2024-06-26
今日lunchtime同事帶我嚟銅鑼灣食飯lunch set最平$78就有 銅鑼灣嚟講 好抵食Starter + Dessert +$35-Caesar Salad面層嘅芝士好鬆軟 香得嚟唔會太漏NZ Ribeye Steak & Roasted Vegetables $218燒紐西蘭肉眼扒配烤蔬菜 表面係好靚嘅坑紋 切開就見到粉紅粉紅燒得幾香 又有啲油脂嘅香味肉質都幾嫩又juicy配埋個肉汁好夾 肉味更加香濃至於配菜都幾驚喜 薯角焗到脆卜卜 又有薯味椰菜花烤得好香之餘 仲有啲蒜香 食落好香好惹味Mano Lasagne $98芝士肉醬千層麵千層麵幾彈牙 口感都唔錯肉醬部份酸酸甜甜 加埋芝士嘅鹹香 同埋烤焗後帶出嚟嘅香味 唔錯唔錯-Tiramisu ho creamy耶~~咖啡味唔算好重 比較甜 我幾喜歡Lunch set仲包咗飲品
Starter + Dessert +$35
-Caesar Salad
面層嘅芝士好鬆軟 香得嚟唔會太漏
燒紐西蘭肉眼扒配烤蔬菜
Mano Lasagne $98
芝士肉醬千層麵
-Tiramisu
ho creamy耶~~咖啡味唔算好重 比較甜 我幾喜歡 Lunch set仲包咗飲品