
於是就諗起銅鑼灣都有分店~
佢嘅手工意粉 🍝特別好食
加埋三文魚籽 味道不錯
帶子鮮甜 份量如果再多少少就好啦😆

#
⇢店鋪資料:
Mano (The L. Square) (銅鑼灣)
#
  • 自家製意式肉丸
  • 巴馬臣芝士薯條
2024-05-25 357 浏览
Mano分別位於銅鑼灣同觀塘,今次第一次就試銅鑼灣店,系駱克道The L.Square有吾少餐廳。呢間餐廳人氣頗高,平日都吾少人黎!✿ 自家製意式肉丸 $138餐廳招牌菜,有洋蔥🧅蒜蓉🧄巴馬臣芝士🧀羅勒葉🌿肉丸每一粒都好大粒,肉質軟稔,好驚喜嘅系芝士味好重💛每一口亦食到~底部有好多肉醬,同肉丸融為一體,味道香甜。✿ 意式脆皮燒豬腩卷配辣肉腸蘭度豆 $238見到呢度好多人叫脆皮燒豬腩卷🐷我又試試。脆皮圍邊脆卜卜,燒豬腩卷比想像中易切,肉質軟硬度恰到好處,雖然系豬腩卷,感覺亦不至於太肥膩。辣肉腸蘭度豆細細粒,口感似茄汁豆,作伴碟不錯的。✿ 白酒煮蜆配墨汁意大利飯 $228同樣系有用洋蔥🧅蒜蓉🧄巴馬臣芝士🧀白酒煮蜆大大粒,冇沙又清甜👍🏼墨汁意大利飯充滿嚼勁,墨汁味道重🖤✿ TIRAMISU $78上網見啲相好大杯忍吾住叫😁有咖啡☕️手指餅 Mascarpone cheese🧀朱古力🍫冧酒,Mascarpone cheese好cheesy,朱古力手指餅味道濃厚。

✿ 自家製意式肉丸 $138

意式脆皮燒豬腩卷配辣肉腸蘭度豆
白酒煮蜆配墨汁意大利飯
提拉米蘇
2024-05-25 19 浏览
今晚同朋友慶祝生日,佢揀咗銅鑼灣呢間人氣餐廳。餐廳地點位置十分方便,入面環境都坐得好舒適,唯一估唔到真係好多人,所以要食嘅話記得先預訂。布拉塔芝士蜜桃車厘茄沙律沙律賣相已經令人垂涎欲滴。蜜桃味道鮮甜,再配合果肉飽滿多汁的車厘茄,而主角布拉塔芝士,質地柔軟,整體口感層次豐富。香草烤原條鱸魚鮮嫩多汁的鱸魚肉質結實飽滿,表面烘烤至金黃酥脆,散發出迷人的香草氣息。細緻入口,肉質鮮甜彈牙,完美平衡了香料的清新。雖然今晚食咗唔係太多嘢,但我哋兩個已經好飽,甜品都食唔落,下次會想再encore,食吓其他唔同嘅菜式。

布拉塔芝士蜜桃車厘茄沙律

香草烤原條鱸魚

• 香草烤原條鱸魚
  • 布拉塔芝士蜜桃車厘茄沙律
2024-05-24 51 浏览
位於銅鑼灣駱克道「Mano」,係一間意式西餐廳🍴店內環境溫馨舒適,頗有情調,無論係情侶拍拖或朋友聚餐都適合餐牌上分門別類,提供前菜沙律、主菜及意粉等等,另外仲有二人套餐布拉塔芝士蜜桃車厘茄沙律蜜桃車厘茄新鮮爽脆,清甜多汁。「布拉塔芝士」由兩層芝士組成,外皮係水牛芝士,內層係stracciatella芝士cream意式烤安格斯肉眼扒配澳洲西蘭花苗安格斯肉眼扒厚薄適中,烤至大約七成熟,剛剛好。肉質軟嫩細緻,牛味濃郁,頗高質!澳洲西蘭花苗好翠綠,口感爽脆巴馬臣芝士薯條粗薯條炸得金黃香脆,薯肉飽滿。配上大量巴馬臣芝士碎,芝味香濃

布拉塔芝士蜜桃車厘茄沙律

意式烤安格斯肉眼扒配澳洲西蘭花苗